Hallå! Idag har vi inte gjort allt för myc...

img_2510 (MMS)

Hallå! Idag har vi inte gjort allt för mycket, jag och barnen har umgåtts med Ullis& Erica. Det var första gången Astrid var hemma själv men det hade gått bra, hon går ju på sin låda som om hon aldrig gjort annat :) Efter att barnen somnat för kvällen hoppade jag på cykeln och tog mig en tur, fiiifan vad jobbigt säger jag bara! Kondisen skulle ju gärna få finnas.. När jag kom hem igen bänkade jag soffan med mys Astrid som fortfarande sover här på mig :) Jag ska läsa lite bloggar nu för att sedan entra sängen. Imorgon ska vi försöka ha Astrid ute så mycket som möjligt för inne börjar hon bli sjögrön :p Nä Godnatt på er!


Hallå!  Igår hämtade vi denna fina kattbeb...

img_2480 (MMS)

Hallå!  Igår hämtade vi denna fina kattbebis som heter Astrid. Hon är jätte fin, snäll och väldigt busig. Arvid älskar henne och vill hålla och klappa hela tiden. Med tanke på min allergi så hade jag faktiskt förväntat mig symptom vid det här laget men än så länge går allt toppen och då har jag ändå legat och sovit med henne på magen. Jag hoppas verkligen att varken jag eller barnen känner utav henne för vi vill verkligen kunna ha henne här :) Igårkväll hade jag en liten Tjejkväll med Home party som huvudsak. En kvinna ifrån living and room var här och visade upp en massa fina saker. Det blev en del inhandlat så nu är det bara att invänta att det kommer med posten. Idag har det varit en lugn hemma dag, barnen vilar en stund nu men det får bara bli en kortis så de lägger sig i tid. Ikväll ska vi ha ett par middagsgäster och sedan blir det kvällsmys och kanske till och med en svalkande cider.  Morgondagen är oklar, håller tummarna på uppehåll så vi kan vara ute. Nä nu är det dags att göra färdig maten :) Trevlig helg!


Imorgon vill vi ha värme och sol igen för ...

img_2433 (MMS)

Imorgon vill vi ha värme och sol igen för då är det dags att klippa gräset för veckan! Det känns ju ännu tråkigare att behöva göra det i det här vädret.. Idag har vi varit med Robban på förmiddagen, blev några snickar ärenden till Birsta för att sedan bara ta det lugnt ute på gården. Ikväll lämnade jag barnen hos barnvakt och åkte med Erica och Moa på Bilbingo! Sässongens första för min del och herregud vad avslappnande och roligt det var! Det måste ju vara världens bästa terapi för småbarnsföräldrar. Att något så enkelt kan göra en så pigg och glad! Har ni inte testat så är det något jag rekommenderar varmt.  Mer Bilbingo i sommar kommer det garanterat bli för min del iaf :) I mån  efter barnvakt förstås. När jag hämtade barnen hade allt gått bra, de var trötta och somnade på en gång i bilen hem. Det var bara att bära in dem i sängarna sen och sen dess sover de för natten.. Själv fick jag nyss kvällsbesök utav Nattis& Maria :) Alltid trevligt att få träffa de brudarna. Jag har precis lagt mig i sängen nu och ska sova jag också, imorgon blir det antagligen en sväng på Ikea med Erica för att sen hem och mata gräsklipparen.. Andreas är förhoppningsvis också hemma så det blir Myskväll :) Nä Godnatt på er!


I Söndags fyllde våran lilla kille hela 2å...

img_2446 (MMS)

I Söndags fyllde våran lilla kille hela 2år! Det har firats hela helgen lång och idag kom sista gänget. Järngänget bestående utav 8 mammor och 11 barn. Tyvärr kom ju regnet inatt så barnen kunde inte leka med alla Arvids nya uteleksaker men det verkade gå bra med innelek också :) Jag måste återigen få tacka alla som velat fira med oss här i dagarna! Det har varit underbart roligt att få träffa alla såhär under  en tårtbit och lek :)  Ikväll har Erica varit här, hon kom hem idag och blir hemma hela sommaren som det ser ut. Jag är så glad för som jag har saknat henne!  Imorgon ska vi bara vara hemma för antisimex kommer och ska sanera bort de förbannade jordgetingarna som bosatt sig ute under våran uteplats. Till kvällen ska vi till Lögdö och vara med Robban. Även Onsdagen kommer spenderas där men sedan går vi på långhelg hela familjen!  Nä nu ska jag stänga igen här och gå och sova. Godnatt där ute i cybern!


Godkväll! Just nu sitter jag med färg i hå...

Godkväll! Just nu sitter jag med färg i håret och väntar på att klockan ska slå 0230 för då är det dags att skölja ur och se om det blivigt något resultat. Sist blev det dock inte det då jag hade missat en sak när jag blandade iordning färgen. Så den här gången vill jag se att det hänt nått! Ikväll har jag varit med Robban så vi blev kvar här i Lögdö då barnen somnade relativt tidigt. Imorgon ska vi inhandla en massa gott inför helgens 2års kalas :) Jag hoppas hinna umgås med lite mammor och barn också innan det blir dags för allt helgs roligt. Igår kväll var jag som sagt ut med 12 toppen pinglor. Vi åt god mat på Oscars, en och annan cider slank också i innan det blev hemfärd för att ta emot barnen som lekt hos mommen& moffen. Idag har det då varit mega varmt, men jag ska inte klaga! Det är ju trots allt det här man har längtat efter så länge nu. Vi har hunnit med att klippt gräset, varit på LÅNG promiss och lapat lite sol! En toppen dag om inte annat :) Dessvärre har jag inte hittat barnens pool än så inget avsvalkande dopp har det blivigt.. Jag tror fakiskt att den kommit bort i flytten så jag måste nog ta och köpa en ny lite illa kvickt här (Medans vi ändå har värme) Nä nu ser jag att klockan snart är halv! Jag ska ta och hoppa in i duschen för att sedan ta skönhetssömnen så man klarar av morgondagens bravader :) Godnatt!


Det är väl egentligen ingen ide att sätta ...

Det är väl egentligen ingen ide att sätta sig att blogga nu då mina två senaste inlägg inte velat komma fram.. Nu har jag ägnat två timmar åt att försöka lokalisera problemet men har inte blivigt ett dugg klokare. Nu hoppas jag att supporten på blogg.se kan hitta felet istället. Dagen idag har iallafall varit en riktig ute dag. Vi har haft trevligt besök utav Emma, Anton och Amanda :) Till kvällskvisten dök också Johanna, Teo och Tilda förbi. Vi har studsat en massa studsmatta och lapat lite sol. Nu här innan läggdags blev det en långdusch för oss alla tre och efter det somnade de relativt fort. Jag själv har suttit och kollat in de mest onödiga sidor efter en ny tvättmaskin då våran tragiskt nog fick sig ett bryt här iförrgår. R.i.p det var en bra maskin.. Jag hittade en relativt billig en på Elgiganten så jag ska ta mig ett snack med herrn i huset och hoppas att vi snart kan vara i rullning igen. Nä nu ska jag försöka sova lite, imorgon blir det playa del liden för lite badning om vädret tillåter. Till kvällen ska jag vara BF (barn fri) lillebror kommer nämligen upp och ska passa grynen Medans jag ska äta gott på Oscars tillsamans med en massa trevliga mammor ifrån trakten :) Det ser jag fram emot! Godnatt på er nu, även fast att det här säkert också kommer komma upp vid något senare tillfälle.


Helgen har nu varit lång och härlig! Imorg...

img_2410 (MMS)

Helgen har nu varit lång och härlig! Imorgon börjar verkligheten igen och Andreas blir förhoppningsvis inte borta lika länge som sist. Själv ska jag och barnen bara njuta utav tillvaron, studsa lite på Arvids studsmatta som han fått utav oss i förtidig födelsedags present :) Ja förresten, idag planterade vi och sådde i vårat nya lilla trädgårdsland så nu måste jag ju hålla efter och vårda det med en nypa kärlek! Nä nu ska jag mysa med herr nilsson innan det är dags för att knyta sig :) Godnatt och trevlig fortsättning på er!


Hallå! Veckan har börjat bra och snart är ...

img_2390 (MMS)

Hallå! Veckan har börjat bra och snart är det helg igen! Jag har precis avslutat ett pass med Robban och ska snabb sova lite för att sedan vara med honom imorgon igen. Därför sover vi kvar här inatt :) Vi fick mamma och pappas säng och den är verkligen ljuvlig! Annat blir det när man sedan kommer hem och vaknar upp med en illa rygg.. Men men. Imorse fick iaf jag och barnen skynda oss då vi klockan tio skulle vara på BVC i liden och lyssna på en dietist. Vi hann trots en försovning och fick en massa tips och idéer om barnens matvanor. Efteråt passade vi på att åka och storhandla då all info fortfarande var färsk. Det blev en massa gott, med oss hem fick vi även varsitt par skor! Barnens är här överst i bild. Själv FICK jag mig ett par nya foppisar som naturligtvis blev GRATIS då vi handlade på skopunkten :D Annars hade jag förövrigt inte unnar mig ett par nya. Jag bara älskar skopunkten på så vis! När vi kom hem blev det mat och sedan tog vi tag i hemmet innan vi packade in oss i bilen igen för att rulla neröver till lögdö igen. Ja det var våran dag i det stora hela. Morgondagen lär väl bli lika ospännande. Förutom en sak! Andreas är hemma och ska sova ut för att sedan komma ner till oss imorgon! Och som vi har längtat efter honom :) Jag vet åtminstonde två små som kommer bli väldigt lyckliga imorgon! Nä nu ska jag sova, madrassen här är ju sååå mjuk. *Gäsp* Godnatt!


RSS 2.0