Den här Lill skruttan höll mig och Robert ...

img_3766 (MMS)

Den här Lill skruttan höll mig och Robert sällskap på träningen idag och jag kan lova att det bara var bus i henne under hela tiden. Hon somnade rätt fort i taxin på väg hem, vilket jag kan förstå. När vi kom hem igen möttes vi utav en trött liten Arvid som mer än gärna la sig och myste med oss en stund :) Till middag gjorde vi lax& potatis, det var faktiskt det godaste jag ätit på länge och åt så mycket att jag fortfarande känner mig mätt. Nu ska jag försöka somna, ännu en tung dag imorgon men sedan gör jag helg!!! :D Godnatt.


Idag blir vår lilla sessa hela 11 månader!...

img_3273 (MMS)

Idag blir vår lilla sessa hela 11 månader! Det firade vi med lite drakborgen bus med Tilda, Teo & Josse :) En sväng förbi dagis har vi också hunnit med idag och fy vad det känna vemodigt med dagis start. Jag vet inte men man skulle kanske skaffat en till bebis så man fick vara hemma och rå om de små trollen ännu längre! Men med närmare eftertanke så ska det ju faktiskt bli skönt att kunna börja jobba och veta att barnen ändå har det bra och roligt på dagis Medans :) Nu har jag precis lagt mig i sängen. Sover kvar hos mamma& pappa inatt eftersom jag har jobbat kväll och ändå ska jobba dag imorgon. Barnen ligger och snarkar för fullt så det ska väl jag också försöka göra några timmarn :) Godnatt!


Idag har vi inte gjort nått speciellt, var...

img_9664 (MMS)

Idag har vi inte gjort nått speciellt, var iväg och vecko handlade som vanligt. Efter det var vi ute och plockade in lite bär som snart ska få bli saft :) Tjyv smakade några äpplen och det börjar ta sig. Är det förresten någon som vet när man ska plocka de?!  Jag har inte den blekaste, skulle ju vilja göra kräm men de var fortfarande ganska små för det tyckte jag. Nä nu måste jag sova, har skrivit klart mitt cv alldeles nyss så det är bara därför jag är vaken. Måste ju försöka hitta nått roligt att göra när barnen snart börjar på dagis så det kanske är bra att vara ute i tid. Imorgon ska vi på bvc, äntligen ska barnen få mätas och vägas :D Godnatt!


Nu ska jag äntligen joina mina små älsklin...

img_3708 (MMS)

Nu ska jag äntligen joina mina små älsklingar som sover så sött i sängen :) Imorgon blir det förhoppningsvis en tur på Selånger om vädret tillåter. Godnatt!


Hej! Det blev inte en lugn dag.. Blev utri...

img_4782 (MMS)

Hej! Det blev inte en lugn dag.. Blev utringd på fm, så jobbat har jag gjort idag. När jag kom hem igen var det bara att skynda på med middgen. Sällis fick vi utav Maria& Nattis. Vi har hunnit med en massa nytto grejjor ikväll, bl.a. Så sitter mina nya gardiner uppe i källarfönstren nu :) Det är tur man har underbara vänner med sy kunskaper! Barnen sover, jag ligger i soffan och lyssnar på oljudet ifrån de hemska avfuktarna i källaren.. Nu ska de bara vara påslagna i 3 veckor.. Semester kommer jag behöva efter det!! Nä nu är det bara dåligt på tvn så nu ska jag försöka somna i den här tornadon! Godnatt


Hej! Helgen har varit toppen, i lördags va...

img_5530 (MMS)

Hej! Helgen har varit toppen, i lördags var jag ut med brudarna på stan och jag hade det jätte roligt :) Det var länge sen kan jag säga! Trots ett litet missöde då jag hade lämnat plånboken hemma med körkort och pengar i så slutade allt ändå bra när en kompis var förbi hemma och hämtade den åt mig. Halv tre tog jag bussen hem till mina käraste. Igår var jag ändå ganska pigg, men jag somnade med barnen både vid vilan och när jag la dem på kvällen. Otroligt skönt! Nu har vi precis vaknat och Idag blir det en lugn hemmadag med städning på schemat.


Så! Då var vi hemma igen efter en mini sem...

img_0601 (MMS)

Så! Då var vi hemma igen efter en mini semester med husvagn i Lycksele :) Båda dagarna var underbara och vi har varit på både badland och djurpark. Igår eftermiddag kom vi hem till regn och rusk, men inget mer otrevligt vatten inomhus åtminstonde. Idag fyller älskade Kalle 1år så vi ska bara fika och klä på oss för att sedan åka ut och fira honom :)


Här har vi en stolt liten kille som idag h...

img_4007 (MMS)

Här har vi en stolt liten kille som idag har kört fyrhjuling alldeles själv! Jag måste erkänna att jag kände mig lite stolt när han satt och körde runt på gården alldeles själv, precis som att han aldrig gjort annat. En vacker dag är han proffs åkare men ändå mammas lilla go kille :) Idag har vi även hunnit med en massa andra saker, jag och Alma började med att veckohandla på maxi medans grabbarna gjorde lite ärenden i Timrå. Vi träffades sedan hemma igen och åt lunch. Efter det fälldes ett utav äppel träden och därefter också en jädrans massa buskar och dylikt. Efter att ha slitit med att få bort allt ris måste jag säga att vi lyckats väldigt bra! Framsidan blev mycket fräschare trots att det blev mer insyn så var det lätt värt det. Vi har också hunnit med en massa fin främmande. Carro& Peter, Bruce och Tobbe, Maria& Nattisarna har varit förbi och umgåtts med oss. Tyvärr somnade jag redan när jag la Alma, men det måste vara ett tecken på hur flitigt vi har jobbat idag. Nu när jag vaknat har jag tagit en lång dusch och ligger nu helt (ensam) i sängen :o Kors i taket! Andreas somnade visst i Arvids säng och där kan han gott sova :D Jag ska passa på att bre ut mig nu och invänta alla 3 hjärtan som så småningom också kommer vilja ta plats i sängen här. God Natt!


Tack vare ett ordentligt spö regn och en i...

img_0384 (MMS)

Tack vare ett ordentligt spö regn och en igen satt dagvattenbrunn blev jag igår välkomnad hem utav en undervåning/ källare full utav vatten! Hjälpen kom ändå snabbt och efter ca 2h var allt vatten borta igen, men faktum kvarstår att vårat gillestuge golv blivigt drabbat och än kan vi inte ropa hej.. Kvällen blev ändå bättre med lite grillat& någon kall. Mysigt att bara få rå om varandra för omväxlingsskull. Just nu ligger jag med en liten trött hostig tjej i mitten mellan oss. På nätterna nuförtiden vaknar hon utav den hemska hostan eller så hostar hon tills hon spyr! Det är helt sjukt, imorgon måste jag ringa in till sjukhuset det första jag gör och begära en remiss till barn så fort som möjligt. Jag menar det är ju en femma när hon hostar på dagen, men på natten då kan hon ju inte sova stackarn. Jaja, Andreas går iaf på sin första semesterdag imorgon :) Hela veckan ska vi bara få rå om honom, härligt ska vi ha det. Nä nu har donnan slutat hosta så mycket så mamman ska ta och försöka sova också. Röjning ska vi förhoppningsvis hinna med imorgon också! Skulle sitta skönt med en fräsch tomt nu. God natt!


RSS 2.0