29 mars

Hallå!

Dagen som sådan har varit helt okej.. Natten däremot var inte att leka med. Lilleman är förkyld, han har en sån hemsk hosta att han vaknat varje gång han hostar:/ Han har legat i våran säng så vi kunnat hålla koll men usch vad det är jobbigt att se ens lillabarn lida. Det verkar ändå vara bättre nu inatt peppar peppar:) Idag fick jag mig en sovmorgon som var välbehövd, klev upp vid elva tiden till dukat fika bord. Var iväg till skolan en sväng klockan två och skrev prov för första världskriget, kändes riktigt bra att få det gjort. Nu är det bara att ta nya friska tag för imorgon är det nationella mutligt i svenska b, men det ska väl gå vägen de med.

Eftermiddagen tillbringade vi en snabbis på birsta, åt middag på kära donken, kollade badrum och nytt soffbord. Carro, peter och jori tittade förbi här en sväng på kvällsfronten men jag fick ligga uppe med lillgubben som inte kunde somna. Till slut somnade vi bägge :D Det är därför man är pigg och go nu.. Haha!

Ska ta och kolla om man får plats att krypa ner nu igen och försöka somna om. Börjar efter lunch imorgon, skönt det också! Vet inte vad vi ska göra på em, hoppas på mys med sjuklingarna iaf. Godnatt kram!


28 mars

Hallå!

Ifredags kirrade man teorin för ce, det blev en kalas bra början på helgen. Åkte hem till familjen och tog det lugnt, pappa andreas kom ju hem från kiruna på fredagsmorgonen så det blev även en lugn hemma kväll tillsamans. Andreas lagade till en jätte god middag till oss så vi nästan storknade på soffan sen.

På lördagen sov arvid och jag länge medans andreas åkte ut på äventyr redan halv fem på morgonen. Tog en snabb dusch och insåg att jag var utan hårtork så det var bara att slänga på pannbandet och bege sig inöver birsta ändå där sara väntade på oss. Vi började med en tacotallrik på charm innan det var dags att spontan shoppa lite. Jag inhandlade bla. en jätte fin stickad tunika från cubus som också blev kvällens outfit. Klockan tre åkte jag ut till kläpp och lämnade av mini som skulle sova hos farmis. Själv åkte jag in till sara och fixade till mig innan vi åkte till festfixaren erican. Hade en toppen kväll, fylld utav kareoki och trevligt sällskap. Men det blev en sak som förstörde, det försvann en del pengar under kvällens gång.. Det är så tragiskt när det händer nått sånt. Men vi är inte blind om personen trodde det..

Idag sov jag och andreas ut, man skulle ju dessutom ställa fram klockan inatt så det blev ju extra sent innan man kom i säng så idag åt inte brunch förräns vid ett tiden. Inväntade att lillhjärtat skulle komma hem och nu ska vi börja planera lite mat. Allt hade gått bra hos farmis iaf och han hade varit världens snällaste:D

Nu är det kanske dags att berätta att vi ska få tillökning i familjen :) Och den här gången inte utav en skoter lr dyligt. Utan i September blir det en till liten i familjen och vi är så glada :D Jag tror andreas känner att vi segat ut husrenoveringen här ett bra tag och nu när vi snart ska bli flera har han nog fått nya krafter, för i veckan ska vi äntligen åka och bestämma lite tapeter och badrums grejjer!! JIPPIE.

Nä nu är det dags att styra ihop lite middag. Ha en bra söndag allihopa!


Mamammaamma

Det är allt arvid säger nuförtiden, åt allt! :D Det är så roligt att höra, men jag hoppas för guds skull att han lär sig pappppappappapa snart också :D Så inte mamma blir så uttjatat redan.

Igår kväll blev det en riktig toppen kväll, jag brukar faktiskt inte ha så roligt på krogen men igår var det riktigt bra! Jag tror det kan bero på att det var relativt mycke kändisar, jag är inte så mycket för att surra med massa nytt folk när jag är ute sådär och speciellt inte när man är ute och är nykter ;o

Kvällen började bra med en sväng på kina med jori&erica. Åkte sedan på föris hos kristoffer&vickan i granlo, där blev vi kvar tills klockan var strax innan tolv. Vi gick direkt till momento palace och blev kvar där hela kvällen. Klockan två blev det lite skjutsningar och sedan en sväng på max så jag fick äta mina älskade lökringar! :D Jag kom hem halv fyra efter en massa utsvävningar med folk som skulle hem. Tur man är super mamma för arvid vaknade kvart över sju! Nä jag var faktiskt inte speciellt fräsch då, så min underbara mamma "mormor" ställde upp och passade mini en stund så mamma fick sova lite extra.

Idag har vi inte alls gjort mycket, packade ner arvid i ny vagnen som moffen var iväg och köpte igår. Mamma tog med honom och gick en sväng till stavreviken medans jag och robban diskade.

Arvid har jag precis lagt i sin säng, han fick lite välling nu eftersom han fått en liten dum ovana att somna utan vällingen, men jag ska inte klaga för det är väldigt skönt att han är sån som kan somna precis vart som helst:P Men jag vill ju gärna inte att lillstackaren ska behöva vakna upp mitt i natten och vara hungrig istället. Jag har spanat lite fb nu iaf och ska ta och dejta kudden.

Imorgon är det lektion mellan 14-16.. Mer vet jag inte vad dagen har att erbjuda. På fredag smäller det också, då är det dags för e, hoppas det sitter. Natti natt!

v10

Hallå!

Äntligen kommer en uppdatering här och det var ju inte igår..

Jag och arvid är som många kanske vet i Alingsås och besöker min moster&mats. Vi flyger hem på onsdag och är landar klockan fyra. Jag hoppas mamma är där och hämtar oss då för nu var det hela två veckor sen vi sågs.

Vi trivs jätte bra här nere, det är riktigt vårväder, bar asfallt, nollgradigt och klarblå himmel.
Idag har vi varit på badhuset som de har här, det tyckte arvid var jätte roligt! Vi gick på drop in babysim, fast utan instruktör. Åhh vad han plaskade och skrattade. Hann då även se att det är en femte tand på väg, hör och häpna ;O Uppe dessutom, de är ju för bedårande de små risgrynen.

Arvid ligger inne med moster och vilar i sängen nu medans jag och mats har varit och handlat mat på ica maxi. Jag blev ju bjuden på en så fattig korv i ugn här i helgen att jag måste visa dem vad en riktig korgv i ugn är. Det ska ju vara en massa lök, sås&grädde!!! MMMMMMMMumms. Idag serveras det lassange som mats är betydligt mycket bättre på att göra :D

Vi längtar faktiskt hem lite nu, men nu har vi bestämt med pappa andreas att vistelsen hemma blir kort. Redan på onsdag kväll eller torsdag morgon tänkte vi bege oss upp till åkersjön. Det är väldigt intesivt när man för en gång skull är hel ledig. Så som sagt hoppas jag att mamma MORMOR kommer och hämtar oss från flyget?! :D:D

Och det här med flyg, hur underbart är inte det?! Jag och arvid var nere här på landvetten flygplats efter 1 timme och 15 min. Helt otroligt. Och vad gör min lilla skrutt så fort planet lyfter hemifrån? Han tvärslocknar. Haha! Det var visst mysigt att flyga. Han hann vara vaken hela femton minuter innan vi landade. Ja, jag kommer då aldrig göra annat än att flyga hit iaf :D

Jag önskar jag hade kunnat lagt upp lite bilder men jag har inte alls hunnit lägga in några på datorn så ni får duktigt vänta :) Ska försöka uppdatera med någon här innan vi hinner åka hem (: Nä nu ska jag lägga mig brevid mini och vänta på att det är matdags.

Ha det bra! Massa kramar från oss :D

1 mars

Hallå!

Måndag igen och allt börjar rulla på.. Jag jobbar ikväll, har varit och badat med robban idag. Blev inge skola då jag inte kunde skicka iväg arvid någonstans. Synd eftersom det är första världskriget just nu på historian..

Kälarne turen blev riktigt lyckad, det känns ju i kroppen efter nästan trettio mil vill jag lova. Men det är det lätt värt (:

Iveckan är det jobb och skola som gäller och sen på torsdag åker jag och arvid till moster&mats i alingsås. Jag längtar så mycket! Ska bli så roligt att träffa dem igen.

Ikväll åkte andreas med tåget till kiruna, han kunde inte åka igår det var strul med pelletsen hemma. Nu kommer vi inte synas på en och en halv vecka ;´( buhu..

Nä robban ligger och snarkar nu och jag ska ta och kila in till arvid som också sussar. Imorgon är det skola och sen vara med robban. Kanske börja kika över packningen.

Nä men godnatt då =)

RSS 2.0