Lovely

I måndags var jag och barnen hemma, det fina vädret gjorde så att vi kunde vara ute hela dagen så nu är lekstugan helt grundmålad :)

Igår blev det en visit på jobbet, skotermöte och lite kvällsmys med min underbara gudson Gustav.

Idag är vi ledig igen och det tänkte vi fira med att göra lite ärenden inför helgen.

På fredag morgon åker vi till junsele med familjen, det blir djurpark, bad, cruising och en massa annat roligt :)
Arvid ser verkligen fram emot att få sova i tältet som pappa har surrat så mycket om.

Nä nu ska vi väl kliva upp och fika för vi ligger fortfarande i sängen ;p

Ha en bra dag!


Weekend

Igår kväll tog jag mig en utekväll, ganska värdelös men ändå en utekväll! Jag vann inget på casinot, tappade mitt nya party lite läppglans och fick skavsår på samtliga tår och båda hälarna..
Jag kom hem vid 3tiden och kröp glatt ner i sängen och höll om familjen.

Idag jobbar jag extra, känns skönt då jag kommer vara ganska mycket ledig här framöver :)
Just nu spelar vi kinect, hmm går väl sådär.. Jag kan lova att Robban är road iaf! Jag körde precis med pappa och han var väl min enda jämnlike.

Nä nu ska vi väl börja göra kväll, men först måste vi ju äta upp all snacks efter det här träningspasset ;p

Imorgon är jag ledig och jag vet att lite tid kommer måsta spenderas i tvätt stugan, att ha en liten kille som håller på att bli helt torr är då ingen barnlek.

Nä sa vi godkväll eller?


It sucks

Ja idag har jag laddat upp hela dagen inför kvällens pub premiär på kävsta campingen...

Självklart ska allt gå åt pipan då Andreas blev utringd på jobb.

Nu ligger jag och barnen i sängen och kollar på bilar, inte fy skam det heller men jag hade verkligen sett fram emot att få smaka på någon av de där tjugo ciderna som står i kylen...
Men det kommer fler tåg som tur är!

Nä jag tror faktiskt att jag ska tillåta mig att somna här mellan barnen, var faktiskt riktigt myyyysigt.


...

Äntligen är barnen tillbaka på dagis och jag på jobbet men jag är fortfarande väldigt snorig och jag förstår verkligen inte hur länge en förkylning kan sitta i..

Idag jobbar jag till 19.00, efter det ska jag försöka hinna med att spika fast den sista takpappen på lekstugan.
Mer spänning än så här blir det inte..

Ha en bra dag! :)


Arvid 3år!

Ja igår fyllde Lill prinsen hela 3år! Det firades med en massa tårta och paket såklart.

Det var så himla roligt att han verkligen förstod att han fyllde år, han gick runt och var mallig hela dagen :)

Våran duktiga kille som helt självmant slutade med blöjan här för en vecka sen. Visserligen har han blöja när han sover men på dagarna vill han alltid sitta på toan.

Idag är jag och barnen hemma då Alma hade lite feber igår, idag verkar hon ändå pigg så vi får se vad tempen visar. Hemma och mysa ska vi ändå vara, möjligtvis städa lite efter kalaset också.

Ha en bra dag allesammans!


Måndag


Ja då hade ännu en vecka passerat och det är måndag igen.

Jag sitter just nu på jobbet, försöker innerligt få tag på någon ansvarig för återställningen utav våran häck som vi inte alls blev nöjd med. Det som förut var en skabbig uppväxt häck med en höjd på ca 1,5m utmed våran stora väg har numera blivigt en skabbig häck med ett stort hål på ca 5meter som de har försökt planterat en ny häck med en höjd på ca 20-30cm och som därmed har blivigt en direkt livsfara för barnen..

Ja med andra ord är jag väldigt förbannad! Nog om det nu..

I fredags var det dags för lillebror att ta studenten, det var väldigt härligt att se alla lyckliga studenter.
Vi bjöds på god middag och gott fika.
Grattis Lillen!

Lördagen bestod mer eller mindre utav knä jobb.. Jag rensade plattorna på framsidan och det märks i mina ben idag vill jag lova. Men tjusigt vart det.

På em fick vi middags besök utav carro o Peter, Maria o Andreas. Arvid blev grattad i förskott utav sin gudmor Och fick ett jätte fint grill set. Så nu har vi en ny bliven liten grill mästare i Familjen ;p

Nu jobbar jag bara den här veckan ut sen börjar jag min semester! Härligt ska det bli ;)

Nä nu tar vi tag i dagen!


Mycket på en gång..

Ja nu är det mycket som är på gång hemma.. Imorse väcktes jag utav att en grävare kommit för att fixa våran häck. Toppen.... Nu är det alltså hål i häcken, infarten uppgrävd och på det så håller vi på å ska måla om. Ja det är väl bra att det händer nått men nu ska det bara finnas tid till allting också.

Jag känner mig lite smått stressad ärligt talat då Arvid fyller 3år på tisdag och barnen ska få en lekstuga som ska börjas byggas upp ikväll också.

Jag får trösta mig med att det åtminstonde kommer bli jätte bra när allt är klart :)

Just nu sitter jag på jobbet och barnen är på dagis för första dagen den här veckan. Det gick faktiskt över förväntan att lämna dem när de varit borta så länge. Skönt att det är normalt väder också så att de kan vara ute och leka.

Idag jobbar jag till 19 och ikväll ska vi som sagt börja bygga ihop lekstugan. Undra om barnen kommer uppskatta lekstugan lika mycket som mamman ;p


Förkylning

Igår var det uppvisning på pole dancen. Det gick väldigt bra trots att jag mitt i allt glömde bort mig och fick kolla på de andra, som tur var så syntes det åtminstonde inte.
Ärligt talat så är det nog den bästa tränings formen jag någonsin stött på! Den är bara så mycket jag. Så nu ska det bara inhandlas en egen stång så ska det här få bli en del utav min livsstil.

I veckan är det jobb mån-fred men hela familjen är hemskt förkylda så jag hoppas att jag kan slippa bli helt säng liggandes. Andreas var hemma och vabbade idag så när jag kom hem ifrån jobbet stod maten på bordet. Som det ska vara då med andra ord ;)

Godnatt!


RSS 2.0