Första advent och husfix

Hejsan!


Nu var det ett tag sen jag uppdateraderat här.. Sitter just nu i vardagsrummet med familjen.
I helgen har det varit full fart. Fredagen vart däremot lugn och skön, det behövde både jag och mannen som somnade så tidigt som nio. På lördags morgonen klev vi upp och fikade julmat :) Efter det packade vi vårt pick och pack och åkte till Kävsta 160. Där hjälpte vi till att städa ut de sista möblerna som gubben hade kvar. Hann till och med att sätta upp julstjärnorna och adventsljusstakarna lite halv provisoriskt. Carro var förbi och kollade, gjorde även en paus för en bit med pizza. Mamma, Jennie, Robban, Helene och Hanna kom också förbi på kvällskvisten. Ingen hade något negativt att säga förutom att de håriga mattorna som jag har förbjudit helt klart skulle ut. Idag har jag jobbat, började klockan nio. Slutade tre då Jori och Andreas kom och hämtade mig. På lunchen min hann jag även inhandla en hel del städtillbehör. Åkte till huset och torkade rent lite i köket iallafall. Känns som man inte vill slita sig ifrån huset nu när man väl fått nyckeln och allt. Ska ta tag i stor städningen nästa helg, blir även det efterlängtade slutet på den äckliga mattans stund. Den ska ryka då och det ska förhoppningsvis hinnas med att sätta upp lite spånskivor mm :) Nu i veckan är det mest bara skolan som är i fokus. Jobbar på Tisdag och det är det enda. SKÖÖNT. Andreas åker tyvärr och jobbar borta imorgon igen.. Buhuu. Får försöka komma på någonting som kan bedrriva min tid. Funderar starkt på The Sims. Men vi får se vad som sker.


Första advent idag och innan middagen med familjen såg vi på ensam hemma filmen. Klockren film! Älskar den här tiden på året, allt är mörkt och mysigt. En massa ljus och mys med familjen är det bästa.


I Fredags var förresten jag och Carro inöver stan. Lunchade på subway, hade möte med Frösunda. Skrev på papprerna om Vikariatet. Vart även förhöjd med 4 kronor i timmen. Hehe. Var hos Sofia och hämtade Andreas gamla grejjer. Det vart dock bortglömt i Carros bil men det är ju en bit på vägen iaf :)


Nu ska jag ha lite kvalitetstid med mannen min och sen diska. Kramhej!

Sovdags

Hejsvejs! 

Idag har det varit bättre med min hals och min illröda näsa, dagen har faktiskt kunnat rullat på som vanligt. Började skolan med matte prov, som vanligt hade man böckerna på skolan och var riktigt oförberedd. Det visade sig att provet inte var speciellt hemskt, det var snarare lätt och jag kunde pusta ut. Efter matten hade vi engelska, eget företagande och samhälle. Det gick bra, fick skjuts hem utav pappa vid tre tiden. Fick åka fet plogbilen, jag blev faktiskt mörkrädd när jag förstod vad det är för jätte plog jag ska handskas med nästa år.. Hualigen. Efter mycket om och men tog vi oss hem iaf och jag började med att städa och tvätta. Nu är tvättkorgen tom så nu längtar jag tills mannen kommer hem och fyller upp den igen. Till middag lagade jag snitzel och potatisklyftor. Det uppskattades utav hela familjen för en gång skull. Sedan dess har jag mest suttit vid datorn och kollt på allt som kan tänkas till huset. Fick min lön idag från kommunen, känns som att den kommer gå åt när man ser alla saker på internet som man kan tänkas behöva. Men det ska nog bli bra tillslut.

 

Imorgon går jag på TTc till halv tolv. Därefter är det planerat att jag och Carro ska åka inöver staden, luncha på subway för att sedan åka till Sofia och hämta lite hemmabiosystem tjoffs till Andreas. Efter det blir det Frösunda där jag ska fixa de sista sakerna med mitt vikariat. Börjar jobba klockan halv tre så det blir en stressig förmiddag. Men det ska vi nog klara utav =) Imorgon eftermiddag förväntar jag mig att mannen är hemma igen. Har nämligen planerat in god mat och film. Pratade alldeles nyss med lillstackarn och han var alldeles slut.. Han jobbar nämligen ute i kylantolv timmar på en dag. Imorgon lovar jag att det är jag som ska ta hand om dig för en gång skull <3 Var förresten och köpte en urtjusig skjorta med tillhörande tjocktröja till Andreas i förrgår, det var jätte stiligt. Så nu kommer vi matcha varandra till jul =) 

 

Nu är det en varm dusch som står högst på listan för att sen försöka sova. Dock ensam då förstås.. Ska försöka kliva upp i lagom tid imorgon så man slipper stressa.. Får se hur det går. Godnatt! 

 

Ps. I love you <3


Sjukling

Hallå! 

 

Veckan började bra, men min dag idag har itne varit lika kanon. Har tillbringat hela dagen i sängen och tyckt synd om mig själv. Min förkylning vill verkligen inte släppa, den har varit sådär halv jobbig ett bra tag nu men imorse när jag vaknade sa det bara PANG, jag kunde inte ens ta mig ur sängen. Jag vände på mig och försökte somna om.. Vart ingen skola, men det var kanske lika bra. gar precis pratat med klasskamraterna och det var tydligen lika värdelöst som vanligt på Ttc. Jag förstår inte, det enda dom kan göra på det där bygget är att gnälla. Tror dom verkligen att vi tänker sammarbeta då är dom ju dummare än man trott. Även fast vi inte är de där arbetslösa som vanligtvis går där behöver dom inte vara elaka. Det är faktiskt vi som tappat våran lärar ledda undervisning pga utav att den "personen tydligen inte mådde bra" hallå?! Det är väl självklart att ingen kan må bra som jobbar på Timrå Trafik Center dör ingenting händer. Fortsätter gnället när jag kommer tillbaka blir det en hel del saker som måste få komma ut i luften. Och tycker dom att jag är jobbig ska dom bara träffa min mamma. Nu till någonting roligare och innan jag helt spårar ut. 

 

Andreas kommer inte hem ikväll han är borta på jobb och kommer inte tillbaka förräns på fredag. Det är faktiskt himla jobbigt när mannen åker iväg och man itne är förberedd på det. Nu har jag vant mig vid att han alltid är här och är min vardag. Att jag blir sjuk är inte heller bättre, finns det något hemskare än att måsta ligga ensam hemma i sängen? Jag tror faktiskt inte det.. Men jag vet ju att det där snart är över iaf :) Hemlis på vad det är, men jag kan berätta att det kommer bli ändringar framöver. Nu tror jag faktiskt att jag ska gå och få i mig dagens första mål. Mamma har varit och klippt sig och då fungerar ju ingenting här hemma så därför blir det sen mat. Hoppas det vart bra så att jag också vågar iväg mig till frisören snart. 

 

Imorgon blir det iallafall skola, jag hoppas att min kropp har fått en ordentlig utvilning så att den orkar med härefter. Har nämligen matte prov imorgon. Efter skolan jobbar jag inte, får se om Erica har tid att hitta på någonting. Hejdå!

 

Ps. I love you <3


sweet dreams

Helgen har varit snörik och trevlig. Började med att jag jobbde kväll på fredagen, Jpri och Andreas plockade upp mig efteråt för att handla lite mat och sen bege oss. Vi kom upp vid tolv tiden. På lördagen vart det skoter åkning utav hela slanten. På söndag där emot vart jag sängliggandes pga. snora och en jävla massa träningsverk. Idag har det varit skola för hela slanten. Jobbade mellan fyra och åtta. Det gick bra för det var så himla lugnt i Birsta. Det vart en del snöbollskrig inne istället =) 

 

Andreas har idag blivigt husägare! Jag är så glad, nu är det nära tills vi har vårt alldeles egna hem =) Och jag har fått ett till jobb, på onsdag ska jag in till frösunda för jag ska nämligen bli vikarie åt robbans nuvarande personliga assistenter. Det känns bra, om inte annat kommer det se bra ut på papper till slut. 

 

Nu ska jag krypa ner till min älskling som redan ligger och snarkar. Imorgon kommer den efterlängtade lönen så det blir Birsta med Vicky&carro. Kramhej


Hel och lycklig

En glad prick är jag idag igen. Och då kan man ju undra vad det är. Det är faktiskt så att Andreas ringde mig imorse när jag satt med mina nudlar, han berättade att det just nu är fem dm puder i Åkersjön. Och det verkade tydligen bli mer, men lilla jag skulle jobba på söndag men jag har gjort allt som stått i min makt att få ledigt och jag lyckades =) Rossanna är så snäll och täcker för mig. Så tydligen blir det att ta med mach1 och köra i helgen. Ska ut och surva den senare, vill ju att den ska klara sässongen gallant. Väntar just nu på att mannen ska komma hem med super meal till mig. Det var faktiskt inte jag som var sugen idag, jag tänkte faktiskt ställa mig vid spisen och kocka ihop någonting. Men nu är ju Andreas ute och glider runt i Birsta med Jori så han vart sugen. Men jag ska inte klaga då man slipper laga mat och bara njuta av att man har en matglad pojkvän. 

 

Min dag på skolan har varit bra. På dagens lista hade jag två prov, det vart ett sammhällsprov och ett i projekt och företagande. Jag tror faktiskt att jag spikade bägge två! Så nu känns det extra bra. På måndag ska Andreas iväg och fixa med banken och skriva på lite papper så att huset äntligen blir hans. Det kliar så himla mycket i mina fingrar, jag vill bara inöver Birsta och hitta massa fint nu =) Men det hinner man nog med. 

 

Imorgon ska vi ha någon konstig dag på skolan, vi på fordonsprogrammet ska tydligen umgås med esteterna och göra någon show eller liknande. Jag vet inte om det är någonting för mig så vi får se hur morgondagen kommer se ut. Jobbar iallafall från två till sju =) Efter det blir det väl avfärd. 

 

Nu ska jag kolla om jag ska ordna mat åt resterande familjen. Tänkte inte berättaatt jag får äta hamburgare innan deras mat är klar.

Kram och hej.


Här vid min sida

Hejsan! 

 

Idag har det varit lugna puckar hela dagen. Började med lite dator tid på skolan sen övergick det till fika för att sedan spela sudoko på carros telefon. Till lunch vart det Texas istället för skolmaten. Passar på att njuta när carro har bilen med sig. Efter det vart det skräckis film i lastbilen med en massa chips. Åkte hem vid fyra tiden :) Vart till att börja med maten, det vart kassler och ris till familjen. Fick förresten min löne spec på jobbet igår. Så idag är jag en glad prick! Ska alldeles strax krypa ner med mannen min, har tydligen suttit vid den här dummburken alldeles för länge nu. Natti natti! 

 

Imorgon har jag förresten prov, håll tummarna för min skull :) 

 


Härliga tider

Hallå! 

 

Ifredags var som sagt klassen iväg till Armsjön och besökte poliskontrollplatsen. Det var riktigt spännande trots det dåliga vädret, dagbladet var dit och intervjuade oss. Kika på länken. http://dagbladet.se/nyheter/timra/1.238642

 

Idag är jag  hemma från skolan. Kände mig inte allt för pigg när jag vaknade imorse. Ska åka och jobba klockan halv tre, får se vad jag klarar av. Har ju faktiskt suttit här hemma nu och kurerat mig med nyponsoppa och skorpor. Och som den husliga kvinnan jag är så har jag bäddat rent i sängen och dammsugigt våra rum. Andreas ringde föresten förut och berättade en rolig nyhet. Från och med den 1 december ska han äntligen bli husägare. Så nu är jag himla glad! Adventsljusstakarna är det första som åker in i huset iaf. Ikväll jobbar jag bara till halv sju, skönt. Då hinner jag komma hem i lagom tid så jag hinner ta tag i lite plugg. Har matteprov och företagande prov på Torsdag. Men det är inte allt för svårt så det bör vara lätt pluggat. Igår kväll var föresten jag och Andreas ute och rubbade bmwn hela kvällen. Och jag kan säga att det syns förbättring redan nu! Ska rubba ett till varv för att sedan he på polish. Den kommer bli som ny :) Nu ska jag fixa till mig, om en timme går bussen till jobbet. 

 

Hejsålänge.

 

Nytagen Vinterbild från Åkersjön.


Bortglömd

Tja!


Igår- Vaknade upp med mannen och märkte att vi inte hade speciellt mycket att göra. Drog oss inöver birsta och shoppade bräder, ribbbottnar och massa annat smått till förstugan. Efter det for vi iväg till Åkersjön som dom spontana människorna vi är. Derog med mig en jacka sen så var vi på väg. Kom fram igår vid sex tiden. Bra med snö var det och allt var kanon. Käkade lite mat och tog det allmänt lugnt hela kvällen.


Idag- Vaknade vid nio tiden, la oss och kollade på film ett tag innan vi beslutade oss för en dusch på service huset. Frukost på det och sen var det bara att jobba lite. Det gick relativt snabbt så vi fick en massa tid över. Tog oss en välbehövd prominix genom campingen och spanade in alla andras förstugor. Efter det bar det hemåt och nu sitter man här igen. Är ganska trött och slö efter bilåkningen, har slagigt på bastun så ska väl vänta en liten stund till så är det bara att mysa 110%. 


Imorgon- Är det skolan som gäller, går bara till lunch. Vet inte alls vad mer som ska hända. Kommer nog en uppdatering imorgon, nu är mannen i huset tillbaka med de hårda tyglarna så nu måste jag sluta. Och jätte glad är jag för det :D Hehe. Hejsålänge


Juleljus

Tjabba! 

Idag kom jag lite sent till skolan, skulle åka saltbilen med pappa men den verkade typiskt nog inte fungera som den skulle. Men det gjorde inte så mycket, till slut löste sig det och jag hade ju trots allt bara matte =) Sista lektionen vart inställd pga. att jakob våran samhälle lärare var sjuk. Våran klass grinade ju inte allt för mycket åt det. Vid två tiden när vi fick sluta mötte jag upp pappa utanför skolan och liftade hem.

 

Sen dess har jag inte gjort så mycket, har börjat spela bejeweled och man blir så himla fast vid spelet. Förlorar man vill man spela igen till 110 % Har kunnat slita mig nu, har ätit precis. Det vart köttbullar&potatis. Väntar nu på att pappa ska äta klart så han kan hjälpa mig bort med lite grejjer i garaget. Ska nämligen efter många om och men ut och tvätta och vaxa bmwn. Den har hunnit blivigt himla solblekt under sommaren.. Och rött som är så otacksamt. Är glad om jag kommer in ikväll och har armarna kvar =) Pratade precis med bubblan min och han skulle snart lämna huddik. Och som vanligt blir jag alldeles extas så jag kanske måste kila till garaget nu så att man får någonting gjort =)

 

Hejsålänge.

 


Kvällsljus

Hallå!

 

Jag är less. Fortfarande ingen man hemma.. Vart en pizza i all förtvivlan, kändes lite bättre och nu börjar jag känna mig som hel igen för glassen har också slunkigt ner idag igen =) Har faktiskt inte haft någonting vettigt att göra på evigheter nu och ändå brukar jag misstycka när det väl är dags för jobb. Hmf, kanske dags att skaffa sig en hobby? Nä det orkas nog inte med.

 

Iallafall, skolan har gått bra idag. har varit ute med Lars och övningskört runt i stan i 3 timmar. Nu tycker man ju att man borde kunna det där :) På fredag har vi även bestämmt att vi ska upp till rastplatsen armsjön och spana med polisen hela klassen.Blir till att dra på skoterkläderna så att man inte fryser då.

 

Pratade precis med Andreas, imorgon är det spikat att dom ska hem. ÄNTLIGEN! Men det är ganska bra när han är borta sådär, annars brukar han tycka att det är lite fjantigt när han berättar för mig hur mycket han tycker om mig men nu när han är därborta kan han inte hålla sig, och det är så härligt att höra =) Färden till åkersjön kanske inte blir av heller för att Jori inte kommer hem.. Vi får se och hoppas att han kommer hem imorgon. Annars gör det faktiskt ingenting om vi får vara hemma och mysa heller. Nu kom mamma in det är tydligen någon bra film på + så måste kika.

Ha det bra allihopa! Hörs imorgon =)

 

Ps. I love You.


Ögonsten

Hej! 

 

Samma visa idag igen då, mannen är borta och jag har inte gjort någonting vettigt.. 

Idag har jag, Vicky och Carro varit iväg på v.t.g. Det var riktigt trevligt, fick veta en massa nyttigt. Kanske lite överkurs men alltid roligt att lära sig :) Efter mötet åkte vi på stan, käkade på subway och traskade runt en snabbis i lite affärer innan vi blev less.. Lämnade av Vicky i Timrå innan vi begav oss inöver Birsta igen. Handlade nya vindrutetorkare som verkligen behövdes till Carros lilla blå bil =) När vi kom hem till mig lirade vi lite guitar hero. Det var Carros första gång, men hon vart faktiskt grym innan vi var klara. Har inte gjort allt för mycket nu på kvällen, pratade med Andreas för någon timme sen. Jag bad honom skynda sig hem så jag kan få sova gott. Som vanligt fick mammsen offra sig att sova med mig igår inatt. jag måste erkänna att det faktiskt är ganska härligt att bo hemma och aldrig behöva vara riktigt ensam. Hoppas jag har samma tur inatt igen. Ja.. Jag har precis duschat ska torka håret nu innan jag ska möta john blund. Så himla jobbigt om håret har en egen vilja imorgon. 

 

Går heldag förövrigt imorgon. Ska hålla på med truckarna och ut och köra som vanligt =) Håller tummarna för att Andreas är hemma till middag imorgon så en annan inte måste stå och slita i köket igen. Jag har blivigt så bortskämd med det ett tag nu. Och jag vill inte ha några ändringar på det heller för den delen :D Nä nu ska jag slita mig. Godnatt syns imorgon!

 

Bubblan, jag saknar dig <´3 Skynda hem!


she pays for two on the bus

Hejsan!

Idag hade jag sovmorgon till halv elva. Det var riktigt skönt, klev upp tröck i mig tre korvar för att åka direkt på gympan. Skolan gick bra, lite tråkigt att våran mentor ska lämna oss.. Vi fick ta oss ett rejält snack med personerna som "bestämmer" om våran framtida skolgång om hur läget såg ut. Och tydligen ska vi inte bli bortglömda, utan nya lärare ska genast sökas. Tack för att ni stött bort våran bästa lärare.. Hoppas ni hittar någon som ni tycker är bättre så ska vi se hur våran klass strimmlar den stackaren. Jaja, inte tid för att bli blödiga, men visst är jag less. 

 

Efter skolan hoppade jag på bussen till jobbet. Var ganska lugnt där idag, hade stängning vilket betyder INGA bussar hem. Mammsen fick därför ställa upp som vanligt =) Det var så härligt att äntligen få komma hem, men det känns tomt och tråkigt att mannen i mitt liv sover borta långt ifrån mig någonstans. Dom vart tydligen inte klar med jobbet idag och fick därför sova över.. Kan inte karlar tänka på de stackars kärringarna som får ligga och tryna efter sina tokiga gubbar när dom för en gång skull är borta.. Stanna hemma och jobba säger jag bara. Som tur är vart jag lovad att få igen en massa mer kärlek imorgon istället. Bra tycker jag! Förövrigt händer det inte så mycket, till helgen blir det tyvärr ingen finlands kryssning. Det blir en färd till åkersjön istället. Ska äntligen upp och fixa&dona till lite inför sässongen. Det är nämligen så att jori ska dra upp sin ny värsting FEt vagn cabbyn till campingen också så då ska vi passa på att smita med och ta med oss en massa hemdoning på samma gång :) 

 

Imorgon går jag bara till halv tolv. Kommer säkert bli kortare eftersom jag, carro och vicky ska in till staden för ett möte med v.t.g klockan tio. Efteråt är det inplanerat subway sen inte så mycket mer. Måste faktiskt för första gången erkänna att jag har det ganska knapert till i plånkan. För första gången i mitt liv har mina pengar gått åt till mer nytta och mindre nöjen.. Men trots det känns det ganska bra att äntligen få möta verkligheten. Nu ska jag bara sitta och suckta efter min efterlängtade lön. Denna månad fetare än förr eftersom lönen kommer från flera håll =D

 

Jaja, jag får väll låtsas som att Andreas är hemma och tvinga mig själv ifrån datorn innan jag har hunnit skrivit en hel jädrans bok. Jag vill ju fortfarande att folk ska ha ork till att läsa detta ^^ Men för att få ett kort och gott avslut. Godnatt alla små trollungar. 


Greener Grass

Halloj!

 

Gårdagen- Vart en lugn kväll framför tvn med familjen. Åt en massa gott, bastade och somnade tidigt.

 

Idag- Vaknade ganska tidigt, har legat hela dagen och slöat i sängen. Sitter fortfarande bara i långkalsonger, tjocksockar och en tröja. Ganska skönt att få ha en slapp helg någon gång också :) Nästa helg funderas det faktiskt på att åka på finlandskryssning. Får se vad herr budget har att säga om det. Ska gå och laga mat åt familjen nu, blir nått gott nu när det är farsdag och allt =) Min far är dock ute och sliter med Andreas och det nya garage bygget. Ikväll blir det lugnt, ska åka och hämta Andreas bil och sen titta till huset, var ju ett tag sen. 

 

Kram på er.

 

 


vinteräng

Gårkvällen- 

Kom hem klockan sju efter jobbet. Var bara att göra sig lite anständigare för att bli upphämtad av Carro och bege oss ut till Markus. Där kikade vi på film och käkade snacks, kollade på den nya Indiana Jones. Den var inte den bästa film jag sett men absolut sevärdig. När filmen var klar vid elva tiden åkte jag och Carran inöver staden. Plockade upp Andreas inne i stan hos Pernilla&Robin. Åkte ner och käkade lite på max oxh kikade på lite bilar som var ute i farten. Åkte hem vi halv ett tiden för att sova. 

Idag-

Vaknade vid elva tiden men låg och drog oss till ett tiden ungefär. Klev upp och gjorde oss en härlig frukost bestående på ägg och bacon, Mumms! Sen dess har vi bara legat och slöat i soffan. Jag har hjälp stoffe att få en massa nya låtar på guitar hero. Det är ganska pinsamt att han måste erkänna att syrran är bättre än han själv på spel =D Haha. Just nu håller min älskade man på att kocka ute i köket, det blir flygande Jakob till middag. Hela familjen är äntligen hemma tillsamans. Passar på att mysa till det då :) Ikväll blir det svin lugnt, eftersom batun fick skippas igår komemr den antagligen att få användas ikväll. Nu ska jag ut och se hur det går för mannen, luktar god mat ända in till våra rum :) 

 

Hejdå.


high intensity

hallå! ligger nu i sängen och ska snabba på med ett litet inlägg. fick sovmorgon imorse eftersom carro missat bussen och jag skulle hämta henne. tur för mig, det var matte som gällde. hade då iaf 3 jätte lugna lektioner. efter skolan kom pappsen och hämtade mig :) åkte hem och spöade lillbrorsan på guitar hero. när andreas kom hem efter jobbet bärjade vi laga mat, vart den klassiska korv i ugn som är våran favorit här hemma. andreas är en fruktansvärd bra kock och mamma och pappa säger att dom inte kommer klara sig utan honom när vi flyttar? hallå, jag då.. även fast jag är sämst i köket så kommer ni sakna mig iaf ;) efter maten vart det lugnt, har degat framför tvn hela kvällen. ska slänga mig in i duschen nu medans andreas kollar på sleadnecks. röstade precis för medelpads lucia alldeles nyss. tanken slog mig att man kanske får vara med och tävla nästa år ;D det skulle vara nått de. ni slipper min underbara röst ett tag iaf men snart måste jag nog visa övriga världen vilken talang som finnsgömd här  i sundsvall ^^ skämt åsido

 

imorgon går jag i skolan till halv tolv, efter det jobbar jag till sex. kvällens planer blir lugna :) tanken på att basta har faktiskt slagigt oss så vi får se om vi nappar på det :)

 

nu är det duschen som hägrar. hejdå, natti <3


grattis älsko <3

22 år blir idag min lilleman =) grattis bubblan! och till dagens ära gjorde jag maten, dett vart tacos eftersom vi var så pass många som skulle äta. vart också självklart hemmagjort tårta och paket efteråt. andreas var trött eftersom han åkte ut på jobb tre imorse så han gick och la sig efter lite mys. då passar jag på att spela lite guitar hero som mamma vann från ejendals :) även lite dator måste man hinna med. snart ska jag ta och ta itu med disken och tvätten.. längtar tills vi flyttar och det bara blir två att ta hand om. nu för tiden kryllar det utav folk här hemma så det blir lätt en hel del disk och tvätt. 

 

igår var förresten jag och caroline på ikea. jag började jobba klockan tre men innan hann  vi med lite shopping :) jag är inne på sista refrängen på bankomatkortet nu också.. rullar ut mer pengar än in nu för tillfället. 

 

imorgon börjar jag inte förrän halv tio, blir en liten sovmorgon åtminstonde. efter skolan vet jag inte vad som sker, hoppas mest på mys och åter mys. 

 

nä nu måste jag slita mig, plikten kallar :) hejhej


Krigaren Åsa

Mamma gick tydligen hem hos folk och vann wii och guitar hero! Jätte roligt :) Så nu får alla som röstat komma hem till oss och spela lite guitar hero med oss om ni vill =) Hihi. Grattis mamma.

 

Vinnar bilden

 

Mamma annars


this weekend

halloj.

fredag- tillbringades med älsko. gick på bio med robin, sara&jori. vi såg nya bond filmen, den var bra men jag tyckte inte att den slog dom förra filmerna. efter filmen åkte vi hem och myste.

lördag- klev upp ganska tidigt, åt en rejäl frukost med familjen. duschade lite och så innan det bar av mot matfors till andreas mamma och comp. där grattade vi alice som fyllde 3 år och andreas som blir 22 på onsdag. det vart en massa god mat och tårta innan jag och andreas bytte om för att fara på kalas. åkte till mattias&annica i kovland, där var det en massa fint folk. alla var utklädda och vi hade roligt. åkte hem ganska tidigt för både jag och andreas var trötta.

söndag- åkte på att jobba från tolv till sju.. gick kanska bra men var sliten när jag slutade. jag och andreas åkte in till stan till pernilla&robin. hämtade lite kläder som var beställda och käkade lite smulpaj =) mumms! efter det åkte vi hem kollade på die another day och käkade snacks. somnade som på beställning.

idag- sitter just nu på skolan. i tid också för den delen, carro kom och hämtade mig imorse :) kändes riktigt bra att någon utav oss äntligen har körkort. nu har vi miljö och säkerhet men vi är klar med allt.. nästa vecka ska vi ha en intervju med platschefen för vtg. kommer nog bli spännande :) nu ska jag ut och fika. hej så länge

RSS 2.0