28 april 2010

Hallå!

Helgen som var hade vi turen att få ha andreas hemma hela helgen :) Vi passade på att mysa, umgås med vänner&gå en sväng på vårmässan. Själv gjorde jag faktiskt lite nytta emmellanåt också, har tex börjat måla våra utemöbler vita till i sommar. Köpte nya träfärgade utemöbler förra sommaren som blev inoljade, nu var de dock allmänt bruna och äckliga så det blev en spontan handling på birsta som gällde. Så nu börjar de faktiskt bli vita, det var faktiskt lite tur att jag började så här pass tidigt så vi kanske i slutet av sommaren faktiskt kan sitta på vita ute möbler :D Hehe.

I Tisdags åkte hjärtat på jobb, det var tydligen ett stopp som började så nu ska vi inte förvänta oss att se honom på ett tag. Jag tyckte det var lika bra eftersom jag själv jobbar en massa timmar den här veckan :)

Idag har jag varit på skolan en sväng, lämnade in den näst sista uppgiften i religionen och hade lite ykb på ttc. När jag slutade mötte jag upp mamma&arvid i birsta. Det är nämligen så att på lördag är det utgång som står högst på listan :) Bla ska vi alla roberts assistenter med ut, vi börjar på stekhuset klockan sju med en middag bokad för femton personer. Sedan är det tänkt att vi ska på sässongsavslutningen på bergeforsparken, kommer nog bli en toppen kväll om anslutningen blir bra. Så mamma min och jag har fixat det sista till helgens "outfit". Mamma var super snäll och köpte mig en jeans jacka som jag länge velat haft, haha hon var faktiskt tvungen att betala då mitt kort inte fungerade?! Idag har det faktiskt varit lite utav min dag, för när vi sedan närmade oss lindex hittade jag en super söt sommarklänning på rean. Det fanns två kvar varav den större storleken var trettio kronor billigare. Mamma min och arvids vagn med plånboken hade skyndat sig att rymma till mcdonalds medans jag provade såklart så det var bara att hänga undan den en stund. Och när jag kommer upp och ska köpa den igen visar jag expediten den större storleken som nu var nedsänkt till halva priset IGEN. Så jag fyndade en perfekt sommarklänning för 49 kronor!

Efter birsta åkte vi ut till kläpp där chatarina, arvids farmor bor :) Där provade jag den perfekta balklänningen som jag nu fått låna! Hur perfekt är inte det då? Jag slipper nu alltså slänga ut ca 2000 kronor på en klänning som ska användas en kväll. Jag var super orolig att jag och magen inte skulle passa i den, men det var snörning i ryggen som gjorde det möjligt för även oss att pula ner oss :D JIPPIE! Det måste nog vara min turdag.

Nu ikväll sover jag och arvid i lögdö fast att vi inte jobbar :D Imorgon är det nämligen heldag på ttc, så det är skönast för arvid om jag bara behöver kliva upp utan att väcka honom. Jag är ju väldigt bekväm utav mig.

Jag råkade somna när jag la arvid runt nio så jag är ganska pigg, ska kolla till min farm på facebook, läsa någon blogg och sen gå och lägga mig igen.

På fredag har jag förresten hunnit boka en tid för ansiktsbehandling på södra berget. Lyxigt när man fyller år och allt :D Jobbar på kvällen som jag hoppas kommer bli lugn. Titta lite på brasan och äta lite gott hoppas jag att min kära familj planerat in. Man kan ju hålla tummarna att andreas får vara hemma det här året, jag menar det är ju synd om honom om han missar min bästa dag på året :P

Men vi syns på parken på lördag då? :) Härligt. Ha det bra allesammans.

Pics.

Här kommer en liten uppdatering på bildfronten.


 

   


20 april

Hallå!

Idag har jag och andreas varit in på rutin ultraljudet för vilma/albin. Det gick jätte bra, allt såg bra ut. Vi fick flyttat datum och nu har vi bf (beräknad födelse) den 16 september istället för 18 som vi fått fram på mvc. Jag hade ju bestämt mig för att fråga vad det var för kön men vågade inte när vi väl var där.. Men jag ångrar mig ganska rejält nu istället. Hade ju varit roligt att veta vad som gömmer sig därinne. Med oss fick vi sex små kort på prinsessan/prinsen, dock tyckte jag att de var sämre än de vi fick sist på arvid. Vi fick inte se lika nära och bra nu.

Jag har försökt skanna in bilderna nu ikväll men jag som är så himla oteknisk klarar inte av det, och sepciellt inte ikväll när jag är så trött. Efter ul lämnade jag av andreas på mitab igen.. Den här natten tillbringar han i örebro. Jag hoppas att han snart kommer hem på "riktigt" för vi har inte delat samma säng på jätte länge känns det som.. Själv åkte jag på ttc och körde lite timmerkran, gick faktiskt hyffsat bra den här gången. Slutade vid tre då jag mötte upp mamma, pappa&lilleman på icamaxi. Åkte hem via kovland där jag hämtade ut mina student klänningar som jag beställde på bubbelrrom förra veckan. Super nöjd blev jag, jag kände mig faktiskt riktigt fin :D Får bara hoppas att jag inte växer ut dem innan de ska användas bara. jag var hem och vände bara, hämtade posten fyllde på pellets och åkte sedan igen. Ingen ork alls att vara själv nu.

Här i lögdö är det iaf lugna gatan, nästan alla sover. Jag funderar starkt på att följa deras exempel. Imorgon är det heldag igen, jag hoppas att jag kan få ut och köra. Uppkörningen börjar ju närma sig och jag vill gärna ha lite kött på bena innan :) Jobbar även kväll imorgon och på torsdag, skönt så att jag vet vart jag ska vara :D Har blivigt en del timmar den här månaden, men nedräkningen är på gång. Snart ska jag få bli mammaledig!! Jippie vad skönt.

Men jag hoppas alla har det bra, ser att statistiken ökat på sistonde så nu känner jag lite skuld att jag inte kan lägga ut någon bild på varken arvid som kan gå själv med gåvagnen nu eller mini i magen :/ Men håll ut, det ska komma inom kort! :D God natt och sköt om er så länge.

19 april

Hallå!

Vi har överlevt helgen och med råga också :D Blev lite ändringar i planeringen då andreas bestämde sig för att komma hem på lördag morgon istället. Han fick sova hela dagen och på kvällskvisten blev det 25 års kalas för micke hallin på laserhallen. Vi hade en roppen kväll, micke är kanon på att arrangera kalas. Hann med att spela laser spelet två gånger, och hör&häpna jag vann bägge gångerna! Helt otroligt. Jag och andreas åkte till lögdö vid halv fyra snåret, somnade bums.

Söndagen blev lugnare, tack gode gud. Hann iaf med en sväng till tilda, camilla&robin :) Där blev vi bjudna på tårta och det var jätte roligt att träffa stor tjejen. Det är himla synd att jag inte är/och har varit mammaledig, man hinner ju inte med att träffas på samma sätt :/ Men nu är det bara 7 veckor kvar innan det börjar :D

Idag har jag varit på ttc, backat lite på plan. Tyvärr har dagen varit emot oss och bilarna har gått sönder en efter en.. Åkte hem lite tidigare då det bara återstod en massa mekjobb. Hann träffa andreas en halvtimme innan det var dags för han att jobba igen lillstackarn. Det är ju honom det är synd om som missar vardagen. Jag hoppas det lugnar ner sig på jobb fronten snart så han hinner ta igen sig och umgås med oss.

Imorgon är det ultraljud som står på schemat, och som vi har längtat! Det ska bli så roligt att äntligen få se vad det är som ligger där inne i magen. Jag är ganska säker på att det inte är en hamburgare längre iaf, har faktiskt börjat känna lite sparkar där innifrån. En läskig känsla, jag som trodde jag skulle vara van. Hoppas mini håller sig på mattan iaf och inte börjar ha party varje natt då mamma vill sova :D

Nu ska jag ta och lägga mig med gorumpan arvid som snarkar så sött. Ikväll har vi haft sällskap av carro, hon kom förbi med en massa chips, dipp och morötter! Då blev vi glada :D

Natti natt.

16 april

Hallå! Nu är helgen här, veckan har bara flugit förbi känns det som..
Vi har haft fullt upp iaf, andreas är och jobbar natt i ö-vik så jag och arvid har inte varit hemma många stunder. Helgen kommer spenderas här nere i lögdö för nu är det så att jag jobbar från och med 10 imorse till söndag natt. Mamma har övning i helgen och helene är ledig.

Veckan
Måndag- Kran, jobb
Tisdag- Kran, jobb
Onsdag- Kran
Torsdag- Kran
Fredag- Kran på förmiddagen, jobb
Lördag- Jobb 08-00
Söndag- Jobb 08-00


Både arvid&robban ligger och sover för fullt, jag ska väl passa på jag också. Imorgon vet jag inte vad vi ska göra, lilla tilda fyller ett år men jag tror vi ska kika förbi på söndag så förhoppningsvis andreas kan följa med också :)

Igår beställde jag lite kläder på bubbelroom, blev bland annat två ur söta klänningar. Eller ja, det var samma modell fast en svart och en vit :D Har provat den svarta på vila och de hade inte den vita där men den passade perfekt på lillmagen som börjar komma så jag tror bestämt jag ska ha den på studenten. Både igår&idag har jag varit på jakt efter balklänningen.. Är ju inte "barra" när man börjar bli en liten tjockis.. Har ju inte känts lockande att beställa hem en heller då jag inte vet hur stor jag kommer bli den här gången. Igår så hittade jag en rosa perfekt klänning på eleganten, det skulle inte behövas göra några ändringar och den gick att hyra!! Helt perfekt för mig med andra ord, men tro på fan att det är någon som skrivit upp sig på låne listan till den 29.. Och våran bal är den 27, de sa att de inte skulle hinna med alla ändringar som den andra tjejen skulle ha.. VARFÖR MIG?!!!!?

Jaja, får väl vara iskall och se om det dimper ner nått perfekt som passar innan den 27 nudå.. Man kan ju alltid hoppas.

Jag och andreas har ju bestämt oss för en utlandsresa vecka 20, men vi kommer nog bli ensam och det vill vi inte. Det finns inte någon/några som är sugna på en turkiet sväng i mitten på maj?=D Alla som ville med verkar droppa av allt eftersom :( Och jag och andreas är verkligen inte människor som sätter oss en vecka ensamma i turkiet. Huga vilken syn :D

Nä nu ska jag hoppa i säng, arvid ligger i min säng.. Hm, och han är inte den som är den. Han ska helst ha heeela sängen för sig själv. Mamma hon kan lika gärna ligga på golvet typ :D Så jag får väl hoppas att jag får sova hela natten på lite säng iaf. Natti natt!

Fjällen

Hejsan! Tar och uppdaterar en snabbis från underbara åkersjön. Just nu ligger jag, arvid, vincent och stoffe i husvagnen och väntar på andreas som är och duschar. Vi ska gå och äta taco buffe så fort han kommit tillbaka :) veckan har varit toppen. Vi har haft kanon väder nästan hela tiden. Idag har vi varit på en grill sväng upp på ansätten. Det har varit mycket poliser ute i farten men jag tycker ändå att det har varit relativt lugnt med skoter bus i helgen. Ikväll blir det nog till att mysa framför tvn med en massa gotta :) imorgon blir det hemfärd, slut på friden... Till veckan är det dags för kran utbildning. Blir hemma halv dåligt för både jag och andreas jobbar. Lill magen mår bra, börjar känna något som kan vara annat än fjärilar, ärsexton plus sex idag. Fy bubblan vad tiden går. Nä nu ska vi klä på oss och bege oss mot maten :) ha det bra allesammans!

5 april

Hallå!

Måste bara få berätta att i onsdags var jag iväg på inskrivning hos barnmorskan. Vi räknade ut att jag då var i vecka 15+2 och allt verkade bra, mina värden var väl inte att hurra för men.. Vi fick också ultraljudstid till den 20/4 :D Åh det ska bli så roligt att få se vad som nu ligger där inne i magen.

Ihelgen har det varit en massa jobb som stått på listan så vi har stannat hemma från skoteråkning&fjäll, men eftersom en annan har påsklov nu i veckan bestämde vi oss för att åka upp då istället. Vi måste ju faktiskt upp och hämta skotrarna som varit på service, så vi hinner köra lite innan all snö är borta :) Jag och arvid tar nog egen bil, ingen som vill följa med oss? Fy bubblan att måsta sitta själv i trettio mil.. 

Ifredags vart det en stunds angling uppöver bjässjön. Jag och mini njöt mest utav vädret! På eftermiddagen bjöd mamma på fläskfilé och potatisgrattäng, jag och arvid sov över i lögdö. Pappa andreas har varit dyng förkyld så vi har försökt hålla avstånd från honom. 

Lördagen bestod utav en sväng till birsta där robban handlade en ny sterio som var väl behövd. Så nu kan han poppa igen :D Efteråt mötte vi upp pappa och åt mat på kina i timrå! Det satt som handen i handsken, resten av kvällen satt vi bara och gödde på efter maten.

Idag åkte jag och lilleman hem igen en sväng, åkte ut med gammskotern och pulka för att pimpla lite med pernilla&robin på älven. Det blev riktigt lyckat! Det är första gången jag är riktigt nöjd över hur varm det var :D Andreas följde med till lögdö och lagade oss kotletter&potatis :) Och kvällen har tillbringats framför bingolotto men icke vann vi något.. Typiskt nu när det var massa fina vinster! Åt desto mer utav morötterna och dippen då istället. När jag skulle lägga arvid efteråt råkade jag ju självklart somna.. Så det är därför jag är vaken nu, tro inte att jag är någon natt uggla :D

Ska kila till sängs nu igen, måste ju ladda inför Åkersjön! Men hur var det, är det någon som hänger på eller?! ;D

Natti natt! Kram

RSS 2.0