Sick

Söndag idag och det innebär heldag på jobbet. Skulle faktiskt behövt travat lite ved där hemma medans det är fin väder men jag är fortfarande extremt slut i kroppen tack vare den här tjuriga förkylningen jag har så det känns lika bra att slöa till det lite här med Robbis idag :) Jobbar bara ons o torsd till veckan så jag hoppas att jag blir frisk snart så att vi kanske har nått att elda med i vinter. Blir nämligen ingen fjärrvärme för oss iår då de har dragit ut på tiden så länge nu att vi passar till nästa år istället. Energi mässan är nu den 19:e på Nordic hallen också så vi får väl se om vi faktiskt ratar fjärren helt och hållet. Jag ser ju faktiskt gärna att vi investerar i pellets och sol celler.

Nä nu ska jag göra nått vettigt utav dagen, ut och lapa i oss lite utav solen som lyser så härligt idag :)

Kram på er!


Hej å Hå

Den här arbetsveckan har varit minst sagt påtaglig. Har gjort 45h de senaste 2 dygnen :) Det är verkligen roligt att få varva vardagen med lite lastbils körning såhär ibland. Men nu är det helg och läge för lite vila :) Jag och barnen har precis kommit hem, dom sov i lögdö inatt och när jag slutade vid halv sex imorse så orkade jag bara inte köra hem så jag sov en stund på soffan där. Tur man har mamma o pappa som kan hjälpa till ibland för jag slapp ju kliva upp när dom vaknade.
Herrn i huset är och jobbar borta antagligen hela helgen och in på nästa vecka, tur jag har barnen som kan mysa med mammsen. Barnen somnade i bilen påvägen hem så jag bar bara över dem till våran säng och dom sover än, jag ska kanske ta och slumra till en stund jag också innan vi drar igång kvälls myset :D Trevlig helg allesammans!


RSS 2.0