Time goes by

Ja nu har även jag semester, hade två veckor i slutet på juni men nu har jag 3 till, tillsamans med hela familjen. Ja hör och häpna även herr nilsson har semester. Vi får väl se hur länge det dröjer innan han blir rastlös. Till veckan blir det en tripp till Lycksele, det är motorveckan där uppe så det kan inte bli annat än trevligt.

Nu i helgen krisade det lite på jobbet så här är jag ändå och jobbar hela helgen. Men det gör inte speciellt mycket då vädret ändå inte är på topp och jag kan ha med mig barnen.
Nä nu ska vi gå och börja ordna inför middagen, det blir 1,3 kg färsk fångad lax till middag :) Mumms.

Ha en trevlig helg allesammans.

(Lägger upp en gammal bild ifrån Arvids dop) Det var ju några år sedan nu.. Men det känns som det var igår.

Felande

På över 2veckor har jag inte kunnat logga in via min app...! Ny försöker jag någon mobil internet sida som inte heller verkar helt hundra... Ville bara komma in och meddela att allt är fin fint med oss även fast det ekar i bloggen nu. Jag jobbar sista veckan nu innan 3 veckors semester nu igen. Jag ser verkligen fram emot att vara ledig med fin väder och kunna åka och bada någonstans med barnen. Nu hoppas jag åtminstonde att det här inlägget kommer synas.. Jag hör snart av mig igen, ska de till att lösa det här med appen. Kram på er!

RSS 2.0