sommarens sista sång

malmö resan var jätte lyckad. lite synd att man inte hade mer tid på sig. på en vecka skulle vi hinna med så mycket och ja det gjorde vi ju också men då är man ganska slut sen när man kommer hem istället. vi for hem tidigare än planerat och det var bra för när vi anlänt till jönlöping fick vi punktering på båtvagnen. det tog ett antal timmar innan andreas hittade någon jourkille som kunde komma och hjälpa till. som tur var höll allt annat ända hem :) igår var vi tvugna att prova båten, så det vart en lång och härlig dag ute på indalsälven. grillade lite korv&allmänt stekte. idag börja jag jobba igen, bussen går om en timma.. känns ganska skönt att börja jobba igen synd dock att man har så konstiga tider när man jobbar på mc´donalds. ikväll vet jag faktiskt inte vad vi ska hitta på. blir nog en lugn kväll :) nu ska jag klä på mig&få mig nått i magen. heejsålänge.


bag in box, sommarens plåga

http://www.youtube.com/watch?v=c2pmVwFryV8

semester del 2

sitter hemma hos elin nu efter en kanon kväll .kvällen började med att vi grillade nere vid havet :) urmysigt var det verkligen. hamnade sen hos daniel eftersom myggen tog över vårat ställe. han hade världens jävla lägenhet som han köpt för 1.6 miljoner.. jag vågade kanppt röra mig, men lite wii vart det ju förstås :)  bilder kommer när jag kommer hem och finns då på bdb ofc! jag har nämligen glömt att tagigt med sladden till andreas kamera :/ men men..

tog iaf taxin till elin, hon bor mitt i centrum men vi orkade ändå inte gå. kalle kom till oss idag men han missade dock det roliga vi gjorde idag. vi gick och hyrde oss trampbåtar och jävlar annamma imorgon kommer jag säkerligen ha ont i både ben och stjärt. det var verkigen as jobbigt, vi trampade runt hela kanalen i malmö och det tog en timme och tjugo minuter.. så till er som är sugna att prova, gör aldrig som oss och kör hela varvet. kalle kunde verkligen behövats men men.. 

nu ska jag och andreas sova på luftmadrassen och elin&kalle i sängen. myyys. imorgon ska vi upp relativt tidigt, grabbarna ska åka över til tyskland och handla lite alkohol medans jag och elin ska över till danmark och bara glassa =)


ett stort tack til erica som även var ute och gästbloggade lite ^^ känns trevligt att någon saknar mig :D jag tror förresten att du klarar det skit bra hemma själv, lite semester för själen. men snart kommer jag hem och då blir det mkt kvalitetstid.

ska slita mig ifrån datorn nu, har säkert msisat en hel del som vi gjort under de senaste dagarna men kolla bdb på måndag vettja, för med bilder kan man "tyvärr inte glömma ;D 

natti natti!

mohahah

Tja lovers.

ja det är jag. Erica, som hackat mig in på Sofies bloggis. Hon borde verkligen inte ha samma lösenord överallt ^^, Men jag tycker hon uppdaterat så fruktansvärt dåligt under semestern. Så jag kände att det var dags för ett så kallat gäst blogginlägg.

Sofie är på semester som jag hoppas att alla har förstått. Jag antar att ungefär hela sundsvall&timrå saknar henne, men jag kan garantera att jag gör det mest. Ja... eller kanske Åsa. Men jag är på top tre listan i alla fall.

Hon kommer hem på söndag och ända tills dess kommer jag att gå omkring som ett litet åskmoln. Jag är halv utan stålis. Time to get some new friends kanske? Nej det kommer inte på fråga. Men faktum är att jag blir väldigt ensam då hela familjen och vänskapskretsen tar semester samtidigt.

Nej nu är det dags att kila. Sofie; jag hoppas att du kan förlåta mig för detta. LÖVIO. Bye now


semester del 1

fy skam på mig, jag kunde inte hålla mig ifrån datorn! det är första dagen i malmö och jag skiver redan. men jag vart bara tvungen att ta reda på hur ericas dejt gick igår och just nu blir jag informerad om alla de snuskiga detaljer ;D

kom just hem från en mysig bil tur med tobbes amazon. vart lite chips&dipp på färden som ska avnjutas nu med en film :)

i fredags började resan och vi stannade för att övernatta i uppsala. på lördag morgon begav vu oss vidare men det vart en hel del stopp som innehöll shopping och fika pauser. vart även ett stort och mysigt stopp i jönköping där vi spelade lite minigolf med kalle, frida och deras kusin.  vid 23.30 snåret kom vi "äntligen fram till luddeköping (där vi bor nu), dagen har varit hel lugn, har levt som kungar. nu ska jag fortsätta. hejsålänge

did i tell you

Igår vart det en spontan fisketur på eftermiddagen!
Fast.. jag fick egentligen ingen fisk, det bara nappade :(  Jag antar att jag inte hade samma känsla som sist. Andreas fick trösta mig med lite mat från max och det hjälpte faktiskt lite.

Idag åker jag och andreas neröver Sverige på våran första semestere tillsamans.
Det är meningen att vi ska hinna hitta på en massa saker, men vi får se. Huvudsaken är ju att vi får vara tillsamans :)
Vi ska iaf försöka komma iväg till sex så att  vi kan åka någonstans för att sen övernatta.
Den 27 beräknas vi att vara tillbaka, och jag hoppas att jag kommer kunna att uppdatera nått iaf för datorn kommer vi tyvärr att lämna hemma..

Nu ska jag stryka lite saker från listan. Hoppas att alla får en kanon vecka, för det ska jag ha :)

To do lista.
Städa dodgen
Få pengar av pappa
Packa väskorna
Byta telefon
Fixa lite musik till färden

i´m on vacation!

hallå! idag är det min första semesterdag, och jag är så himla glad. andreas får tillbaka sitt körkort idag också, så allt ska firas med tårta i eftermiddag. ikväll blir det också lite fiske uppe i holm med emma&johannes. pratade precis med erica, hon har kommit tillbaka från finland så vi får se om hon också är taggad ;) imorgon åker förövrigt jag och andreas neröver sverige på våran första egna semester. den första av många måste jag säga! ska bli riktigt roligt. äntligen ska jag få träffa andreas pappa, och se hur andreas kommer bli^^

nu ska jag tvätta lite kläder inför resan och börja med maten.

hejsålänge!

worker bees


hejsan.

ligger fortfarande i sängen med bärbara under näsan. vaknade bara för en liten stund sen. min ursöta mamma ringde nämligen och väckte mig. det hon hade på hjärtat var att hon var i birsta och skulle köpa en bh och frågade om jag också ville ha en för dom var super fina ^^ hehe.

igår jobbade jag till halv fyra, tog bussen till sörberge där andreas hämtade mig efter han var klar på sitt jobb. när vi kom hem myste vi till det i sängen lite innan maten var serverad. efter maten fick pappa investera lite som vanligt i vårat bilbingo spelande. mamma, jag och andreas åkte till kovland och spelade. för lillgubben var det första ggn och det märktes, haha. "men 48 har jag redan kryssat" - men andreas, vi har bytt blad! haha. så himla roligt :)

idag börjar jag jobba sent, skit tider.. men men man får ta det som erbjuds, på fredag går jag ju iaf på semester!
ikväll blir det bara till att ta det lugnt. och nu ska jag gå och få mig någonting i magen sen jobba..

hejsålänge.


ps. i love you =)


golden youth.





yesbåx! nu sitter jag här igen. andreas ligger i sängen och snarkar och då passar jag på att snoka en och annan blogg =) dagen har varit lugn, vaknade vid tio tiden och kom på att jag började halv elva. fick lite panik men som vanligt ställde mammsen upp och skjutsade mig på jobbet. när jag då slutade kom hon och hämtade mig med hojen, så vi tog en sväng förbi max och käkade glass. åkte till timrå sen och åkte med andreas från jobbet hans, stannade och handlade för att sen åka hem och laga mat. maten var en aning för god, och andreas käkade i vanlig ordning lite för mkt. så det är därför han ligger och sussar nu ^^ täntke ta och väcka mannen nu och se om det blir en liten promiss innan man myser till det framför tvn =) imorgon börjar jag inte förräns halv tolv, fifan vad härligt. hejsålänge!

                                                                 ___________________________________

   

every little thing,

sitter hemma nu med mannen. har precis kommit ut från bastun, tar mig en snabbis nu framför datorn innan man ska sova. imorgon börjar jag tidigt och jobbar hela dagen så då passar man på nu när det inte är någon som är ute då förstås.. hmf. gårdagen tillbringades i indal med en massa goa människor och några mindre goa människor. var utöver bäck och fick umgås med alva och niiklas, det är inte varje dag =) men mysigt iaf. kom hem vid två tiden efter en liten svängom på kävsta. idag jobbade jag till sex, kom hem och då stod maten på bordet, precis så där som det ska vara. lax&potatis hade mannen min gjort. det var riktigt gott, denna service är någonting som jag kan vänja mig vid. hihi! nä nu har jag suttit här alldeles för länge, hoppas alla får en kanon söndag. natti natti =)

ps. i love you.


one sweet love

kom hem bara för en stund sen. har varit på jobbet sen fyra tiden. innan dess gjorde jag ett tappert försök att städa husvagnen, det gick faktiskt väldigt bra. mamma och pappa ska nämligen låna den över helgen och då är det ju bäst att den är i fin form. pappa ska tävla i piteå så hela familjen ska dit men jag kan dock inte följa med eftersom jag jobbar hela helgen. men det betyder iaf att jag och bubblan blir ensam hemma :) han kommer hem imorgon och vi ska bara mysa hela helgen. vad kan jag mer berätta, jo min lönespec fick jag idag så den tjugofemte kommer jag gå på rosa moln. den kommer så himla lägligt för då är jag och andreas nere i malmö på semester :)  hihi. nu ska jag ta och kliva bort från datorn, ska bara visa pappa lite fler bilar, slå på en maskin med tvätt och ringa min man. natti natti!


   

bara för att jag älskar dig!


no more

Idag vaknade upp klockan halv tre i cabbyn. Tror nog aldrig att jag sovit så gott i den som jag gjorde inatt. Det måste ha varit för det urmysiga regnet som smattrade på taket hela natten. Men iaf när jag vaknade var jag super glad&pigg. Hoppade genast upp och började med maten. Jag och Andreas kände oss som några riktiga svenssons där vi satt och käkade makaroner och falukorv på plasttallrikar i husvagnen i våra foppatofflor :) Det har varit min första lediga dag på två veckor, och vad har jag gjort? Ingenting. Det har varit urhärligt att bara vara måste jag söga. När vi kom hem vid fyra tiden lämnade Andreas mig lika snabbt, han har nämligen åkt iväg på jobb. Sista veckan innan ledigheten iaf. Och han är förhoppningsvis tillbaka redan på Torsdag :) Nu jobbar jag Månd-Torsd så det är väldigt passande. Jag har förresten fått min ledighetsansökan godkänd också, så i slutet på v.29 bär det av mot Visby&Malmö. Kommer blir super roligt, Andreas, Kalle, Elin&Jag ska göra Sverige osäkert. Haha, fy vilken töntig kommentar men jag har längtat så efter att säga det. Nu ska jag slänga in lite kläder i maskin och sen sova. Jag börjar inte jobba förräns 11.15 imorgon så jag hinner få en liten sovmorgon iaf. Natti Natti!

Andreas, utan dig är mitt liv tomt&tråkigt.
Jag saknar dig redan, fast att du nästan precis åkte.
Skynda dig hem :)


you spin me ..

hej, kom hem bara för ett litet tag sen. har egentligen inte tid att sitta här vid datorn men jag känner att jag bara måste. nu har jag jobbat två dagar i sträck inne på storgatan, ganska jobbigt men det har varit helt okey. efter jag slutat igår åkte jag till erica där vi fixade till oss sådär lite halvdant innan kvällen började.. p-a och kalle kom och hämtade oss, vi for på big boy där jag och andreas skulle äta. åkte till högberg på förfest/utflyttningsfest. vi vart kvar där ganska länge, begav oss ner på stan runt tolv tiden. en annan hade ju kirrat tre-dagars för bara tvåhundra spänn. ikväll ska jag inte gå, jag och mannen är faktiskt på väg till indal just i detta nu, jag ska bara rycka på mig ett par byxor så ska vi upp och mysa till det i bäcksbodega. imorgon är jag äntligen leeeedig! ja jag skrev rätt, så från och med ikväll är luren avstängd på fall att mina arbetskamrater skulle få förhinder. synd mc´donalds men ni måste helt enkelt klara er utan mig. hoppas att alla får en super lördag! hejhej

härlig dag

klockan är kvart över ett, och jag kom precis ut från duschen. vaknade för en timme sen ungefär men har legat och lökat :) gårdagen var ur mysig, tog en bit mat i stan och sedan snurrade vi bara runt. vid tolv tiden kom pappa in och hämtade mig och hjärtat. idag börjar jag inte jobba förräns halv tre och slutar halv sju. ikväll blir det lugnt, imorgon ska vi gå på gf igen så ikväll ska vi nog vila upp oss bara :) hejsålänge.

________________________


nu är klockan snart tolv, jag och andreas kom precis hem ifrån viktjärn där vi har varit med erica ocomp :) väldigt mysigt.
dagen har varit helt okej, efter jobbet kom andreas och valfrid och hämtade mig. vi åkte direkt till sörberge och köpte pizza för att sedan åka ut och fiska. ingen fisk fick vi tyvärr men det var ju finväder så inga sura miner förutom från andreas sida som hade köpt nytt, dyrt fiskespö idag. efter vi hade fiskat skjutsade valfrid hem oss och då var klockan lite över nio, lite lök i soffan för att sen bege oss till erica. nu ska vi ta en dusch och sen sova. imorgon börjar jag klockan elva, jobbar inne i stan också¨.. får se hur det går, hoppas på det bästa :) idag fick jag även vara i köket för första ggn! mycket roligare än att stå i kassan, så nu kan jag göra hamburgare, cheesburgare, big mac jr och big mac. jag är väldigt stolt över mig själv. men nu har jag inte tid, mannen ropar. natti natti!

get your shine on

tjenahejsan.

sitter just nu hos erica, jobbade bara till två idag. ganska skönt eftersom jag inte var ledig igår, fyfan säger jag bara.. fick jobba för att linda hade blivigt sjuk så nu är jag uppe i 11 dagar i sträck.  jag och erica ska ta bussen ner till stan nu och möta upp andreas, ska vara där nere och mysa hela kvällen :) det kanske kommer en uppdatering senare. hejsålänge

_____________

RSS 2.0