Åh! Idag har vi bara varit hemma, hela dag...

jdpt (MMS)

Åh! Idag har vi bara varit hemma, hela dagen :) Vi fick lunchbesök utav brudarna, efteråt lekte dom med Arvid en stund ute. Andreas kom hem nu vid halv elva så någon egen tid på Birsta har jag och Alma inte kunnat haft i em.. Arvid har precis somnat om här efter att ha vaknat när pappan kom hem. Men efter lite mys med pappsen i soffan verkar han nu sova för natten. Jag ska precis lägga mig jag med, morgondagen blir åter en dag i hemmets tecken då jag inte ens hunnit med mig själv att maskera klart i Almas rum.. Kvällen är oplanerad så vi får se vad som dyker upp. Godnatt på er!


Godmorgon! Igår städade vi det sista ut lä...

img_2139 (MMS)

Godmorgon! Igår städade vi det sista ut lägenheten och lämnade sedan över nycklarna till Anna :) Det känns jätte bra att ha en mindre sak att tänka på. Nu kan vi äntligen lägga all tid på huset och bara vara hemma om så vill. Idag blir vi hemma, vi ska få lunchssällskap utav två små brudar. De har beställt pannkisar så igår fick jag och barnen besöka glassbilen så har vi något gott till det. Till helgen fyller jag ju år och därför hoppas jag på att kunna åka en sväng till birsta Ieftermiddag och handla lite smått till tårtan och godmaten så jag hoppas att Andreas kommer hem ikväll. Nä nu ska vi fika och sedan göra ett ryck här hemma :)


Hej! Idag har det verkligen varit toppen v...

img_2129 (MMS)

Hej! Idag har det verkligen varit toppen väder ute. Vi har haft alla dörrar på vid gavel och vi har sprungit in och ut precis som vi velat. Det är nog det bästa vi kunnat fått i samband med husköpet, friheten att kunna gå som vi vill. Med två ganska vilda busbarn har det inte varit en självklarhet att bara gå ut som vi vill ifrån lägenheten.. Så nu ser vi fram emot flera härliga "sommar" dagar :) Lite nytto grejer har vi faktiskt också hunnit med. Jag börjar faktiskt känna mig ganska hemmastadd. En och annan pryl har börjat fått pryda våra väggar. Andreas kom hem Ieftermiddags också. Han blev glatt överraskad över hur mycket vi hunnit Medans han har jobbat. Alla tre sover sedan länge tillbaka, jag har massa mer måsten att göra men jag har legat på soffan och njutit utav lugnet istället. Nu har jag precis pratat med mamma, var tvungen att få veta vem som fick åka hem från Big b ikväll. Än så länge har vi nämligen bara piss kanaler här i huset..  Nä nu ska jag gå och sussa, en nattmacka och en kvällspink på det här bara så :) Godnatt!


Så! Idag har det då varit dags för den eft...

img_2066 (MMS)

Så! Idag har det då varit dags för den efterlängtade flytten. Andreas blev självklart tvungen att rycka ut på jobb igårkväll och nej, det var inget skämt... Så idag har jag med hjälp utav underbara vänner lyckats flytta det mesta ändå. Så inatt blir det första natten här :) Barnen sover redan som stockar och de är inte så konstigt för det har varit full rulle hela dagen. Dagen avslutades med en premiär grillning här hemma och sedan en massa soffmys. Nu ska det bli skönt att få somna i ett ny städat sovrum med en renbäddad säng. Imorgon tar vi nya friska tag, det är en hel del kvar att göra. Och sen har vi ju tomten också.. Haha, det är bitterljuvt att bli husägare.. Pappan hoppas vi kommer hem snart också för det är bra trist att vara utan honom. Nä nu ska jag försöka somna. Lite läskigt faktiskt men det ska nog gå bra :) Godnatt!


Hallå! Gårdagen var fullspäckad utav väggm...

img_2119 (MMS)

Hallå! Gårdagen var fullspäckad utav väggmålning och moped försäljning :) En mycket bra dag med andra ord. Sovrummet blev helt klart så idag blir det till att börja med Arvids rum :) Imorgon går flyttlasset som planerat och det känns underbart! Nu ska hela familjen kliva upp ur sängen och göra en god  påsk frukost innan vi börjar stå i.. Glad påsk!


Ja då var vi äntligen husägare på riktigt!...

img_7802 (MMS)

Ja då var vi äntligen husägare på riktigt! Idag var jag och Alma in på banken och skrev på de sista papperna tillsammans med mäklaren så nu kan jag äntligen säga att huset är vårat :) Efter banken svängde vi förbi Rusta där det inhandlades färg och annat smått& gott. Innan det var dags att börja på kvällspasset här i Lögdö hann jag med att maskera i sovrummet samt måla två väggar :D Imorgon är tanken att jag ska göra klart det rummet och börja på Arvids rum. Men nu ikväll ringde det en kille på min kära moppe och han skulle komma förbi för att kolla imorgon, men det är ju bara positiv "störning" Isåfall. Nä nu har jag precis sett att lönen landat tryggt på kontot så nu ska jag lägga mig och sova tryggt :) Godnatt!


Dagens mys barn :) Idag har jag fått lite ...

img_2104 (MMS)

Dagens mys barn :) Idag har jag fått lite gjort på tomten men det är fortfarande väldigt mycket kvar. Nu har vi precis unnat oss en pizza och jäser på soffan. Ikväll blir det lugnt, vi ska börja packa lite smått :D Haha, kanske är på tiden. Godkväll på er!


Här satt busmonstrerna på bron och lapade ...

img_2093 (MMS)

Här satt busmonstrerna på bron och lapade sol Medans mamman krattade halvt ihjäl sig. Jag hade åtminstonde tur med vädret för vinden var på min sida och blåste löven åt rätt håll :) Imorgon ska vi fortsätta, jag har inte ens kommit en sjättedel på vägen och då var vi ändå där ett tag idag.. Så imorgon har jag beställt två medhjälpare och jag hoppas vi åtminstonde blir klar med framsidan då :) Nu har jag precis "gjort en Andreas" och har suttit säkert i två timmar och bara kollat på en massa onödigt som finns på blocket. Så nu har önskelistan till huset blivigt ännu större.. Attans! På Onsdag blir huset officiellt vårat och redan till helgen blir det inflyttning. Här går det undan :) Tanken var att vi skulle ta det i lugn och ro men nu blev Andreas (förhoppningsvis) ledig i helgen och ville då få klart med de mesta. Nä nu ska jag knoppa så att jag orkar med morgondagen. Godnatt på er!


Jag låter bilden tala lite för sig själv. ...

img_2059 (MMS)

Jag låter bilden tala lite för sig själv.    I fredags kom Andreas hem och vi passade på att mysa hela familjen i soffan framför Tvn. Vi hann även med en lång kvälls promenad :) I lördag var jag i lögdö och gjorde klart ett förmiddagspass. När jag åkte hem lämnade jag kvar småttingarna med mommen och moffen. När jag anlände hem till Björkallen à la partyhuset blev det grillning och en å annan drink tillsamans med underbart sällskap! Andreas gjorde som bilden ovan visar och loggade ut ganska tidigt. Vi gjorde kväll vid halv ett och tog oss en välförtjänt sovmorgon idag :) Ikväll gör jag andra halvan av min "arbetshelg" och just nu sitter vi och kvällsfikar. Imorgon ska jag påbörja projekt kratta gården och beskära äppelträden. Med Mig har jag som tur världens bästa mamma som kan det där med träd :) Det verkar inte vara krattat på den där gården de senaste hundra åren så jag har det jag gör. Nä nu ska vi fika upp här och sedan lägga oss :)  Godnatt!


Den här bikinin klickade jag hem i förrgår...

img_2028 (MMS)

Den här bikinin klickade jag hem i förrgår och redan igår damp den ner i min postlåda! Jag måste ju bara tacka Nelly för den underbara servicen. Bikinin var lika underbar som på bilden så jag är väldigt nöjd. Dock så följde ju inte katalog kroppen med men det var en annan femma.. Idag har det varit ett riktigt suveränt väder! Jag och barnen har hållit oss ute hela dagen, förutom kyrkis på fm och en kort vila innan middagen som vi lyxigt nog blev bjuden på ute i solen utav Maria :) Ikväll har jag planerat lite mer inför det kommande dopet samt födelsedagskalaset och det börja kännas bra. Nu är det bara en liten snabb flytt här emellan men äsch det brukar ju lösa sig :p Haha! Idag har jag börjat känns pressen inför den stora dagen som kommer på Onsdag. Det är då huset blir vårat på riktigt och det är även då som flyttkartongerna ska vara färdig packade, färgen nästan ska ha torkat och jag fortfarande ska vara vid livet :D Nä nog om stress, det får jag ta då för nu ska jag slänga mig i sängen med mina underbaringar. Natti natt!


Hallå! Man kan ju undra vart jag har tagit...

img_1977 (MMS)

Hallå! Man kan ju undra vart jag har tagit vägen eftersom det har blivigt så himla tomt i bloggen här ett tag. Men jag är hemma, kurerar mig och njuter utav det härliga vår vädret tillsammans med barnen :) Ikväll blir det endå ett arbetspass och det var inte igår så det är välbehövt! Nu knackar det på dörren så det blev ett kort inlägg.. Kram på er!


Hej! Idag blev det tidig morgon eftersom d...

img_1989 (MMS)

Hej! Idag blev det tidig morgon eftersom det var dags att rulla Uppöver till Övik för utbildning :) Jag, Alma, mamma och Stoffe var det som åkte och dagen har varit mycket lyckad! Alma har varit som en ängel hela dagen och inte sagt ett ljud, bara suttit snällt och lekt :) Det är sånna här dagar man blir extra stolt över sitt/sina barn. Arvid stackarn fick vara hemma med morfar, men det hade då inte gått någon nöd på honom. De hade varit ute på promiss, ätit pannkis och myst. Ikväll har jag jobbat lite, jag har varit jätte trött men inte herrn i huset så nu ska jag äntligen få lägga mig, imorgon har vi lite ärenden att uträtta så det är bäst till att vara pigg. Godnatt!


Man ska ha syrrans legginsar på huvudet, s...

img_1985 (MMS)

Man ska ha syrrans legginsar på huvudet, sådeså! :) När jag och barnen är hemma har vi oftast väldigt roligt, idag har det varit en sån dag. Vi har sprungit runt halvnakna nästan hela dagen, vräkt fram varenda leksak i soffan, poppat barn musik och båda tvna har stått på med bollis :) Till lunch gjorde vi våfflor och sylt, efter det ett obligatoriskt bad förr herr mini Nisse och en tupplur toppat på det! Ikväll har jag jobbat, vet egentligen inte vad jag gör vaken nu. Arvid sover med morfar eftersom att jag och Alma ska på utbildning i Övik imorgon. Vi åker halv sju härifrån och då slipper vi  förhoppningsvis väcka Arvid :) Nä nu ska jag försöka sova.. Godnatt!


Smaskens med majs krokar tycker Alma! Före...

img_1959 (MMS)

Smaskens med majs krokar tycker Alma! Föregående vecka blev det 67 arbetande timmar så det är dels därför det blivigt lite dåligt på uppdaterings fronten. Idag har jag och barnen bara varit hemma och återhämtat oss lite efter storhelgen i lögdö :) Pappan kom hem efter jobbet idag och det var alldeles passande så jag  kunde springa iväg på skoterrådsmöte :) Ikväll har vi myst, Andreas åker iväg imorgon igen så det var välbehövt. Jag och barnen ska jobba imorgon kväll och på Onsdag ska jag åka på utbildning med jobbet i Övik. Det ska bli spännande. Resterande veckan blir ledig, Kalle ska sova hos oss på Lördag men det är allt som är planerat. Jag och Andreas satt precis och pratade om sommaren, vi tror det kommer bli en toppen sommare. Vi ska båda jobba väldigt mycket men iår blir första sommaren vi ska planera semester ihop också :D Våra funderingar är att vara lediga i Augusti, vad vi ska göra vet vi ännu inte men det känns som att om vi åker neröver i landet så vill vi åka ganska sent eftersom större delen utav släkten kommer ju komma till oss nu redan i maj.. Ja, jag är trött nu och bara svamlar.. Semester och semester, det är långt dit ännu! Det blev ett yrt inlägg sågodnatt allesammans!


<3

img_1951 (MMS)

<3


RSS 2.0