Trettionde augusti tvåtusentio

Tja! Ny vecka med nya möjligheter. Jag hoppas som mest på att vi ska bli bättre i förkylningarna snart så man kan bli en människa igen. Tycker inte att vi gjort annat än kurerat oss.. Helgen har varit riktigt lugn, inte gjort särskiljt många kraftansträngningar. Packat några flyttlådor, kikat på tapeter. Ja helt enkelt börjat förbereda inför den kommande flytten. Just nu ligger vi nyvakna i sängen. Arvid har precis ätit välling, han har ju blivigt storkille nu och gjort sina egna rutiner. Förut har han som aldrig haft några sovrutiner men nu ska han somna vid åtta och vakna vid åtta. Ibland går det att somna om efter vällingen på morgonen, det beror på hur mysig mamman är:) Idag hade vi tänkt att kliva upp i tid, se bollis, duscha och bege oss inöver. Gårdagens jakt efter tapeter blev misslyckad så idag blir det till att fortsätta med bättre resultat :) Pappa Andreas bara jobbar&jobbat. Natt dessutom :,( Blir inte mycket vi får se honom nu på ett tag. Ännu ett skäl till att bebis gärna får komma. Då blir han ju iaf hemma med oss några dagar, hihi. Ja nu ska jag inte tvinga pojken min till nå mer mammamys, vardagen kallar.. Ha en bra dag! =)

Nu tycker jag att ni borde börja gissa lit...

img_6807 (MMS)

Nu tycker jag att ni borde börja gissa lite datum, kön, vikt och längd på den lilla i magen :) Beräknad födelse är den 16 september, men jag hoppas ändå att Lill*n vill titta ut lite tidigare nämligen den 8 september. Men det spännande är vad ni tror?! :D


Välkommen vecka 38 :D

img_0262 (MMS)

Välkommen vecka 38 :D


Tjugosjätte augusti tvåtusentio

Godkväll!

Tanken var att jag och arvid skulle sova hemma idag (första gången på hela veckan) men när jag satt mitt i föräldrarutbildningen ringde andreas och sa att det inte var någon idé då han skulle jobba på ett bra tag till. Typiskt, jag som hade laddat för middagen och allt.

Men jag är väldigt glad att jag bestämde mig för att inte åka hem iaf, har världens förvärkar nu! De är så pass starka att jag knappt vill sitta still och skriva det här lilla.. Men ja, smärtan är välkommen. Forsätt så här så bebis snart är här :P

Arvid somnade kvart över sju då han fick vällingen. Inte konstigt med tanke på att han gått an hela dagen sen vi klev upp vid ungefär halv elva. Efter det här inlägget ska jag krypa ner brevid honom och försöka få mig lite sömn (på fall att det skulle bli något)

Imorgon har vi bestämt med Annica&Hampus att vi ska komma förbi och fika :) Pernilla kanske skulle komma förbi också, trevligt! Nu var det allt för länge sen  vi träffade någon utav dem. Jag får hoppas att det blir mer utav den saken när vi flyttat klart, för då kommer ju även jag in i byn :D

Jag hoppas även att Andreas blir ledig i helgen så vi får rå om honom. Tanken var att vi skulle följa med på någon cross bana i helgen och kika, men vi får se hur förkylningarna är och vad det blir för väder.

Igår var jag även och inhandlade det sista inför bebisens ankomst. Skönt! Jag har varit så stressad över att det inte varit klart så nu kan jag äntligen lugna ner mig. Blev två jätte fina bebis sett från hm, ett antal sockar, vantar och ett par mystofflor. Själv inhandlade jag en klocka, jätte fin plast klocka i svart. Jag har kikat på dem ett tag och nu fyndade jag en på guldfynd!

Nä nu är magen inte allt för snäll, blir nog ett lugnande glas mjölk och sen raka vägen i säng.

Godnatt kram!

En vanlig kväll för oss numera :) ser lite...

img_0253 (MMS)

En vanlig kväll för oss numera :) ser lite roligt ut med Kalle på magen.


Tjugofjärde augusti tvåtusentio

Hallå!

Helgen som var gick fort, vi har vart sjuka och hängiga så kan bero på det.. 
Orkade med en sväng på selånger marknad iaf :) Där fick jag äta min älskade langos, men jag hittade inte tenn väskan som jag velat haft ett tag nu :`( Tänkte att det var min stora chans att hitta den nu men den enda tanten som sålde de gjorde bara så små.. Typiskt. Jag får fortsätta leta på.

Just nu sitter jag med en sovande bebis i famnen, väntar på att klockan ska bli elva för då ska han ha mat igen så kan vi somna efter det :) Arvid slocknade som ett ljus klockan halv nio, skönt för mammsen.

Idag har jag glädjande besked att framföra! Vi ska flytta in till byn :) Får tillgång till lägenheten nu den 1sep, så det gäller att ligga i innan bebis kommer. Det gör ju självklart inget om det tar lite tid heller då det inte är någon brådska ur huset.

Ja nu kanske några undrar varför vi helt plötsligt och oväntat ska flytta. Och det finns ett väldigt enkelt svar på det. Jag och Andreas tog oss vatten över huvudet när vi köpte huset och trodde att vi skulle kunna renovera samtidigt som vi bodde där. Det har visat sig helt omöjligt, och nu när det blivigt förseningar i vårat pannbyte (som vi hade förväntat vara klart nu i augusti) känns det bättre att vi tar en lgnht där vi kan bo tryggt och varmt fram tills att vi färdigställt huset. Nu kan det ju säkert dröja ett tag, men man ska skynda långsamt. Huvudsaken är att hela familjen bor bra under tiden :) Nu har vi ju oxå hittat en helt perfekt passande lägenhet. Det enda, och då är det verkligen det enda som är mindre bra är att det är på övreplan. Men i övrigt är allt kanon, det är ett äldre hus med högt i tak, stora ljusa rum och lyssna på det här... det finns dusch!!! Hihi. Det är ju rena lyxen för oss som istort sett varit utan det i 1,5 år nu.

Ja nu har klockan tickat iväg, dags att göra lite ersättning och sedan krypa ner under täcket med arvid.

Natti natt!


Här kommer äntligen en bild på ny vagnen :...

img_0241 (MMS)

Här kommer äntligen en bild på ny vagnen :) Jag är super nöjd än så länge. Arvid är jätte snäll mot bebisen brevid och det är jag jätte stolt över :)


Tjugonde augusti tvåtusentio

Hallå! Veckan har gått alldeles för fort.. Som vanligt. Men idag är det Fredag och vi får in i vecka 37 :) Skrämmande vad tiden rinner iväg. Snart har vi en till liten goding här hemma. Inatt hade jag bägge grabbarna själv, gick faktiskt över förväntningarna. Imorse fick jag lite brådis istället när jag skulle köra jour taxi åt Öhrling events i S-vall. Men jag hann in och jag är glad att jag delade på passet och slutade åtta ikväll och inte tre inatt. Fy, det tär verkligen att vara ute på vift då man är förkyld. Inatt ligger vi över i lögdö. Pappa är ju på Sättna så då passar jag&arvid på att sova med mamma&kalle i deras super sköna säng =) Ska väl ta och slå igen ögona för idag. Imorgon är det en heldag med aktiviteter som står på schemat. Andreas har även lovat att städa&laga god mat tills vi kommer hem imorgon. Hm, undrar om det kanske är ett försök att smöra till sig den där crossen han blivigt så kär i.. Hehe. Hämtade förresten ut den nya barnvagnen igår, super nöjd är jag än så länge. Drog en premiär sväng med kalle&arvid och de verkade inte allt för missnöjda heller. Skönt! Då var det bara för bebis att komma. *Komsi Komsi* Godnatt!

Här är Lill prinsen =) Nu längtar jag dest...

img_0229 (MMS)

Här är Lill prinsen =) Nu längtar jag desto mer efter våran lilla :')


Helt otroligt

I lördags tillbringade vi hela dagen på furuviks djurpark tillsamans med Andreas mamma och alla syskon :) Vi hade helt lagomt väder och en toppen dag! Vi kom hem vid nio tiden, svullade i oss lite big boy innan det var dax för soffläge och en film. Somnade tidigt efter en hel dag med bus. Söndagen blev lugn, Andreas åkte iväg För att köra lite cross. Jag och Arvid åkte då ner till lögdö för en dusch, tog Ica maxi handling på vägen hem. Väl hemma tog grabbarna mina hand om maten, grillat och potatis medans jag klippte gräsmattan. Film mys på kvällen :) Idag har det varit jobb, jag Robban, mamma och Arvid åkte och badade på norrliden. Jätte skönt! De ringde även från kommun så klockan tre var vi och hämtade Kalle :) En liten kille på tio dagar. Han ska bo hos mamma och pappa tillfälligt:) Han är sjukt liten, 2900g och endast 49cm lång. Så idag har vi turats om att gosa med honom. Jag fick bada honom och ikväll ska han sova med mig. Arvid somnade strax efter tio, trött efter allt bus och bad. Så han sover i sin spjälsäng. Imorgon är det också jobb, vi skulle göra lite ärenden och självklart äta på McDonalds. Tydligen så finns de dem som tycker att vi äter där sju daga i veckan. Och det är nog faktiskt sant, men vi bara älskar det! Så de så tjejer.

Date night

Hallå! Idag fick vi äntligen Vakna upp i lugn och ro hemma :) Vi var inte uppe förrän halv elva, blev gröt och macka innan lite lek. Klockan et var Arvid trött igen så vi gick och la oss. Jag skulle inte somna men gjorde det självklart ändå.. Strax innan tre vaknade jag utav att mamma ringde och jagade mig. Så det blev inget av med att torka golven nere.. Mamma ringde för på måndag kanske hon ska hämta en tio dagars liten bebis. Självklart blev jag eld och lågor, hoppas hoppas hoppas. Om än bara tillfälligt så är det alltid mysigt med en liten go plutt =) Jag och Arvid fikade mellis innan vi packade ihop en massa bebis saker och åkte ner till lögdö. Där var vi ensam, vilket är mycket ovanligt. Tog en mys dusch innan alla kom hem. Arvid blev kvar hos mommen och moffen över natten. Jag och Andreas passade på att följa med Anette och Erica ut på middag eftersom Erica flyttar till Uppsala på måndag för att börja med sin fem åriga utbildning. Samtidigt som jag är jätte glad för hennes skull blir jag också ledsen då hon måste lämna mig. Passade på att ge henne ett dela hjärta så att hon inte glömmer mig helt :p Efter att ha avnjutit middagen på uteserveringen gick vi förbi hemmakväll och hyrde tre nys filmer. Ikväll avverkade vi den första, andreas somnade självklart så jag skyndade mig att torka golven son jag inte hann idag. Man får passa på nät man ändå är barnledig och Karln sover ;) Nu har vi precis gått upp, jag ska sova jag också för imorgon blir det en hel dag på furuviks djurpark :) Håller tummarna på fin väder. Har avfärds tid på halv åtta, får se till att vakna i tid och håll den. Skriver mer imorgon :) Godnatt kram!

Godkväll! Idag har jag jobbat 8-19, är lit...

img_0185 (MMS)

Godkväll! Idag har jag jobbat 8-19, är lite slut nu.. Även fast att jobbet i sig själv är lugnt blir det en del när man för det första har med sig en ett åring och sen börjar bli ganska osmidig med super kulan fram på magen :) Men imorgon är vi hel-lediga, får hoppas att Arvid känner som jag och bjussar på en rejäl sovmorgon. Det blev en sväng till birsta idag igen då mamma hade glömt en sladd till robbans tv igår. Jag passade på att handla lite också, äntligen kom det ett litet flick sett i garderoben :) Men det är nu nedpackat i förlossningsväskan. Blev lite rädd här om natten när jag vaknade med Sten hård mage så nu är det lika bra att vara förberedd. Om tjugo min går vi in i vecka 36! Så om bebis vill komma nu... *komsi komsi*.. så är hon/han varmt välkommen ut. I denna vecka räknas barnet inte som förtidigt fött. Nä nu ska jag döda en irriterande fluga och sen slå igen mina små blå. Natti natt!


Elfte augusti tvåtusentio

Hallå!

Sitter vid datorn ikväll igen, just nu för att mina förvärkar är så jäkla hemska.. Och värre ska det bli, hugaligen jag tror inte jag var riktigt kry när jag gav mig på det här igen :P Idag har det varit jobb för hela slanten, sov som sagt i lögdö. Det gör det mycket enklare på morgonen när man har en sjusovare till son.

Vi begav oss iaf på en birsta sväng, åt lite lättare lunch på donken, letade efter "första kittet" till pyret i magen. Hittade dock inget så jag har lite smått panik, jag vill ju inte att hon/han ska behöva åka hem naken :p Nog för att jag har en MASSA kläder från det att arvid var nyfödd men det känns ändå som att jag vill ha något nytt och som är tilltänkt till den här bebisen. Jaja, man får väl hoppas att det inte är dax än på ett tag så jag hinner med mig.

Innan vi åkte från Birsta tog vi en fika och hämtade sedan ut Robbans nya tv på elgiganten. När jag slutade skyndade vi oss hem till Andreas. Blev pyttipanna till middag.. Inte någon häjdare tycker jag, men det tycker andreas. Efteråt tog vi oss en sväng in till byn, spanade läget lite smått :P

Ikväll har jag avnjutit tvn med chirre&dirre. Försökte mig på bloggdesignen, men det flyter inte riktigt på bra än. Får göra nått fler försök hädanefter då det finns tid.

Nu ska jag dra med mig min snarkade karl och gå upp och lägga oss. Jobb imorgon med så det är bara att kliva upp tidigt.

Natti natt allesammans!


Här var han inte stor mitt lilla hjärta :´)


Tionde augusti tvåtusentio

Hallå där! Ligger i sängen i lögdö nu eftersom de blir jobb imorgon och jag inte vill väcka upp lilleman så tidigt i onödan. Idag har vi haften tuff dag, började med att vi vaknade utav väckarn klockan nio.. Låg och myste till halv tio då vi äntligen klev upp. Frukost som bestod utav gröt och rostisar blev det idag. Klädde på oss och packade in oss i bilen för att möta upp fritte Gabbi ängla och Elvis på drakborgen :) Jag tror vi kom lagomt som resten utav Sundsvalls kommunmed omnejd för det var ruggigt med folk. Arvid var jätte duktig! Han blev helt såld på rutschkanorna, så mamma fick också leka lite då Arvid är för liten att åka själv. Och ja, det var faktiskt inte allt för tråkigt, jag skrattade en hel del jag med. Vid lunch kom också Carro in och åt mat med oss. Efter några timmar klarade varken jag eller Arvid mer, Lill gubben var super trött så vi packad ihop oss. Men först sprang vi in på barnenshus och kollade om vagnen kommit ännu men inget spår utav någon vagn.. Ja vi hittade iaf en mjuklift till vagnen som vi la undan. Hade ju inte alls tänkt på det när jag bokade vagnen. Vi hade lite tur och fick tag på den föregående modellen på mjuklift som jag tycker är mycket finare och lite billigare. Det som skiljde den nyareoch den här var att på den nya modellen finna det som en tvåsidig fäll i, men den var grå och jag vill gärna ha likadana fällar åt barnen och Arvid har en vanlig får fäll så det var det som fick avgöra :) när vi äntligen kom hem blev det en massa grin för mini var alldeles för över trött. Jag tror faktiskt aldrig jag sett honom så trött. Till slut somnade han påmin mage i soffan :) När Andreas kom hem började vi med maten, snittslar och stekta klyftpotatisar. Inte så dåligt faktisk med tanke på att ser var jag som kockade :p Imorgon är det som sagt jobb som står på schemat. Andreas skulle antagligen jobba över också så jag och Arvid bjuder nog in oss på middag här hos mommen och moffen :) Vi i familjen sitter också som på nålar nu, det kanske blir en positiv förändring i våra liv snart. Förutom att bebisen snart kommer alltså :) Vill inte gå in på det för djupt då inget ännu är i hamn men jag hoppas att jag snart får meddela positiva besked :) Nä nu ska jag stängs ner här och inta lite väl behövd skönhetssömn. Godnatt allihopa! Kram

Ja då ligger man äntligen i sängen efte...

Ja då ligger man äntligen i sängen efter ännu en helg :) Nu när jag kom hem från jobbet kunde jag bara inte hålla mig från att hänga upp nya gardiner i köket när jag ändå hade strykbrädan framme. Jätte bra blev det också så jag är nöjd :) Helgen har varit sådär, jag tycker inte jag hunnit med allt för mycket. Blev ju iaf en sväng till Timråland ifredags och idag en mysig dag hos Andreas mamma:) Imorgon har vi lite ärenden att uträtta i stan, hoppas att Erica är på att följa med och göra oss sällskap samtidigt. Veckan är inte speciellt uppbokad i övrigt, jobb onsdag torsdag. Sådär lagomt som det ska vara. Hela familjen är sjuk nu också så vi ska väl försöka kurera oss emellan. Nä nu ska jag stänga ner här, kunde tyvärr inte bjuda på någon bild då jag inte tänkte på att knäppa någon medans jag var nere.. Jo förresten, hade ju traktor hit igår en sväng. Allt blev inte gjort då men det som blev vart riktigt bra:) God natt! Kram


Magen som bara växer och gror

Hallå!

Just nu sitter jag ensam nere i vardagsrummet, grabbarna ligger på övervåningen och sover som två stockar sedan länge tillbaka :P Själv sitter jag och kollar på en utav de tre filmer vi hyrde på hemmakväll i början utav veckan. Motherhood heter den, riktigt bra faktiskt. Sitter samtidigt och klickar hem lite nytt från jotex, men jag får ju sån beslutsångest! Jag vill ju ha allt.. Måste välja bort lite nudå, ser att jag har 18 produkter i varukorgen, det kanske inte blir allt för poppis när paketet kommer hem och herrn i huset ser det :D Det blir iaf en massa plommon färgat här i höst, jag tycker att det är hur snyggt som helst och det passar in i våran "stil" här hemma.

Ikväll har vi bara tagigt det lugnt, legat framför tvn med en massa gotta.

Idag har ju jag och mamma jobbat dubbelt men ändå känns det som vi inte gjort ett dyft. Extremt varmt har det varit och då blir ju vi stålnackar slöare än vanligt :P Vid middagstid tog vi oss i kragen och åkte inöver timråland, pappa och andreas följde också med. Middag blev det där, och vi blev då inte impad. Jag tog vad det stod skulle vara en "grillad gravad lax med fransk potatissallad".. Det visade sig att det var en kall slemmig gravad lax som då inte alls var grillad och till den kalla, oskalade, delade potatisar. Mumma, de andra i sällskapet tog annat och var lika besviken som mig. Tur det blivigt en massa snacks här hemma så man slipper gå och lägga sig med kurrande mage iaf. Annars var det riktig mysig stämning på torget. Kan tänka mig att det är lite värre den här tiden :D 

Idag (lördag) har vi gått in i vecka 35 alltså 34+1. NU börjar det allt närma sig :D Jag visade Andreas när vi kom hem vad jag shoppat på rean och till och med han blev lite rörd utav de mjuka små rosa plaggen :) Hihi.

Nä nu är filmen slut, slutade lyckligt och bra! För er som ville veta :P Jag ska plocka bort lite från jotex listan och sedan stänga ner här. Imorgon hoppas vi på lagomt bra väder så det kan bli lite gjort på tomten. Blidde ingen traktor ikväll så det står högst på listan imorgon. Natti natt allihopa!


Äntligen fredag! Och vi är uppe tidigare ä...

img_6807 (MMS)

Äntligen fredag! Och vi är uppe tidigare än vanligt. Ganska skönt faktiskt för då har man tid att mYsa i sängen istället för att vakna och ha bråttom. Igår kväll blev det en sväng till övik för min och Arvids del. Det gick bra, Arvid sov som en stock när han väl kunde somna. Var ju mycket roligare att kolla på vägen :p Vi kom hem runt två, somnade om på stört. Idag är det dubbelpass med mamma som gäller. Jag vet inte vad vi ska göra men antagligen ut och ränna någon sväng. Ikväll kommer äntligen Andreas hem, och vi är kvällsledig så det blir nog bara en massa mys:) Det är också tänkt att jag ska köra upp traktorn till oss ikväll så vi kan fixa och dona på tomten imorgon. Äntligen, det har fått legat på is nu ett tag. Nä nu har vi myst klart, ska ta en morgondusch för att sedan väcka upp resten av hushållet :D Ha en bra dag allesammans!


Idag har vi hunnit med ett besök på möd...

Idag har vi hunnit med ett besök på mödravårdscentralen :) Behövde inte ta några prover då jag visat hur bra jag mår och har mått hitills :) Lyssnade och kände på lilla magen iaf, sf måttet låg på 32 och hjärtljuden på 144 :) Lillfisen låg med huvudet nedåt också, och bm sa att den antagligen inte kommer flytta på sig innan förlossningen heller. Skönt att höra! Nu är jag alldeles nyss hemkommen därifrån igen, var så passande att den första föräldrargrupps träffen var idag också. Många nya trevliga människor träffade jag:) Andreas som fortfarande är borta på jobb missade tyvärr, får hoppas han hinner med sig nästa vecka iaf. Nu ligger jag i sängen med en sovande guldklimp. Jag ska vila en stund jag med sen ska vi ta tag i middagen. Kram!


Godkväll! Ligger i sängen nu brevid en s...

Godkväll! Ligger i sängen nu brevid en snarkande liten Arvid. Ligger inte i vilken säng som helst, utan det är min "tonårssäng" hemma hos mor&far. Nu när Andreas är borta på jobb tänkte vi att vi kunde ta lite kvalitetstid med mommen och moffen :) Inte hellre blev det sämre utav att Moa fyllde 15 år idag så vi har bjudits på tårta och gomiddag:D Idag var det birsta nöjen som stod högst på listan, shoppade presenter åt Moa och självklart en massa kläder åt mig, Arvid och pyret i magen. Stackarn kommer nog få bära lite Rosa vare sig hon/han vill eller ej :D kunde inte motstå, REA är underbart!! Blev en lunch på donken med mamma, Helen och Robban. Hann också med en sväng på barnenshus i hopp om att våran nya vagn kommit, men icke.. Skulle som vara roligt att få se den innan lillen är här med tanke på att jag köpt den i blindo. Det var den sista så jag var som gott tvingad. Jaja, de skulle ringa iaf:) Imorgon ska jag jobba lite åt pappa, har ju fått jobb hos honom från och med igår:) Känns riktigt bra faktiskt, kommer nog vara roligt att köra någon sväng ibland och se nått annat för en gång skull :) Bilbingo blir det som vanligt också, Arvid har sån snäll morfar som tar hand om honom medans mamman får sig veckans dos av terapi :D Nu ska jag släcka ner jag med och ladda inför morgondagen :) God natt! Kram


Dålig vana det här som jag börjat med n...

Dålig vana det här som jag börjat med nu. När grabbarna somnat drar jag fram mobilen och börjar trixa :p Idag sov jag och Arvid länge, strax innan elva klev vi upp och gjorde oss lite brunch. Efter det lite lek på bilmattan innan vi packade in oss i bilen och rullade ner till momms&moffen. När vi kom ner var inte morfar hemma och mommen skulle precis fara.. Då passade vi på att sova en stund i deras säng. Blev lite längre än en stund, vips så var klockan fyra och jag fick lite brådis hem. Mini och jag tog en snabb dusch och åkte hem till pappan som så snällt lagat mat åt oss :) kyckling och ris med bea sås, smarrigt! Vi funderade på att åka och fiska men så blev de inte.. Var tvugna att åka på media markt och skälla lite då det blivigt fel med vårat boxer avtal. När det var klart passade vi på att handla lite gofrukost, på vägen hem stannade vi också och hyrde tre filmer på hemmakväll. Så ikväll har vi sett på snabba cash, jag tyckte inte om den nå vidare.. Tyckte slutet var jätte dåligt då den lämnade så mycket till funderingar. Andreas gillade den skarpt och tyckte slutet var bra då det måste komma en tvåa efter denna. Imorgon åker Andreas iväg till Sthlm. Får se hur länge han blir borta då, jag ska försöka ragga hem någon vänlig själ som vill se lite film och hålla oss sällskap medans :) På onsdag ska jag till barnmorskan, på torsdag ska Arvid på BVC och på eftemiddagen börjar vi i föräldrargrupp i Timrå :) Det ska bli roligt att få träffa några andra som också ska ha barn snart. I helgen jobbar jag kväll.. Ska också äntligen lämna in bmwn på gnuggning så hon blir fin och röd igen :D Pratade med en kille idag som skulle våga sig på na :) Nu hör jag hur det rasslar typ i trappen, spöken, möss, tjuvar eller inbillning? Fy usch, tur jag sover med en hammare i sänglådan iaf, så kom igen bara vad du/det än är :p Ja jag är en fegis iaf så jag låter det vara, lägger mig under täcket med grabbarna mina nu och hoppas att det var det sist nämnda så jag slipper använda någob hammare:D Jo förresten, helgen var toppen! Härefestivalen 2011 kommer dock vara ännu bättre för få ska jag också svina. Arvid fick vara med på lördagen men det tyckte han nog verkligen om också, ville inte sova i vagnen bara kolla på folk och dansa runt med mammsen. Åkte hem vid tolv och då kan jag lova att det var någon som somnade medans vi bytte om till pyjamas :D haha! Min lilla goding. Ja godnatt på er! Kram kram


RSS 2.0