elin och jag

image17

image16

29 april

Äntligen helg! Idag på+ skolan har jag bara kört en massa bil :) var på Sundsvalls bildemontering två gånger, först köpte vi en begagnad startmotor till våran nissan. Men när vi skulle sätta i den i bilen såg vi att den var på tok för stor, så vi fick åka tillbaka och lämna igen den. När vi kom tillbaka till skolan sen igen var klockan runt elva, så då fick vi sluta. Pappa och Glenn kom och hämtade mig så for vi till Schenker och lunchade! Det vart stekt fläsk, potatis och lök sås. Nu har jag varit hemma en stund, väntar på att klockan ska bli halv tre så jag kan åka in till birsta. Jag ska ju nämligen in på min första arbetsdag! Det kommer nog bli roligt, Andreas och Erica ska komma och joina mig sen på Ikea så ska vi väl kika runt en snabbis :) Ikväll blir det en lugn kväll, ska bara mysa på med hjärtat mitt. Var ju ett tag sen han var hemma :/ Imorgon fyller jag år, känns inte som någonting speciellt att fylla 17 men paket får jag ju ändå :D Valborgsmässoaftonen ska vi nog fira uppe i Indal, men vi får se. Nu ska jag ut och surva grabbarna med vatten. Ha en fortsatt bra dag och håll tummarna att jobbet går bra.


27 april

Hejsan mina kära vänner!

Gårdagen var urmysig, fick vara med mina favorittjejer Emma och Erica. Först åkte vi på macken och handlade gotta, sen for vi hem till mig och kikade på film och bara umgicks :) Klockan halv tolv åkte Emma hem för att hon skulle tävla tidigt idag, så jag och Erica la oss i sängen och fortsatte surra. Fick mig även en dunder massage av super Erica innan vi somnade.

Idag vaknade jag upp vid elva tiden, låg och drog oss tills klockan närmade sig ett. Då klev vi upp och gjorde oss våffel lunch! Efter det la vi oss igen och degade framför tv:n. Har inte ens bytt om från sovtröjan idag, så lökig har jag varit idag. Men det har varit otroligt härligt!

Imorgon är det skola som gäller mellan åtta och fyra. efter det tror jag att jag ska inöver birsta med mamma, ska kolla på lite saker som jag ska ha när jag fyller år.

Nu ska jag ta och krypa ner i sängen och prata i telefonen med min Älskling. Han kommer förövrigt hem på Tisdag så då blir jag glad :D:D:D

NattiNatti!

26 april

Vaknade imorse utav att Elin skulle fara hem, hon måste ju ta sig ända till Malmö så hon ville fara tidigt. Hon fick en pumsig kram och sen somnade jag om igen. När  jag vaknade igen var klockan lite över elva. Då ringde jag till Emma och kollade vad vi skulle hitta på :) En stund senare kom hon och Maja och hämtade mig så drog vi in på Vår mässan. Det var ju en massa folk där som vanligt och en massa blandade aktiviteter. Hittade inget särskillt utan det blev en och annan glass innan vi sedan drog hemöver. Nu sitter jag brevid Ståffe, funderar på om vi ska fara och käka pizza för ovanlighetensskull, haha. Men ikväll vet jag inte alls vad som händer, kanske blir lugnt. Har inga speciella önskemål iaf. Ska ringa till Emma&Erica och kika vad dom säger. Men jag kanske skriver mer senare. Hoppas alla får en kanon kväll iaf, nu när solen lyser över oss och allt :)

25 april

Fredagen var kanon, slutade tidigare på skolan och som tur var hade jag tagigt med mig pullan på skolan (min mrx) så jag kom hem tidigt. Jag och Elin satt bara hemma och spelade guitar hero tills klockan vart nio, då skjutsade mammsen in oss till Erica. Där hann vi inte vara så länge innan Kalle kom och hämtade oss. Då bestämmde vi oss för att bowla. Jag ägde ut alla då förstås! Efter det var klockan ganska mycket, så vi drog en snabbis på Mc`donalds innan vi drog hem till Kalle och lirade ännu mer guitar hero! Mamma kom och hämtade oss vid två-tre tiden. När jag och Elin kom somnade vi nästan på bums.


24 april

Kom precis hem, åkte på begravning för farmor klockan elva. Det var otroligt fint, det var första gången jag var på en begravning sen jag var liten men jag må säga att det kändes bra att hon fick det så fint till slut iaf. Fick även träffa dom flesta i släkten, inte varje dag man gör det. Mina kusiner från Göteborg/Malmö bor ju hos oss över helgen och det är roligt. Sitter och spånar med Elin vad vi ska göra ikväll, ska väl ut på stan och snurra. Kanske max ikväll om Elin orkar köra :) Nu ska jag ut i solen och mysa med familjen och ringa min bejbi.

Jag längtar otroligt mycket tills du kommer hem på Tisdag. Då är jag ledig hela veckan så då jävlar Älskling ska vi hitta på nått roligt!

Hejsålänge.

23 april

Dagen var bra, var på skolan tills fyra då Emmsan kom och hämtade mig. Då for vi in till Birsta, käkade lite och sen kom mamma. hittade en kjol och en boddy ^^ Haha, den ser verkligen as löjlig ut men det blir ju fint med kjolen över iaf. Träffade även på Elin där ! Jag vart skit chockad för jag trodde inte att om skulle komma förräns på kvällen, men när vi sprang där på gina så fann vi varandra! Hennes väska hade hon tappat på tåget till varberg så hon hade ingenting med sig, fick gå och hitta lite kläder till begravningen imorgon då iaf.

Nu på kvällskvisten har vi mest fixat med en massa minnesblad och surrat skit. Ska kolla på film och mysa, Elin ska nämligen få sova på Andreas sida inatt! Hoppas jag inte blir alldeles för glad över att få sällskap. Hehe.

Imorgon är det begravning, hoppas verkligen att det blir fint.

Natti Natti!


22 april

Sitter här hemma nu och saknar min Andreas så sjukt mycket! Det blir ju inte bättre utav att jag är rastlös och ensam hemma..

Dagen idag har varit kanon, började inte förräns klockan ett och slutade fyra. Tog mig en rejäl sovmorgon för att sedan käka lunch ute i solskenet. Har varit toppen väder med inte ett moln på himlen under hela dagen.

Hela eftermiddagen sen jag kom hem har jag suttit och försökt fixat med farmors minnesblad, det är ju begravning på torsdag och eftersom jag är den mest high techa personen i min familj så vart jag offret. Och jag tycker väldigt synd om våran familj eftersom jag inte är ett dugg high tech! Haha, men det blev riktigt bra. Så nu är jag stolt och nöjd över att jag för en ggn skull gjort nått rätt.

Fick även ett samtal från Mc´donalds idag, och äntligen ska jag få börja jobba! På tisdag ska jag in och jobba för första ggn, det känns sjukt bra. Behöver verkligen det extra tillskottet så att jag kan ta min man och åka på romantisk semester ;) Hehe!

Nu när jag är klar vid datorn ska jag börja städa till lite här hemma eftersom mina kusiner från hela Sverige kommer imorgon, vi har 13 rum att dissponera men jag tror det kan bli tungt iaf så ni kan ju tänka er vad folk det ska komma.. Bäst att sätta fart nu då så att man hinner bli klar tills Bejbii ringer.


image15image15

21 april

Idag är det då måndag, den är dock inte lika seg som alla andra måndagar. Idag är vi på skolan nästan hela dagen, har precis varit på en föreläsning om kvinnojouren och snart ska vi på en om mansjouren.

Jag slutar klockan fyra idag och då har jag lejat Andreas att hämta mig. Han är förövrigt och svansar runt i birsta med min mamma nu, jag fick chocken när han ringde och sa det. Hualigen! Hehe.

Klockan sju åker andreas med flyget till kiruna igen, känns verkligen inte att han har varit hemma en hel vecka. Men som tur är kommer han hem igen den 29, och det är bäst för han eftersom jag fyller år den sista!

Fint väder har vi idag också, och jag har märkt att dom flesta tjejerna redan börjat ta på sig klänningar osv. Men tråkiga jag har fortf lång kalsongerna på! Jag förstår inte, jag är en frusen människa.. Andreas och jag tog en sväng förbi två bleka igår efter staden, han fick fan färg men inte jag! Några veckor utomlands hade ju inte suttit så fel just nu.. Får se hur det går för mig och erica, om det blir någon semester innan allt jobbande.

Nu ska jag fortsätta vara social med mina tjejer, efter skolan ska jag bara mysa till det med älsklingen min innan han far och sen vet jag inte alls :) Hör gärna utav er om ni har lust att hitta på nått!


image14

20 april

kom precis ut ur bastun, nu ska jag och andreas ta och kolla på film så fort popcornen är klara :) har laddat ner en ny film så vi får väl se om den är bra.

helgen har varit kanon, har umgåtts med de bästa och haft jätte roligt. kanske lite för roligt, var ute och gick inatt så ikväll får man nog lida utav hostande och ömmande halsar.

äntligen har vi kommit till rätta hemma i lögdö också, allt har blivigt kanon, förutom de fula tapeterna då, men det ska nog lösa sig inom en snar framtid:)

nattinatti!



andreas nilsson my love, don´t ever leave me <3


17 april

igårkväll åkte jag andreas och jori till åkersjön. var ut och åkte i fin vädret idag :) kom hem för en stund sen, var in hos jens och hämtade flyttkartonger också så nu ska vi snart orka att börja packa.

fick även ett väldigt roligt samtak idag, jag har fått jobb :) så nu jäklar blir det andra bullar, eller ja mer klirr i kassan iallafall!

måste bara berätta nått sött, andreas och jag var på birsta city igår och då köpte han likadana puma skor som mig, så nu är vi likisar :D hehe.

imorgon ska andreas jobba ute i söråker en sväng så då passar det bra att jag bara går halv dag. på kvällen vet jag inte alls vad det blir, nått roligt kanske bio om man har tur :)

ska bada med min bejbii nu, hejsålänge

16 april

Idag är det onsdag och jag går till klockan fyra. Känns ganska segt, men efteråt ska jag åka in till stan och träffa Andreas. Vi ska nämligen se till att han får sig en klippning. Har egentligen svenska nu men som vanligt är man klar med allting och får sitta och löka.

Igår var jag på arbetsintervju på Mc`donalds. Jag tyckte att det kändes jätte bra så jag får bara hoppas att dom fick samma intryck! ´Fick veta i förra veckan att jag har fått sommarjobb, men det känns ändå inte tillräckligt. Jag vill jobba mer. Andreas kom hem igår också, så jag hade kidnappat med mig erica till Indal så maten stod på bordet när Älsklingen kom hem från jobbet.

Nu ska jag ta och surra lite med Caroline, vi hörs.


14 april

måste börja med att säga att helgen gick som smort! lite strul där på fredag natt, men när gomammsen kom och hämtade mig där i natten så vart allt bra. på lördags morgonen drog vi iväg till kramfors gänget, riktigt roliga&goa gubbar som är med där. vart kvar där över natten, sov typ två timmar men det var det lätt värt, haha.

idag var det då skola och jag var som vanligt sen, men jag och caroline började med att kika igenom klasskassan, just nu har vi precis 10000 kronor efter alla bilar vi har fixat till, så på tre år ska vi nog få ihop så att vi kan hitta på nått riktigt skoj!
klockan tio i elva ringde mamma min till mig och sa att hon skulle komma och hämta mig för att farmor låg på hospic och höll på att dö.. det var inget roligt telefonsamtal men det var bara att hoppa in i bilen och fara. när vi kom dit satt pappa och farfar och grinade, farmor var helt okontaktbar.. jag och mamma tog henne i hand, då hörde vi två höga andetag sen andades inte min farmor något mer.. det var första ggn i hela mitt liv som en människa har dött precis framför mina ögon. men det kändes faktiskt bra på något sätt, hon har lidit så fruktansvärt mycket under de senaste två åren, hon dog iaf fridfullt och det får jag väl vara glad över. kom alldeles precis hem, varit och fixat lite med kistan och så och sen orkade jag verkligen inte åka tillbaka på skolan.

andreas kommer hem imorgon, och det är verkligen på tiden. har gett honom stränga order att han aldrig mer få lämna mig men vi får väl se hur det blir med den saken. allt går ju inte riktigt i medvind för mig just nu..

när jag ändå är på g och skriver så ska jag berätta att min storebror robert har gjort framsteg med sin rehabilitering.igår när jag och mamma åkte dit gav jag honom som vanligt festis, men vi brukar alltid trycka lite lätt på förpackningen så att det kommer på tungan så får han svälja själv men nu frågade jag robban om han inte kunde suga istället och visade med en ansiktsmin hur han skulle göra och se på satan, han gjorde det! nog för att han drog in för mycket så att han höll på att kvävas men det var en annan femma, jag blev nöjd ändå. för på nått sätt måste han ju förstå oss då ändå. nu är jag fylld med nytt hopp för robban, vi firade även med kina efteråt, tyvärr fick ju robban påsmat i magen men vi sa att om han låtsades riktigt mycket kanske det på nått litet sätt skulle smaka lite kina, hehe.




VILA I FRID FARMOR HJÄRTAT. VI KOMMER SAKNA DIG!


image13

11 april

Just nu sitter jag på skolan, slutar tjugo i två och har svenska nu men gör absolut ingenting.
När man kommer hem blir det till att diska lite och sen packa inför helgen. Jag hoppas verkligen att helgens övning går snabbt och smärtfritt så att det snart är tisdag och Andreas kommer hem.

Det är verkligen synd om Andreas när han är i kiruna och jobbar, han får se när porrfilmer spelas in och se när dom fränaste crosskillarna gör backflips och allt möjligt på sina träningar.. hmf.. synd om dig!

Nu ska jag kila iväg med grabbarna och luncha, men uppdatering senare är inte helt omöjligt.


Tjillevippen!
image11

Jag älskar MIN Andreas av hela mitt hjärta!

10 april

godkväll!
veckan har gått riktigt fort tycker jag, imorgon är det fredag och äntligen helg :) imorgon klockan sju ska jag vara på lv5 för att påbörja helgens övning. vi vet inte vad vi ska få göra men nått roligt lär ju emelie hittat på.

idag slutade jag klockan elva, lyxigt tyckte jag så jmamma och jag drog in till birsta. skulle skaffa mig ett par nya glasögon eftersom jag tappat de förra.. hittade två par jätte fina svart/röda så dom vart det :) efter det vart det självklart mc´donalds. åkte med mamma på jobbet tills pappa slutade vid halv fem, kom hem och började med maten. efter maten åkte vi till holm, kom alldeles precis hem. mamma och jag har varit ute och åkt 13 mil :/ men då har vi sett det mesta också. var till andreas lägenhet och städade lite eftersom vi inte hann göra det sist. men nu orkar jag inte mer, ska jag ta och dejta kudden och prata med min bejbi <3
natti!

8 april

idag började klockan halv ett. mamma kom och hämtade mig med lastbilen vid halv tolv, vi for på sibylla och käkade :) dagen gick bra, fick måla lite och köra lastbilarna. när jag kom hem satt jag mig som vanligt vid datorn tills mamma kom hem och vi for till h-sand och träffade robban :) jag såg han sitta upp för första ggn, lika lelös som vanligt men ändå. vid nio tiden åkte vi mot ica maxi, var tvungna att handla mat. riktigt trevligt när det inte var allt för mkt folk. nu sitter jag vid datorn igen, käkade precis lite kvällsfika och ska snacka med andreas nu :) han sa förövrigt upp lägenheten idag för han ska bo hemma med mig :) jag blir så glad att han överhuvudtaget kan tänka sig det :) men nu ska jag prata i telefonen med bejbi innan han somnar. på återseende!

7 april

hallå!
helgen har varit kanon, förutom att jag har varit lite krasslig som vanligt när andreas för en ggn skull är hemma.. var hemma från skolan på fredags, låg i indal hela dagen och bara lökade. andreas kom hem vid ett tiden och då lökade vi bara hela fredagen :)

på lördagen klev vi upp vid tio tiden för mamma, pappa och vincent skulle komma och hämta oss, för vi skulle bege oss ut i birsta. det var faktiskt också mycket trevligt, lunchade och knatade runt i fin vädret.

nu till det bäst och kanske kyligaste i helgen, söndagen. vi klev upp klockan 06.00 för att åka med robin till umeå där han skulle tävla i hillcross. han var riktigt duktig och klarade sig till finalen, men då pajjade ju skotern förstås. men det stoppade inte våran robin, han lånade mickes skoter och fick tävla ändå, en mycket spännande final gav han oss iaf och han kom på fjärde plats efter lite strul och en rejäl vurpa :) stolta vart vi, men fort efter finalen var klar gick vi och grattade robin för att snabbt sedan åka och äta på max :) somnade snabbt och ovaggat i bilen hem och vaknade inte förräns i indal. då tog tröttheten övertaget och vi vilade tills mamma hämtade oss vid nio tiden.

imorse var det inte alls lätt att kliva upp till skolan när man har en sexigt hårig karl där hemma i sängen.. men nu kände jag att jag åkte på riktigt rejäl huvudvärk så man kanske måste åka hem iaf ;) hej så länge!


4 april

hej!
idag har jag varit hemma från skolan. vaknade upp i indal ensam och illamående så jag tannade hemma.. bejbii kom hem vid ett tiden och sen dess har vi bara myst :) fick en oerhört god middag på kvällskvisten av min man, som va riktigt god. just nu kollar jag på trean medans andreas ligger och snarkar för fulla muggar.
lillstackarn är slut. jag ska lägga mig snart ockaå för imorgon kommer mamma och hämtar oss och då ska vi på ikea. jag måste ju köpa ett par nya brillor eftersom jag tappat bort mina gamla. sen lär man väl hitta en massa annat nödvändigt också, hehe. men ha en fortsatt bra kväll.
hejdå!



3 april

hej!

jag sitter på skolan just nu och gör inte speciellt mycket. idag har vi bytt en avgasrör och jag har slipat en stålram till bilen vi håller på att rusta upp. faktiskt ganska jobbigt att sluta så pass tidigt när man har så roligt på skolan :)
men skönt att komma hem och fixa till sig för idag ska jag&emma åka till birsta och bränna lite pengar! jag vet dock inte vd jag ska köpa, men det brukar ju lösa sig ganska snabbt.. hehe.

imorgon är det äntligen fredag och hjärtat mitt kommer hem. lär väl bli en ganska lugn&mysig kväll bara :) 

men nu ska jag röra mig hemmåt, ha det bra!

hejdå!

oh it's a wild world

hej!

nu var det ett tag sen man kunde uppdatera bloggen här men kommer en liten resume sen sist.

i lördags hade försvars utbildarna 100 års jubileum på stadshuset,  jag tog med mig erica som sällskap och mamma och pappa följde också med. det var verkligen fint det dom hade gjort där, när vi kom in i stadshuset fick vi fördrinkar i väntan på att maten skulle serveras. klockan sju öppnades dörrarna till spegelrummet (där vi skulle äta) vi fick en underbar tre rätters middag med både alkohol och underhållning till. men det bästa på kvällen var nog att jag fick ett stipendium och ett hederspris som jag inte alls visste om att jag skulle få! stipendiumet låg på två tusen kronor, och det fick jag eftersom jag har varit en sån aktiv medlem under det senaste året. hederspriset fick jag för att jag hade gjort mest timmar inom hela föreningen även om man räknar med hemvärnet. det var riktigt roligt att se gubbarnas miner, när jag som sexton åring gör fler timmar än de :D iaf, efter efterrrätten öppnade dom baren som dom hade där, med mina två tusen som inte alls passade fel började man vara kung i baren då förstås. vid halv tolv berättade mamma och pappa att dom skulle åka hem men att jag kunde ringa då jag ville ha hämtning. kung tänkte vi! emma som var med oss fyckte att vi skulle ta oss in på krogen eftersom festen här höll på att ta sut, så när vi skulle gå och hämta jackorna stod jag som sist kvar vid vårat bord och skulle precis gå när våran bartender kom förbi och skulle ta alla våra gammla glas osv. då frågade jag lite smart honom hur man kom ner till krogen eftersom jag inte var härifrån och inte visste. då var han så snäll så han sa att jag kunde ta köksingågen så skulle vi slippa gå ut och frysa i kylan. det tackade jag verkligen för! när vi hämtat jackorna och det så gick vi därför ner med hjälp utav köksingågen. väldigt praktiskt, där var vi då och partyt kunde börja :D vid tre tiden ringde jag till mamma och bad hon hämta oss, men innan vi åkte hem så åkte vi på max för att äta lite. det var alltså en toppen kväll :) det är ju inte varje dag två sextonåriga tjejer får gå på fin middag och sen slinka ner på krogen! haha.


så till söndagen. den spenderades bara i sängen. jag klev upp en enda ggn och det var när mamma sa att det var mat! haha. jag var ganska slut, men det får man faktiskt vara efter en sådan lördagskväll. vart faktiskt inge piggare när jag såg hur mycket pengar jag gjort av med på krogen heller.. haha!

och igår började skolan igen, faktiskt riktigt trevligt att se alla och få börja jobba lite igen :) fixade bossen nya lilla vita polo, hann hade även köpt fel nya hjulbultar så när jag hade bytt och vi skulle köra ut den så stod vi och burnade inne i garaget innnan vi ens kom ut ^^

idag börjar inte förräns tjugo i ett, men stoffe tog packen imorse så det blir till att ta sur mrxen till skolan.. länge sen man körde den, hua! ikväll ska jag åka med gården på en liten kurs ute på folketshus i söråker, vi ska få lära oss självförvaltning och vad det verkligen kräver :) kommer nog bli riktigt trevligt.


på fredag kommer äntligen min bejbii hem! gud vad jag saknar dig älsk! han är nämligen i kiruna och jobbar arslet av sig nu.. så till helgen ska vi bara mysa och rå om varandra :)

hejdå!

 1 2 3 4 .

1&2 är på mig och min älskling. 3. erica och jag under middagen. 4. på väg ner på krogen!

RSS 2.0