En vanlig tisdag

Hejsan!

Ny vecka och nu är det hjullastar utbildning som står på schemat. Jätte roligt men det är lite tungt med så långa dagar.. Jag har verkligen tur som har världens bästa mamma&pappa som kan ta hand om arvid medans.

Andreas har ju skaffat sig nytt jobb, numera jobbar han i nacksta på flygfabriken. Och då kan han ju bara inte vara hemma :/ Men nu är det inte långt kvar tills jag är klar med den här förbaskade skolan och får vara hemma med prinsen själv. Eller ja, själv&själv ;p

Idag har vi hunnit med ett skotermöte gällande kälarne resan och ett besök hos lille Charlie :D Han var så himla söt&liten!! Huga, man blir ju tårögd då man se de underbara små liven.

På mötet kom vi iaf fram till att vi blir 40 pers som åker sista helgen i februari och stannar lördag-söndag. Det ser vi fram emot! Har dragit med en massa trevligt folk så det kan inte bli annat än toppen.

På fredag direkt när vi slutar drar vi iväg mot åkersjön& skoternsjulafton. Carro ska följa med pajen, så det ska bli extra roligt både för mig och arvid som då får lite extra sällskap.

Nä nu ska jag ge mig och gå upp&lägga mig med mina prinsar! Natti natt <3


20/1 2010

Hallå!

Veckan är full utav adr på skolan och jobb med robban efteråt. Är i lögdö inatt, börjar åtta imorgon och arvid ska vara med mormor så ingen idé att åka hem över. Idag var jag in till birsta en snabbis och klippte av mitt äckliga hår.Har verkligen haft problem med tovit hår sen alla skoterturer o dyligt så det var riktigt skönt att bli av med en bit :) Jag brukar alltid bli missnöjd vid klippning men ska försöka att inte gnälla allt för mycket nu.

Imorgon (idag) fyller mamma min 41 år. Grattis till henne! Detska vi fira med att ha ett ljusparty här i lögdö, det är så himla roligt&mysigt. Samtidigt som vi var i birsta drog vi en handling inför morgondagen också. Det blir paj&tårta som bjuds på. Jag hoppas nu verkligen att det är någon som vill komma hit och umgås med oss imorgon, du är varmt välkommen :D

Jag har sett mitt drömhus! Eller ja, jag och andreas var på en visning fär någon månad sen och nu är huset ute till salu igen.. Det finns ingen vänlig själ som sitter med en miljon i bakfickan till låns möjligen? :P Skulle inte vara allt för fel att flytta ifrån våran lilla "friggebod" till nått nybyggt och rejält... Men men, den som väntar på nått gott?


Nu är klockan bra mycket, robban har somnat och jag ska ta en snabb dusch och sen gå och lägga mig. Har adr imorgon som vanligt ska köra explosivt då :) Roligt! Men vi syns imorgon då?! Natti Natt!

Onsdags mys

Hallå!


Var ett tag sen jag skrev här, har haft en hel del för mig under lov veckorna. Vi blev ju en till i familjen den 30 december, jag var iväg och skaffade mig bettan. Och jag måste säga att jag har inte kört en skoter som gått så fint som henne :) Jag är hel nöjd. Åkte upp till Åkersjön i samma veva och stannade tills den 4e. Då blev det 27- så vi packade bilen och åkte till varmare breddgrader (trodde vi) har haft oerhört kallt som alla vet om och det har det även varit här hemma. Nog har det gått åt pellets iaf.. Elementerna var stekheta men ändå var det så kallt.. Jaja, nu är det lagomt iaf. Kollade nyss och det var 16- ute och 22 grader inne :)

Idag har jag varit hemma, är ju min lediga dag på onsdagar. Nu blir det dock schema byte, och då blir det fredagar som jag är lediga. Skönt det också men det har varit bra att haft en slappdag i mitten.. Men men, är ju som sagt bara ett halvår kvar nu.

Jag och arvid klev upp runt nio idag och fikade :) Mitt lilla matvrak åt nästan två hela laddningar med gröt. Men sen vart han en myskille. Låg i soffan fram till lunch, då åt vi lite mer och tog sen en sväng med vagnen. Inte så långt, jag som är så lat vände om efter en kvart :P Men arvid han ju brinna av innan iaf. Vi fick även besök utav camilla och en busig liten tilda. Hon har lärt sig att krypa, och det såg så roligt ut. Arvid blev nog lite sugen han också. Han blev förresten sju hela månader igår :D Grattis till han, stor killen min.

Hade tänkt ladda upp lite bilder, länge sen jag tömte kameran. Titta och njut :)


RSS 2.0