090922

Hallå!

Igår satt jag mig ner och skrev ett jäkla lång inlägg. Men vad tror ni händer, jo jag tog för lång tid på mig och allt bara försvann.. Jag vart så sur att jag inte orkade skriva nått då istället.

Ny vecka nudå, andreas är borta på jobb så jag gömmer mig självklart här nere i lögdö hos mor&far min. Men jag har faktiskt jobbat varje kväll här sen i fredags så det är väl inte så konstigt att jag stannar kvar när klockan ändå är mitt i natten. (till mitt försvar) hehe.

Idag började jag inte förräns klockan tolv. Jag lämnade av Arvid hos mommen på jobbet. Han fick åka lastbil och lasta med henne :)) Han hade haft jätte roligt när jag hämtade hämtade honom vid tre tiden. Dom hade till och med hunnit sova 1,5 timme i lastbilen för att mamma hade haft det så lugnt. Mysigt! Själv har jag en massa lastsäkring och lasträkning i huvudet nu, micke våran lärare har bara tryckt i oss en massa viktigt idag. Hoppas att någonting fastnat i mitt huvud iaf.

NU sitter jag som sagt här i lögdö med Robban, stoffe&Arvid. Lilleman slocknae för en stund sen, skönt att man får tid på kvällen att göra lite egna saker men då vaknar han så himla tidigt på morgonen istället. Hm :P Och inte är man smart och lägger sig tidigt inte. Nä man ska sitta inpå nätterna tills ögonen nästan ploppar ut innan jag går och lägger mig. Ja värdsliga problem egentligen. Förresten så gjorde jag klart dop inbjudningarna igår, det är faktiskt inte allt för lätt när man inte är så duktig med dagens teknik men till slut så lyckades jag. Det är ca 40 inbjudningar som ska ut så håll ögonen på brevlådan nu vettja =) Jag hoppas och tror faktiskt att jag kommit ihåg alla mina nära&kära nu. Om det finns någon fler som vill komma är det bara att höra utav sig till mig :) Jag tänker mest så att jag vet hur mycket fika vi ska fixa&så.

Chokladpuddingen står i kylskåpet nu, tror att vi ska ta en titt om den är färdig snart. Mamma och pappa kommer alldeles strax hem så vi tänkte överraska med något gott =)

Imorgon är jag hel ledig som alla andra onsdagar, vi ska egentligen ha en lektion mitt på dagen som är i 50 min.. Men jag har fixat så jag sköter den lilla hemifrån. I sommras när jag var in till skolan lät allt så bra, det skulle gå så bra att göra det mesta på distans men nu när man har börjat är det nästan så att jag måste fråga varje lektion om jag måste komma på nästa eller om det finns någon snäll, villig själ som kan skicka på mailen.. Lite dålig stil faktiskt, jag har ju en hel del bollar i luften just nu.

Nä nu är dom snart hemma, dags att ställa fram :) Hör kanske nått mer framåt helgen. En massa spännande som händer då ju :)

Kram och hej!

Tävling - OA PIP!



Jag är med och tävlar om en fin trikåmössa från
OA PIP hos annasara.net!
Tävla här du med!


090920

Hallå!

I veckan har det hänt mycket. Vi har bla hunnit med birsta med sara, tre månaders sprrutan (som gick oväntat bra) han är så duktig våran lillefis och sen har vi varit på bilbingo med sofia mamma och sara =) I helgen har jag jobbat med robban också, så i fredags vart det lugnt och igår var vi lite chaufför. Idag blir det en lugn dag. Andreas kom hem igår så vi ska mysa hela dagen. Jag jobbar ikväll också, och andreas åker till iggesund.. Men nu är det förhoppningsvis sista veckan han åker innan han blir pappa ledig =)=) Jag och arvid har skola i veckan, men det ska vi väl försöka klara utav också.

Hejsålänge!

090912

Hallå!

Idag är det en stor dag, Arvid blir nämligen 3 månader idag! Min lilla pojke börjar bli stor :´) Vi firade det med att åka till birsta för att handla en mat stol till honom. Jag och andreas passade på att fika också. På hemvägen handlade vi lite pellets så nu är det varmt och gott här hemma må ni tro! Igårkväll var jag mamma&helene ut på krogen. Hamnade på nya espan där vi hade riktigt trevligt. Andreas och arvid hämtade oss runt två tiden :):)

Ikväll har sara&robin varit här med oss. Vi lagade hemagjord pizza och sen har vi bara legat på soffan och kollat film =) Dom åkte precis, så ska kolla lite budgivningar på tradera nu innan vi ska lägga oss i sängen och sova. Imorgon vet jag inte alls vad planerna blir. Lugna hoppas jag iaf. Natti kraM!

ps. Jag älskar mina prinsar, arvid&andreas <33

090910

Hallå!

Igår var jag, arvid &mamma i birsta hela dagen. Jag köpte mattan på ikea som jag tittat på typ tusen gånger.. Den här gången föll jag för frestelsen. jag har ännu inte fått in den i mitt vardagsrum men jag känner ingen ånger (än). Vid sex tiden lämnade jag arvid hemma i lögdö, med helene&pappa som barnvakter medans jag åkte på bilbingo med sara. Vi vann inget men jag var jävligt nära hela tiden! Nästa vecka är det sista gången för iår, kanske måste försöka åka på den också (a)

När jag kom hem igen hade det inte gått någon nöd på lilleman, han hade nog inte ens förstått att mamma var borta.. Hmf. Vi gick och la oss vid halv tolv tiden.

Imorse vaknade arvid vid halv sju, var bara att kliva upp och roa honom i en timme innan det var dags för mig att åka på skolan. Momma jobbar eftermiddag hela veckan så hon fick äran att ta honom. Jag kom hem till lunch och matade och när jag kom hem från skolan igen vart det mat igen. Dagen har alltså funkat helt kanon! Fick köra lite lastbil idag, var ett bra tag sen sist men det gick kanon. Tror inte att cet kommer ta speciellt lång tid.

Medans vi har gått på ttc (två års tid) har det alltid funnits jävligt sluta människor där. Nu är det iaf en karl som tar priset. Allt han surrar om är sig själv och idag när jag och carro satt i fika rummet och åt pizza kom han och frågade glatt vad vi skulle bli när vi blev stor. Tack sa jag men jag ska nog bli yngre. Gubben skrattade till och sa att det har han försökt men det har inte gått så bra. Han frågade då ytterligare vad vi skulle bli när vi blev stor och vad vi gjorde där. Jag berättade då snabbt att vi var gymnasieelever som var där för att ta c&ce. Han vart alldeles chockad och vart tvungen att fråga hur gammla vi var. När han fick höra att carro som bara är 19 redan hade c behörigheten och att jag var på g såg han verkligen skärrad ut. Jag vart faktiskt lite sur, precis som att inte vi skulle kunna köra lastbil. jag tog då tillfället i akt att berätta att carro precis fått anställning på 50% i febriari åt brödernabäver där hon ska köra spetsbyte med tradare. Och att jag ska ploga härnösand-timrå. Han vart nästan otrevlig och mummlade nått i att vissa har tur och gick sin väg. TUR?! Vi får ju slita precis lika mycket som honom om inte mer, där har han halkat in på ett bananskal genom försäkringskassan.. Hua. Hade det varit jag som bestämde över försäkringskassan skulle jag inte ens låta sådär gamla&sluta gubbar utbilda sig och ta plats från oss yngre som verkligen vill jobba!

Nä nu ska jag inte brusa upp mig i onödan, det är väl bara att skratta åt gammskrället som sitter i sin surbuss och är avundsjuk på oss unga&härtiga brudar =)=) Go girls!!

Nu ska jag ta och slänga mig i duschen för att se försöka komma i säng innan tolv.. Skola imorgon som gäller, går som tur var bara till halv tolv. Så lillgubben får stanna med mormor (igen) då hans pappa är ute på rymmen.. Jobb Jobb så det nästan står ut genom öronen..... Jag tror aldrig att han någonsin haft så mycket jobb som sen han blev arbetslös!

Natti Natti!!

Lägger in lite bilder som inte hunnits med på senaste tiden, enjoy =)










Mammas älskling <3

090908

Hallå!

Igår skjutsade jag ut arvid till hans farmor i matfors. Där fick han vara medans jag var i skolan :) När jag hämtade honom hade han nog inte ens fattat att jag varit borta, lillgubben. Gjorde lite ärenden i birsta innan jag åkte ner till lögdö för att jobba. Jag gick och la mig vid ett tiden, så imorse när jag vaknade var mamma så snäll att hon tog arvid två timmar :) Så jag fick sova ut lite till. Klockan tolv åkte jag till skolan, skulle gå igenom lite servostyrning och däck. Så arvid fick vara kvar här med mamma "mormor".Klockan två var jag hemma igen och sen dess har vi bara myst =) Arvid ligger brevid mig här i sin fixie påse och sover bland en massa kuddar&filtar. När man kollar på honom blir man myspumsig. Andreas ringde idag och sa att han skulle komma hem. Självklart vart jag jätte glad, han ringde dock upp igen efter några timmar och berättade att dom stannade till och jobbade den här natten neröver huddik.. Ja det är väl bra att han tjänar pengar iaf, men jag tycker inte att det är värt att vara borta för det.. Så vi får se om han får tid i övermorgon att åka till försäkringskassan och kolla upp hans pappaledighet.

Imorgon är jag hemma hela dagen. Det är egentligen en lektion mitt på dagen. Men jag har fixat så att jag får ta den hemifrån =) Så imorgon blir det en mysdag. Jag och sara ska på bilbingo i stan på kvällskvisten. Så jag hoppas att andreas kommit hem tills dess och kan vara med prinsen. Hade ju med arvid en gång på bilbingon och han var som vanligt världens snällaste, men jag vart ändå stressad hela tiden :/ Så det är nog bäst för honom att få mysa hemma med pappa.

Nu sitter jag och nördar lite facebook, ska ta och lägga arvid i sängen och lyxa till det lite i massagefåtöljen som står inne på mitt rum innan jag också ska somna sött.


Ni får ha det så bra! Kram

090903

Hallå!

Dagen har varit lugn, jag och arvid har varit ute på lite små promenader men annars har vi inte besvärat oss till att göra så mycket. Just nu sitter jag och kollar på navy csi, efter det ska jag gå och lägga mig och lilleman. Han ligger och sover i sin vagn nu, men jag är ego och måste få ha honom vid min sida så jag kan somna mysigt. Pratade med andreas för en liten stund sen, han jobbar sista natten nu sen har han helg. Ska bli skönt att äntligen få vara hela familjen :)) Jag hoppas det blir en massa mys.

Natti Natti!

Tack....

Inatt var det tydligen några som hade lite roligt och hackade min blogg. Mitt lösenord var mycket simpelt men jag trodde inte att man skulle behöva annat (för vem ska vilja gå in på min blogg&förstöra)?! Nä tack och lov var lösenordet inte ändrat men jag fick mig ett mycket moget och fint header namn bajsnacke :) Tackar tackar. Hoppas det var mycket roande..


090902

Hallå!

Veckan har varit tuff.. Jag har åkt på en jäkla förkylning som aldrig vill verka ge med sig.. Oturligt nog har Arvid också blivigt sjuk :( Min lilla stackars plutt. Vi har tillbringat den senaste natten på sjukhuset. Vi fick lämna 44an idag vid fyra tiden då dom tagigt en massa prover på prinsen och haft han kopplad till någon underlig maskin som mätt hans syresättning i blodet inatt. Men allt dom kunde se var bara bra, dom har klämt och känt på han så det är synd om honom. Men det är ju tur att det finns folk som kan sånt där iaf :) Jätte skönt att få komma hem till slut. Eller ja, vi är inte hemma i indal utan nere i lögdö hos "momma&moffen" Alla vet väl vid det här laget att jag är sällskapssjuk och inte vill vara hemma när inte andreas är med oss. Men jag hoppas att han kommer hem imorgonbitti för nu längtar jag både hem&efter min kära sambo. Han har inte haft det så lätt de senaste dagarna heller eftersom han inte kunnat varit med oss. Jag har tyckt så synd om honom. Jag skulle aldrig vilja vara ifrån någon utav mina pojkar om dom är sjuka :( Men ja, jag hoppas iaf att vi blir friska snart. Arvid ligger här brevid mig och sover och det verkar inte gå någon nöd på honom. Jag ska försöka lura in tissen snart så att mamman också får vara nöjd&"tömd" :D

Imorgon har vi inte planerat någon skola. Lär inte gå på hela veckan, är lika bra att vara hemma och kurera sig :)

Nu ska jag spela lite farmville innan jag ska lägga mig brevid gogossen min. Han växer förresten så det knakar, snart är han tre månader :o Det är helt otroligt vad tiden har gått. Nu när vi var på sjukhuset fick jag lite flashbacks från förlossningen, jag tyckte att det var som igår fast ändå inte. Jag menar, jag kommer inte alls ihåg hur det var utan arvid. Han har ju funnits hos oss föralltid?  Hehe. Men ändå, jag hoppas inte att tiden går så här fort under hela hans uppväxt. Jag vill ju kunna hinna rå om honom lite också :) Väger 7700g gör han nu också. Ja en mamma skulle kunna prata hur länge som helst om sitt barn. För mig är han världens underbaraste barn =) Jag måste nog ringa och tacka andreas som hjälpt till att "göra" honom så underbar. Nä god natt på er allihopa.

Natti Natti!

RSS 2.0