29 maj

Hallå!

Nu är grillen tänd och folk börjar rulla in :) Passar på att skriva här lite innan maten.

Idag klev jag inte upp förräns halv tolv. Kändes jätte härligt att få sova ut, trots att jag vaknat ett flertal gånger under natten så är jag rätt utvilad idag =) Jag har inte gjort allt för mycket under dagen, satt ute ett bra tag i ny utemöblerna och bara stekte. Eleine kom på besök sen en sväng. Skönt att slippa vara ensam hela dagen. När andreas kom hem från jobbet skyndade han sig att fixa det sista med trallen så ikväll ska altanen invigas. Staketet är inte klart än men det kommer =)

Idag är det bara fyra dagar kvar till beräknat. Jag börjar undra om lillen någonsin ska komma ut, men det blir väl dags när man minst anar det. Det är ju bra att mammas mage är mysig att vara kvar i iaf =)

Imorgon ska vi som sagt vara barnvakt, jag hoppas på fint väder så det blir lättare att leka!

Nä nu börjar det lukta som att maten är klar, syns imorgon, Kram!

28 maj

Hejsan!

Inatt måste jag säga att jag jag sov urdåligt! Fick mig knappt en blund, jag förstår inte riktigt hur men den lilla i magen verkade inte alls vilja sova.. Blev lite orolig där vid fyra tiden men till slut somnade jag lite halvt mest utav utmattning.

Klev upp vid sju tiden då eftersom vi hade matte nationella. Det gick överraskande bra =) Första provet skulle vara på tre timmar men jag, carro&vicky vart färdig mycket tidigare så vi drog en sväng in till birsta. Jag inhandlade äntligen solskydd till bilen så att bebisen ska ha en trevlig åktur när den kommer ut. Efter det åt vi lunch på ikea, innan vi åkte hem hann jag köpa mig ett par nya skor. Jätte söta rosa nike skor =) Passar kanon till ljusa jeans nu till sommarkvällarna.

Just nu sitter jag med en trött Robban. Vi har nästan precis kommit in, det har varit bil för hela slanten idag igen. Vid åtta tiden åkte vi in till Sörberge och tröck varsin mjukglass. Efter det åkte vi och hälsa på hemma hos mig i Indal. Andreas och jori var helt klar med trallen nu så kvar nu är bara räckena. Ur tjusigt blir det, kom på mig själv på tillbaka vägen att jag glömde ta kort :/ Får bli imorgon istället. Och ja, vi har hunnit tvätta bilen också. Nu lyser hon som bara den. 

Ikväll ska jag faktiskt åka hem, jag blir lika ensam här ute imorgon eftersom mamma jobbar imorgon. Blir till att försöka sova ut imorgon istället och ta igen lite missad sömn från inatt. Var hem mellan skolan och jobbet så det är färdigdiskat och tvättat hemma. Men känner jag mig själv så lär jag väl hitta nått att fylla dagen med iallafall.

Det är helt otroligt, det är bara 5 dagar kvar till beräknat.. Tiden har gått så himla fort här på slutet. Men jag är himla sur, nästa vecka åker Andreas ner till Frövi och ska jobba natt där.. Och mamma min som också ska ställa upp och följa med på förlossningen kör Umeå då! Vilken toppen vecka.. Mamma säger att dom hinner komma hem båda två, men det är ju inte det som är grejjen. Det känns inte speciellt roligt att ligga ensam hemma i Indal och invänta vattenavgång och värkar helt själv. Jag vill ju kunna ha någon att dela smärtan med. Men men, vi får se till att ta oss en disskusion jag och magen så att det händer saker innan helgens slut.. Då kommer vi ju iaf att ha varandra :)

På lördag ska jag och Andreas få fin besök hem till oss :) Lilla Alice och Vincent ska komma upp och busa med oss. Vi ska hämta Alice i Bergsåker klockan nio och sen får vi se när Vincent kommer. Det ska bli roligt =) Då ska jag se till att bulla upp med korv, saft&bullar. Inte varje dag vi får liv hemma hos oss.

Nä nu ska jag lägga Robban och kila hemöver. Andreas lär ju sova, han ska ju upp och jobba tidigt imorgon så det blir till att smyga =) Jag lär nog uppdatera imorgon, kram!


27 maj

Hallå!

Onsdag idag, gud vad dagarna går fort. Nu när man inte har någon skola mer rullar dagarna bara förbi tycker jag.
Imorse klev jag inte upp förr'ns halv tolv, jag hade faktiskt ställt väckarn på tio men det verkade som att jag inte ville kliva upp riktigt då.

När jag klev upp fikade jag lite och började ta tag i tvätten här hemma, tvättade sängkläderna. Ville inte byta för dom här som vi haft nu passar så bra till spjälsängen och mumin sängkläderna jag har där :) Så nu är vi utan hemma, hoppas att andreas tog extra täcket och inte förstörde för mig nu.

Jag är som sagt i Lögdö, har jobbat fram till halv ett nu. Robban somnade vid tolv och jag hamnade såklart framför den här dumburken. Mamma kom hem från jobbet för en stund sen också så vi har suttit och kollat på min mage och hur bebis håller på att böka runt där inne. Nu är klockan snart ett och jag måste sova snart, stannar kvar här nere ikväll eftersom det är nationella på skolan imorgon och det börjar klockan åtta. Lite lönlöst att åka hem och ha extra långt att åka imorgon istället. Det är skönt att det är absolut det sista provet innan det "riktiga" sommarlovet. Matte är inte direkt min starka sida men jag hoppas att det kommer gå bra iaf. Skulle vara skönt om bebisen i magen kan ta det lugnt under förmiddagen också, jag har märkt av att h*n brukar vara som livligast på morgonkvisten. Hm, inte alls som mamma sin då.

Ikväll har jag och Robban varit ute och raggat i bmwn. Vi plockade upp stoffe&simon i sörberge och begav oss in till Birsta. Där vart det både Mc´donalds och Max innan vi åkte förbi hemma i Indal. Var bara tvungen att kolla hur det gick med bygget för grabbarna. Och jag måste erkänna att det börjar likna nått, inte alls som jag hade föreställt mig. Våran nya altan kommer bli riktigt stor&fin.

Imorgon efter nationella hoppas jag på att hinna fara hem till Indal och diska lite innan jag ska ut hit till Lögdö igen och jobba. Börjar inte förräns halv fyra men jag vet inte alls hur lång tid provet tar på sig. Imorgon kväll ska jag iaf hem igen, ledig på fredag och sen har jag inge mer jobb förräns i Juli. Hoppas bebis förstår att det bara är tid för den nu och kommer ut. Börjar bli ett evigt tjatande på folk som undrar när det är dags.. Det skulle jag också gärna vilja veta nämligen. Funkade ju inte att jag mulade i mig vindruvor igår så jag vet inte alls hur det här ska sluta. Inte på överitd iaf, snälla!!

Nä nu måste jag sluta mala på och verkligen gå och lägga mig, min magkänsla säger mig att jag kommer få det halvtufft att somna ändå. Godnatt.

25 maj

Hallå!

Idag är det en bra dag, löning och allt. Jag fick mer än vad jag trott så jag vart glatt överraskad :) Men jag kan även säga att det var välbehövt. Var in och betalade på verkstaden och det var inte nådigt det.. Men nu är det ju gjort iaf.

Idag har det även hunnits med att besikta bilen så nu rullar den lagligt och allt :) Skönt, jag trodde inte att det skulle gå egenom den här gången heller så växellåda plåten lossnat och ligger där under och skallrar. Men gubben sa inget om den, tog och kände lite på den bara.

Efter besiktningen åkte jag in och mötte upp mamma på ikea där hon bjöd på lunch. Vi lämnade in hennes telefon, handlade en ny flaggstångsvimpel till mig och lite annat smått. Vid två tiden begav jag mig nermot Lögdö. Äntligen hade dom fått kontroll på vattnet så jag kunde duscha. Jag vart kvar där ett bra tag, efter duschen gick jag nämligen och la mig i sängen och tvär slocknade. Klockan sex fick mamma liv i mig igen, var bara att hugga in på middagen och bege sig hemöver istället. Väl hemma hade andreas varit riktigt duktig =) Han och jori var in imorse och hanlade virke till våran nya altan och när jag kom hem hade dom fixat hela grunden. Bara golvet kvar, men det skulle dom vänta med tills imorgon. Själv fick jag måla in de sista på utemöblerna. Så imorgon hoppas vi att vi kan premiär grilla på altanen :D

Morgondagens planer är få, jag ska iaf dra mig inöver Birsta och storhandla medans grabbarna fixar här ute. Sen hoppas jag att mamma ska komma upp och hjälpa till att putsa lite fönster och byta till nya fräscha sommargardiner som jag inhandlade idag. Jag är inte så vig utav mig längre så skulle vara riktigt skönt att få hjälp med det :) Imorgon är det också bara 7 dagar kvar till beräknat. Nu jäklar är det nedräkning :D

Men jag hoppas faktiskt att h*n där inne vill titta ut här de närmaste dagarna, min mjölk har börjat komma igång så det gör himla ont när man inte har någon liten som vill ha den :/ Wilma har namnsdag imorgon också, så det hade varit ganska tufft om en liten wilma hade velat komma då. Men men, jag ska ta och krypa ner i sängen här alldeles strax. Får hoppas att det dras igång nått under natten (a) Jag skulle ju verkligen inte bli besviken och jag skulle behöva föda tex imorgon :D Hehe.

Nä nu ska jag rycka med mannen som nog somnat nere i soffan. Godnatt!


Bjuder här på en alldeles nytagen magbild.

38+5

23 maj

Hallå!

Nu har det varit en riktig lång helg.
I torsdags var jag och andreas till sara&robin på middag och film. Jätte mysigt hade vi och deras lägenhet var urläcker!
Vi kom hem vid ett tiden efter att ha skjutsat jori till loning.

På fredagen hade vi sovmorgon till tolv. Känns så himla skönt att inte ha nå mer skola. Vi åkte in till Birsta och bytte våran gasol grill som det var så dåligt drag i till en liten fullt fungerande kolgrill istället. Vi hann svänga förbi onoff också så jag kunde köpa en ny telefon åt andreas. Det var verkligen behövligt, så nu hoppas jag att man ska kunna få tag på honom när man vill :) Halv fyra började jag jobba. Vi lekte lite med vincent och åt middag med hela familjen innan jag och robban hoppade in i bilen och gled inöver staden. Plockade upp erica som sen fick följa med mig hem till indal. Vi kom hem vid halv två tiden, andreas hade lite små fest här hemma men jag och erica gick upp och somnade på bums.

Imorse klev vi upp vid tio tiden. Då hade mitt hjärta redan hunnit städa undan efter festen så jag kunde vakna upp glad =) Det tackar jag för. Åkte till Tempo på en gång för att handla fika. Efter fikat åkte vi ner till lindström på traktor mässa. Andreas hittade snabbt sig tillrätta medans jag och erica inte var lika förrtjusta. Vi tog oss friheten att besöka Camilla&robin nere i båthamnen för att kika på dereas båt. Det var första gången för mig och den var riktigt stor&fin. Tilda var lika liten och söt som vanligt, så nu längtar vi ännu mer efter våran lillskrutt.

Just nu ligger jag och andreas på soffan, carro åkte precis hem. Det var meningen att vi skulle ner och festa på ikväll men vi vart kvar här hemma i stället. Lika skönt..

Imorgon är det söndag, vilket betyder slöar dag. Jag och andreas har en sak att göra och det är att åka och köpa nya utemöbler som vi längtat efter länge.

Nä nu ska jag ta och rycka upp mannen så vi kan sova någon gång. Natti Natti!



 


20 maj

Hallå!!

Vaknade upp vid elva tiden. Låg och drog mig en sväng innan det var dags att kliva upp för lunch =) Pannkakor fick det bli. Klockan ett hade vi utbildning på en ny ståstol till Robban. Den var kanon och det gick riktigt bra! Vid halv fyra fick jag lift utav Jennie till Sörberge där min bil stod färdig att hämta på Lunde bil&mek. Äntligen! Det var så härligt att äntligen få köra gamla bettan igen.

Men som vanligt med min otur så är det nått annat som låter nu.. Andreas har varit och kollat på den och det var nog bara en plåt som lossnat från växellådan. Hoppas att det bara är det nu så det inte blir fler dyra utgifter.

När jag kom hem började vi med maten. Jori kom förbi och åt med oss :) Sen dess har vi bara legat och degat i soffan.

Imorgon är min första hel lediga dag på länge. Jag är faktiskt lite abstinens hur det ska gå att hitta på nått hela långa dagen. Andreas ska nog jobba i skogen, så det är tur att man har bilen igen iallafall.

Nä nu är filmen slut, rush hour 2. Nu är det en tvättmaskin att hänga och sen sängdags för mig :) Natti Natti!

Nära nu

Min graviditet - BF Tis 2 jun 2009

Uträkning utgår från dagens datum: Ons 20 maj 2009.
Din graviditet startade Ons 27 aug 2008.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Ons 10 sep 2008 (ägglossningen).
 
Du är på dag 267 av 280. (95,4%).
Du är i vecka 39.
Du har gått 38 fulla veckor och 0 fulla dagar (v38+0).
Du är i 9:e kalendermånaden.
Du är i 10:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Tis 2 jun 2009
Du har 13 dagar kvar till beräknad förlossning.

19 maj

Hallå!

Sitter på "arbetet" nu (det vill säga hemma hos mamma&pappa)
Robban är pigg som bara den och vill inte sova än, vi har precis avslutat ett parti uno. Jag var helt värdelös och åkte på utklassning.

Igår jobbade jag så sent att jag bestämde mig för att stanna kvar här ute. Så imorse klockan åtta var det bara att kliva upp och skjutsa mamma&lillebror på skola och jobb för att få låna bilen. Min bil är ännu inte klar.. Hoppas verkligen på imorgon, annars vet jag inte vad jag ska ta mig till. Man blir helt ställd när man är utan bil. Speciellt om man som mig bor i Indal också..

Efter att ha skjutsat familjen begav jag mig hemåt, var ingen idé att försöka somna om. Var bara att hugga in i hushållssysslorna. Vid elva tiden kom Andreas hem ifrån skogsarbetet och ville ha lunch =) Det fick bli pyttipanna. Vi hann med att mysa lite i soffan också innan han var tvungen att åka tillbaka. Det förgyllde iaf min dag :) Har tagigt och städat hela vårat sovrum idag också, måste ju leva med att ha alla bebis saker där ett tag nu innan allt är klart. Vi har kommit fram till att det är bättre att låta allt ta sin tid istället för att stressa ihop nått som inte blir bra istället. Är faktiskt mycket mysigare inne hos oss nu (även fast att det är trångt) så ser det himla sött ut.

Idag är det bara 14 dagar kvar tills Bf! Jag hoppas att jag ska slippa gå hela vägen, jag hoppas att lill skrutten här inne också börjar inse att vi snart saknar ihjäl oss efter h*n.

Nä nu vill Robert till sängen och jag med för den delen :)

Imorgon blir det utbildning klockan ett här med Robban, och efter det hoppas jag att min bil är klar på verkstaden så jag kan åka hem till sköna indal :) Inge mer jobb förräns på fredag, vi vet inte alls vad vi ska hitta på då men nått skoj ska vi allt styra upp.

Natti Natti!

17 maj

Hallå!

Nu är det bara 16 dagar kvar till beräknat! Men som det känns nu kommer jag inte gå alla dom. Mina förvärkar har hållt på ganska bra i fem dagar nu. Finns en hel del önsketänkande med, men jag&andreas vill ju ha lillskrutten att mysa med nu!

Helgen har varit riktigt bra iaf, har fått ihop det bra med jobb&nöjen :)

Fredagen vart lugn, grillade lite med joel andreas och robin innan jag åkte iväg till eleine. Där satt jag och surrade ända tills klockan vart tolv. Båda vi skulle upp&jobba dagen efter så det var bara att sparka igång opeln och åka hem. Väl hemma var det full rulle, grabbarna satt i vardagsrummet och levde loppan till halv två -_-

Lördag- Joel kom och hämtade mig halv sju.. Han jobbade också helg så han släppte av mig i Lögdö. Tur för mig så var inte Robban vaken så jag gick och somnade om i min säng. Vid halv elva var det krut i brorsan. Var bara att hoppa upp och fika så kom andreas ut. Drakborgen var det som stod på vårat schema. Tog med lill vilden vincent. Vi hade alla jätte roligt :) Jag själv passade på att leka extra mycket på fall att lillen i mig skulle vilja komma ut och leka med oss men inte då.. Allt som hände i min mage var suget efter mat. Vi hann äta pannkaksbuffé och en glass på Mc´donalds efteråt. När vi kom hem var det bara att börja med maten igen. Tacos var det som bjöds på =) Efter maten tog jag&andreas en lång dusch innan vi åkte hem igen. Kvällen vart jätte lugn, bara vi två hemma framför tvn. Kändes riktigt skönt att ta det lugnt för en gång skull. Jag kollade på schlagerfestivalen, vart riktigt nöjd över vinnaren och kunde somna gott.

Söndag- Samma visa där igen, joel kom vid kvart i sju. Jag åkte med i pyjamasen, var bara att försöka somna om i Lögdö. Lite svårt när det är fin väder ute och allt men det gick. Vid tio klev jag upp igen men Robban ville sova vidare till halv elva. Vi beställde då taxi upp till mormor&kalle som bor uppöver härnösand. Mamma, vincent och ståffe tog bilen dit också. Åt en massa tårta och slappade i solen. En väldigt bra arbetsdag måste jag säga ;D Vid fyra kom vi hem igen, då stod redan älsklingen och väntade. Var bara att åka hem igen, carro kom förbi och vi bestämde oss för att äta en pizza för att sen fara och fiska. Plockade upp joel. Det vart bjärten för hela slanten, men ingen fisk ville sig på våra spön. Kanske för kallt i vattnet?! Haha.

Just nu sitter jag och läser lite bloggar som inte hunnits med i helgen. Andreas ligger nere och gnyr i att jag ska komma ner. Ska slita mig härifrån nu och mysa med karln så han blir nöjd =) Ingen bebis har velat sig ut än heller. Andreas hade nästan satsat pengar på att det skulle hända nått under dagen men inte då..

Imorgon ska vi iaf till barnmorskan vid halv elva. Får hoppas att hon kommer med glada nyheter. Innan dess ska vi även hinna med att köra min bil på verkstaden. Äntligen, inte en dag försent! Efter mvc ska vi åka inöver Birsta och lämna tillbaka grillen vi köpte för en vecka sen. Det är ett himla dåligt drag i den, tar tjugo min för att grilla en korv.. Nä nu bliur det allt en hederlig kol grill som ska inköpas.

Nä nu får ni ha en bra vecka :) Själv har jag praktiskt taget slutat skolan för sommare. Praktik som står på schemat och jag är ledig från den. Skönt!

Natti natti!

15 maj

Ojojojdå, länge sen man uppdaterade här nu..

Min moster ringde alldeles nyss och påminde mig om bloggen!

Den här veckan har gått extremt fort, som min planering såg ut har det inte blivigt iaf. Har stannat hemma de senaste tre dagarna, igår&iförrgår för lite arbete med Robban. Och idag hade jag ingen lust alls att hoppa ut och in ur en lastbil hela dagen. Jag har däremot hunnit med lite social-time med min kära man. Vi har idag varit ut till hans mamma i Matfors. Jag fick jätte fina ute blommor och lampor som slår på automatiskt när det blir mörkt och laddar sig själva i solen. När vi kom hem drog vi igång stor städning så nu sitter jag i ett luftigt och frräscht vardagsrum =) Känns riktigt bra!

Runt fyra tiden åkte vi till Camilla, Robin&lilla Tilda. Änltigen! Hon var en jätte fin liten bustjej :) Jag vart lite rörd när jag fick hålla henne och tänkte på att snart ska vi ha en egen liten såndär gofis. Andreas höll henne också och jag vart så glad när jag såg att hela han sken upp. Oh, nu saknar vi allt våran lillprins/prinsessa.

De senaste dagarna har jag haft rejäla förvärkar, magen har sjunkt ner också så jag kan inte tänka mig att jag kommer gå 18 dagar till. Det måste vara bra nära nu. Passade på att packa väskan igår, min moster har skickat ner jätte mycket fina bebiskläder så nu är iaf väskan packad och proppad med en massa fina bebiskläder :)

Nu lever det om rejält i magen, pappa Andreas står ute och grillar. Jag måste nog gå ut och kolla om det inte är klart snart för nu är både jag och bebis mat sugna =)

I helgen är det jobb med Robban som står på schemat. Imorgon har vi planerat en tur till Drakborgen, Vincent ska med så jag ska passa på att leka så det kanske förhoppningsvis drar igång nått i mig :D

Nä nu ska jag ut i solen till de andra. Hej!

11 maj

Hallå!

Dagen har gått bra, började med att försova mig. Måste väl erkänna att det var lite med vilje. Vid halv elva åkte jag, mamma och Vincent in till Birsta där Carro väntade på mig. Vi sprang in på Barnens hus och inhandlade en extra spegel till bebisen så jag kan se barnstolen i baksätet. Efter det tog vi lunch på Birsta baren. Jag tog en sallad men vart mycket missnöjd. På skolan fick vi veta vad vi hade på nationella provena i engelskan, jag låg bra till och det kändes bra att höra. Efter att ha sett filmen tretton kom mamma och hämtade mig igen. Jag satt i massagestolen en stund hos mamma och pappa innan jag somnade till. Vaknade vid sex tiden, då vart jag bjuden på chiliconcarne. Skjutsade mamma på jobbet så jag kunde låna med mig dodgen hem.

Nu ligger jag och Andreas på soffan. Kollade precis på Ballar av stål. Värdelöst avsnitt idag tyckte jag.. Vi ska snart gå och lägga oss. Imorgon går jag på Ttc  till halv tolv. Efter det vet jag inte alls vad som händer. Kommer nog åka hem till Indal och hålla på med hushållssysslor.

Idag är det bara 22 dagar kvar till BF :D Det firar vi med god mat och massage utav (pappa Andreas)

Nä nu ska vi ta massagen så vi kan sova sen :) Natti!

Min vecka.
Tisdag- Ttc till halv tolv / Hushållssysslor
Onsdag- Jobba hela dagen
Torsdag- Jobba hela dagen
Fredag- Ttc till tjugo i två / Barnrum?
Lördag-  Jobba&Åka på drakborgen
Söndag- Jobba hela dagen

8-10 maj

Helgen har varit riktigt härlig. Har hunnit med en massa saker, även fast vi inte påbörjat barnrummet riktigt än så har vi fått med en hel del.

Fredagen- Äntligen fick jag vakna upp med Andreas. Kände mig inte allt för på topp att åka på skolan så jag stannade hemma istället. Vart inte hemma så länge då jag bestämde att jag skulle ner till stan och skjutsa runt lillebror och mamma på en massa ärenden. Jag själv hämtade ut mitt körkort, jag såg ut lite som en terrorist. Tur är väl att jag får ta nytt kort då det blir C&E. Efter att jag skjutsat hem lillebror och var på väg hemöver vart jag helt bromslös. Helt sådär utan vidare, jag vart självklart livrädd och rullade försiktigt hem till Lögdö igen. Där kollade pappa på bilen och insåg ganska snabbt att mina bromsrör hade rostat sönder. Jag är jätte sur på bilprovningen nu iaf, kunde dom sätta en tvåa på en lite glapp styrstång men inte en tvåa på bromsrören?! Jag hade en nära döden upplevelse.. Tur man är lite med och kunde motorbromsa iaf..

Ingen bra början på en härlig kväll, där stod jag iaf nere i Lögdö med en massa mat och bråttom hem till Indal. Jag skulle få besök och inte kommer jag hem.. Mamma fick skynda sig hem ifrån jobbet och skjutsa hem mig till slut iaf. När jag kom hem var jag hyffsat less men Andreas fick trösta upp mig. Han hade varit och köpt en ny grill :) Jätte fin var den. Han skulle också ha handlat lite plankor mm till rummena där uppe men han ska göra ett nytt försök så fort han får tid. Han hade ju inte hittat det han behövde. Vid sju tiden började folk rulla in. Det var Jori Niklas Sara, Robin och Alva som kikade upp på lite hamburgare =) Efteråt spelade vi tjejer kort medans grabbarna kollade på massa skoterfilmer. Vid ett tiden gick jag och Andreas för att sova. Det är man inte bortskämd med, (menar att få sova med Andreas)

Lördag- Vaknade vid nio tiden. Var bara att kliva upp. Jag hade haft en lite hemsk natt, vaknade upp vid fyra-fem tiden med kramp i vänster vad. Andreas trodde att det var nått annat på gång och fick panik. Då han insåg att det bara var kramp jag led utav vart han istället sur för att jag väckt honom. Haha, lillstackarn. Frukost vart det iaf och efter det krattade jag upp det sista på gården. Vid halv tre åkte jag neröver Lögdö för att jobba med Robban. Jag hann duscha och fixa till mig för vi skulle iväg till Indal på grillfest. Plockade upp mannen och sedan Johanna&Rickard. Vi grillade spett som Andreas gjort riktigt bra. Robban hade det bra men vid nio tiden blev det lite för kallt så vi hoppade in i bilen och åkte ner på crusingen i Timrå istället. Där såg vi en massa bilar och träffade ännu mer folk. Jag och Robban kom hem klockan två efter en hel kväll. Somnade på stört.

Söndag- Sovmorgon till tio. Klev upp, duschade och fikade. Andreas ringde och bad oss följa med till Åkersjön för att hämta husvagnen. Självklart var vi på =) Lånade dodgen och ryckte med både Robban&Vincent sen så åkte vi. Uppe i Indal fick Vincent äntligen testa jeepen som Andreas hittade ute i garaget. Han vart svin nöjd =) Vid sex tiden var vi äntligen uppe i Åkersjön. Andreas och Jori skyndade sig att fixa förstugan så åkte vi hem igen. Vi stannade till Ppå Mc´donalds och åt middag. Vart en och annan glass paus också innan vi var hemma. Kvart över tolv kom vi tillbaka till Lögdö. Robban fick äntligen lägga sig och jag med för den delen.

Helgen har varit bra som ni ser, att vi hann hämta husvagnen tycker jag är det bästa så slipper man det senare =)

7 maj

Hallå!

Igår vart det inte skola som planerat, vaknade upp i Lögdö där jag fick sms om att hon blev hemma.. Jag klev upp ändå och skulle skjutsa mamma på jobbet. Självklart vart jag kvar där istället. Var ut med henne och körde lastbil på vägen för första gången :) Vi var runt och snurrade på bra. Hann även göra lite ärenden. var in på föräskrigskassan och kollade mamma/pappa ledighet. Eftersom det snart är aktuellt för Andreas anmälde jag oss på en kurs den 12 om jag inte missminner. Baken hann jag också med, fixade ammorteringen på bilen och kunde äntligen ta ut en dosa så att jag numera kan betala våra räkningar på internet! Det måste nog varit en utav de bästa sakerna med att fylla arton :) Klockan halv tre hade jag besök hos barnmorskan. Den här gången i Söråker. Jag hade nästan handsvett när jag kom in i hopp om att skrutten skulle ligga rätt så vi skulle slippa stöta på en massa komplikationer. Och som tur var allt som det skulle! Hon kände ett litet huvud neråt som ännu var lite "ruckbart" jag vart nästan lite rörd. Efter det gjorde vi en förlossningsplan. Hon skrev i mina "papper" att jag var en positiv tjej som kommer klara det här gallant" När jag åkte och skjutsade hem lillebror hade jag verkligen ett stort leende på läpparna.

Vud halv fyra tiden rullade jag hem till Indal.  Klockan sju dök det upp en massa goatjejer till mig på en hudvårdsklass. Jag höll mig från att handla en massa men jag fick mig en ny makeup remover och en bodyscrub för att jag var värdinna iaf =) Alltid härligt med massa nytt. Efter att alla åkt kände jag mig så ensam så jag satt mig i bilen och styrde nermot Lögdö. Efter bara ca:2 kilometer började bilen låta skumt. Det gick bra så länge jag låg under 30 km/h. Väldigt härligt, jag låg och körde 20 hela vägen ner till mamma&pappa som ett fån med varningsblinkersen på och allt. När jag äntligen anlände tog pappa och kollade på den på stört. Det visade sig att jag inte hade en droppe kylarvatten i bilen. Mätarn hade inte hunnit med att indikera för att den var så jäkla snustorr. Den hade lixom inte förstått att det inte var nått kvar :P Vart lite stolt över mig själv iaf att jag behärskat mig och kört mina lugna 20 km/h för annars lär jag inte ha haft någon motor kvar över huvudtaget. När jag kom in fick jag mig lite massage utav min kära mor&lillebror innan jag knoppade på stört.

Idag klev jag upp och åkte på skolan, det var nationella för hela slanten. Men jag tycker faktiskt att dom proven är roligast, man behöver ju inte plugga på nått innan. Det är ju faktiskt saker som vi ska kunna nu :) Vid halv tolv hade jag och carro hunnit med att proppa i oss tacos innan vi åkte ut till Lögdö på personalmöte. Dom tog inte upp något speciellt men ändå satt vi där ett bra tag. Jag fick följa med Robban till Timrå sen eftersom han skulle på fotvård. Vi vart klara där jätte snabbt så det var bara för mig att rulla Robban uppöver till centrum. Och jag kan lova att det inte var speciellt smidigt med en tvärbrant backe, en rullstolsbunden storebror och min "storbalouba" på köpet. Vi stannade till på Timråhörnet och käkade skrov innan vi tog taxin hem igen. Jag vart kvar med Jennie till klockan sju då det började mörkna och jag passade på att köra hem. var in till Sörbege och tankade innan. Så nu är betten på g igen! Andreas kommer hem ikväll så jag har städat undan här lite och bäddat rent i sängen igen. Länge sen vi fick mysa tillsamans nu. Jag tycker att vi kan passa på nu innan vi får lillfisen att mysa med :) Vi längtar som bara den nu. Alla i våran föräldrargrupp har förresten fått barn nu så jag får säga grattis till alla dom! Alla bebisarna var super söta. Så nu är det bara jag och Andreas kvar..

Nä nu ska jag slita mig härifrån, ta på mig mjukisbyxorna, lägga mig på soffan och invänta mannen min <3

Imorgon är det fredag och jag har planerat att ta mig till skolan. Efter det hoppas jag att Andreas ska finna tid så vi kan åka inöver Birsta och inhandla de där efterlängtade tapeterna till barnrummet. *Hoppas* Efter det vet jag inte alls. Hoppas på en massa mera mys, jobbar på lördag&söndag så då lär det bli lite på den fronten.

Natti natti!

V37, nu är det nära!

Vecka 37: 6 maj - 12 maj 2009

Kroppen: Livmodern sjunker nu något och ger mer plats åt magen och lungorna. I gengäld kan trycket på urinblåsan bli starkare och man måste kanske kissa oftare. Barnmorskan mäter tillväxten och lyssnar på barnets hjärthjud. Normalkurvan för symfys-fundusmåttet vid denna tidpunkt är 34.
Hos förstföderskor brukar huvudet snart fixera sig i bäckeningången. Hos omföderskor är det vanligt att huvudet förblir mer rörligt innan det slutligen fixeras.

Barnet: Barnet fortsätter att lägga på sig hull, vikten kan nu variera mer nu, i början av den sista graviditetsmånaden är det vanligt att barnet väger omkring 2750 gram och huvudet är cirka 9 cm i diameter. De restrerande veckorna fram till födseln ökar vikten vanligtvis mellan 3000-3500 gram och barnets längd brukar hamna på mellan 47-50 cm. Av någon anledning brukar pojkar väga mer än flickor och det andra barnet likaså.

5 maj

Hallå!

Idag har det varit en bra dag, på Ttc har vi haft en halv dag med lastbilsteori. Inte aööt för roligt men väldigt nödvändigt :) Bjöd också på tårta för att fira mitt körkort.

Vi slutade klockan halv tolv. Då skjutsade jag tjejerna till bussen och åkte ner till Lögdö. Det vart till att följa med Robban på gymnastiken eftersom Gabbi var tvungen att åka hem och ta hand om sin sjuka dotter. Gympan gick jätte bra, Robban var riktigt duktig! Det är första gången som han fick testa att gå med hjälp utav taklyften och det såg som sagt bra ut. Nu blir det mer träning med den så han förhoppningsvis kan stå med endast sina egna ben.

Jag blev kvar i Lögdö inatt. Kände inte för att åka hem i regnet och sitta ensam hemma. Förresten så somnade jag vid middagen och sov till tio. Väldigt välbehövt :) Istället för middagen jag missat vart det en kaviar macka&oboy istället då hungern inte var på topp.

Nu är klockan lite över tolv. jag har precis duschat. Ska väl krypa ner alldeles strax. Missade Andreas samtal medans jag stod i duschen så nu är jag lite ledsen när jag inte får höra hans röst.. Får väl ta igen dubbelt imorgon :)

Imorgon är det förresten ingen vanlig skoldag. Det är sesam dag på skolan vilket innebär sex&samlevnad. Ganska härligt så man slipper en massa plugg. Olle Valler ska komma på Torsdag och det är riktigt bra gjort för att vara Timrå gymnasium som arrangerat.
 
I lördags var mamma och pappa och handlade den efterlängtade bilbarnstolen. Det vart en akta graco i grått :) Jätte fin, den ligger fortfarande ouppackad i min bil men det är endast för att jag inte vill ställa mig i regnet och börja fixa&dona. Hoppas på uppehåll imorgon så jag får det gjort också =)

Nä nu ska jag försöka sova igen, skrutten verkar ha andra planer. Men det är bra, visa mamma vem det är som bestämer. Natti Natti!

Min vecka.
Onsdag- Går in i vecka 37 / Koll hos barnmorskan 1430 / Hudvårdsparty hos mig klockan 19
Torsdag- Nationella i Engelska / Fråga Olle /  Sola
Fredag- Skola / Åka och kolla på färg&tapeter till barnrummet / Förhoppningsvis mysa

3 maj

Hallå!

Måste börja med att gratta en utav mina bästa kompisar Erica som fyller 18 år idag! Jag hoppas att hon har en kanon dag för det är hon verkligen värd =)

Igår kväll var det utgång för hela slanten. Vi hade tänkt glida runt på krogerna i staden men kom på vid åtta tiden att det var säsongsavslutning på bergeforsparken. Så jag och Carro åkte in och hämtade Erica i Granloholm och begav oss ut och mötte upp Mamma&Robban på parken. Det var himla mycket folk och vi hade en toppen kväll. Det vat blackjack som spelade men tyvärr vart det inge dansa för mig, jag tror inte att skrutten hade uppskattat det.

Jag kom hem vid tre tiden. Andreas låg och sov på soffan, och när jag väckte honom var det nog första gången som han inte vart sur =) Vi gick iaf upp till sängen och somnade på bums.

Imorse vaknade vi inte förräns halv tolv. Vi åt lite korv och fick sen besök utav Eleine :) Vid tre tiden åkte jag neröver Lögdö för ikväll är det jobb igen.

Just nu sitter jag och Robban inne hos stoffe och hans kompisar. Dom spelar lite tvspel. Vi ska strax gå och börja med maten. Det blir korviugn&potatismos.

Ikväll har Robban valt att vi ska ut och ragga i min bmw. Får se vart det bär av men ut ska vi iaf och få lite mil på mätaren =)

Nä nu måste maten fixas, Hejsålänge!


Bilder


Våran nya barnvagn.

Här står Andreas och provar alla finesser.

En ny body till skrutten.

Hemma hos oss flaggas det för fullt.

Ett jätte fint arrangemang som jag fått utav familjen Öberg.

Magen v36 (35+4)

Min pärla <3

2 maj

Hallå!

Idag är det en månad kvar tills min skrutt är beräknad. Tiden går så ruggigt fort, jag vet inte ens om tapeterna kommer hinna torka innan h*n är här.

Idag är det lördag, och jag åkte på att jobba. Tur är bara att man har ett himla lökigt jobb, ikväll hade vi nämligen planerat att gå på krogen. Den planen står fortfarande sig, klockan halv tio kommer taxin och då bär det av mot staden. Det ska bli roligt!

Igår kväll hade Andreas fortfarande inte kommit hem :( Den lillstackaren hann jobba 28h i sträck innan han äntligen slutade. Jag carro&robban tog iaf dodgen vid tio tiden och gled inöver staden. Vi plockade upp Erica&Anette så var bilen full. Vi drog en repa i stan, kollade på en massa fina bilar och hann även med en sväng i driven på donken. Vid ett tiden kom Andreas som precis slutat jobba. Lill stackarn var så trött&slut att vi bestämde oss för att fara hem. Var bara att åka till Lögdö först och byta bil. Vid två tiden var vi iaf äntligen hemma och knoppade ganska snabbt.

Idag har vi inte gjort så mycket, Andreas fick sova ut till tolv tiden. Det första vi gjorde var att åka raka vägen till Barnens hus och plocka ut våran barnvagn. Jag vart så himla lycklig! Den är super fin, vågar knappt rulla den ute för risk att den blir dammig. Åkte ut och visade mamma&pappa, vart ganska nöjd över att den passade ganska bra i båda våra bilar. i åkte hem lämnade vagnen, åt lite smörgåstårta och sen åkte jag ner igen till Lögdö för att börja mitt pass.

Nu ligger Robban och vilar för det kommer nog bli en ganska tuff natt. Andreas är hemma i Indal och fixar&trixar med båten. Passar på att skriva här, ville egentligen vänta tills jag kan lägga in alla fina bilder jag har på telefonen på allt möjligt (födelsedagspresenter, vagnen mm) Men jag hittar ingen sladd här hemma så det får bli bilder i ett helt inlägg imorgon istället.

Nu är det dags för mig att fräscha till Robban och invänta taxin =) Ha en kanon kväll!

30 april

Min 18års dag närmare bestämt.

Vaknade super tidigt eftersom jag var så himla nervös inför teorin&körningen.
Vid halv tolv stod jag utanför vägverket med mitt körkort i handen, det kändes helt overkligt och det var svårt att hålla tårarna inne. Började med att göra lite ärenden och hämta upp lite folk innan det bar hemöver Indal. Väl där fick jag mer besök och vi åt smörgåstårta och öppnade paket innan vi gick ner för att kolla på majbrasa. Den hade dom naturligtvis inte tänt så vi gick tillbaka upp till mig och åt korv. Kvällen spenderades i bilen, åkte hem till mamma och pappa vid två tiden eftersom jag inte ville vara ensam hemma då Andreas ännu inte kommit hem från jobbet.. Min dag vart underbar, somnade på stört när jag kom tillbaka.



RSS 2.0