25 maj

Hallå!

Löning idag då närmare bestämt, åh så skönt säger jag bara. Det här är den bästa dagen på hela månaden, för det är nämligen idag jag går och lyxar till det heeela dagen :) Så självklart har det blivigt en sväng på birsta. Jag föll faktiskt inte för frestelserna allt för mycket, handlade mest bara en massa nödvändigt. Men jag har faktiskt planerat en till tur på ikea där det inte kommer gå lika billigt till. Det ska bli en massa förändringar hemma, bla i hallen och i vardagsrummet. Jag har som fallit för det där med vitt jag med, det är ju så oerhört stilfullt.

Ja vad gör jag vaken den här tiden då? När arvid och robban somnat somnade jag också till en stund, vaknade upp i all hast och kom på att jävlar jag har ingen barnvakt imorgon och jag har ttc hela dagen... Har suttit och tyckt synd om mig själv här ett tag nu men andreas (som jobbar natt) och inte bara är vaken för att sa att han skulle kolla med sin mamma tidigt imorgon bitti. Jag får hålla tummarna att hon kan ha lillgubben så "mamman" får traska iväg på skolan.

På torsdag är det baldags, märks verkligen att det hela börjar gå mot sitt slut. Nu har jag faktiskt inget mer i skolan, förutom det där j*vla släpkortet. Det känns verkligen som att den delen aldrig kommer bli klar. Men i bästa fall är det uppkörning nästa vecka, så det gäller väl att pina igenom detta nudå. För sen får ju jag och arvid vara hemma heeeela sommaren :D Och vad det gäller balen kommer det bli häftigt att gå på. Idag var vi in på skolan en sväng och knäppte avslutningskort, jag blev nästan rörd när jag såg att alla killarna i klassen verkligen var uppklädda till under näsan, de var så stiliga :) Tänk att det skulle bli folk utav alla, Haha.

Nä nu ska jag ta och krypa ner brevid lillhjärtat mitt och hoppas att allt löser sig imorgon :) Godnatt!
Kärleken är allt för underbar, ser fram emot den 11/6.


17 maj

Hallå!

Helgen har bestått utav en massa jobb tillsamans med en hel del nöjen. Vädret har ju varit oerhört givmilt med oss. Nu håller jag bara tummarna att det håller i sig till helgen som kommer också :) Andreas kommer äntligen att vara hemma och jag jobbar inte, på lördag är det kyrkan som gäller för moa konfirmerar sig och efter det traktor crusing i Indal förstås! Jag hoppas också att jag äntligen kan få bli klar med våra utemöbler som är på väg att bli vita. Känns faktiskt lite pinsamt, nu har de fått stått halv färdiga där ute på altanen länge och grannarna är snart klar med att måla sitt hus.. Ja hua.

Veckan som är kommer att vara intensiv, imorgon är det att backa för fulla muggar på plan för sen lite mösspåtagningsfestligheter på onsdag, torsdag är det bara att ligga i med körningen och ja ligger jag inte bra till då är det fredag som gäller också. Men snart är det klart, jag hoppas på uppkörning till den 25.. Skulle sitta fint!

Idag har arvid premiär suttit i sandlådan, det tyckte han var jätte roligt och duktig var han för sanden skulle inte in i munnen, den skulle bara utanför sandlådan :D  Mini somnade iaf på bums efter middagen och det var så pass mysigt att jag somnade jag med. Vaknade för en stund sen, skulle BARA gå upp och pinka. Råkade hamna här framför så nu har jag till och med hunnit beställt lite smått&gott ifrån jotex. Men det var bara nödvändiga saker, jag looovar :D

Nä nu ska jag läsa några bloggar och sen är det godnatt för mig Igen. Natti natt!


trött liten herre ockupperar hela sängen :P


"mamman"


vårat nya vardagsrumsbord (y)


tarzan busar


faster alice är ute och raggar med arvid i dock vagnen :D

10 maj

Hallå!

Det var ett tag sen nu.. Kan bero på att jag nu förtiden är extra trött och somnar samtidigt som arvid på kvällarna :D Om jag inte som ikväll då, jobbar. Men då blir det att man slänger sig och sussar så fort man slutat istället. Ja ni förstår kanske, ond cirkel.

Sen sist har man hunnit med att fylla år, 19 år ingen speciell ålder direkt. Fick en massa bra att ha och blommor :) Det är ju aldrig fel. Sen har jag slängt ut pärlan på blocket. Hoppas väl att någon nappar så att man kan börja kika på en combi diesel någon gång.

Den här veckan är det skola och jobb om vartannat. Tur det eftersom andreas är på stopp och förmodligen blir borta ett längre tag. Vi har faktiskt fått spendera de senaste två helgerna med varandra vilket är oerhört ovanligt :D

Arvid är inge rolig i magen nu, började för några dagar sen då han tvärslutade äta. Lillstackaren, men inte är han speciell gnällig utan bara trött. Fick tvinga i 100 ml välling innan han somnade och på det lilla smattrade han på ett bra tag. Nu ligger han som en ostbåge i sängen, verkar inte som att han tycker att mamma borde få plats :) Snart är 1års dagen här! Jag satt idag och kollade i kalendern.. Fy vad skrämmande. Snart är han ett helt år, min lilla kille som snart är storebror. Jag hoppas att tiden stannar till lite när jag går på mammaledighet iaf så man hinner njuta lite utav tiden.

Imorgon ska carro vara med arvid mellan ett och fyra. Jag har ykb på ttc, carro den lyllon slipper den. Tur för mig så jag har lite barnvakt då istället :D Jag vet inte vad dom ska göra än, förmodligen birsta och ragga på.

Magen min den bara växer och växer.. Är betydligt mycket större nu än vad jag var med arvid. Hoppas att det stannar upp snart så jag inte ser spräng färdig ut innan sommaren ens börjat. Livat är det där inne också kan jag lova, den lilla far runt som ett popcorn nästan hela tiden. Det är faktiskt riktigt mysigt ÄN, väntar bara på att det ska börja göra ont :P Det märks iaf att det är andra barnet, jag har legat på lat sidan med att uppdatera om magen och knäppt kort. Jag har lovat mig själv och magen att bli bättre på det. Jag vill ju inte börja vara orättvis redan nu så att säga. Ser att alla andra lägger ut bilder på sina små söta magar så jag ska ta tag i mig själv och börja knäppa lite :)

Igår var jag och andreas på ikea, och det var faktiskt på hans initiativ! Jag fick bara följa med. Vi köpte ett nytt vardagsrumsbord från ikea som var riktigt välbehövt. Nu är det ju bara det att allt vi haft i vardagsrummet har gått i ek, precis som allt annat :P Och bordet vi köpte var VITT. Så nu måste vi iförskaffa lite andra nya saker i VITT. Det är faktiskt fint, vet inte varför jag varit så anti mot det innan. Ek sakerna har fått flytta upp tills vidare, det börjar bli trångt hemma.. Vet inte om det är för att vi står utan en halv övervåning som aldrig verkar bli klar?! Jag börjar bli riktigt dö less på den nu. Får hoppas att det löser sig snart. Förhoppningsvis kommer min ack så ohändiga karl att jobba mindre snart och kanske kan ta sig an problemet igen.

Nä nu vet jag faktiskt inte vad jag sitter och yrar i, märks att det är dags för sängen. Om arvid tillåter förstås, min lilla ostbåge :D Natti natt!

RSS 2.0