26 februari,

Hallå!

Imorse fick jag till det med en riktig sovmorgon. Caroline ringde från skolan och berättade att våran första lektion var inställd. Tur för mig som inte hunnit kliva upp än. Låg kvar i min varma säng tills mamma fick reda på att hon hade försovit sig.. Väl på skolan hade vi matte, vart inte så mycket  jobb gjort då våran studievägledare snackade på hela timmen om våra induviduella val som är himla viktig nu när det inte är långt kvar till trean. Efter det fick vi reda på att vi inte skulle ha några fler lektioner eftersom våran andra lärare skulle på något möte. Inte grinade våran klass över det utan tog tacksamt emot :) Jag och Caroline slog våra kloka skallar ihop och skynda oss iväg till bussen. Vi täntke dra en sightseeing i Birsta city. Andreas kom in och joinade oss. Det första jag var tvungen att göra var att köpa nya byxor. Har inte börjat använda mamma byxor än men jag känner att det börjar bli dax.. Inte ens mina största hårsnoddar räddar mig längre. Det känns som att vi får leta efter en jädrans massa par nu när vi ändå drar vägen förbi Ullared. Men iaf, på h&m hittade jag ett par halvljusa slitna jeans som jag faktiskt kom i någolunda. Dom kommer säkert få ligga och slöa i garderoben tills sommarn men dom var bara för fina så nu är dom i mina ägor iaf :)

Joel kom in och åt med mig och Andreas på max. Smaskigt värre, är nog inte sista gången den här veckan som det blir skräpmat med tanke på att vi ska åka bil en jädrans bit.

Efter en lång dag på Birsta vart klockan äntligen sju och det betydde baby kväll på barnens hus. Inte bara för oss tydligen, när vi kom fram var det kö ända ut till vägen. Ganska roligt hur vuxna människor kan bli när det är lite rea. En man i trettio års åldern höll nästan på att knuffa ner mig när han kom inspringandes men som tur tog han bara med sig en hel stapel med leksaker istället. Jag förstår inte alls vad som kan ha varit så himla billigt. Jag fick iaf tag på bärselen som jag ville ha, till slut. Efter dom tre första öppna minuterna sa dom att alla var slut men jag hade turen att få en som någon lämnade tillbaka :) Mamma fick se vilken vagn jag och Andreas har bestämt oss för, det är nämligen mormor och morfar som ska få bidra med hälften av pengarna till den. Det är en jätte fin emmaljunga edge duo combi som vi har fallit för. Vi har dock inte kunnat enats om någon färg än men en sak är säker, om jag får bestämma så kommer den bli mörk.

Just nu väntar jag på att Andreas ska komma hem, jag har dragigt en liten hus städning med tanke på att vi åker neröver landet imorgon. Då vill man att det ska vara snyggt och rent när man kommer hem sen. Jag har lite packning kvar att göra så jag tänkte slita mig härifrån så jag kommer i säng någon gång :)

Natti Natti!

Här kommer en bild på lite utav nyinköpen idag :)

25 februari,

Åh, vilket underbart datum! Löningen är äntligen här och man kan börja bli en människa igen. Inte för att skryta men min lön var en riktig värstig denna månad. Känns skönt med tanke på alla räkningar som har dunstat ner under dagarna.. Känns ganska tärt när man tänker efter vilken lyx jag och Andreas har haft som bott hemma gratis ett bra tag. Men vill man ha det fint får man lida pin.

Just nu sitter jag på jobbet. Känns ganska bra att säga så då det är på hemmaplan. Jag sitter i soffan nu, mamma ligger och sover på trean medans lillebror har tvåan och pappa har lyckats somna i fåtöljen med handen i godispåsen! Haha, vilken härlig familj man har :) Robban ligger och trynar i sängen, så jag passar på att kika förbi här då innan jag går av mitt pass. Andreas var här ikväll men åkte hem vid elva, han var ute i garaget och mekade det sista med Ockelbon. Jag trodde jag skulle få sovsällskap inatt men inte då. Min karl är inte den som är den, klart man ska sova i hus när man äntligen har ett. Visst, jag håller helt och hållet med men längtar just nu ännu mer efter körkortet.

Imorgon har jag svenska prov, känns som jag har missat en del viktiga lektioner. Men om proven är som vanligt ska det nog inte vara nått större problem att fixa det. Satt faktiskt och pluggade här efter middagen. För en gång skull.

Arvid/Wilma/Elvira blir 26 veckor idag :) Nästa vecka kan man betryggande tänka att 80% utav barnen som föds då överlever utanför modern.

Idag har vi haft en hel dag fylld med sex&samlevnad. Det var riktigt roligt, dagen gick faktiskt överraskande fort. Vi fick träffa en manlig barnmorska som pratade om en massa egna erfarenheter. Vi hade också workshops där vi fick göra våra egna "grupp arbeten" jag, sandra, vicky, carro&emmy gjorde en affisch om graviditet som ska visas upp på en slags venissage i maj.

Imorgon går jag i skolan till klockan tre och efter det ska jag ut till mamma och pappa igen. Vi ska iväg till barnenshus på babykväll, har spanat in en jätte fin barnvagn  som pappa ska få lägga ögonen på och så måste jag hitta en bilbarnstol som passar :)

På fredag är det iaf bestämt att vi ska försöka komma iväg mot Malmö, planerna är att stanna i Stockholm över natten så det inte ska bli jobbigt att köra allt i ett. Vi vill ju inte att någon mister körkortet igen efter den här vändan =)

Nä nu ska jag ta och slita mig, tänkte först ladda upp en ny vecko bild men har inte tagigt någon ny så här kommer en som är nån vecka. Kram





22 februari

Idag är det 100 dagar kvar till BF! Nedräkningen har börjat, Har skaffat en användare på familjeliv för ett tag sen som gör det är jätte lätt att hålla koll på allt som har med dagar och händelser att göra. Mitt lilla liv i magen växer sig starkare för varje dag, just nu tror jag att det är rymningsförsök på gång. Det känns lite som om det lilla livet försöker gräva sin väg ut ur min mage. Men som sagt, jag känner mycket hellre rörelser än inget alls.

Helgen har varit lagom lugn och mysig, Igår kväll åkte vi hem till min mamma och pappa där vi vart bjudna på middag. Efter det tog vi alla det lugnt i soffan och till slut slumrade vi till så vi inte orkade åka hemöver,

Imorse fick jag en rejäl sovmorgon, klev upp vid tolv tide´n. Då hade Andreas, stoffe och vincent redan varit vakna ett tag. När dom åkte iväg för att stoffe skulle ta sitt skoterkort åkte jag på att jobba. Helene skulle iväg på sin sons bandy match så då fick jag jobba istället. Vid fem tiden begav vi oss hem igen. Stannade på ica och handlade middag.

Just nu ligger vi i soffan och myser med chips&dipp. Kollar runt på massa olika kanaler nu när vi äntligen har några :) Snart är det lov och då bär det neröver malmö för att sen ta göteborg på vägen hem.

Såhär ser min vecka ut just nu.

Måndag: Skola 0800-1130
Tisdag: Skola 0800-1130
Onsdag: Skola 0800-1400 / Jobb 1530-0030
Torsdag: Skola 0800-1500 / Babykväll 1900-2100
Fredag: Skola 0800-1340 / Jobb 1530-0030
Helgen: Ta oss ner till Malmö och hinna umgås med farfar tobbe och farmor eva :D

Nu ska jag och mannen mysa och förrhoppningsvis somna i våran underbara soffa. Natti!

21 februari

Hejsan,

I Torsdags gick det fin fint att jobba :) Vart 16,5 härligt avlönade timmar åtminstonde. Robban och jag tog det mest lugnt och åt en massa gott. Sov över i mitt lilla "flickrum"

På fredags morrgonen skjutsade pappa mig till skolan eftersom det var så fruktansvärt kallt. Hade TTc  till lunch sen matte en lektion. När jag slutade kom Emma och hämtade mig så åkte vi inöver Birsta. Tog en fika och kollade sen runt en sväng. Handlade lite mat innan jag följde med till Kovland. Hoppade på fem bussen hem till Indal. När jag kom hem hade Andreas varit jätte duktig och städat paktiskt taget hela huset, vi myste i soffan en stund innan vi begav oss till Camilla&Robin. Där bjöds det på middag, det vart tacos och det var jätte gott. Efter det spelade vi lite buzz, efter det vart jag och Andreas lite slöa och åkte hemöver. Myste till det i soffan innan vi somnade.

Idag är det då lördag. Och vi har varit iväg på skoterträff. Andreas begav sig av 10 imorse med grabbarna på Ockelbon medans jag väntade till 11 och åkte bil dit med Camilla. Innan vi äntligen hittade parkeringsplats hade grabbarna hunnit dit. Vi åt en efterlängtad hamburgare och kollade på alla skotrarna. Nu är klockan fyra och både jag och Andreas är hemma, vi funderar starkt på att åka ut och äta hos mamma och pappa eftersom dom ska grilla. Ikväll vet jag inte alls vad som händer, vickan har inflyttningsfest så vi får väl se om vi beger oss dit. Nu ska jag göra iordning dipp och ta frram chips.

Hejsålänge.



18 februari,

En vecka kvar till lönen nu, nedräkningen har börjat :) Börjar bli knapert med pengar såhär i slutet av månaden. Jag känner att jag har påkostat kanske lite för mycket heminredning denna månad men det är ju så roligt! Just nu sitter jag och Robban och sjunger Runke balle, det är en utav hans favorit låtar så den går på fler varv nu. Idag på skolan har vi haft logistik med benka, det gick riktigt bra och smärtfritt faktiskt. Var på studiebesök hos IKEA, det var riktigt interessant. Helt otroligt hur dom håller allt rullande som. Efter det tog vi en fika uppe i cafét innan vi avslutade dagen. Pappa kom och hämtade mig med volvon som precis har blivigt klar från verkstaden. Det är en jätte fin bil tur att den blivigt fräsch igen efter krocken så jag får glida i nått fint när jag slutat skolan. Nu sitter Robban och gäspar åt mig, vi ska ta en kvällsfika för att sedan hoppa i säng. Mamma ringde för en stund sen och hon passerade Härnösand nu så snart är hon hemma och vi längtar så! Imorgon jobbar jag sexton och en halv timma så jag lär nog uppdatera något under dagen. Hejsvejs!



                                  <3

17 februari,

Hejhej.

Gårdagskvällen spenderades i soffan framför en film med hjärtat mitt så jag hann inte uppdatera. Vaknade vid halv tre och då var det bara att gå upp och lägga sig. Mådde iaf halv hyffsat igår och idag är jag faktiskt riktigt bra :)

Imorse fick jag en ordentlig sovmorgon eftersom det var utbildningsmässa på nordic hallen som gällde för hela skolan. Tjugo i nio satt jag mig på bussen och carro hämtade mig inne i stan :) Själva mässan var inte speciellt nödvändig för varken mig eller carro eftersom vi vet vad vi ska syssla med och hur vi ska gå till väga så vi stannade inte heller så länge. Istället bar det ut mot Birsta där vi först åt lite mat på Mc´donalds och sen tog en fika på Charm. Jag hämtade min lönespec på donken, eftersom jag inte jobbade någonting förra månaden där så vart jag väldigt chockad när jag ända får ut en massa pengar den här månaden. Jag har nämligen jobbat så länge att jag sparat in hela tio semesterdagar som jag fått tagigt ut i pengar nu. Och det var pricken över i, då kanske man överlever denna månad som husägare också.

Jag och Andreas kom precis hem, vi skjutsade hem Erica vid åtta tiden för att sen fara ut till Lögdö för en härlig dusch. Jag fastnade såklart kvar ett tag, kollade på spjälsängen som jag bara längtar tills jag får ta hem den. Då kommer jag ju lägga ut bild på den så ni får se med egna ögon :) Jag och mannen har även börjat spåna i vad vi ska göra på sportlovet, det lutar åt att vi drar ner över Malmö och hälsar på farfar Torbjörn och farmor Eva. Jag hittade jätte fina tröjor på babyproffsen idag med just de texterna. Farmor&Farfar, så det ska jag överraska dom med :) 

Nu ropar Andreas från sängen, kanske bäst att sova nu så man orkar med morgondagen :) Det är skola som gäller, logistik med benka. Kan bli spännande. Efter det jobbar jag till sena natt, kanske blir en uppdatering då. God natt allesammans!


15 februari,

Hallå!

Idag vaknade jag upp vid åtta, var bara att traska in till Robban som fortfarande låg och snarkade.. Kände mig riktigt slö och orolig i magen. Det första jag kunde tänka mig var att bebisen höll på att busa. Efter en stund vart jag jätte illa mående. Var bara att försöka få i sig någon mat och käka en järntablett men förhoppningar om att det var dåligt med näring jag led utav. Robban skulle duscha och efter det började jag med gröt åt honom, när jag skulle ta fram gröten höll jag på att lägga en mysig spya över mat bordet. Fick panik och la mig inne på toagolvet i inväntan på det värsta som finns. Ropade och väckte upp mamma som söt nog klev upp och hjälpte Robban med maten medans jag låg där halv groggy vid toastolen. Klockan är tio nu och hela dagen har gått, som tur är har det inte kommit upp något än men jag känner mig relativt borta. Andreas kom hit vid fyra tiden då jag slutade och skulle plocka med mig hem. Vi vart dock på lurade mat, det var pizza som vankades och då är det ju bäst att man stannar. Andreas och Lillebror åkte iväg och hämtade. När maten väl kom kunde jag då inte äta någonting. Det är nog första gången jag ratar en pizza så illa därann måste jag vara. La mig i soffan och somnade bums medans Andreas följde med grabbarna ut i garaget. Han väckte upp mig för en timme sen och ville också mysa. Självklart somnar han på bums men inte jag.. Tänkte att det var lika bäst att kika in här och snoka lite när man har lite tid över .) Jag ska ta och väcka mannen efter detta, hälla i mig lite nyponsoppa och försöka somna. Min söta lilla lillebror har varit och norpat min gammla säng så nu får vi en mindre, den är inte mer än 110 cm i bredden iaf.. Jag och Andreas som är bortskämda med större säng. Men mysigt och varmt blir det ju iaf!

Imorgon är det härliga Måndag igen och skola som gäller, härligt nog bara till halv tolv. Hoppas att jag vaknar imorgon och känner mig bättre än idag*håller fingrarna* Andreas har lovat att skjutsa mig till skolan så det blir iaf lite lättare att kliva upp.

Nä nu ska jag kila, Natti Natti.


           Mammas hjärta <3






14 febuari,

hejsan. idag klev jag upp tidigt. började jobba vid åtta, robban var dock inte vaken då så jag surrade med mamma ett bra tag :) efter det tog robban sig en lång dusch innan vi åt lite mat. det vart gröt ägg och mackor. vid ett tiden kom färdtjänsten och hämtade robban eftersom han skulle på fest och jag slutade för dagen. mamma och jag drog genast in till sörberge och handlade lite blommor. jag handlade en jätte fin bukett åt andreas morfar som fyllde sjuttio år idag. efter det hann vi även en sväng i birsta också. mc´donalds och boom. andreas, alva och niklas hämtade upp mig i lögdö. vi tog dodgen och så bar det iväg till h-sand. väl framme var det mycket släkt. alla var super trevliga =) åt jätte god mat så jag fortfarande är proppmätt. åkte hem vid åtta tiden. andreas släppte av mig här i lögdö och åkte för att skjutsa syskonen. när han var klar med det tyckte vi inte att det var någon större idé att han skulle komma hit för att sen åka hem igen.. lite ledsamt med tanke på att det är alla hjärtans dag och allt. men men imorgon får vi ju sova tillsamans iaf. nu sitter jag och fryser som bara den, tänkte bara uppdatera här sen gå och lägga mig på mitt varma rum. imorgon är det samma visa igen, upp klockan åtta och umgås med robban. andreas kommer ner på middag imorgon iaf :) längtar redan. gillar verkligen inte det här med att sova själv.. usch och fy. kom på en jätte bra sak idag, när bebisen kommer blir jag aldrig mer lämnad ensam. jätte bra för mig :D nä nu får jag hoppas att ni har haft en kanon alla <3 dag och en god natt. natti!

13 februari,

Idag är det min och Andreas årsdag. Det har gått så fort men vi har haft en kanon år, nu ser jag fram emot en massa fler. Dagen har varit sådär. Imorse när jag vaknade mådde jag inte allt för bra. Sjukanmälde mig då istället och stannade hemma. Klev upp vid elva tiden då vi gjorde iordning pytt i panna och ägg. Det var jätte gott, efter det tog vi ut skotrarna och drog en sväng ner på byn. Besökte Camilla först men hon låg hemma och myste så vi åkte vidare till Johanna och fick i oss lite fika. När vi kom hem fick vi besök utav Emma och Johannes. Vi åt lite nybakad socker kaka som vi bakat en stund innan. Åkte ut mot säter så Andreas fick visa några härliga "häng drivor" som skulle passa Johannes och hans Assault. När vi kom hem började vi med maten. Det vart potatisgrattäng och korv. Jätte gott faktiskt!
-
Arvid/Elvira/Wilma är de namn som vi har i åtanken just nu. Någon som har något annat bra föslag? Det är ju lixom dags att börja fundera ut något riktigt passande just nu. BF kommer ju närmare för varje dag. Jag känner bebisen sparka livligare hela tiden nu. Visst är det härigt men den börjar få in några riktiga fullträffar då och då. Det är mamma inte speciellt tacksam över.
-
Just nu sitter jag ute hos mamma och pappa. Jag börjar jobba klockan åtta imorgon så då passar det bra att sova här. Andreas och jag hann iaf ta en mysig dusch innan han åkte hem igen. Jag ska snart gå och lägga mig så att jag är pigg imorgon bitti. Slutar redan vid ett, Robban ska på fest och det passar mig ypperligt eftersom jag ska på 70 års kalas hos Andreas morfar. Nu orkar jag inte sitta och lyssna på pappas snarkningar. Ska ringa hjärtat mitt och gå och lägga mig nu. God natt!

12 februari,

Idag fyller min lillebror sexton år. Grattis på dig lill gubben! Men det är hemskt vad tiden går fort.. I mina ögon är han fortfarande det lilla pjuket jag fick vara orolig över på dagistiden =) Andreas kom och hämtade mig efter skolan vid halv fyra tiden då vi åkte direkt ut till Lögdö. Vi åt kassler och ris och fick tårta efteråt :) Skjutsade Ståffe och hans kompis till Skönviksbacken där dom ska börja sin skoterkortskurs. Efter det handlade vi lite och åkte hem. Vi har äntligen fått modem, telefon jack mm idag. Det kommer inte funka förräns den artonde men det är ju skönt att det inte är långt kvar. Ikväll gör vi inte så mycket, imorgon firar vi ett år och då blir det något gott i magen och kanske en bio igen :) Jag jobbar hela helgen och på Lördag ska vi dessutom åka och fira Andreas morfar som fyller sjuttio år.

Mamma ringde idag på skolan och hon hade kommit på ett jätte fint flick namn. Wilma var det. Min mammas mormor hette visst det eller nått sånt. Jag fick ringa Andreas på en gång och han tyckte att det var jätte fint! Jag är jätte glad när vi kommer på fina namn. Det är ju tid att börja testa vad man tycker om redan nu :)

Nu ska jag ta fram glassen på tining och slå på någon bra film som vi kan somna till. Natti Natti.

Min underbara familj <3 Hela sexton år sedan. Måste tillägga att mamma och pappa var otroligt heta på den tiden.



11 februari,

hallå.

idag har jag jobbat med robban, det har gått riktigt bra. vi har inte gjort så mycket, ätit en massa gott och tagigt det lugnt. andreas kom och hämtade mig efter jobbet, stannade såklart på middag innan vi åkte. nu kom vi precis in, vi har varit duktiga och kastat en massa sopor på miljöstationen här i byn. så nu sitter vi och tar en välförtjänt fika :)

imorgon är det skolan som gäller för hela slanten. efter den är tanken att vi ska fira min lillebror som fyller 16 år imorgon :) han har  redan fått storpaketet av mamma och pappa, en skoter.

idag blir arvid/elvira 24 veckor. måste lägga upp en bild på tokmagen någon dag. härom dagen såg den ut att börja rinna utav mig! jag hoppas att magen inte behöver bli så himla mycket större på ett tag nu, för den är lagomt mysig nu tycker jag :D nu ska pappa mamma&bebis mysa. natti!

10 februari,

idag-
vaknade upp klockan sex på soffan i vanlig ordning.. det var bara att kliva upp klä på sig och sen väcka mannen så jag slapp gå till bussen. i timrå fick jag skjuts utav carro, kändes riktigt härligt att slippa gå överhuvudtaget i kylan. på skolan gjorde vi inte så mycket, vi fick en liten föreläsning och körkortstillstånd utav en kille vars jobb är förarprövare. vi slutade vid halv tolv och då åkte jag och caroline in till birsta för att äta lite på donken. efter det skjutsade hon hem mig till mamma och pappa. här har jag varit hela dagen, sitter just nu ovh myser med vincent i väntan på mat. ikväll ska vi nämligen till söråker och redovisa våra skoterlotter. det är dragning klockan sju också, jag hoppas att nummer 369 vinner ;D ikväll ska jag sova härute också, jobbar nämligen 8-17 imorgon. nu ska jag hjälpa till med korvgrytan, hejsålänge.


igår-
var vi hos barnmorskan. mamma fick följa med för hon ville höra på pluttens hjärta :) det var riktigt mysigt förutom stick i fingret förstås.. nästa gång blir det stick i armen också. allt såg bra ut iaf, plutten har växt sig stor och är nu 25 cm och hjärtat slog i 140, vilket var bra. efter det tog jag och gubben en skotertur mellan lögdö och indal. hämtade hem mach1 som nu står säker i garaget.  

stor balouban.


8 februari, söndag

hej.

helgen har varit kanon. i fredags åkte vi som sagt till per-arne och firade hans tjugofem års dag. han fick en massa paket och blev jätte glad :) jag och andreas åkte hem vid ett tiden och la oss framför tvn istället. på lördagen låg vi och drog oss ett bra tag innan vi klev upp och fikade. gjorde inte så mycket under dagen, åkte på bio på kvällskvisten och kollade på seven pounds. den var faktiskt bra men riktigt seg, andreas somnade efter halva filmen så jag fick sitta och armbåga han mestadels. haha, han är så söt. när vi kom hem så gick vi och la oss framför en film. idag har vi inte heller gjort så mycket, när jag klev upp vid ett tiden hade andreas redan hunnit varit och hämtat vårat nya kylskåp som vi bytt till oss utav rickard och johanna. det var jätte fint och jag vart jätte glad att äntligen få en frys! det har jag nämligen inte varit bortskämd med.. just nu sitter vi hemma hos mamma. vågade nänligen inte stanna kvar hemma eftersom det snöade som bara den. vi har parkerat volvon i garaget så den är varm och funkar som den ska imorgon när vi äntligen ska åka till våran barnmorska elisabeth :D vi ska lyssna på pluttenshjärta och mäta oss förstås. nu sitter andreas och rycker mig i armen, ska duscha nu och sen lägga oss så vi kommer upp imorgon. uppdaterar imorgon och berättar hur allt stod till med lillfisen :) natti natti!

hemma

kom hem vid fem tiden då mamma och robban skjutsade hem mig. vi har varit iväg på birsta en sväng idag, handlade en massa mat inför helgen och lite saker på ö&b. när jag kom hem var mannen dock inte hemma, han var på vägmöte angående vägen utanför vårat hus. hemma var det bara jag och tvätten, har tvättat fem maskiner idag och nu har jag inga fleer ställen att hänga allt på. andreas ligger och snarkar i soffan nu medans jag sitter på bärbara och kikar en snabbis. imorgon är det ttc som gäller hela dagen, sen ska man hem för att avnjuta gomat med mannen innan det bär av till per-arne som fyller 25 år :) nu ska jag ta med min karl upp och sova i sängen för en gång skull. natti

helgens planer ser då ut såhär:
fredag-
skolan, hem och äta god mat för att sedan gå på indals fest
lördag-
åka ut och pimpla för att sedan gå på bio
söndag-
oplanerad, förslag?


5 februari

Godmorgon.

Vaknade klockan sju, fick sovmorgon. Ska åka och jobba lite men jag missade bussen så mamma är på väg hit upp till Indal för att skjutsa mig :) Jag är så glad att hon äntligen är hemma, pappa är ju inte alltid till någon hjälp. Jag kommer jobba till fem, jag tror att vi ska dra en sväng till Birsta. Får se, men nu är mamma här. KramKram


Utmanad

Av:: http://carr0n.blogg.se/


Regler:
1. Berätta sju personliga sanningar om dig själv.
3. Länka sju personer i slutet av ditt inlägg som du vill ska anta utmaningen.
4. Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade.


Sju sanningar om mig:

1,
Min störrsta rädsla är att bli lämnad ensam
2, Jag är lite utav en hypokondriker.. Tror alltid det värsta
3, Jag har astma och är allergisk mot det mesta
4, Jag älskar barn och därför är min största dröm är att bli en super bra mamma :)
5, Jag är riktigt lat, gör saker först när jag verkligen måste
6, Min idol och förebild är min mamma
7,
Jag vill och SKA utbilda mig till polis när det finns tid

Jag utmanar: http://enyberg.blogg.se/  http://lillvickis.blogg.se/  och alla som vill :) 

040209

Klockan är: 07.16
Piercingar:  Inga alls
Längd: 178
Skostorlek:  37/38
Önskar du att du bodde någon annanstans: Kiruna ibland
Tycker andra att du är attraktiv: Det är väl olika
Dricker du: Alltid juice
Använder du droger: fy nej!
Snusar du: Nej.
Vilket shampoo använder du: Garnier
Vad är du rädd för: sjukt rädd för att bli lämnad ensam
Gillar du att tvätta: Det beror på hur mycket det är
Gillar du Berg-och-Dalbana: jaa dom stora&läskiga!!

SENASTE
Film du hyrde: hm, california digger eller nått sånt =)
Film du köpte: Hmf.
Låten du lyssnade på: Leann rimes- some say love
Låten du hade på hjärnan: nu lägger du av jörgen-björn rosenström
Låten du laddade ner: ingen aning
Personen du ringde sist: Carro.
Tv program du tittade på: simpsons
Personen du tänkte på: mami!


FAVORIT
Mat: vad än mannen lagar
Låt/artist: Lyssnar på det mesta :)
Sak att göra: MYSA
Kläder: Jeans och myströja!!
Film: ps. i love you
Bil: min bmw 320d

HAR DU NÅGONSIN
Gråtit över en pojke: m.
Gråtit över en flicka: m.
Ljugit för någon: japp.

ANTAL
Gånger du varit kär: Två gånger och är nu super duper kär.
Gånger ditt namn varit med i tidningen: hm? you tell me?
Ärr du har på kroppen: massa smått..

VAD/VILKET
Ska bli skoj: Att få min bebis
Ska inte bli skoj: Att inte få jobba i sommar :/
Sparar du till: En barnvagn
väntar du på: 18års dagen då körkortet finns
Som gäller: att vara en frän morsa
Dagens dryck: coca-cola!

SENASTE

Personen du fick mail av: moster :D
Personen du fick brev av: skatteverket..
Personen du fick sms av: Mami!
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Hm, 10 dagar sen när mamma var hemma
Var det kul: alltid!
 
Hur tidigt stiger upp: kvart i sex har blivigt en vana..
Gillar du att slåss: haha, a  om jag vinner :D
Vad ska du göra ikväll: lata mig.
Är du seriös: När jag vill så.
Vad är du allergisk mot: Tyvärr det mesta..
Var har du ont: ja, vart har jag inte ont?
Använder du hårspray: ibland :)
Kan du stå på händer: nej :(
Favorit serie: Las Vegas!
Håkan Hellström eller The Ark: ingen av dom.
Bright eyes eller Lars Winnerbäck: ingen av dom..
salt eller socker: SOCKER! :D
Gillar du ketchup: Jo.
Är du glad nu: jorå :D men mest trött..
Var du glad igår: ja det var jag :D
Känner du nån som jobbar på sjukhus: aa.
Vad dansar du till: Musiken
Stockholm är: Sveriges huvudstad?
Göteborg är: Typ bäst på sommarn
Kan du sjunga: Ja, men jag har aldrig sagt bra :D
Mer värt än guld: Alla när och kära!
Spaghetti eller makaroner: spaghetti
Ett land jag helst vill besöka: Spanien :)
klockan nu: 07.31

3 februari

Hejsan.

I söndags vaknade vi och det var ruggigt kallt ute. Efter många om och men packade vi skoterväskan och klädde på oss rejält för att fara ut med Camilla och Robin på en liten grilltur. Vi åkte ner till bäcks bodega och grillade några korvar, det tog oss inte allt för lång stund att inse att det var alldeles för kallt ute. Åkte hem tillbaka där det återstod en massa städande innan alla skulle komma. Vid fem tiden kikade Andreas mamma, Alva och Alice in. Maten var klar vid halv sju och då kom ämtligen Pappa, Vincent och lillebror Christoffer. Jag trodde knappt att vi skulle få plats runt vårat lilla köksbord men finns det hjärterum så finns det stjärterum. Maten var riktigt god, jag och Andreas hade faktiskt slitit ganska hårt med våran korv i ugn och potatismos. Till efterrätt serverade vi glass och jag skojjar inte då jag säger att barnen fick liv på nytt. Dom hann med lite hopp i soffan våran innan alla åkte hem. Åter fanns bara disken kvar, jag släckte lyset i köket och la mig i soffan och försökte blunda för disken. Myste lite i soffan till tvn innan man äntligen gjorde ett ryck. Kvällen vart bra och det var jätte roligt att få en massa besök =) Det gör vi om!

Igår (Måndag) Var det skola igen, som tur var gick vi bara till halv tolv. Efter skolan åkte jag och Carro in till Staden för att äta lite Bite line. Efteråt begav vi oss på Birsta, jag skulle köpa en ny lampa eftersom att det var någon som pajjade min när vi hade lite fest hemma?! Men tror ni att den fanns kvar? Nej, alla andra färger i samma modell fanns men inte min i frostat glas. Jag vart lite halv deppig och det var därför ännu lättare att handla med sig en massa annat som behövdes i hemmet.  Caroline skjutsade mig till Mitab vid fyra tiden där jag väntade på att mannen skulle jobba klart. Vi fick åka hem med Micke och vart då även bjudna på middag. Gärdaburgare och pommes stod på menyn. Efter maten åkte vi hem och la oss glatt på soffan, jag visade mina nyinköp och sen somnade vi bägge på soffan. Vid halv tolv tiden vaknade Andreas upp med ett ryck, mamma ringde på telefonen så det var bara att kliva upp och byta till sängen. Somnade även där på en gång vilket jag har svårt att förstå.

Imorse när jag vaknade vid 05,45 kände jag att det var ruggigt kallt hemma. Kollade på termometern och såg att den stod på fjuttiga +14 grader! Jag fick lite halvt panik och Andreas lovade att han skulle skruva upp värmen sen när han kommer hem. ÄNTLIGEN! Men jag tror att det är lite halvt försent, jag sitter redan och snorar som bara den.. Hoppas bara att det inte blir sämre nudå. Nu droppade första klasskompisen in, Joel är också här i tid idag. Ska fimpa datorn nu när man fått sällskap. Slutar halv tolv idag, segt.. Men jag kanske uppdaterar sen när jag kommer hem :)


Är det förresten du som ligger i min mage och myser? :) Jag är så nyfiken!  Berätta för mamma :D



31 januari

Hejsan!

Igår gjorde vi äntligen den efterlängtade halkbanan. Det var riktigt roligt att få testa på :) Efter den drog jag och Carro en sväng på staden i Härnösand. Jag fick mig en klippning vilket var behövligt. Jag brukar alltid bli missnöjd men denna gång vart det faktiskt riktigt bra. Kvällen spenderades hemma sovandes på soffan.
Klev inte upp förräns ett idag. Andreas gjorde mig lite lunch och sen tog vi det allmänt lugnt. Vid fem tiden åkte jag iväg till Camilla på tjejparty. Hon gjorde en jätte god fläskfilé gryta&ris. Träffade hennes vänninor vilket jag inte hoppas var sista gången. Vid elva tiden åkte jag därifrån till Joel där jag hittade min man. Vi åkte hem och nu ligger vi och slöar på soffan, kollade precis klart på den gröna milen så efter det här inlägget tänkte jag gå och lägga mig.
Imorgon ska vi kliva upp tidigt, pappa, ståffe&vincent ska komma upp och¨köra lite skoter med oss på förmiddagen för att sen äta middag med oss och andreas mamma. Nu ska jag dra med mig mannen upp. Godnatt!

RSS 2.0