Blir ännu ett inlägg skrivet från säng...

Blir ännu ett inlägg skrivet från sängen :) Mina grabbar ligger och sussar sött sen långt tillbaka. Gjorde ju tabben igen och låta Andreas slå på en film.. För mig är det lika med ett måste att titta klart. Veckan har gått väldigt fort, imorgon är det ju helg igen. Veckan våran har bestått utav ett besök på försäkringskassan i måndags, lite extra jobb nu onsdag och torsdag. Blev en sväng på bilbingo igår (som vanligt) inte lika bra tur som förra veckan då det blev till att tuta tre gånger, men lika trevligt var det ändå. Arvid var hemma ned sin pappa som vi hade trott skulle bli borta hela veckAn men som till min tur då blev hemkallas redan igår :) Imorgon är det då helg igen och inte vilken helg som helst! Det är ju härefestivalen :D Mitab har som vanligt varit snälla att bjuda med oss så för våran del blir det en två dagars. Imorgonkväll ska mamma och pappa kika upp på lite grillar innan det bär av neröver :) Arvid får också följa med för i år är ju morsan lugn ;p Nä nu ska jag ta en natt pink och lägga mig och slå igen ögorna. Ska drömma och hoppas på fin väder i helgen för det är vi fan i mig förtjänta av! Natti natt


Kan inte sova.. Båda mina älskade grabba...

Kan inte sova.. Båda mina älskade grabbar ligger och snarkar på för fullt i sängen, själv sitter jag vaken och gör ingenting speciellt. Arvid och jag tog en snabb vila efter jobbet men jag tycker ändå att jag borde vara trött nu jag med. Helgen började ju fint, löning är aldrig fel:) efter att ha betalat av räkningarna blev det en tur på birsta igår. Inhandlade nya mamma jeans leggins på Vero och en tunika på kappahl, så nu känner man sig fräsch igen :p efter birsta åkte vi och träffade sara som visade sin gamla moppe för moa, den var jätte fin så nu har moa fått sin första moped! Blev hemmagjord pizza till middag, hyrde en film och åt chirre med dirre till kvällen. Vi valde att sova över i lögdö då jag jobbade förmiddag idag också :) Arvid vaknade i sin säng vid halv tio, frukost och lek för att sen somna i vagnen då vi tog en promiss in till bruket :) kvällen har varit riktigt lugn, kom hem till oxfile och potatis som andreas stekte ihop på murrikan efter det kollade vi på film och höll på att somna på soffan.. Självklart skulle jag promt insistera på att vi skulle gå upp och lägga oss istället och då slutar det med att man sitter kvar ensam och vaken ist. Facebookar lite nu då men ska försöka slå igen mina ögon jag med, imorgon jobbar jag em så vi får hålla tummarn på väder så vi kan göra nått roligt tilsamans innan. Hoppas mobilbloggen funkar som den ska nu så jag inte babblat på i onödan :p Natti kram!


äntligen!

Hallå där!

Herrn i huset har varit smart nog att införskaffa oss en begagnad bärbar dator så äntligen kan man bli som lite normal :)

Snart är denna vecka slut också, jag tycker veckorna bara rasslar förbi. Idag (fredag) går jag in i vecka 34. Fy och usch, snart kan bebis få komma för jag bröjar känna mig riktigt stor och otymplig nu. Saknar den lilla som ligger där inne och gör stackars mamma illa också såklart :D

Idag började vi dagen med att mysa extra länge i sängen. Det har varit riktigt storm väder idag, men jag tycker att det är mysigt för då får man passa på att mysa inne i sängen. Efter lunchen åkte vi inöver byn och hälsade på annica och lille hampus. Arvid blev helt tokig när jag fick hålla i hampus, undra jag hur det ska bli när våran lille kommer :P Det var tänkt att jag skulle köra lite matjord på eftermiddagen men det var sånt hemskt regn att vi ställde in det, vi åkte ner till lögdö istället. >Där mådde jag inte allt för bra.. Fick inte behålla någon mat, tror faktiskt att det var pyret i magen som gjorde det. Helt otroligt vad livat det kan vara där inne.. Nu ikväll har vi varit hos majny&mormor på snabb fika :) Arvid somnade på bums i bilen, slängde i han lite välling nu när vi kom hem och han har fortsatt sovit som en stock sen dess.

Andreas lurade mig att slå på en film och som vanligt somnar han inom de närmaste fem min och jag blir kvar sittandes framför tills det är klart. Har faktiskt passat på att ändå betala våra räkningar så man inte är vaken helt i onödan. Skönt att ha det avklarat innan helgen :)

Imorgon och resterande delen utav helgen kommer vi (jag&arvid) vara i lögdö. Jag jobbar.. Andreas ska vara hemma och fixa med tomten lite mer. Måste faktiskt berätta att gräsmattan som blev sådd för några veckor sedan är riktigt fin. Snart kan man nog pusta ut vad gäller framsidan iaf :P

Nä nu är filmen som sagt slut, jag ska krypa ner med mina grabbar och ladda inför morgondagen. Natti natt!

Hej, länge sen jag bloggade nu.. Det är fö...

img_0094 (MMS)

Hej, länge sen jag bloggade nu.. Det är för att våra två datorer dött här hemma och jag ännu inte kommit underfund med hur man mobilbloggar från min iPhone.. Det här blir alltså mitt test inlägg, bara hålla tummarna på att det funkar för då lovar jag att det ska bli drag i bloggen :)


Regn och rusk

Hallå!

Idag har det varit en riktig mysdag hemma för mig&arvid. Har passat ypperligt med tanke på att både jag och mini fortfarande är förkylda. Började med att kliva upp för frukost runt nio snåret. Jag diskade medans mitt charmtroll lekte med alla våra kastruller :) Efter en stund gick vi upp och la oss igen och vaknade inte förräns klockan var halv tre! Det är helt otroligt vad man kan sova alltså.. Men det var nog som sagt välbehövt. Åt lite sen brunch och väntade på att mannen kom hem. Gjorde iordning burgare innan arvid&jag åkte ner till momma. Betalade de sista räkningarna och visade upp min nyfrisserade kaluffs! Satt ju hos frissan i tre timmar igår, och det var inte för ingenting. Jag blev helnöjd! Alldeles lagomt med förändringar för att vara jag. Känns skönt att ha fräschat upp sig lite nu innan minisemestern också.

Bilbingo blev det i kovland igår också med erica&pernilla. Inte fick vi tuta heller, så nu har jag lovat mig själv att ta uppehåll från bingot ett tag så att det kanske är min tur att vinna när jag väl kommer :P

Imorgon blir det nog en till lugn dag för mig och lillgubben, har lovat mig själv att inte bränna en krona till innan det är dags för gekås på fredag! Hoppas kunna hålla det då genom att vara hemma :D Men imorgon får det gärna bli bättre väder så vi åtminstonde kan vara ute och mysa. Andreas har ju snickrat ihop en sandlåda åt arvid också som nog måste invigas med lite lek snart :)

Nä nu ska jag lägga ig i sängen, skulle försöka hålla mig vaken tills mannen kom hem.. Blev nått extra jobb nu ikväll på korsta men det verkar ta mer tid än beräknat, så jag får väl somna utan godnatt puss..

Ska även försöka lägga ut lite bilder från midsommar mm. innan det är dags för avfärd! Ha det bra, natti!


RSS 2.0