Trettionde augusti tvåtusentio

Tja! Ny vecka med nya möjligheter. Jag hoppas som mest på att vi ska bli bättre i förkylningarna snart så man kan bli en människa igen. Tycker inte att vi gjort annat än kurerat oss.. Helgen har varit riktigt lugn, inte gjort särskiljt många kraftansträngningar. Packat några flyttlådor, kikat på tapeter. Ja helt enkelt börjat förbereda inför den kommande flytten. Just nu ligger vi nyvakna i sängen. Arvid har precis ätit välling, han har ju blivigt storkille nu och gjort sina egna rutiner. Förut har han som aldrig haft några sovrutiner men nu ska han somna vid åtta och vakna vid åtta. Ibland går det att somna om efter vällingen på morgonen, det beror på hur mysig mamman är:) Idag hade vi tänkt att kliva upp i tid, se bollis, duscha och bege oss inöver. Gårdagens jakt efter tapeter blev misslyckad så idag blir det till att fortsätta med bättre resultat :) Pappa Andreas bara jobbar&jobbat. Natt dessutom :,( Blir inte mycket vi får se honom nu på ett tag. Ännu ett skäl till att bebis gärna får komma. Då blir han ju iaf hemma med oss några dagar, hihi. Ja nu ska jag inte tvinga pojken min till nå mer mammamys, vardagen kallar.. Ha en bra dag! =)

Kommentarer
Postat av: Carro - mamma till Noel

Ja, visst är det? så kul att inreda den också, man kan verkligen få till en liten etta fint och så skönt att kunna ha någonting eget, alla par behöver nog få vara ifrån varandra lite ibland : )Blev ju jätte fint med den här designen! : )

2010-08-30 @ 13:15:54
URL: http://intox.blogg.se/
Postat av: Sara - Mamma till Nova

haft en bra dag?

2010-08-30 @ 14:07:09
URL: http://frokenkalmar.blogg.se/
Postat av: Emma s

Tack så mycket :) jo jag mår bra, illamåendet har precis gett med sig så jag känner mig som människa igen. Men allt kommer mycket tydligare och starkare denna gång, som ryggont tex. Tur att Anton äntligen går själv så jag slipper bära omkring på honom.Nu är det inte långt tills eran goknopp kommer, spännandeInte långt kvar nu tills eran kommer, spännande :)

2010-08-30 @ 23:16:36
URL: http://endaghosemma.blogg.se/
Postat av: Emma s

Oj va konstigt jag skrev, haha

2010-08-30 @ 23:17:24
URL: http://http:/
Postat av: Linda

Ja det verkar som att den kommer vara väldigt liten våran knodd.. Var på vändningsförsök idag men den lilla rackaren hade ingen lust att vända sig alls.. Har fått en tid för yttligare ett försök, så vi får väl se då :) Gjorde du vändningsförsök med din första eller lyckades han vända sig själv tillslut?

2010-09-02 @ 12:40:32
URL: http://thenordlander.blogspot.com
Postat av: pernilla

Ja jag tror nog att Lindas kommer först, sen kommer din och sist kommer min ;)Ohnej, nervös är jag absolut inte! :D Ser fram emot det som tusan!

2010-09-02 @ 19:18:00
URL: http://dearpernilla.blogg.se/
Postat av: Erika

Var du på Barnens Hus igår månne? Och skulle hämta ut en sufflett? Hittade hit till din blogg idag och kände igen namnet (tror jag iaf, haha)! :)

2010-09-02 @ 20:31:15
URL: http://dumman.blogg.se/
Postat av: Erika

Hihi, tack :). Tyckte väl att jag hörde ditt namn! :) Haha, jo det var jag som skulle ha lånevagn, Barnvagnar gillar tydligen inte när folk satt sig/ramlat på dem :P.

2010-09-02 @ 22:23:20
URL: http://dumman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0