Vi drar till fjällen, fest hela kvällen (8...

img_1307 (MMS)

Vi drar till fjällen, fest hela kvällen (8)  Ja nu är vi på väg, sitter just nu på donken i Östersund så nu är vi mätt& belåtna igen. Arvid ska få leka utav sig nu innan vi beger oss vidare.


Jul helgen har varit toppen! Vi har umgått...

img_1276 (MMS)

Jul helgen har varit toppen! Vi har umgåtts med familj& vänner, ätit god mat plus att världens snällaste tomte har varit förbi. Barnen fick jätte mycket fina julklappar, Till och med mamman hade varit snäll iår och fick sig ett nytt skoterställ, skoterkapell & en klippning på trudes. Tomten fick sig en kram utav både mig& arvid innan han gick. Nu sitter jag och barnen i lögdö, blev en utgång för mig igår. Hade underbara barn i morse som ville sova ända till halv tolv:D Andreas är nu på väg till Åkersjön. Vi inväntar Erica som kommer med tåget ikväll (om vädret tillåter) så ska vi åka till fjälls på Tisdagen. Imorgon blir det lite ärenden att uträtta och kanske en och annan sak inköpt på rean. Nu ska jag jäsa lite i soffan :) God fortsättning på er!


God Jul Önskar Familjen Stålnacke :)

img_0828 (MMS)

God Jul Önskar Familjen Stålnacke :)


Hallå! Helgen är slut och jag så med den.....

img_1264 (MMS)

Hallå! Helgen är slut och jag så med den.. Fredagen började med att vi klädde granen och åt en härlig middag tillsamans med jocke. Efteråt tog vi oss ett glas vin i sällskap utav Johanna, rickard & barnen. Sedan spårade allt ur efter att Andreas bjudit in hela byn på fest när han själv var ute och "lekte".. Kvällen slutade med att jag var tvungen att spöa upp Andreas och slänga ut alla gäster.. Minst sagt händelserikt! Lördagen fick istället gå i lugnhetens tecken. Massa mys och pizza innan grandfinal'e som blev en utsökt familjemiddag på tandoori. Var lite chaufför åt Johanna där på natten, lämnade Andreas hemma med de  snällt sovandes barnen. Det var faktiskt skönt att bara få komma iväg sådär och köra lite bil i en timme och träffa vuxna människor ensam för ovanlighetens skull. Idag har jag och barnen bara varit inne och myst medans Pappan i familjen har varit ute med skotern, jag vet inte  alls hur han orkar. Jag vill inte ens gå ut med soporna i det här vädret. Det snöar lite väl häftigt för min smak faktiskt. Imorgon blir det lugnt på fm. Var sugen att åka in och spontan tatuera mig men vi får väl se hur det blir med den saken.. Eftermiddagen kommer tillbringas på Birsta City med Alma. Vi ska fixa det sista inför julafton i lugnt och ro, därför får grabbarna snällt stanna hemma :) Nu ska jag lägga mig till ro, har diskar och skrivit den stora shopping listan inför morgondagen. Förresten, det där med tatueringar har jag alltid bojkottat men nu har jag faktiskt blivit grymt sugen på att skriva nått litet fint på insidan utav handleden. Jag försöker intala mig själv att om man klarat av att föda två barn är det där bara en baggis.. Men som sagt vi får se hur det går :) Natti kram!


Älskade barn <3

img_1251 (MMS)

Älskade barn <3


Hallå! Idag klev vi upp klockan halv nio f...

img_1220 (MMS)

Hallå! Idag klev vi upp klockan halv nio för att bege oss till drakborgen där vi skulle träffa våra vänner Alexander, Lucas, Emma& Anton. Vi hade det jätte trevligt, åt jultallriken som de hade där och jag blev glatt överraskad. Vi stannade kvar och busade ända till halv två, då orkade nog inte någon av grabbarna busa nått mer. Arvid somnade iaf bums i bilen så mamman fick ta sig en välförtjänt glass i donken driven. När vi kom hem vilade vi och busade tills pappan kom hem. Köttbullar och moa blev det till middag eftersom det var jag som fick kocka.. Ikväll har vi inte gjort så mycket, Andreas la barnen Medans jag åkte iväg och solade. Jag har alldeles precis pillat med Almas "första album" och ska lägga mig nu. Är grymt trött. Imorgon är Andreas hemma, jag tror att vi ska inhandla granen och sätta upp den :) Mer vet jag inte vad vi ska göra. Vi funderar iaf på att åka iväg och bada någonstans i helgen. Är det någon som är sugen att följa med? Ju fler dessto roligare tycker iaf jag :D Natti!


Gokväll!  Idag har vi haft fin besök utav ...

img_1171 (MMS)

Gokväll!  Idag har vi haft fin besök utav Linda och hennes dotter Melissa (född den 20 september). Det roliga är att vi inte känner varandra sen tidigare utan har kommit i kontakt via en gemensam vän och varandras bloggar. Det är verkligen jätte roligt att vi äntligen har träffats! Jag är inte alls den som brukar "prata" med folk som jag inte känner, men det blir ju lite speciellt när man har barn i samma ålder.  Tjejerna våra var så snälla så och verkade trivas i varandras sällskap! Nu hoppas vi att vi kan träffas och umgås snart igen :) Efter att de hade åkt vidare la jag mig med barnen och tvärslocknade. Vaknade strax innan sex och började då med middagen. Klockan sju åkte vi hela familjen iväg på skoternöte. Det var faktiskt väldigt givande, äntligen är aktivitets kalendern ordnad, även i år blir det en kärlarne resa att se fram emot. Jippie! Ilväll har Mannen i huset griljerat julskinkan, så det blev smaskigt julkvällsfika. Nu ligger alla mina tre hjärtan och sover. Jag ska lägga mig snart också, ska bara ta hand om berget på diskbänken först... Imorgon ska vi iväg på vårat egna lilla drakkyrkis :D Eftersom att kyrkis har slutat för i år är vi några som ska träffas på drakborgen och leka istället. Så nu hoppas vi att så många utav våra kompisar som möjligt har möjlighet att komma iväg trots det kalla vädret. Kram!


Goddag! Gårdagen gick alldeles för fort.. ...

img_0995 (MMS)

Goddag! Gårdagen gick alldeles för fort.. Var ner till Timrå klockan elva för en efterkontroll. Jag gick igenom, ingen ombesiktbing här inte. Dock var jag för "liten" för spiral.. Så det fick bli minipiller. Jag skämtade och sa innan jag gick att det kanske inte dröjer så länge innan vi syns igen då ;) Skämt åsido, jag ska väl förhoppningsvis komma ihåg att ta dessa nu när man har lite mer rutin på vardagen än när man var femton. Jag tar de nu samtidigt som jag ger barnen d-dropparna på morgonen :) Nog om det. Efter Mvc åkte jag och sov en lur på 3 h i lögdö med barnen.. Alldeles för länge, var bara att brassa hem sedan för att köpa pizza med sig hem. Efter pizzan hoppade vi i kläderna och gick som sagt till kyrkan för luciafirande. När barnen somnat igår kollade vi faktiskt på en ny film. Toy story 3, haha. Lätt den bästa av alla tre! Idag sov vi till nio. Har pysslat på lite med tvätt och dyligt idag. Just nu ligger jag i sängen mellan två snarkandes barn. Jag skulle egentligen kliva upp och göra en paj nu men lika bra att vila och läsa lite bloggar :p Baka kan vi ju göra när de vaknat ändå. Idag ska vi hålla oss inne hela dagen. Eller ja, jag ska försöka komma ner och sola en stund. Det behöver verkligen min torra hud.. Älskar verkligen vintern men jag hatar att jag ska behöva förvandlas till en riktig torrboll bara.. Nä tro om man ska väcka minsta och göra ett ryck iaf. Kram!


Precis hemkommen från luciatåg i kyrkan :)...

img_1216 (MMS)

Precis hemkommen från luciatåg i kyrkan :) Riktigt mysigt! Arvid satt som ett ljus och lyssnade, efter varje låt skulle han klappa händerna. Precis som på kyrkis :D Nu ska vi lägga oss i sängen och värma upp oss, det är inte speciellt varmt ute.


Då var snart helgen slut. Igår eftermiddag...

img_1186 (MMS)

Då var snart helgen slut. Igår eftermiddag hade vi besök utav Sara & Robin. Vi kollade på en ny film jag fått hem, bröderna Karlsson. Den var faktiskt bra :) Jag brukar egentligen inte gilla svenska filmer men den här var helt lagom. När de åkte hem fastnade jag med bejeweled.. Kom inte i säng förrän klockan två.! Fick sovmorgon imorse utav mina snälla prinsar. Idag har vi varit hemma och tagit det lugnt. Var ut en sväng och åkte säsongens första skotersväng. Även fast att det bara blev en sväng runt byn så var det roligt! Jag hade Alma på magen i bärselen medans Arvid satt framför pappan. Efteråt var Johanna och Rickard hit en sväng på kaffesurr. Barnen somnade klockan åtta, så nu ligger jag och Andreas på soffan.. Han har somnat och snarkar som en tok. Jag ska väcka honom och gå och lägga oss. Arvid blev förresten ett och ett halvt år idag! Tiden bara rasslar förbi.. Våran storkille. Imorgon ska jag på efterkontroll.. Hoppas att jag går igenom! Nä nu är det Natti.


Jobb helgen avklarad

Hej! Helgen började bra med en härlig fredag. Klockan tio igår gjorde vi oss i ordning och åkte upp till Liden där vi busade med Emma& Anton. De bjöd på pannkaka och underbart sällskap, jätte trevligt hade både mor, son& inte minst dottern som bajsade ner sig totalt.. I våran skötväska fanns det tre par reserv byxor men inte en enda överdel, som tur var fick vi låna en från Anton :D Fick mig en tankeställare på att det kanske är dags att rensa skötväskan snart, var som ett tag sen. Efter Liden åkte vi inöver Birsta och gjorde mamma sällskap en stund. Jobb stod på listan för eftermiddagen. Fick även vara barnvakt åt Kalle när jag ändå var där:) Det gick jätte bra, alla var som små änglar. Men när jag äntligen skulle lägga mig, ja tro ni inte att alla 3 skulle vakna samtidigt. Blev smått hysteriskt men det löste sig tillslut när jag hittat allas nappar. Idag har jag jobbat förmiddag så nu klockan 17 är min helg färdig jobbad. Skönt! Kvällen kommer spenderas hemma med lafamilia, till middag ska herrn göra tacopaj. Imorgon ska vi förhoppningsvis ut och busa. Andreas var nyss här och hämtade hem min skoter, så det skulle inte vara fel att få gasa ur den lite om inte annat. Nu ska jag börja packa ihop och väcka upp småttingarna så de inte lever lajban ikväll istället :P

Nu ligger jag äntligen i sängen efter en a...

Nu ligger jag äntligen i sängen efter en allt för flängig dag. Lämnade hemmets trygga vrå klockan tio för att gå på julavslutningen utav kyrkis. Strax före tolv kom mamma och plockade upp barnen för då var de dags att besikta mercan i härnösand och då den Är lastbilsreggad kunde jag inte köra barnen. Fem tvåer blev det.. Nu är jag less på dyngbilar så vi åkte på Toyota dör fick jag en offert på en avensis. Lutar åt en sådan. Åt lunch och shoppade loss på Coop (utav alla ställen). Hälsade på mormor en snabbis för att sist men inte minst åka på julbord uppe på norra berget. Tro på f@n att mamma backade ner i stor diket hos mormor.. Fick ringa runt till alla grannar och efter mycket om och men var vi uppe och vi han in till maten. Strax efter tio kom vi hem till Indal. Barnen somnade bums och nu har jag slagit in lite fler julklappar och duschat. Ska slå igen mina ögon nu. Imorgon ska vi upp till Liden och busa så då måste vi ju vara pigga :D Natti!


Påväg till h-sand nu för att besikta merca...

img_1177 (MMS)

Påväg till h-sand nu för att besikta mercan. Har hunnit med kyrkis avslutning idag, mycket trevligt. Längtar redan till  nästa gång.


Idag har vi gjort en lång tur på Birsta me...

img_1167 (MMS)

Idag har vi gjort en lång tur på Birsta med mamma& Kalle. Mamma passade på att klippa sig, det vart riktigt bra. Medans fick jag gå runt med alla tre barnen. Snälla som dom var somnade de på en gång :D Jag och barnen skulle hinna med att gå på jula och köpa oss en gran men klockan blev så mycket att vi åkte raka vägen hem. Hämtade ut Arvids nya micki spis på tempo och gissa om han blev glad när vi monterat ihop den. Det var knappt så att vi fick honom i säng :) Nu har jag precis slagit in första julklappen. Sitter alltid i sista sekunden med alla julklappar oinslagna men i år är jag steget före. Nu ska jag somna, imorgon blir det en jäktig dag med kyrkis, besiktning och tur till gammelmommen. Natti


6200 g väger sessan och är 62 cm lång :) N...

img_1159 (MMS)

6200 g väger sessan och är 62 cm lång :) Nu blir det intag av Kina mat sen ska vi mysa framför tvn. Bilden är från idag när vi gick ner på BVC.


Hallå! Vaknade nu vid fyra utav ett väldan...

img_1149 (MMS)

Hallå! Vaknade nu vid fyra utav ett väldans sug på svartvinbärssaft. Var bara att kliva upp och göra lite, så nu är jag pigg.. Råkade somna efter vi kommit hem från lång promissen när jag la Arvid kl 8. Det var väldigt skönt men jag tror att jag kan kanske sova lite för mycket :/ Ja nu ligger jag och läser lite bloggar. Funderade nyss över jul&nyår och på jul blir vi här hemma, mamma familjen kommer hit och firar med oss. På nyår följer Erica med oss upp till åkersjön. Jag verkligen längtar. Det var alldeles för länge sen vi sågs, min gumma&jag. Idag (igår) var vi hemma och hade besök utav Carro, hon stannade till halv fyra så strax efter att hon åkt kom Andreas hem och då hade jag precis hunnit ordna maten. Perfekt! Imorgon (idag) vet jag inte alls vad vi ska göra. Tror vi ska försöka gå ut, men det beror på kylan. Nu ska jag mata lill sessan. Hejsålänge!


Här kommer ett smakprov på årets julkort :...

img_0992 (MMS)

Här kommer ett smakprov på årets julkort :) Hemgen har tillbringats hemma, Arvid var ute med Lucas (5år) och åkte skoter (lynx 550 -11) han är fortfarande nöjd :D Iveckan jobbar Andreas på hemmaplan. Jag och barnen har inga planer för veckan, hoppas mest att någon vill vara med oss:) Nu ska jag väcka en sovandes sambo och lägga oss i sängen. Natti!


Härlig söndag, efter två timmars härlig so...

img_1151 (MMS)

Härlig söndag, efter två timmars härlig sovning sitter vi nu och kollar på Bamse :)


Fullspäckad dag minst sagt! Dagen började ...

Fullspäckad dag minst sagt! Dagen började med att vi vaknade utav väckarklockan strax efter nio. Efter frukost slängde jag ihop en annanaspaj och sedan inväntade vi sällskapet :) Vid tio snåret droppade Vilja& Pernilla in. Väldigt trevligt att få surra av sig lite. Spännande att prata om barnens utveckling också då töserna våra är ganska jämn gamla. De kilade härifrån vid tolv tiden och vi klädde på oss för att bege oss till drakborgen för lite bus med Tilda& Teo. Självklart startade inte bilen så det blev till att ringa runt till halva byn efter starthjälp. Hallberg kom som en räddande ängel och äntligen rullade vi neröver, en aningen försenade men ändå. Väl på drakborgen blev det en massa bus, pannkaka och skvaller :D Klockan fyra åkte vi till Ica maxi och väntade in Pappan så att vi kunde storhandla. Precis när jag kommit till byn igen fick jag ett samtal om skjuts.. Som den snälla (bilkåta) människan man är var det bara att skjutsa Mattias till södra berget.. Tur man körde röda faran för Södra berget var en lätt match, eller så inte. Trodde stundtals att vi inte skulle ta oss upp men det gick bra till slut. När jag äntligen kom hem igen var klockan sju och maten stod på bordet och två underbara grabbar satt och väntade på mig och Alma. Ikväll har vi inte gjort mycket, skjutsade bort Jori på fest och sedan lagt barnen. Andreas somnade med och jag vill inte väcka honom eftersom han var uppe med tuppen, så här sitter man själv med en sovande tös på magen. Tv dosan har Arvid lekt bort så det är kanal 6 som gäller tydligen.. Tror att jag kommer somna här, har några som ville ha hämntning ikväll men vi får se om jag är vaken då:) Nä en cola på det här så. Trevlig helg!


Pappan i familjen har varit hemma hela dag...

Pappan i familjen har varit hemma hela dagen med oss och vi har gjort en hel del:) Började med kyrkis, Arvid hade som vanligt lika roligt :) Efter det åt vi lite lunch för att sedan vila medans pappan åkte och hämtade våra sista saker från huset. Tvättmaskinen däribland! Det ska bli så skönt att äntligen kunna tvätta när man vill. Ikväll har jag och Alma varit med Annica på en föreläsning på Häreborg. Den var riktigt bra och vi fick gott "fluff" också. Nu har jag precis undanröjt disken och ska bara kolla klart på CSI så ska jag och lillan lägga oss med Grabbarna. Imorgon ska vi få främmande utav Vilja och Pernilla. Efter lunch så ska vi leka av oss lite på drakborgen med Teo och Tilda. Jag hoppas att Arvid somnar O vaggat imorgon kväll så jag och hjärtat får en kväll för oss själva. Nä godnatt nudå :)


Idag har jag då jobbat med Robban. Dagen g...

Idag har jag då jobbat med Robban. Dagen gick jätte fort och vid halv sex rullade vi hemöver för att träffa våran Andreas. Middagen stod på bordet, precis som det ska vara då :D Ikväll har vi bara myst på. Blev till och med en laddning chokladpudding framför bonde söker fru. Imorgon ska pappan inte jobba så jag hoppas att han följer med oss på kyrkis :) Jag ska också försöka se till att våran tvättmaskin som fortfarande står kvar i huset kommer hit.. Det är ju så himla bökigt att planera när man ska tvätta tycker jag. Ja ja vi får se imorgon. Nu är lillan nyäten så jag ska se till att somna jag med. Godnatt!


Gårdagen tillbringades i Birsta med barnen...

img_1132 (MMS)

Gårdagen tillbringades i Birsta med barnen& mamma. Vi åt lunch på Ikea och gick några ärenden på birsta. Alma& Kalle fotograferade sig tillsammans med tomten, jätte sött! Vi sov hos mommen och moffen för idag jobbar jag extra. Jag fick precis ett sms utav Andreas att han var på väg hem Också, vilken lycka. Idag ska vi som sagt vars i lögdö med Robban. Jag har egentligen tvättdag men det får vi ta när vi kommer hem då.


RSS 2.0