31 mars

Hallå!

Sitter inne hos Robban ikväll igen. Och det är bra, mer timmar är aldrig fel :) Vi har haft en relativt lugn eftermiddag. Fick dock stressa hem till halv fyra för jag var med mamma och rännde runt i Birsta. Vi käkade lunch där och vart kvar ett tag med att kika in massa bebis saker. Jag fick mina sängkläder till vagnen som jag länge kikat ut utav mamma min. Men ingen vagn hade dykt upp än, den ska tydligen inte komma förräns vecka 18.

Andreas kom förbi som vanligt runt middags tid och lämnade lite saker till mig. Bla nya kläder eftersom jag inte hade räknat med att jobba fyra dagar så hade jag alldeles för lite med mig. Han tog också med sig min nya flecce tröja som moster så snällt köpt åt mig. Den var jätte fin och satt kanon. Den var skit frän för jag kan växa som bara den i den. På varsin sida finns nämligen dragkedjor som man ska kunna dra upp när magen blir för stor så blir det mer tyg runt hyddan =D Kan starkt rekommendera den, finns på polarn o pyret. Passar även efter graviditeten då den går att stänga ihop på sidorna igen.

Idag har det varit världens liv i min mage, visserligen är det ju bra men jag började undra om det inte var något allvarligare fel då lillknodden snurrade runt där inne var 10 min. Jag hoppas verkligen att den inte känner att det är för trångt  redan för den ska ju växa till sig ännu mer och då vet jag inte alls vart den tänkte ta vägen. Det såg verkligen ut som att han/hon skulle komma ut ur skinnet på mig idag. Jag får hoppas att det går till sig, eller så kanske det ska vara såhär. Får se imorgon, vart bara så himla paff då den inte gjort sådär förut.

Idag är det också bara 30 dagar tills jag äntligen fyller 18 och har min skrivning och uppkörning! Det känns bra, var ute och körde på förmiddagen med Roger. Det gick gallant, jag känner mig inte en gnutta osäker längre när jag är ute vilket är bra för då kan jag verkligen flyta med i trafiken istället. Fick våra papper inför körningen med lastbil också, ska nog få börja nu under april även fast b inte är klart än. Det blir också spännande, så se upp på vägarna framöver =) Hehe.

Nu har jag så himla ont i ryggen att jag ska lägga mig brevid Robban och vänta ut tiden. Ska ta en dusch också innan jag somnar så jag får sova ut imorgon. Börjar klockan åtta och går hel dag, men vi har logistik på skolan. Ska på studiebesök på Menigo och sen ska vi ha prov på kursen. Det kommer nog gå fin fint som det känns nu. Efter skolan blir det till att äntligen få åka hem till vackra Indal. Jag hoppas att mannen min varit duktig nu och tagigt reda efter sig så det är lite fint hemma som när jag lämnade det sist. Men han är duktig så det lär nog vara härligt att komma hem :)

Natti Natti allihopa!


30 mars

Hallå Hallå!

Igår kväll gick det riktigt bra att jobba, det brukar ju sällan vara speciellt jobbigt och tungt men igår somnade herr matsson redan kring elva tiden. Det svåraste då är att hålla sig själv vaken till halv ett, men med datorns underbara hjälp brukar det faktiskt gå riktigt bra.

Idag fick jag lite utav en sovmorgon, vårat schema håller på att ta knäcken på oss i klassen för det ändras hela tiden tydligen. Carro kom och hämtade upp mig klockan halv nio för vi trodde vi började klockan nio, när vi väl kommer till skolan får vi veta att lektionen är framflyttad en halv timma.. Inte alls roligt när man hade kunnat lega kvar i den varma sängen en halv timma istället. Fick fara och bråka lite hos rektorn så löste sig det där ändå sig till slut så nästa vecka ska vi börja som vanligt klockan åtta. Vart iaf lite badminton spelat utav mig och carro.

Till lunch vart det pizza, jag caroline och viktoria orkade inte ställa oss i den långa matkön på skolan så vi åkte till sörberge istället. Och det satt väldigt bra med en deg såhär i början utav veckan =)

Andreas har äntligen vågat sig iväg till tandläkaren idag. Och han kom inte undan billigt direkt, 3900 kostade det tydligen att byta ut tanden. Jätte härligt.. Jag får hoppas att det blir snyggt då iaf till slut för dom pengarna.

Just nu sitter jag inne hos Robban, vi har gjort en massa idag. Andreas kikade förbi förut runt middagstid och åt korvgryta med oss. Efteråt gick vi äntligen ner i källaren och kikade på bmwn.  Andreas som är smidigast utav oss (just nu) fick krypa nerunder och kolla läget på länkarmen. Det var över våran förväntan, vi har kollat upp vilken del vi måste byta och är det de enda så kommer vi undan billigt då den bara kostade 500+ frakt då förstås.

Fick ett väldigt trevligt samtal utav mannen för en stund sen. Jag hade fått en paket hem skickat. Det var utav min moster, hon har varit och handlat mig en jätte fin mammatröja från polarn o pyret =) Nu längtar jag jätte mycket hem så jag själv få se och pröva den. Andreas tyckte iaf att den var kanon fin, så jag är redan nöjd. Tack så mycket moster!

Nä nu börjar klockan bli mycket, så jag ska ta mitt pick och pack och bege mig till sängen. Imorgon är det förhoppningsvis en lugn dag på skolan. Jag hade tänkt plugga en massa teori för nu är det bara en månad kvar tills jag har skrivning och uppkörning.

64 dagar kvar till BF, nedräkningen har börjat.

Godnatt!


Måndag - 0800-1450 skola / 1530-0030 jobb
Tisdag - 0800-1130 skola / 1530-0030 jobb
Onsdag - 0800-1600 skola
Torsdag - 0800-1450 skola / 1500-1700 föräldrargruppen
Fredag - 080-1340 skola

29 mars

Hallå.

Ihelgen har det blivigt lite dåligt med uppdatering, har jobbat en hel del och har bara inte hunnit med datorn..

I fredags var tanken att jag och Andreas skulle åka iväg och äta något gott och sedan gå på bio. Det vart så att vi stannade hemma, lagade god mat och bjöd hem Joel och Caroline istället. Vi spelade kort praktiskt taget hela kvällen och det vart en relativt tidig kväll.

På lördagen hade jag sovmorgon, klev inte upp förräns vid elva tiden. Andreas gjorde lunch åt oss och sen tog jag hand om all gårdagens disk. Vid halv fyra åkte vi neröver Lögdö för jag skulle jobba kvällen med Robban. Vi åt god middag även här med hela familjen, det vart oxfilé och potatisgrattäng. Kvällen gick riktigt bra, Andreas somnade på soffan och hade ingen lust att köra hem när jag slutade vid halv ett så vi bestämde oss för att sova över.

Imorse när vi vaknade vart det fika med storfamiljen och sen lite duschning. Vi har hunnit med en sväng till Matfors och besökt Andreas mamma och syskon. Vi har fått en hel del bebis saker utav henne, ex bilbarnstol, kläder, leksaksmobil mm. Nu har jag precis kommit tillbaka till Lögdö. Jag jobbar nämligen ikväll också och då var det ingen idé att åka hem till Indal innan så mannen skjutsade hit mig direkt. Han kommer inte vara med mig ikväll för han skulle hem och fylla på pellets, och låta Magnus testa Nytron på fall att han var intresserad på att slå till. På vägen hem från Matfors stannade vi till så jag fick handla mig en stor välförtjänt godispåse och en bingolott. Ska prova på chansen att vinna även denna helg =) En jackpot på 250 tusen skulle inte sitta alltför fel på mitt konto.

Nu ska jag lägga upp några nya bilder på magen som togs förra veckan innan jag ska ta och bege mig inöver köket och se om mamma behöver någon hjälp med middagen. Hej så länge!


V31 (30+1)


Här visar jag stolt upp mina nya sköna mammabyxor =)

25 mars

Goddag!

Just nu sitter jag i en gammal sleten volvo lastbil i en tvätthall i centrala Umeå. Mamma är ute och står för tvätten. Jag kände mig inte alls pigg på att lära mig nå mer om att tvätta lasbilar eftersom det brukar kunna vara det enda vi får göra på Ttc ibland. Så istället får jag stanna här i min varma hytt och sitta vid den älskade datorn =)

Inatt gick det väldigt bra att åka, vägarna var bra torra och fina så vi rullade på bra. Vid halv tre tiden vart dock mamma lite trött så vi stannade 6.7 mil från Umeå, på en parkeringsficka och sov i tre timmar. Det gick oväntat bra att sova i den här gamlabettan, disel värmaren gick som en klocka och jag drog en och annan stor stock. Vid halv sex väckte mamma mig så for vi till Schenker i Umeå. Väl där kopplade vi av släpet och backade in bil för att lossa lite stycke. Vi parkerade sen och drog för gardinerna och somnade om. Vid elva tiden ringde Andreas och väckte oss.. Det var nog tur för annars hade vi antagligen sovit ännu längre. Vi började med att fara och luncha på Frasses och drog sedan en sväng på hm, mamma har fått en rejäl lön den här månaden så hon fick gott köpa dom där mamma byxorna jag ville ha. Det vart ett par svarta linne byxor :) Dom hade inte mina jeans som jag tittat ut i Birsta så det var ju synd när hon för en gång skull står där med stor börsen på öppen gavel. Mamma hittade sig lite smått&gott, så när vi kommer hem ikväll har jag lovat att färga hennes hår. Mörkbrunt ska hon köra på den här gången, jag märker ju vem det är som försöker efterlikna vem iaf ;D
 
Jag fick en kommentar här för ett tag sen när jag sa att om det vart en liten tjej så skulle jag bli överlycklig att få en liten mini me. - Men sofie jag tycker faktiskt att det räcker med morsan din och du. Han lät ju inte alls elak, men det var så klockrent. När jag sen berättade det för mamma och pappa igår, så skrattade pappa till och sa att det stämde riktigt bra :P Men nog tycker jag och resten av familjen att en liten Wilma kommer vara mer än välkommen till gänget om den nu bestämt sig för att vara en liten gotjej.

Idag blir min (lilla) bebis hela 30 veckor. Det ska vi&våran älskling fira på Fredag med en bio om allting går som planerat :) Jag har även lovat min moster att knäppa lite bilder på stor baoluban ikväll. Det blir så sällan man gör det, jag tänker då inte på det. Men när man har några bilder att jämföra med så kan man verkligen se hur fort den växer. Lillbusen ska vara ungefär 38 cm lång och väga närmare 1,5 kilo nu. Det märks att magen börjar bli ett trångt ställe för den, allt mer kan man se hur den brottas med att hitta bra ställningar där inne. Och ibland är det inte så skönt för mamma så jag hoppas att det inte blir så mycket mer krut i benen än det redan är nu under vistelsel som är kvar=)

Nu ska jag släcka ner datorn och gå ut och hjälpa mami så vi kommer iväg någon gång. Vi har riktigt härligt väder här uppe, lite väl kallt men jag sitter då hellre ute än i den här tvätthallen :) Kanske hör av mig ikväll när vi kommer hem. Hejsålänge, ha en bra dag! Ps. Lill skrutten hälsar.

24 mars

Hallå!

Imorse fick jag sova ut, sov hos mamma och pappa efter att jag slutat jobba.. Alltid lika bra när man jobbar på hemmaplan =) Efter fikat som bestod utav våfflor åkte pappa, mamma, vincent och jag iväg mot stan. Pappa skulle göra lite ärenden och sen skulle jag handla pellets. Efteråt tog vi oss också en burgare på donken. Vi skjutsade hem pappa efter det men mamma jag och vincent fortsatte mot Indal. Jag fyllde på pellets så nu jävlar ska det inte vara kallt när jag och Andreas kommer hem på Torsdag. Kollade även posten när vi ända var upp, och jag hade fått min lönespec. Så nu vet jag att vi överlever den här månaden också. Skönt!

Jag jobbar nu, men Robban har redan gått och lagt sig så stoffe ska sitta och hålla ett öga på honom till halv ett eftersom att jag åker med mamma till Umeå. Jag har ju praktik så det är kanske dags att lära sig någonting också :) Ska bre lite salami mackor nu så ska vi fara sen. Kommer tillbaka imorgon vid tio tiden =) Lär nog uppdater då och berätta vad vi gjort. Kram och Godnatt!

23 mars

Vid elva tiden ringde Andreas och väckte upp mig. Det var bara att kliva upp för somna om det var det inge snack om.. Jag gjorde ärtsoppa och bacon till lunch innan jag började fixa och trixa igen. Hämtade posten och såg att jag hade fått brev från Pliktverket.. Där stod det att jag var välkommen att antagningsprövning den 11 och 12 maj. Himla roligt.. Var bara att ringa dit och berätta för dom att jag är med barn. Dom sa att när jag känner mig redo igen är det bara att söka om. Jaja, till det ännu värre så sitter jag och kollar på alla våra räkningar nu. Den här månaden hade vi förvånadsvärt låga. Så fort Andreas har kommit hem ska han slänga ut Nytron på annons.. Det finns ingen som är intresserad? Xenon lysen, 51" matta och nya stora breda skidor till det billiga priset på endast 79  tusen? :)

Det verkligen kräk snöar ute nu, det är inte alls roligt.. Nu när det äntligen blivigt bart och skönt vår väder ute.. Snön är lite för sen så nu är inte ens jag tacksam över den. Nu ska jag ta och torka lite golv och sen försöka bege mig utöver till Lögdö. Jobbar ju från 8 ikväll.. Skönt så att jag slipper vara ensam nå mer plus att det blir mer klirr i kassan =) Ha det bra!

22 mars

Hej!

Idag har det varit en riktigt lugn dag, vaknade upp vid tio halv elva. Låg och drog mig ett bra tag innan jag klev upp och tog tag i allting här hemma =) Tog en lång och skön promiss här mitt på dagen. Det har faktiskt varit riktigt hälsosamt att vara hemma ensam hela dagen. Jag har tagigt mig tid till saker som alltid annars brukas skippas.

Nu ligger jag i soffan och kollar på I hennes skor. Pratade precis med Andreas, på onsdag är han hemma. Och gud vad jag och arvid/wilma längtar. Lill pysen har varit ovanligt lugn idag, jag hoppas att det är något bra iaf. På onsdag blir bebban hela 30v. Nu har nedräkningen börjat på allvar.

Imorgon blir jag också hemma, mamma har åkt ifrån Norge idag och ska snart vara i Kiruna. Så inte förräns på Tisdag kväll ska vi åka uppöver Umeå.  Jag tror att det bara blir en sväng dit upp eftersom jag kommer jobba både Lördag och Söndag kväll.

Nu ska jag kolla vidare på filmen och ta mig nått att fika =) Godnatt.

21 mars

Hallå!

Gårdagen var riktigt mysig, Caroline kom och hämtade mig i Lögdö vid ett tiden. Då åkte vi in till Birsta, tog en cheesburgare, kollade på vagnen vi beställt och handlade lite mat inför kvällen. Efter det hämtade vi upp Erica i granloholm och Ulrica i stan. När vi äntligen kom hem till sköna Indal var det bara 9 grader inne.. Vi fick lov att sota ur pannan lite men sen brann det som bara den. När vi började med maten blev det varmt ganska snabbt :) Vi åt tacos och till efterrätt blev det kladdkaka och grädde. Vi spelade en massa spel och fick besök utav Eleine på kvällskvisten. Vid två tiden gick vi och la oss och somnade bums.

Imorse skjutsade Carro hem mig till klockan åtta. Robban var vaken och vi började dagen, det vart en lång dusch innan det vart fika. Vid hav tlv kom taxin och hämtade oss till Motormässan. Vi tog med oss lillebror när vi ändå var i farten. Vi träffade en massa folk och det var en hel del intressant att kolla på. Klockan tre kom vi hem igen och det vart bara att vända om. Vi baxade in Robban i dodgen och tog liften på släpvagn så åkte vi till Timrå och käkade på Kina. Pappa var så snäll att han tog "genvägen genom Indal påvägen hem så jag fick komma hem. Nu sitter jag då alltså hemma ensam, har inte gjort speciellt mycket. Erica kunde inte komma upp pch jag kan då inte ta mig härifrån. Jag har ätit lite kladdkaka så snart sa jag gå och lägga mig och jag lär nog somnade ganska snabbt med tanke på gårdagens sömn.

Den här veckan har jag kommit upp i 47 arbetade timmar. Hoppas att någon kanske ger mig mer jobb imorgon så jag slipper vara här i Indal själv, det är det värsta jag vet. Och nu när Andreas lika gärna är borta vill jag också jobba järnet.
Pratade förresten med han förut, dom skulle precis gå och lägga sig och han sa att han längtade hem, och det är bäst för han det =) På onsdag trodde han att det blev hemresa. Jag får hoppas på det för det var ett tag sen vi sågs nu..

Nä nu måste jag slita mig, lillpyret i magen hälsar :) Natti Natti!

19 mars

Hallå.

Det vart inte till att åka hem till Indal idag heller.. Gabbi frågade idag på praktiken om jag ville jobba och självklart, jag har fått ihop 47 timmar den här veckan och det kan verkligen behövas :) Så självklart tackar man ja!

På praktiken idag har vi varit till Hudik, vi kom hem precis i tid så jag hann gå och träffa min föräldrargrupp. Efter det fick jag ta bussen till Sörberge dit pappa kom och vi handlade lite mat. Just nu ligger Robban och vilar. Han var så himla trött att han trillskades till att få vila. Då passar jag på att kika in här :)

Imorgon är det pyjamasparty hemma hos mig i Indal. Vi ska vara några töser som ska äta tacos, kolla på riktiga tjejfilmer, snacka allmänt skit och spela massa urtöntiga spel :D Jag hoppas att det blir bra och att postbilen inte snott hela mitt innehåll i postlådan. Emma var så snäll och svarade på min fråga i förra inlägget. Hon jobbar ju extra med att köra postbil så hon borde veta vad hon säger. Hon berättade för mig att om postlådan blir alltför full och den inte töms på några dagar så tar brevbäraren tillbaka posten och i värsta fall skickar tillbaka breven till avsändaren. Nog för att det skulle vara skönt att komma hem till en rensad låda utan alla jäkla räkningar, men jag skulle inte vilja ha inkasso på oss i onödan. Hoppas ingen snott min post nudå bara :D

På Lördag ska jag vara med Robban igen, vi ska beställa taxi ikväll så vi kan åka iväg på motormässan på Gärde då. Det är ju den största bilmässan i hela Norrland om jag inte kommer ihåg fel. Så det måste defenitivt vara nått extra.

Nu ska Robban få kliva upp och busa med mig, min trevliga lillebror och pappa ligger nämligen och sover på varsinn soffa.. Kommer nog bli svårt att få mkt liv ur dom ikväll. Hejsålänge!

18 mars

Hallå!

Idag kom jag faktiskt upp i tid och fick skjuts utav pappa till praktiken. Idag fick jag äntligen åka med stor Håkan. Han är en jätte trevlig gammal farbror som är arbetskollega med mamma. Vi har haft en jätte lugn och skön dag, lunchade på eon och fikade en hel del, bäst att passa på när solen äntligen skiner.

Vid halv sex tiden kom jag hem, micke skjutsade så snällt hem mig när han åkte mot Umeå. Just nu jobbar jag med Robban. Det är tredje kvällen nu men jag tog inte över Gabbi förräns klockan nio så det var skönt. Jag hann sova en timme på soffan innan så jag inte är så trött imorgon. Vi åt en riktigt sen middag inte förräns halv tio kom pappa hem med traktorn och pizzan. Men det gör inte så mycket, tycker mest synd om gammgubben som ska hålla på och jobba sönder. Han ramlade från hustaket här förra veckan och han är fortfarande alldeles blå på både ben och fötter och staplar omkring som en 70 åring men ändå ska han trotsa och vara ute och slita röven utav sig.. Jag har sagt åt honom att det är en fördel om Arvid/Wilma får ha en morfar ett tag. Så jag hoppas han tar in det snart.

Jag har även tagigt bild på den där ursöta jeans klänningen jag köpte till bebisen igår, men då har jag ju inte tagit med kamera sladden så det kommer bli en sen uppdatering med den. Jag funderar faktiskt på att åka hem imorgon, jag börjar bli orolig för att all post (jag menar självklart alla räkningar) inte ska få  plats i brevlådan med tanke på att vi inte varit hemma sen i söndags. Vi har dessutom både Sundsvallan och Dagbladet så bara de blir ju en massa i våran lilla låda. Finns det någon som vet vad brevbäraren gör om det blir fullt? Skiter dom i att lämna posten då, eller? Det är en liten tanke som passerar min lilla toktrötta hjärna nu.

Imorgon ska jag och Håkan åka iväg till Huddik men en massa virke. Det kommer antagligen ta hela dagen, men vi ska skynda oss tillbaka tills tre för då ska jag iväg på föräldrarträff igen. Det ska bli roligt, det enda som är lite trist är ju att Andreas inte kan vara med.. Men han ska nog få sig en lektion i smärtlindring (morgondagens ämne) när han kommer hem :)

Nu ska Robban tydligen kila iväg till sängen, vi har lyxat till det med en massa popcorn och kola efter maten men tydligen har han blivit trött utav allt ätande nu. Så natti natti!


17 mars

Idag vaknade jag vid halv åtta utav att mamma ringde.. Jag kände i kroppen att jag verkligen inte klarade att kliva upp då så jag skrev till grabbarna på Schenker att jag stannade hemma men skulle komma imorgon istället med nya friska tag. Jag klev upp vid tio istället och fikade så magen och allt lugnade sig. Då fick jag veta att Helene och Robban skulle inöver Birsta så jag hängde på. Vi vart där hela dagen och Robban stor shoppade, jag själv handlade bara en jeans klänning till våran lilla wilma. Om det nu blir en tjej vill säga, annars får jag väl ge bort den då. Den var så himla söt att jag bara inte kunde hålla fingrarna i styr =) Robbis bjöd iaf på lunch på Mc´donalds. Vid halv fem var vi hemma igen och jag började mitt pass. Sen dess har vi inte gjort så mycket mer, jag lagade korv i ugn till middag följt utav en äppelpaj. Nu ligger herr mattson och snarkar som bara den, jag kan faktiskt förstå honom efter dagens bravader. Imorgon ska jag verkligen försöka komma upp och göra bra ifrån mig på praktiken. Jag börjar inte jobba förräns 2100 så jag ska försöka att inte stressa sönder. Nä nu ska jag natta datorn och städa undan lite här i tystnad så att inte Robbis vaknar. Natti Natti.

16 mars

Idag är det då Måndag igen. Vaknade upp hos mamma och pappa med Andreas vid min sida. Det var första praktik dagen för mig idag på Schenker. Andreas skjutsade så snällt dit mig, jag ville inte gå för jag vet att det är länge tills vi ses igen. Han ska jobba åt Magnus i tio dagar nu. Hur ska jag klara mig då? Som tur är har jag jobb fyra dagar denna vecka iaf men sen blir det nog tuffare. Jag hoppas att mina underbara vänner ska känna lite pliktkänsla och vara med mig någonting =) Iaf, Jag fick åka med en jätte trevlig ung kille som heter Micke. Vi hade tre utkörningar fram till lunch, sen fick jag ledigt resten utav dagen för att det var så himla lugnt.

Jag ringde till Carro som tittade förbi och plockade upp mig i Timrå. Vi bar iväg mot Birsta, lunchade på Mc´donalds. Det var faktiskt ett bra tag sen vi var där så det var riktigt gott att äntligen trycka en Mcfeast. Efter maten drog vi en sväng i affärerna. Jag fyndade en jätte fin kofta på Vero Moda, den passade mig perfekt för det var bara en knapp och den var vid brösten sen så delades lixom koftan så den var som gjuten över min stormage iaf. Jag skulle börja jobba halv fyra och Carro fem så vid halc tre tiden åkte vi hemöver. Linda slutade jobbet då och liftade med oss hem. Jag kan ärligt säga att jag inte saknar att jobba på Mc´donalds för fem öre. Jag kan inte ens förstå när jag är där och äter nuförtiden att jag har varit en utav dom där som orkat med att yra omkring där. Då blir jag faktiskt ganska nöjd över mig själv som orkade med hela 10 månader där. När jag kom hem satt jag mig en sväng i massage stolen och sen la jag mig i sängen och somnade den sista halvtimmen. När jag började jobba fick Robban först stå på tippbrädan och sen började vi med maten. Sen dess har vi inte gjort så mycket mer, vi har spelat en massa spel och umgåtts med lillebror. Snart slutar jag jobba och ska kasta mig direkt i sängen. Jag förstår inte att jag kan vara slut efter en sån här dag men jag märker att magen börjar ta sitt.. Min rygg är inte alls som den var förut. Jag ska försöka få fingrarna ur arlset och höra utav mig till sjukgymnasten och kolla vad jag kan göra för att underlätta dagarna.

Nu vart det precis svart här igen, det har varit strömavbrott tre gånger ikväll. Det är ganska läskigt med tanke på att man är beroende utav ljuset. Tur att vi hade myst till det med lite ljus, nog för att det varit långa stunder det gällt men man blir ändå lite rädd.

Andreas som så fint slog ut sin framtand i helgen har inte fixat den än, jag har satt en krav. Innan bebisen har kommit ska den där tanden vara lagad. Jag börjar faktiskt undra om  han inte tycker om att se ut som en liten vårdslös bonde.. Men jag hoppas att jag har fel och att han är lika fin som alltid när han kommer hem ifrån Stockholm igen.

Jag har precis läst Camillas blogg och såg bilderna på deras vagn, den var jätte fin. En precis likadan har vi redan hunnit varit och beställt. Jag vet inte om man ska skriva tyvärr eller vad roligt men jag tror jag håller mig till vad roligt, nu måste det ju bara vara världens finaste vagn eftersom inte bara vi valde den :) Hon hade iaf tagigt jätte fina bilder på den, så nu vill jag att våran vagn ska ta och skynda sig hem så man verkligen kan börja förstå att allt snart är verklighet.

Nu ligger Blåbärt och snarkar för fulla muggar så jag ska smita ut lite försiktigt och ätnligen få komma till min älskade säng. Imorgon är det praktiken som gäller igen då, ja hoppas att pappa min är snäll att skjutsa nu när mamma är borta och kör bandvagn i Norge.. Natti Natti på er!

15 mars

Min helg har varit kanon, i fredags vart det en massa mys hemma i soffan med älsklingen. Laddade inför lördagen och bjässjösmällen. Vi somnade tidigt och det var jag så himla värd.

På lördagen vaknade vi upp vid sju tiden. Vi åt lite frukost och väntade på tjejerna. vid åtta tiden hade både Caroline och Johanna kommit så då bar det utav. Kalle och Andreas hade varit snälla och visat mig vägen dagen innan så vi inte skulle yra bort oss mitt ut i skogen. När vi kommit dit tittade även solen fram. Dagen var jätte mysig, det var faktiskt himla mycket folk som dök upp och många fina priser hade vi i potten :) Pappa och lillebror kom också förbi och åt någon hamburgare. Vid fyra tiden började vi dra oss hemöver. Det var nå jävulskt med uppstå så jag och Carro började med en fin fast körning. Innan vi var klara såg det ut som vi hade gjort oss en badpool där på isen.. Men det är smällar man får ta. När vi kom hem började vi med maten, det vart korvsnittslar och potatisgrattäng följt utav äppelpaj. Grabbarna drog iväg på after angeln medans jag och Caroline stannade hemma med gosisskålen. Vi fick fin besök utav Sara&Robin. Efter det tog vi nytron in till byn och kikade förbi hos dagge som fyllde år och hade lite kalas. Det vart inge långvarit besök då både jag lillen i magen och Carro vart sugna på nått gott och sucktade hem. Vi letade oss hem och myste till det igen. När Andreas, Ståffe och Niklas kom hem igen hade Andreas hunnit slagigt ut en tand och höggt sig i läppen. Jag tyckte att det var riktigt läskigt och ville in på sjukhuset men som den envisa karln han är ville han vänta.. Så vi gick och la oss..

Imorse klev jag inte upp förräns halv ett. Har varit en riktigt lökig dag men det är härligt ibland det också :) Just nu sitter jag med hårfärgen i, här hemma i lögdö. Vi vart hit bjudna på mat och nu sitter jag och väntar på att tiden ska gå ut så ska det sköljas och sen ska jag och älsklingen basta lite. Imorgon drar Andreas iväg och jobbar med MS hallmontage i tio dagar så då passar vi på att sova hemma i Lögdö så jag slipper väcka honom imorgon. Själv har jag praktik i två veckor nu, ska bli interessant och få se vad man får göra på Schenker imorgon :) Nu ringer klockan, hoppas det vart bra. Kram

Såhär ser min vecka ut.

Måndag- Praktik sen jobb
Tisdag- Praktik sen jobb
Onsdag- Praktik sen jobb
Torsdag- Praktik sen föräldrarträff
Fredag- Praktik sen tjejkväll hemma i Indal
Lördag - Söndag vet jag inte alls vad som händer. Kom gärna med förslag.


13 mars

Hallå!

Nu är jag äntligen hemma igen. Skönt efter en massa jobbande :) Andreas och jag har precis ätit middag, det vart gärdaburgare. Nu ligger vi här framför tvn med godisskålen i högsta högg.

Idag har jag varit ledig från skolan för vi har varit och träffat våran barnmorska :) Allt såg jätte bra ut med lillen. Hjärtslagen låg på 150 och vikten är 1,1 kilo ungefär. Efter det åkte vi på barnenshus  och beställde äntligen våran barnvagn. Jag hoppas att den kommer snart så man får bädda och längta ännu mer till plutten.

Imorgon ska jag kliva upp tidigt, får besök utav Carro som ska följa med på Bjässjö smällen. Vid åtta bär det iväg, jag har nytron istället för mach1 men det ska nog gå bra ändå även fast den är så trög i styrningen.

Nu ska jag stänga datorn och lägga mig brevid mannen min =) God natt.

10 mars,

Hallå!

Igår skippade jag skolan och stannade hemma med Robban istället. Lika bra för det, Carro ringde vid lunch och sa att dom gått hem :) Istället var jag och Robban iväg på gympa i Söråker. Efter det kom Andreas så snällt förbi och hade med sig pizza. Efter lite uno spelade kom Maria och bytte av mig. Istället la jag mig och somnade bums på soffan, vid åtta tiden fick familjen äntligen liv i mig igen. Då åkte vi iväg till Birsta, Andreas bjöd på max och sen skulle mamma handla på maxi.. Vi tog genvägen genom Indal och plockade med oss lite saker och följde med hem till Lögdö igen. Andreas åkte nämligen  på att jobba idag och då passade det bra att sova här så jag slapp ta bussen. Vaknade dock flera gånger inatt utav att Andreas låg och gnydde. Han hade jätte ont i magen hela kvällen, jag hoppas att det går över snart med tanke på att han är borta på jobb och allt =/

Just nu har jag precis lagat klart pannkakor åt lillebror. Lillstackarn har haft fullt upp och har inte hunnit äta idag. Jag och mamma kom hem bara för en liten stund sen. Vi har hängt ihop nästan hela dagen. Hon tittade förbi på skolan vid tio tiden, hon vart kvar och spelade lite kort med oss. Vid elva åkte vi iväg och fixade praktikplats åt mig på Schenker. Jag hoppades få vara med "finnen" en tjock gammal gubbe där men inte då. Jag ska självklart vara med en massa hunkar, inte alls vad jag vill just nu med min hmf vackert "svarvade" kropp... Men jag tror att jag kommer få roligt iaf, det blir en vecka med lotsning på hemma plan och den andra åker mamma och jag iväg och kör i Umeå. Mamma hade väldigt lite att göra idag på jobbet så vi åkte iväg till Ikea och lunchade. Efter det kollade vi lite nya badrum, kök mm. Vi var där i tre timmar så vid fyra tiden fick mamma lite bråttom för lite jobb hade hon allt att göra. Jag la mig bak i lastbilen och sov en stund innan hon slutade. Vid halv sex tiden släppte hon utav mig hemma i Indal för själv skulle hon till stan på möte. Johanna kom vid sju och hämtade upp mig igen, då bar det av mot skotermöte med Indals skoterklubb. På lördag är det nämligen anglingstävling på bjässjön och då har jag och Johanna satt oss i den sitsen att våran dag börjar halv åtta. Mysig helg! :)
 
Nu ska jag sätta mig i thaien och få mig lite massage innan jag ska krypa ner i sängen. Imorgon blir det en lång dag, skola till tre, sen föräldrarutbildningen och efter det skynda iväg på jobbet till halv ett.

Natti Natti!

Ps. I Love You


8 mars

Hejsan!

Igår vart det sent, vid halv fyra kom Andreas tillbaka efter "natt skoter turen". Jag är himla harig utav mig så därför kunde vi inte somna innan han kom hem. Jag menar man vet aldrig vad som kan hända ute i skogen.

Imorse klev vi upp vid tolv tiden och åt gofika, bacon, ägg och rostade mackor. Erica tog bussen hem vid halv två. En stund senare tittade Emma och Johannes förbi =) Andreas skjutsade ut mig till jobbet vid halv fyra. Han stannade på middag vilket han fick stå för, det vart korv i ugn och potatismos. Riktigt smarrigt. Just nu sitter jag och Robban och sjunger lite fula låtar, han tycker att det är himla roligt. Vi har spelat bingolotto ikväll men ingen tur hade vi med oss..  Vi ska snart gå och lägga oss, blir till att kliva upp tidigt imorgon. Vi ska iväg på gymnastik tidigt så då måste vi ju vara pigga :)

Natti Natti!

7 mars

Hallå!

Idag var vi ut med nytron som Andreas äntligen hämtat  hem. Det var roligt men det känns som att det var sista gången jag åker ut denna säsong. Jag menar det är ju inte jag som skakar sönder utan lill skrutten inuti mig. Vi var iaf upp till högtjärn på indals skoterklubbs familjedag. Fick i mig en hamburgare och massa annat gott innan det bar hemöver.

Just nu sitter jag hemma, inte ensam iaf för erica är här och håller mig sällskap. Andreas har drragit ut med grabbarna så vi stannade här. Skulle få lite mer sällskap från byn så vi får väl se om dom dyker upp snart :)

Imorgon blir det en sovmorgon och en lugn förmiddag, jobbar på kvällen så ska ladda inför det. Har haft en lång ledighet nu så ska bli skönt att få tjäna lite pengar =)

Nu ska jag roa mitt lilla men underbara sällskap! Hejsålänge

6 mars

När vi kom hem från våran lilla Sverige resa i förrgår hade vi förstås inget internet hemma så det vart tyvärr ingen uppdatering. Resan gick iaf väldigt bra, bilen gick som en pil. Enda stoppet vart i Gävle där vi plockade upp Erica och fick i oss lite mat. Vi var hemma vid åtta tiden, då var det äntligen dags att packa upp allt ifrån Gekås. Nu har vårat vardagsrum fått sig en liten uppfräschning så nu är jag nöjd igen. Det vart en hel del bebissaker som köptes också, måste ju börja med barnrummet snart för snart är det inte långt kvar tills pyret tittar ut =)

Idag klev jag upp vid elva tiden då mamma ringde och frågade om jag skulle med inöver Birsta. Självklart var jag på när det erbjuds skjuts och shopping. Vi har varit och kollat på en hel del baby saker, visade mamma vagnen som vi ska beställa (förhoppningsvis) i helgen. Det blir inte en vagn som jag var inne på från början men den här lär vara den mest praktiska. Jag har haft så himla svårt att bestämma färg när man inte ser vagnarna IRL så nu blir det en hel enkel i svart läderlook. Kom hem bara för en stund sen, mamma har börjat med maten och snart kommer väl Andreas från jobbet. Igår var vi och stor handlade på ica maxi men ändå så ska vi äta här. Hehe, man är kanske lite för lat ibland. Men kött och potatis krocketter är lite svårt att tacka nej till. Ikväll och i övrigt sett i helgen blir det lugnt. Tänkte åka på skoterträff imorgon som Indals skoterklubb annordnat men mer vet jag inte. Andreas mamma kommer förbi på middag men inte flrräns på Söndag. Har ni tips på fler aktiviteter får ni gärna höra utav er :) Nu ska jag kolla om mamma vill ha lite hjälp i köket.

V27




4 mars

Hallå!


Sitter just nu i Alingsås hos moster och mats. Vi kom hit igår kväll vid halv sju, lite för sent så vi hann inte med någon bio men vi var ganska sluta efter all shopping på gekås så vi var inte så ledsna över det. Istället kollade vi lite på tv och umgicks med moster :) Väldigt trevligt! Snart ska vi ta och fara, jag känenr dock ingen lust eftersom det är en 10 timmar vi har framför oss i bilen.. Men det ska bli riktigt skönt att få komma hem, packa upp alla saker vi shoppade igår ska bli skoj. Det dyraste jag och Andreas köpte gick på 329 men ändå hamnade vi en en riktigt stor summa så vi måste ju se vad vi fått för det. Resten utav helgen ska vi bara ta det lugnt, blir till att besikta ny bilen på lördag. Lägger ut bilder från resan när vi kommer hem. Nu ska jag gå ut och kramas så ska vi börja rulla. Hejhej!


Idag blir min lillbäbis 27 veckor <3

1 mars

Hejsan!

Sitter just nu nere i skåne land. Har äntligen fått tillgång till en dator. Ända sedan i fredags eftemiddag har jag och Andreas haft fullt upp. Men nu är vi ju äntligen nere och ska försöka varva ner lite :)

I fredags började våran resa ner mot Skåne. Erica liftade med oss till Gävle vilket gjorde resan lite roligare. Vid sju tiden nådde vi Stockholm och stannade hos Anna-Stina för att sova. På lördag morgonen åkte vi iväg igen vid nio tiden. Vid fyra tiden var vi framme hos Eva och Tobbe. Dom hade tyvärr redan hunnit fara iväg på middag&teater så vi började med en snabb dusch för att sedan testa ny bilen in mot Malmö. I malmö försökte vi orientera oss till en mysig resturang, men till slut gav vi upp och tog det första bästa. Det vart pizza, inte alls fel heller men vi hade tänkt oss någonting lite flottare. Efter maten skulle vi leta oss till Elin som flyttat igen. Efter mycket om och men hittade vi och det var jätte roligt att få träffa alla. Det vart kladdkaka och melodi festivalen för hela slanten. Vid tolv tiden begav vi oss hemmåt igen och somnade som två små grisar. Idag när vi vaknade fick vi äntligen träffa Eva och Tobbe, jätte roligt eftersom det var ända sen i sommras vi såg dom sist. Det vart frukost och efter den gick Andreas och skulle börja fixa med bilarna. Jag som inte är så speciellt intresserad gick upp på rummet och slocknade. Just nu har vi precis kommit hem från ett besök hos Andreas farmor. Vi var där på fika :) Nu ska vi kolla på en massa bebis bilder och sen ska vi väl krypa ner i säng. Imorgon vet jag inte vad det blir för äventyr, ska iaf hinna med en runda på stan. På tisdag bär det nog iväg mot göteborg men vi får se.

Hejsålänge!

RSS 2.0