black velvet

min dag har varit sådär, imorse började det med att jagt vaknade för tidigt. började inte jobba förräns halv tolv, men erica höll mig sällskap tills bussen gick :) slutade vid tre tiden, en jäkla tur för det har varit en jobbighelg. mycket folk på ikea nu när det är semestrar och löningshelg. andreas och erica väntade på mig när jag äntligen slutade, och vad gör vi inte då? jo vi käkade på mc´donalds vi med.. hualigen. men gott var det  iaf:) efter maten tog jag och hjärtat en buss hem, vi la oss i sängen och somnade som vanligt. jag fick sova i en och en halv timma innan min man vart frustrerad och ryckte upp mig. vart till att färga mitt råttiga hår och det vart faktiskt ganska mörkt, men det var precis som jag ville ha det. måste ju matcha mina nya svarta brillor :) har även slagigt på bastun så nu ska jag och andreas ta och basta lite så att vi kan sova extra gott inatt. imorgon börjar jag jobba halv tio, känns som att jag aldrig kommer få sova ut.men pengarna bara rullar in iaf. sov gott allihopa, natti natti.

ps, i love you baby <3 we are ment to be

shedevil

sitter just nu i ericas lägenhet med en sovande andreas i mitt knä. kvällen har tillbringats hemma hos vickan på lysekilsvägen bara två portar från där vi ska sova inatt. ganska behändigt och så :) jag jobbade tidigt imorse så har haft en ganska kämpig dag. vart inte speciellt bättre när man fick sätta sig på indals bussen för att ta sig till jobbet super tidigt imorse heller.. var nämligen i indal på fredagen, vart kävsta och sen sova i cabbyn som är stående hos kalle. så nu kan ni säkert förstå att jag är grymt trött, men jag har haft grymt trevligt hela helgen. imorgon börjar jag inte jobba förräns halv tolv, lycka! hehe, slutar tidigt också så hinner hitta på någonting mysigt när det är söndag och allt. kalle fyller 22 år idag så måste iaf gratta honom :)

måste bara tillägga att andreas har blivigt en offentlig toffel, idag var vi på ikea gick vi på intersport och handlade likadana foppa tofflor! haha, grymt sött och dom är skit sköna också.

nu ska jag ta och väcka bubblan min och lägga mig och sova. jag  hoppas att alla har haft en bra helg!

kram

a moment like this

Igår efter jobbet åkte mamma och jag till Indal för att gå på husvisning. Huset som vi kollade på var helt underbart, litet och super mysigt! Efter husvisningen som tog ungefär 30 min rullade vi inöver staden, käkade på subway för att sedan åka på tonhallen och spela bilbingo som vanligt. Jag kammade hem 1750 kronor innan vi åkte hem. Det kändes som ett ganska bra tillskott i plånboken. När jag kom hem satt jag vid datorn en stund innan min man äntligen kom hem! Vi somnade ganska sent men det är ju inte så konstigt när vi aldrig få vara tillsamans.

Vaknade för ungefär en halvtimme sen. Börjar jobba klockan två, stoffe ska få skjutsa in mig och mamma ska hämta mig senare. Andreas lämnade mig igen vid nio tiden för att han skulle  fiixa det sista på bilen innan besiktningen. Nu ska jag  ta och duscha en snabbis och fixa till mig, efter jobbet ska jag nämligen åka till Härnösand för Caroline fyller 18 år idag! Grattis Grattis Grattis :D Skulle egentligen iväg med jobbet och bowla men det hinner jag nog ta en annan ggn.

Kanske blir uppdaterinig ikväll om jag inte har fullt upp med mannen min :)

everytime we touch

hello my little friends.

vaknade vid tio tiden, låg och drog mig nästan en timma. när jag klev upp diskade jag en skvätt och sen satt jag inne hos min älskade bror. det är så jävla hemskt, han har ju varit med om en trafikolycka i thailand och nu när han väl har kommit hem och är handlingsförlamad får han dålig vård. han blir lämnad nästan två timmar mitt på dagen, säng liggandes i ett tyst och tråkigt rum. jag förstår inte folk som bestämmer vad som är bäst för honom, jag menar. han är som en liten bebis och vem fan lämnar sin lilla bebis i en säng två timmar utan tillsyn? jävligt dåligt. vi stridar som bara den för att få personal som kan vara där under den stunden och nattvak då han ligger ensam hela nätterna också..  nu är det så att vi som är hans familj får sitta där och passa honom de stunderna. det är väl egentligen inte någonting som vi mår dåligt över men för det mesta har vi en hel del annat att göra som tex jobba. men nu tillbaka till dagens händelser. inte för att det varit speciellt mycket men ändå..

klockan halv två kom mamma hem och hämtade mig eftersom jag skulle till vårdcentralen. mitt lilla besök kostade mig tre rör blod och åtta hundra kronor.. fifan! nu får jag jäklar annamma bli frisk också!

efter doktor besöket skjutsade mamma mig på jobbet då jag skulle börja jobba klockan fyra, men jag hinner knappt stämpla in innan dom kastar ut mig. hehe, eller ja. dom behövde mig helt enkelt inte :) jag tyckte det var ganska skönt då jag faktiskt inte hade varken ork eller lust att jobba..

fick ringa min mami igen som så snällt kom och hämtade mig. var med henne på schenker i någon timme innan det äntligen blev hemfärd. väl hemma kunde jag faktiskt inte somna, fick bli lite kvalitets tid framför datorn. har ju äntligen fått lite struktur på bloggen. vad tycks?! underbara bilder förstås. och ohh vad nöjd jag är :D

har nästan precis käkat pizza, vart en sen middag men gott var det iaf. det blir nog en tidig kväll för mig, jag börjar halv tolv. och imorgon finns det inget som kan stoppa mig från att utföra mitt arbete :) efter jobbet är det ju som sagt husvisning, motorcykel glidande och bilbingo med mamma som gäller!

min älskade man kommer hem imorgon kväll också! jag är hur nöjd som helst, de senaste veckorna har han varit ifrån mig som mest fyra dagar isträck. tacka gudarna för det, det enda jag vill just nu är att få en normal vardagen med bubblan :) har lejat pappa att hitta ett bättre jobb åt honom på hemmaplan. får hoppas att det går bra!

på torsdag är det bowling med jobbet som gäller. jag hade egentligen tänkt bjuda ut andreas på middag men det får vi skjuta till fredagen eller nått då :) det blir första ggn jag är med på aktiviteter utanför jobbet, men vad jag har hört ska det gå ganska vilt till ^^ så det ser jag fram emot.

nä nu ska jag ringa och checka läget med min svikar kompis erica. hehe. hoppas att hon saknar mig annars blir det synd om henne :)

bye for now. *kramis

let it be us forever

idag har jag varit hemma, hela dagen. vaknade vid nio tiden och höll på att kollapsa, var bara att ringa till jobbet och säga att jag vart hemma.. sov till klockan fyra. klev upp, men la mig ganska snart igen. pratade lite med hjärtat mitt som nämligen åkt iväg på jobbet idag. sov en stund till innan jag äntligen lyckats ta mig till tvättstugan för att tvätta lite. har för tillfället tvättat hela fem maskiner, den sista snurrar fortfarande men ändå.

sitter och snorar vid datorn nu medans jag kollar runt på blocket, har hittat en jätte fin audi a6 för endast 55 tusen. fyfan vad sugen man blir då, men jag har kommit på mig själv att blir det hus med andreas som det ganska mycket lutar åt just nu så kommer det inte bli någon bil för mig i det första taget.. men det är smällar jag är villig att ta :)

jag hoppas verkligen att jag under nattens gång hinner bli frisk som en nötkärna så att jag kan hasa mig iväg på jobbet imorgon, jag har som ni säkert förstår inte råd att vara sjuk.

på onsdag efter jobbet ska jag och mamma in till indal och kolla på hus, efter det ska vi spela bilbingo och förhoppningsvis dra hem storkovan. haha, eller ja det skulle ju kännas som ett skönt bidrag om man fick en 4 tusen rakt i fickan iaf.

idag när jag låg hemma i sängen och tyckte sådär super synd om mig själv kom jag på att min bästaste bästa vän har lämnat mig tills på torsdag. jag ringde då direkt till henne och lät sådär extra ledsen och snorade lite högre men vad gör hon då? jo hon har inte ens tid med mig.. är jag helt bortglömd? känns som det iaf.. nä nu ringer äntligen min man! fiiifan vad skönt att veta att någon iaf tänker på mig :D:D:D erica, KOM HEM!

nu ska jag prata med mannen och sen försöka somna vilket lär bli ganska svårt :/ får lägga mig och drömma om den feta löningen den 25 och det underbara huset som jag vill ha.

natti natti!

ps. i love you :)

sweet dreams

sitter just nu i sängen med datorn i högsta högg. väntar på att min man ska bli klar med tandborstningen så vi kan slå på en ny film och mysa :)

helgen har varit toppen, midsommaren tillbringades i indal med en massa trevliga människor. vi hade inte riktigt tur med vädret men mysigt hade vi ändå.

fick på köpet en grym förkylning som jag lider utav just nu. jag hoppas verkligen att jag kan sova inatt för imorgon jobbar jag och då vill man ju inte vara mer sliten än man redan är..

nu är han klar så nu ska vi hoppa i säng :)

måste bara berätta kort att min vecka går kort och sagt ut på att jobba, spela bilbingo, kolla på hus och sova ensam.. om någon har någonting roligt att tilläga där så hör av er! :D jag tar gladeligen emot förslag.

natti natti!

happy news!

Jag är fortfarande hemma! Om mina planer gått i verket hade jag precis klivit av tåget i Kiruna, men istället så har min älskling kommit till mig. Så idag är jag nöjd, slippa sitta på ett jobbigt tåg hem och få vara med min käraste tillsamans med vänner&familj.

Vaknade för bara ett tag sen, erica jag och andreas myste igår hela kvällen med film&chips. Vart inte allt för sent då..

Planerna för dagen är att vi alldeles strax ska kunna duscha eftersom andreas har varit ner och eldat. Efter det ska vi åka med mamma till indal, spela brännboll är det på listan. Sen ska vi antagligen till bjässjön och grilla :) mys mys!

Jag jobbar förövrigt inte på hela helgen! Hihi. Känns så skönt att bara få umgås utan att tänka på jobbet för en ggn skull.

Nä nu tror jag att det har hunnit blivit varmt, hejdå.

Hoppas alla får en underbar midsommarafton!

the best you never had

Igår jobbade jag nio timmar, efter det åkte jag och Erica hem till mig för att bara ta det lugnt :) Vi kikade på tv och drack dricka innan vi sedan somnade.

Imorse vaknade jag vid halv tio tiden, Steffanie och Jori var nämligen förbi och hämtade skoternycklarna till polarisen som har blivit såld idag. Kände mig lite ledsen med tanke på att det blir till att köra mach1 till vintern då.. Men det är nog en vane sak. Idag har jag inte gjort så mycket, vi var ut till Ericas stuga och stekte i någon timma innan det vart dags för mig att åka på jobbet.

Andreas ringde idag och berättade att han har bokat biljetter till kiruna åt mig! Jag får dessutom åka med det tidiga tåget så jag får mer tid med honom!

Måste bara berätta att det har varit en kändis på mitt jobb idag! Hanapee kikade nämligen förbi på en choklat dream. Ganska coolt, så nu vet ni det. .

Fick lönespecen för maj månad idag också. Det var som en liten klack i baken på att man ska jobba för det är så skönt med pengar :)

Nu ska jag gå och lägga mig. Börjar inte förräns 14.30 imorgon, men ska bli skönt att äntligen få sova ut!

fast food rockers

Sitter just nu, fortfarande i arbetskläderna efter en slitsam dag. Vaknade vid nio tiden imorse i sängen med bubblan min, vi fick ungefär 30 min tillsammans innan han skulle åka till kiruna och jag på jobbet.. Kändes ganska slitsamt med tanke på att vi inte var hemma innan tre imorse heller. Vi var nämligen hos kalle hela kvällen och myste på terassen innan det blev boyan med Steffi. Iaf, jobbet var inte alls lugnt idag. Skit vädret ute drog ju till sig alla till birsta city tydligen. Jag jobbade till sex då därefter min kära mamma kom och hämtade mig. Väl hemma brassade jag på lite mat och sen tvärslocknade jag, vaknade för en halvtimme sen ungefär. Börjar jobba klockan tio imorgon så det känns som att mina databehov får gå i andra hand. Det kliade bara så otroligt i fingrarna efter att få lägga ut lite bilder ifrån fredagen som tillbringades hemma hos Erica i G-holm. Vart en lyckad jävla fest om jag får säga det själv! Nu ska jag ladda upp några bilder sen är det sängen som väntar. Sov gott!

Ps. I Love You.


Här kommer lite bilder från fredagen.
***


summer of 08, here we come

Min vecka har varit toppen! Nu har man äntligen fått sommarlov, solen lyser lite svagt utanför fönstret och bubblan min är hemma för att umgås med mig hela helgen :D

Jag sitter fortfarande på skolan nu och väntar på att mamma ska komma och hämta mig i chevelen! Woho, vad gör man då för spralligt och busigt de första timmarna man har sommarlov då?! Jag tror faktiskt att jag ska göra nått extra busigt, typ åka hem, ta på mig nått fränt, sätta mig och blända alla med min charm ute på gården eller nått liknande ovanligt som man bara gör på sommaren! Hur som helst kommer vad som helst kännas bra, för jag har SOMMARLOV!
 
Igår tog ju hedbergska studenten och söt pappa min skulle skjutsa en massa studenter. Med närmare räkning 26, fulla och glada flickor&pojkar! Jag, Caroline och Andreas joinade papi, det var riktigt roligt. Mycket folk och faktiskt fint väder den lilla stund dom skulle åka. Jag vart förstås barnslig och onöjd att jag är så liten och också vill ta studenten! NU NU NU.. Men det smälte jag ganska snabbt när jag förstod att då blir det 2 till underbara år med Carro och gänget!

Ikväll har jag och min man funderingar på att äta nått gott, umgås med våra vänner och kanske ta sig en och annan stänkare. Men vi får se hur det blir av det. Våran backup plan är att åka på bio och ha en romantisk stund bara vi två. Och kanske (på sin höjd) att Erica och Kalle får vara med och mysa. Hehe

Nu ska jag ut, känna lugnet och påbörja sommarlovet 2008. Ha en förjävla bra sommar allihopa!


mad money

Imorse vaknade jag som sagt utav att min älskade pojkvän klev innanför dörren. Vart pigg super fort och bara låg och myste på :) Kikade på någon film innan det vart frukost bestående utav o´boy och rostade mackor. Dagens bedrift var att åka till skolan i regnet. Jag började vid ett och slutade vid tre. Kändes verkligen inte som att det var värt besväret. Efter skolan satt jag på fire safe med Andreas och Valfrid till strax över sex, då åkte jag och Andreas hem i våra ursöta regn munderingar. När vi kom hem gjorde vi lite mat, potatisgrattäng och kött. Farfar fyllde 66 år idag och kom därför över på middag :) Tårta till efterrätt då förstås, som min lillebror så duktigt hade gjort. Ikväll har det inte hänt så mycket, känns skönt att bara löka. Kom alldeles nyss ut från bastun. Harr suttit där inne och lökade en bra stund, så nu är man rejält pumsig. Renbäddat i sängen är det också, så inatt kommer jag sova som en gud :D Imorgon vet jag inte om jag börjar halv två eller om jag inte går alls :/ Får se imorgon hur det blir. Nu ska jag iaf krypa ner och joina min nyduschade, håriga karl :D Natti Natti!

tainted love

Hejpåer!

Har varit hemma hela dagen idag. Imorse när jag vaknade kände jag mig trött och slut så det var bara att ligga kvar i sängen.. Klev upp vid tolv tiden och sen dess har jag mest bara tagigt det lugnt, städade toan och sovrummet och sen har det varit datorn som hägrat. Imorgon är det Tisdag och det betyder att min älskling kommer hem igen :) Ska diska och hänga lite tvätt nu innan jag ska sova. Idag fick jag förövrigt se mina tider som jag jobbar i juni, jag måste ju säga att lönen i juli inte kommer att vara dålig. Är satt på arbete 7 dagar i veckan, WOHOO! Det blir inte en nådig semester man får ta sig sen :D Jag längtar redan efter sol&bad! Nä, nu kallar plikten. Natti natti.

***
Sov gott&dröm sött!


people in love

Det kan man verkligen säga att jag om min man är <3

Helgen har varit ganska bra, inte fått en lugn stund men det är ju skönt att känna att man gjort nått iaf.

Fredagen tillbringades uppe i bjässjön i melins urfina stuga. Vid tolv-ett tiden vart vi halv pumsiga och for hem till Kalle och kollade på film. Eller ja, dom kollade på film och jag kollade på old pics där Andreas var med. Min pojkvän har varit så söt i röd färgad tuppkam :D  Vart att jag och erica fick sova på bäddsoffan, lika bra säg.

Lördagen började jag jobba klockan tolv, fick skjuts utav mina govänner :) Jobbade bara till halv fem, fick skjuts hem av Gabbi&Rickard i chevelen. När jag kom hem var det bara att fixa till sig för att sen åka in till stan. Jag och Erica började med en vända på max för att senare åka flak med Robin och Camilla. Min kväll var ritkigt trevlig, allt jag saknade var min man. Då hade kvällen varit fulländad. Vid två-tre tiden fick vi iaf skjuts hem av Macke och Adde. Erica och jag låg och surrade lite innan vi sedan slocknade.

Imorse vaknade jag vid elva tiden.. Fick lite panik eftersom jag började jobba klockan tolv. For på pärlan till Birsta. Där lämnade jag av Erica för att sen jobba. Det har varit svin lugnt idag och det betyder att jag inte är lika sliten som vanligt. Åkte hem efter jobbet, har diskat och nu sitter man bara vid datorn och laddar upp lite bilder från helgen. Filmade även från bilen igår heeeela kvällen. Lovade nämligen Andreas att jag skulle dokumentera hela kvällen. Och jag har bokstavligt talat fått med hela kvällen :D Frågan är bara om man bågar kika på den sen, hehe. Fick iaf med några bara stjärtar och en och annan rattfylla.

Nu ska jag ta en vända i duschen sen bara löööka. Om min fonologiskaman läser det här så är han alltid välkommen att ringa, jag svarar även fast jag är i duschen ;)


***
Här kommer några bilder från gårdagen.

 

here without you

det är verkligen sant. den här veckan går ut på jobb, jobb och åter jobb. väldigt tragiskt att behöva stå innaför birsta citys väggar när man får höra av gästerna att det är 25 grader varmt i skuggan! frustrerad blir jag, och det blir inte bättre när min man är 90 mil ifrån mig.. nästa vecka kommer vara himmelsk, man går på sommarlov, jobbar bara tre pass och jag får känna hur det är att ha en pojkvän som existerar utanför telefonen. måste slita mig från datorn nu eftersom min fonologiska pojkvän ringt och jagat mig, antagligen för att han snart vill sova. jag ska göra precis som min perfekta man och ge mig själv en god natts sömn snart. måste bara skriva och berätta att min kära mamma är i sthlm nu och ska vakta kungliga slottet både lördag och söndag! hon är värsta grym min mamma, hon ringer även stup i minuten för att se så pappa ger oss mat och håller oss vid liv :D nä nu väntar min man, vi hörs. hoppas att alla får njuta utav det bra vädret eller varför inte en mummsig mc´donalds hamburgare. natti natti!

Såhär ser min vecka ut..
Måndag- Skola, Jobb
Tisdag- Skola
Onsdag- Jobb
Torsdag- Skola, Jobb

Fredag- Jobb, grillning
Lördag- Jobb, umgås
Söndag- Jobb, sova ut




kryptonite

Idag vart jag väckt utav pappa som var väldigt frustrerad utav all teknologisk utrustning som finns i vårat hem.. Min pappa är väldigt gammalmodig och har svårt att hinna med att lära sig hur man ska använda allt nytt som förs in i hushållen.. Därför fick jag imorse vara den duktiga dottern som som vanligt kan mycket mer om datorer än sin stenåldriga pappa. Först och främst måste jag tacka min pappa för att jag för en gång skull få verka duktig när det handlar om datorer. Nu till problemet, pappa hade nämligen suttit i timmar och försökt anmäla sig till dragracingtävlingen som går av stapeln den 14 juni. Problemet var bara att anmälningsblanketten finns på internet iår.. Det enda jag var tvungen att göra var att trycka på I agree. Men jag låtsades som att det var jätte avancerat eftersom han hade väckt mig ur min skönhetssömn. Efter ett jag accepterade vart pappa överlycklig!. Dagens goda gärning. Och bara därför fick jag soppa pengar av den gammla strutten :D Tackar Tackar! Började inte skolan förräns klockan ett. Jätte skönt, hade verkligen ingenting att göra på Ttc heller.. Satt inne i lastbilen med Caroline och sov en timma.. Efter det tog jag min räser moped och åkte hem. Väl hemma dammsög och skurade jag lite golv innan jag slog ner röven vid datorn. Sen dess har jag suttit här. Tokfia måste ni tänka när det har varit så fint vädert idag. Men jag måste säga att det har varit alldeles för fint för mig.. Har suttit så bra vid datorn :) Ska fortsätta poppa musik nu och sen ringa hjärtat mitt.


3 doors down-kryptonite   lätt en av dom bästa låtarna


I never let you down

Idag vaknade jag klockan 09.11, jag vet inte utav vad men så fort jag såg klockan fick jag fri spel. Jag hade sovit över! Ringde till Bosse min lärare och sa att jag skulle komma på stört. Hoppade i arbetskjolen och brassade iväg på Pullan. Jätte fint väder och smör jobb som gjorde att vi slutade halv tre gjorde ju inte dagen sämre. Efter skolan åkte jag till Andreas på firman och lånade lite grejer till honom så att han kunde påbörja lagningarna på bilarna sina. Vid fyra tiden åkte jag och hömtade mat åt oss på Inez. Otroligt gott! Började jobba halv fem, hade en riktigt bra dag på jobbet också. Vid åtta tiden när jag slutade var jag faktiskt itne lika slut som vanligtvis. Ringde till min bejbi på en gång som var i staden och glassade. Ville träffa honom en sista gång innan han skulle med tåget, så jag gav järnet till stan. Vid halv tio åkte jag hem med tårarna i ögonen.. Har bara suttit och glott ensamful tills nu. Fixade lite med tvätten och så men nått mer har det inte varit. Ska väl snart ta och krypa ner under täcket, men känns inte så roligt när man är alldeles ensam. I veckan ska jag jobba som satan medans Andreas inte är hemma så man får en bra juli lön också till semestern ;) Ska göra ett ryck och lägga mig i sängen. Börjar inte på ttc förräns klockan ett imorgon så jag kanske hinner skriva någonting imorgon. Natti Natti!


Massa goda pussar och kramar skickar jag till min älskade pojkvän som jag vet läser min blogg när jag inte hört av mig på ett tag <3 Skynda dig hem, jag saknar dig redan.

Sofie<3Andreas

"alltid en plåtmacka i fickan"

Måste börja med att säga att helgen har varit alldeles kanon :) Fredagen tillbringades med lite folk ute vid bjässjön. Kvällen vart perfekt med lite vattenskoterkörning och grillning. Vi tog oss även en sväng med båten över sjön till Hans stuga, han som även hade den klockrenaste kommentaren på hela kvällen när grabbarna frågade honom om han inte skulle han någon öl svarade han "alltid en plåtmacka i fickan", och så drar han fram en norrlands ur bakfickan! Vid två tiden åkte vi hem erica och stannade där för natten. Lördagen började krisa när vi vaknade kvart i ett och jag började jobba halv två.. Det vart till att kasta sig in i duschen medans Andreas fick kirra skjuts. Allting löste sig till slut och jag hann med jobbet :) Vid halv sex när jag slutade kom Valfrid&Andreas och hämtade mig. Vi åkte och käkade pizza i Sörberge innan vi drog hem för att vila någon timme. Kvällen spenderades faktiskt mycket oväntat i sängen. Kollade på ett antal filmer och bara myste. Nu är Andreas och handlar en garderob till oss på Ikea, han åkte vid tio tiden så han måste snart vara hemma tycker jag :) Vi kanske ska åka och hämta bilen i Östersund senare idag också, men det får vi se om det orkas med. Annars blir det lugnt och kanske en bio framåt kvällskvisten. Själv ska jag ta ett ryck och röja upp lite här, är faktiskt ovanligt stökigt när man inte har någonting att he kläderna i. Hej så länge!

***


RSS 2.0