<3



















söndag den 25 oktober

hejsan, ännu en vecka som gått jätte fort. jag har inte så mycket att berätta, skolan har gått bra det ska bli jätte skönt att ha lov nu i veckan :)) vara hemma och bara rå om goarvid. idag har vi varit i ljustorp och firat elvis på hans dopdag. vi fick jätte gott fika och det var suveränt sällskap. nästa vecka är det då arvids tur och jag längtar som bara den. mest för att få träffa alla nära och kära men också på att få en massa gofika igen, hehe. igår var jag&arvid på birsta hela dagen medans andreas var hemma och eldade upp lite träd och våran häck som han tagit ner. jag kom hem med en massa bra, hann till och med storhandla på ica maxi. på kvällen körde jag ner arvid till mommen&moffen där han fick mysa medans jag drog inöver staden för att umgås med andreas och lite annat folk. vi skulle ner på krogen en sväng men hann bara gå ner till avenyn innan vi blev avvisad för vi är båda under 23 :/ vi blev inte så ledsen åkte iställt på max och sen ner till lögdö för att hämta hem sonen. men han sov så gott att vi stannade kvar. arvid var jätte duktig och sov hela natten i spjälsängen, här hemma bruka jag vara så ego att jag hämtar han till mig när jag går och lägger mig.. men nu fick vi ju bevisat att det inte är arvid som det sitter i utan mamman. just nu ligger jag och andreas på soffan och kollar på filip och fredrik medans arvid ligger och sover i sin säng. får springa upp och titta stup i minuten så nu önskar jag mig en sån där babyradiogronka, så jag kan höra honom :)) sitter även och försöker beställa servetter med tryck på till dopet. jag vet att jag är ute helt i sista minuten, men det hade helt hoppat ur huvudet på mig.. är ju en hel del att tänka på nu. på tisdag kommer moster. mats&anna upp hit iaf. ska bli tokroligt, moster kommer svimma när hon ser vad stor arvid har blivigt :D och duktig, han är jätte stabil nu. kan nästan sitta själv, (med lite hjälp utav mammans arm framför så) hihi. igår såg vi även att han hade tummen i munnen för första gången, han har alltid velat få in hela näven i munnen men nu varr det super sött :D jag skulle så gärna vilja lägga in lite filmer på honom men jag vet inte hur man gör =( får försöka lära mig då det finns tid. nu ska jag ta mig lite kvällsfika och stänga av datorn, den är superhet nu när jag har den i knät. men vi hörs, är ju ledig hela veckan som sagt! kram påer


måndag 19 oktober

Hallå!

Ny vecka nu, jag tycker tiden bara rinner iväg. Snart är det jul :) Det känns så för mig iaf, jag har fått mina julgardiner idag. Jag vet inte om jag ska våga tjyv hänga upp dom redan nu, dom är ju faktiskt beige och inte alls överdrivet juliga. Ja vi får se, just nu sitter jag nere i Lögdö iaf, väntar på att andreas slutar så vi kan mötas på affären och handla lite inför denna vecka.

Idag skippade jag skolan, carro skulle inte komma och mamma kunde inte ha arvid. Så jag får nog plugga lite ikväll istället så jag inte går miste om så mycket. Istället har vi varit och badat idag, vi har tränat lite inför babysim som jag och arvid ska börja på den 27 inne i stan :) Fick tips igår om att det hade startar så jag ringde idag och anmälde mig och gabbi. Det var tydligen stor intresse så det blir hela två grupper! Roligt. Arvid var iaf jätte duktig idag, riktigt myste i vattnet. 

I helgen har jag jobbat med robban. Andreas har ju varit i Åkersjön så jag har sovit här nere också =) Härligt med sällskap!

Nä nu ska jag ta med min gardiner och åka hemöver. Hejsålänge!

fredag 16 oktober

Hallå!

Veckan har gått jätte fort för oss, skolan har rullat på och andreas har varit hemma :) Jätte härligt. Eller ja, han har ju jobbat men i torsdags fick jag mig en fin överraksning då jag träffade han på ttc, nu ska han tydligen vara där en hel vecka och gå hjullastar utbildningen :) Härligt, hela familjen på skolan. Hehe.


Ikväll sitter jag ute i Lögdö, jobbar med robban. Men han har precis lagt sig, han har varit trött hela kvällen men nu somnade han vid efterrätten så då var det nog. Arvid ligger också och sover, i vagnen brevid mig. Mamma och pappa åkte precis iväg ut på saltning.. Så då sitter jag här ensam med en massa sömntutor.. Andreas är hemma i Indal och håller på att fixa&trixa. När jag åkte vid fyra tiden höll han och kalle på med baksidan. Ätnligen ska vi ordna till parkeringen. Imorgon far han och Joel iväg till Åkersjön. Tur att jag jobbar så jag har lite sällskap iaf.

När mamma kom hem efter jobbet ikväll hade jag fixat så vi hade gjort iordning mat =) Det blev fläskfilé och potatisgrattäng och till efterrätt hallonpaj :D Jag säger bara TUR att jag har andreas. Jag skulle inte klara många dagar i köket :D Hehe.

Nu ska jag passa på att färga håret medans de här snarkar :) Rött blir det den här gången också. Så vi får se hur det blir. Hejsålänge


091013

Hallå! Idag har det varit skola på förmiddagen och nu sitter jag i Lögdö med arvid&robban. Båda två ligger och sover lite middag nu så då passar jag på att kika in här :) Mamma och assistenterna är alldeles strax hemma, dom har varit på personalmöte så då får jag rycka in. När dom kommer ska jag och Arvid skynda oss hem till våran Andreas :) Jag vet inte alls vad vi ska äta idag, lite svårt när man inte är speciellt sugen på nått. Igår vart arvid fyra månader också =) Storkillen våran. Nä nu hör jag att lillen vaknade. Hejsålänge

091004

Hallå!

Sitter nere i Lögdö nu med Robban. Arvid har somnat så han ligger i sängen med mommen :) Robban har precis klivigt upp, när han vilade passade jag på att beställa julgardiner och annat julfint från jotex. Så om nio dagar kommer min serie hjärtlig hem. Det blir beigt i vinter, inte för mycket jul med ändå fint =)

I fredags var jag ut en sväng med tjejgänget på staden. Skulle egentligen bara in och säga hej men det var så roligt så jag följde ner på bk innan jag skjutsade hem erica. Vi han förbi donken innan också :))

Igår var jag med robban till klockan tre, åkte hem och märkte att pelletsen var slut. Vi fick lite smått panik hemma eftersom bauhaus hade helt slut och granngården hade stängt :/ Som tur var fick vi köpa lite utav biggan&andreas som också eldar med pellets. Jag och andreas åt en sen middag och somnade sen somnade vi alla tre på soffan.

Idag klev vi upp tidigt, inge roligt.. Robban vaknade inte förräns halv tio så vi somnade faktiskt om på hans soffa när vi kom ner. Sen dess har vi inte gjort så mycket, jag har fortfarande min hemska förkylning i kroppen. Nu har jag varit hängig i en hel vecka.

Imorgon ska jag och arvid iaf på skolan. Andreas var ju hemma och var pappa ledig förra veckan.. Men det var väl inte så roligt så nu ska han jobba igen.. Hmf. Men han har lovat att bara jobba hemma och 7/4 så då ska vi väl försöka fixa ihop det.

Arvid åt förresten sin första potatis i onsdags. Eller ja, jag fick i han två små skedar potatis med bröstmjölk innan han började grina lillstackarn. Han gjorde så himla roliga grimarser men jag tror inte att potatisen var en sån hit ändå :P Snart är han 4 månader våran lillpluttis. Kanske dags att skaffa en till?! Haha, jag skojar. Jag tror inte vi är riktigt redo än, lillkorven är allt vi behöver <3

Nu ska jag och robban kika in i kylskåpet och klura på vad det blir för mat. Jag slutar klockan fem, då ska jag&arvid skynda oss hem och mysa med pappa andreas heeeela kvällen.

Hejsålänge!

RSS 2.0