24 juli

Hallå!

Idag är det då fredag, jag var på plats i Lögdö 0650, Andreas skjutsade ut mig och Arvid på vägen till sitt jobb. Vi gick in till momma och somnade i hennes säng. Klockan tio klev Robban upp, vi bestämde oss för att boka taxi och åka in till Birsta. Där inne lunchade vi på Ikea och shoppade lite innan vi åkte hem. Det var inte speciellt roligt att vara där nå länge då det var så himla mycket folk :/ När vi kom hem vilade vi lite innan det blev mat dax. Kvällen har spenderats hemma vid tvn med familjen&gotta. Just nu sitter jag och överför lite bilder från telefonen till datorn. Äntligen! Ska försöka ladda upp några här innan jag måste kila till sängs. Robban somnade vid halv tolv, så han lär nog inte sova så himla länge imorgon.

Planera inför morgondagen är få. Kliva upp&hoppas på vackert väder så att vi förhoppningsvis kan ta oss upp till h-sand och gå på stadsfesten där. Det regnar just nu så dessa planer ser inte allt för ljusa ut. Lär nog bli en ganska lugn dag hemma. Lika bra så man inte spenderar hela lönen innan Stockholmsresan.

Jag är förresten lite oroad inför trippen neröver. Nu när det är sånt himla pådrag med svininfluensan.. Man ska ju helst hålla sig ifrån stora folkmassor och vi som ska på grönan. Jag tänker inte alls på mig själv utan mest för Arvids del. Den drabbar ju lättast unga&gamla.. Är säkert bara jag som är nojjig men känner jag mig själv rätt kommer nog Arvid få bära ansiktsmask "bara för säkerhets skull"

Nä nu ska jag lägga upp några bilder och hoppa i säng. Arvid måste jag nog väcka innan också så att inte mammamu sprängs inatt. Natti! =)
















23 juli

Hallå!

Idag har man då varit ledig och laddat upp inför en lång arbetshelg i lögdö.

Eleine kom till oss idag vid tolv tiden, vi åkte ner till timrå och gjorde lite bankärenden innan vi åkte in till Birsta. Där hämtade Eleine ut sin babybox på babyproffsen :):) Känns som det bara var igår då jag själv hämtade ut min.. Tiden bara rinner iväg. Arvid var lugn som en filbunke på Birsta city, ville sitta i bärselen på mamma så var allt tipptopp. Vi hittade ingenting, var ju halva rea priset på kappahl men där var det så himla urplockat vilket var synd :/

När vi kom hem tog jag itu med våran gigantiska diskhög innan älsklingen och jag gjorde hamburgare till middag :)

Andreas åkte sedan ner på mediamarket och hämtade igen våran 50" som pajjade för ca2 veckor sen. Så nu fick vi äntligen ta upp sovrums tvn som vi haft i vardagsrummet så länge. Vi har precis poppat lite popcorn också så vi ska kolla på någon gammalgoding och mysa ikväll. Arvid har precis somnat i sin egen säng, mätt&belåten. Hoppas att jag kan låta han sova där ett tag innan jag blir för nojjig och hämtar tillbaka honom. Än är han så liten så jag vill ha honom mig nära så mycket jag bara kan. Och sen att godingen är extra mysig när han sover gör det inte lättare att släppa ner han i spjälsängen.

Nä nu väntar film&mys. Natti!

22 juli

Hejsan!

Sen sist har det hänt en del, I fredags vart min bil stulen.. Jävulskt tragiskt att det finns människor som är så fruktansvärt avundsjuka.. Till vår stora förvåning fick vi tillbaka den i söndags då min klasskompis joel hörde av sig och berättade att han hade sett den utanför han i sörberge.

Jag och Andreas var på väg och skulle gå på bio, och hade lämnat Arvid ensam med momma för första gången. Men när vi fick höra om bilen var det ju bara att lämna allt och åka dit ist. Polisen kom och kollade, dom kunde intee göra så mycket. Bilen var låst, som den inte hade varit då den vart stulen. Och ingen extra nyckel hade vi heller.. Fick ringa bärgarn som drog hem den. Hemskheter..

Farfar Tobbe och Farmor Eva har ju varit på besök här tills i Söndags också. Vi har hunnit med en hel del roligt =) Synd att det bara blev en kort visit för dom dock, men vi funderar på att åka ner till dom i höst.

Idag är det onsdag och jag är ledig igen. Har jobbat eftermiddag nu måndag och tisdag. Igår drog vi en sväng på Ikea och Robban handlade lite dya gardiner mm. Klockan två idag ska jag och lillgubben till doktorn i Liden. Doktorn ska klämma och känna lite på lilleman (helt enkelt en rutinkontroll) Vi ska hämta upp Camilla&Tilda också då dom ska vara där en halvtimme innan oss, Tilda ska få en massa läskiga men (nödvändiga) sprutor idag. Uscha, tur det är ett litet tag tills Arvid måste ta dom. Jag som är så himla spruträdd.

Vi ligger fortfarande i sängen så vi ska väl ta och kliva upp, Arvid ligger på mage och det ser ut som att han mer än gärna skulle vilja krypa hehe.

Till helgen jobbar jag fre-sönd 0800-0030. Kommer bli en tung helg, men efter den har jag jobbat mina 170 timmar och är ledig hela augusti igen :D Jag vet inte vad vi ska hitta på i helgen dock.. Får ta ett snack med Herr Mattsson och se vad han tycker.

Nä nu ska vi kliva upp och klä på oss. Hejsålänge!

16 juli

Hallå!

Veckan rullar på som bara den. Imorse lämnade jag av Elin som varit här sedan i Söndags på tåget innan jag åkte ner till Lögdö för att jobba med Robban. Det är jätte tråkigt att Elin åkte igen, vi hann inte alls göra allt som man hade velat. Men vi fick iaf tre riktigt mysiga dagar =) Idag har det varit jobb som sagt. Beställde taxi in till Birsta och kom dit vid tre tiden. jag hade med mig Christoffer eftersom det var både barnvagn och rullstol som behövdes rullas. Vi åt på Mc´donalds och Arvid bara låg och var allmänt söt&gullig i vagnen. Nu är vi hemma igen, Arvid är nere med farmor Eva och farfar Tobbe så nu ska jag passa på att städa lite och uppdatera här innan lilleman vill ha mat i magen igen. Förhoppninsgvis stannar dom längre än till Söndag så att vi hinner hitta på nått roligt =) Jag har helg nu men Andreas jobbar på som vanligt imorgon.

Idag på Birsta mötte jag även upp Camilla så vi fick gå och betala hotellet vi bokat till våran lilla Stockholms visit den 31 till 2 augusti. Det kommer nog bli jätte roligt, det blir 9 vuxna och 3 små bebisar. Känns extra bra att inte våran Arvid blir ensam liten med :)

Nä nu har jag en massa att göra, har helt och hållet låtit hushållet förfalla den senaste veckan. Har inte alls orkat göra någonting, så det får man skit för nu. Men som sagt bra att passa på medans barnpassning finns. Hejsålänge!









13 juli

Hallå!

Helgen har gått oväntat bra, andreas var med mig och arvid hela helgen vilket underlättade en hel del. Vi gjorde en massa rolig saker, åkte bla på crousing i Ramsele, åt en massa gott och umgicks med trevligt folk.

Min kusin Elin kom också igår på besök ifrån Malmö. Super roligt att hon äntligen kommer och ser hur vi har det med lilla Arvid och allt. Hon stannar tills Torsdag så vi ska försöka hinna med att hitta på nått skoj =)

Idag har det varit dåligt väder så vi har passat på att dra en Birsta sväng. Vi åt lunch på Charm för att sedan åka ner till Timrå och knäppa kort till tidningen. Arvid var super söt som vanligt men andreas&jag vart nog inte alls lika bra. Efter fotograferingen blev det Birsta igen. Elin shoppade lite sen handlade vi mat innan vi äntligen åkte hem. Andreas gjorde köttfärsbiffar&potatis. Elin och jag har precis kollat på lipstick girls och ätit äppelpaj. Nu sitter vi vid varsin dator och nördar en snabbis. Arvid har jag lagt i hans spjälsäng, han ligger ovanligt lugnt och john blund är nog inte allt för långt bort. Jag är nöjd att jag hållt han vaken så pass länge, annars brukar han somna vid tio och vakna vid åtta. Imorgon kanske han vill sova lite längre istället då =) Vilket är bra för mamman, hehe.

Här kommer några bilder på vårat lilla hjärta som får avsluta inlägget. Godnatt =)






8 juli

Hallå!

Idag har det inte hänt mycket, inatt kom jag hem innan klockan ett. Arvid sov som en stock så vi smög upp och la oss vid våran Andreas.

Imorse låg jag och lilleman och drog oss i sängen ända till klockan tolv. Hua vilket underbart barn jag har, snäll som attan bara han får tissen och mysa med morsan. När vi klev upp gjorde vi färdig all disk innan vi la oss och fortsatte mysa i soffan :) Härligt med en hel lugn hemma dag.

Andreas kom hem strax efter fyra och vi började då med maten. Vid sex tiden kom Andreas mormor&morfar förbi för första gången. Vi fikade och Arvid fick jätte fina kläder.

Nu ligger vi alla tre i vardagsrummet, jag har precis kollat på mitt favoritprogram (csi) och pojkarna ligger och snarkar för fullt (båda två)

Ska ta och väcka upp dom snart så vi kan gå upp och lägga oss. Andreas jobbar imorgon så jag vet inte alls vad jag och lillgubben ska hitta på. "Mormor" kom hem från sin umeå körning ikväll så vi kanske åker ut och myser med henne =)

Nä nu säger jag godnatt, kram på er!



<3



Snart är Arvid en hel månad. Tiden bara rinner iväg, det är helt otroligt att detta underbara barn har legat i min mage i över

Här kommer några nya bilder på prinsen som blir mer och mer rörlig&rolig. Lik sin far är han också nå enormt.









7 juli

Hallå!

Jag har ju börjat jobba igen nu i juli efter en hel månads ledighet. Denna vecka är rätt kämpig då jag jobbar mån-tisd 1530-0030 och fred-sönd 0800-0030. Men jag måste säga att Arvid har varit en ängel och underlättar jobbet en hel del. Känns faktiskt rikgit bra att kunna tjäna lite pengar och samtidigt få vara med lillprinsen. I helgen är vi ensam hemma här i lögdö, mamma pappa och lillebror ska nämligen iväg på dragracing i piteå. Vi är lite ledsna som måste stanna hemma men vi ska nog hitta på nått roligt att göra vi också. Som tur är ska Andreas sova här med oss så att jag inte blir helt ensam med både Arvid&Robban.

Idag har jag, mamma, arvid och carro varit in till Birsta. Vi började med att luncha på Ikea innan vi började kolla runt. det var så jäkla mycket folk där inne idag så man nästan storknade. Beror nog på det dåliga vädret och att de flesta gått på semester nu. Jag inhandlade en musik mobil till barnvagnen. Äntligen kan man säga, jag har letat och letat med inte hittat någon riktigt bra. Men nu när mamma var med kom hon på en jätte bra lösning på att jag inte fick på den jag ville ha på min vagn så vi tog en sväng in på panduro och hittade lösningen på problemet. Så nu kan Arvid ligga lugnt och stilla i vagnen och lyssna på lite rolig musik =D 

Nu sitter jag som sagt med Robban. han har precis lagt sig och kollat på en film så då passar jag på att uppdatera. Arvid ligger och sover på morfar, snart ska vi åka hem till pappa och mysa. Sov här ute i lögdö natten som var eftersom Andreas varit borta och jobbat. Jag tycker inte att det är allt för roligt att sova i huset själv. Nu ska jag skynda mig att lägga ut lite bilder på lilleman så ska vi snart åka hemöver. Imorgon och på torsdag är jag ledig så är någon sugen att hitta på nått så hör gärna utav er =) Natti Natti!


4 juli




Dåligt med uppdatering här på ett tag. Tänkte bli lite bättre på det nu när vi börjat fått till vardagen med lilleman :) Här kommer lite bilder tills vidare.




RSS 2.0