27 mars

hej!

igår var erica och jag med kalle. vi åkte och käkade pizza på kermit och sen spelade vi en massa guitar hero :)
självklart spöade jag skiten ur dom båda! (som vanligt^)

idag har vi inte hunnit gjort så mycket, ska snart åka inöver staden. ska sola en sväng och sen vet jag inte alls vad det blir. är det någon som har lust att hitta på nått så är det bara att höra utav sig :)

imorgon är det fredag och den 28 mars och det betyder att studiebidraget kommer in på kontot. så självklart blir det en sväng på birsta! efter det ska emma erica och jag ut och busa lite var det tänkt :)

jag hoppas innerligt att du kommer hem i helgen hjärtat! jag klarar inte av att ha dig borta såhär länge.. jag saknar dig verkligen min grova, heta, håriga man ;)



hejdå!

åkersjön

hej!

i onsdag bar det av mot åkersjön med andreas och robin. har haft kanon roligt hela helgen men skit härlig skoterkörning och underbart sällskap. har kört omkring 50 mil skoter, badat tunna, bastat, myst till det med hjärtat och mycket mer :) kom till indal bara för en stund sen, åkte med emma hem.. andreas och jag hade hjärtat i halsgropen nästan hela tiden. emma höll sig mer på vänster sida än på höger, så vi kan faktiskt förstå hur postlådorna i holm har det.. klockan tio ikväll åker andreas till kiruna igen på jobb.. så mamma min kommer och hämtar oss senare. bilder kommer förresten strax på bilddagboken för dom som vill se.

sitter just nu med en snygg, hårig, naken man som bara väntar på att få stoppa in den, så nu kan jag inte hålla mig längre, jag måste lämna datorn nu.

hejdå!!


sofie.com

helgen har varit kanon! i lördags hamnade vi på fest inne i stan, sjöng en massa singstar och avslutade kvällen med mc´donalds. i söndags åkte vi ut på en liten utflykt. emma, johannes, kalle, erica, robin, camilla, jag och andreas drog iväg till paradisbadet i ö-vik. hade det urmysigt, men på hemvägen efter en sväng in på max tvärslocknade jag och andreas.. när vi väl kom hem vart det samma sak. myste till det i soffan och tvär slocknade.

imorse när jag skulle vakna hade jag ju då förstås glömt att he på alarm´så jag vaknade sent och kom en och en halv timme försent.. inte alls så populärt. efter skolan åkte jag självklart till indal, där stod maten på bordet som det ska vara ;) just nu sitter vi hos micke och niklas. jag och andreas tog en frisk promiss hit för ett tag sen.. ska väl snart ta och knalla hemöver. har precis fått reda på att det kanske bär av mot åkersjön imorgon :) så ska väl hem och planera lite bättre om ett tag..

hejsålänge.

jag älskar dig hjärtat mitt!

back in action.

frisk och kry är jag nu iaf och sitter i indal med erica och bara kollar på film. vi kom hit vid fem tiden efter en tripp på staden med carro.
 
pratade nyss med andreas som sitter på tåget hem till mig.. måste då berätta att han var as packad men skulle som tur var sova snart, och då behöver jag ju inte vara lika orolig :) imorgon klockan åtta kommer han äntligen hem och då får jag vakna upp och vara lycklig.

imorgon ryktas det om att det ska bli skoteråkning av nått slag men vi får se vilket skick andreas är i, haha!

emma och johannes var precis förbi, emma har skaffat löshår så snart är det ju en annans tur! grymt fint vart det iaf.


ska mysa med erican nu, hejdå!      

jag älskar dig <3

bleeding heart,

snart är det helg och då kommer älsklingen hem! den 13/2-08 vart du äntligen min, och idag har vi varit tillsamans i en hel månad. och än är det bara början :) nu är du fast för jag tänker aldrig släppa dig bejbi<3

kommer inte ihåg allt som hänt i veckan, men det har mest varit skolan (har haft en hel del projekt som vi fixat till i garaget^^), varit och badat med tjejerna också. och en massa annat..

min mormor hörde av sig förut för dom är ju utomlands nu, jag blir så irriterad. varmt och skönt hade dom de, och bruna höll dom på att bli! uscha vad jag blev avundsjuk jag vill ju också ha sol&värme..

har sökt hur många sommarjobb som helst idag, hoppas att någon vill ha mig jag som tillochmed beskrivit mig själv som en väldigt trevlig, glad, utåtriktad tjej som har snabbt att lära sig och är väldigt engagerad i det jag gör. vem skulle inte vilja anställa mig?! haha sure bacon..

hej då!

jag älskar dig andreas...

<3

andreas nilsson, jag älskar dig <3

weekend in sickness

sitter i indal nu med andreas. har precis tryckt i oss varsin billys :) i fredags fick jag åka in på akuten för att jag hade så jäkla ont i hjärtat, självklart skulle de bli en massa provtagande och skit så låg kvar där tills åtta på kvällen. andreas och mamma kom in och hämtade mig och jag mådde inte allt för bra.. började med en tripp på big boy där jag förstås inte mådde allt för bra. jag har aaaaaldrig spytt och varit så slut som jag var i fredags och jag tyckte riktigt synd om andreas som hade kommit hem för att vara med mig.. somnade till slut i indal och vaknade upp med lite bättre hälsa, tog det allmänt lugnt hela dagen, fick också fin besök av andreas och sofia och då vart det film och gotta :) finns nog inget bättre sätt att bli frisk och kry på. på eftermiddagen orkade vi äntligen hasa oss upp på skotersen och fara iväg till holm där det vankades tacos :D emma johannes erica och robin hade nämligen kockat åt oss, också det var väldigt uppskattande! jaktstugan vart sista etappen för kvällen, där andreas självklart skulle ut och köra åt helvette. en annan fick bli jätte orolig och kanske lite överbeskyddande... men men, vem blir inte rädd då ens älskade inte kan andas periodvis?! till slut när jag äntligen kört hem oss och låg i sängen och hörde att han andades relativt normalt vågade jag somna till också. hua vilken helg kan man tänka, inte alls som vi hade planerat. men vi har ju iaf fått vara med varandra hehe :) ikväll lär det bli ett stopp på kina och sen hem mot bergeforsen. andreas ska ta flygt till kiruna imorrn igen.. ganska bra så vi får en natt till ihop =) men nu först blir det gammal go film på tvn. hadet bra allihopa.

<3

sitter hemma hos erica nu :) vi vaknade för en stund sen då andreas så snällt ringde och ville surra.. gårdagskvällen var iaf urmysig, emma johannes och jag åkte till erica med karrameller och film. vi kollade på en romantisk komedi, vart lite sugen då förstås så stannade kvar och sov med gogumman :p idag kommer hjärtat hem så ikväll ska vi bara rå om varandra! antagligen ska vi åka till emma och badatunna och basta,härligt!

                                               

tjejkväll

image3image2image1
1. lilla jag blir black head 2. emsan får sig en liten hårkur också 3. erica blir utsatt!

i could get used to this

äntligen har vi sportlov. känns riktigt skönt att bara få vara hemma och löka en hel vecka. tyvärr är ju andreas och jobbar så det är ganska ensamt. tur då att man har flickorna som orkar med en liten stackars nymfoman som mig. jag fick precis höra att min mormor och hennes syster ska åka till gran canaria nästa vecka -ta mig med, skrek jag. men inte då..  man är ju så sugen på att komma iväg till ett litet varmare land och få lite färg på sig! har snackat ihop mig med erica och emma, och om allt går som planerat far vi innan sommarn eller hur tjejer?! 
just nu sitter jag bara hemma för en gång skull och håller på att somna.. igår sov jag med jänterna mina i indal. fick då även min fula utväxt färgad, så nu är jag en lycklig svartskalle igen! + att jag vart otroligt trött nu, så jag lämnar av och ringa min karl nu.




i´m back!

hej igen, nu är jag här igen med nya friska tag! verkar nästan som att jag byter blogg som jag byter trosor, men så är det faktiskt inte. jag hade tänkt att stanna här ett tag nu :) vill först säga att det mesta är fortfarande bra med mig. jag är tillsamans med andreas nilsson nu, vilket är toppen! har aldrig varit såhär kär förut. det som inte alls är bra nu är att min storebror ligger i koma.. han har legat så sen nyårsafton.. hoppas att han vaknar snart för jag saknar han sååå himla mycket! men inte så mycket man kan göra, får hoppas på det bästa bara och hålla tummarna. nu ska jag knyta igen påsen och säga att den här bloggen inte kommer försvinna på ett tag! :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0