Den här pärlan stod hemma igår när jag kom...

img_2753 (MMS)

Den här pärlan stod hemma igår när jag kom hem. Tack hjärtat! Jag har önskat mig en sån ett bra tag nu och äntligen är den min. Eftersom att jag oftast har barnen själv 24/7 blir det aldrig någon träning för min del, en promenad här eller där känns inte som att det räcker, men nu finns ju åtminstonde möjligheten till att träna lite och det tackar jag för :) Första passet drog jag av redan igårkväll när resten utav familjen snarkade för fullt. Det var riktigt skönt och absolut något jag måste göra snart igen! Idag är det jobb som gäller, det är bara 8-16 så det är ju lugnt. Just nu håller jag på att marinera köttet till kvällens grillning och sen ska vi börja rulla neröver. Trevlig helg allesamans!


Iförrgår var vi som sagt iväg och var mode...

img_2731 (MMS)

Iförrgår var vi som sagt iväg och var modeller för en dag och här är resultatet. Det var dock synd att de var så grymt dyrt att köpa bilderna så med mig hem fick jag endast två stycken bilder, till det ruggiga priset 1600 hundringar.. Idag har vi bara varit hemma, städat och gjort en massa nytta. Lite lek, bad och mys har vi klämt in emellan också :) Ikväll kom Andreas äntligen hem igen, nu har han jobbat 17 dagar i sträck och endast varit hemma 2 utav dem (en helg dessutom) Så imorgon ska han välförtjänat få vara hemma! En sovmorgon ska jag och barnen bjussa på också :) Till veckan har han semester också och som vi ser fram emot den. Nu sover alla mina hjärtan och jag ska försöka somna jag också :) Godnatt!


Hej! Idag blev det allt som vi hade önskat...

Hej! Idag blev det allt som vi hade önskat, en dag med bad& stoj :) Vi var varit till "loningsviken" tillsammans med trevliga lekkamrater! När vi kom hem blev det en lång och skön vila innan vi tog tag i middagen för att sedan invänta kvällens sällis. Dan och Josse tittade förbi med ost& kex, en helt perfekt avslutning på dagen! Nu har jag precis lagt mig och ska till att somna. Barnen sover sött och imorgon är det dags för jobb. Jag håller även tummarna på att det är någon som vill vara med barnen imorgon kväll så att jag kan ut och skaka loss lite i hällesjö :) Men vi får se, en sak i taget. Nu ska jag sova, Godnatt!


Hej! Nu vill vi ha sol och värme igen så a...

img_2598 (MMS)

Hej! Nu vill vi ha sol och värme igen så att vi kan bada och påta på ute i trädgården. Men idag har det faktiskt varit en skön dag, vi har tagit det lugnt hela förmiddagen för att sedan dra en Birsta tur med Nattis& Maria. Det fick bli kamprad som lagade middag åt oss innan vi rörde oss hemöver :) Ikväll somnade jag med barnen, därav är jag vaken nu. Ska bara ta en natt pink och somna om igen. Imorgon är vi lediga, jag hoppas att vi hittar nått roligt att göra för resten utav veckan kommer nämligen bestå utav jobb. Nä nästa toan. Godnatt!


Prinsessan

Hallå!

Nu har precis mina tjejerna som har sällskapat med mig ikväll gått hem och själv sitter man kvar, vaken och inte ett dugg trött.. Saknar min Karl, längtar till semestern och försöker glömma bort att resterna utav kvällens annanaspaj ligger i kylskåpet..

Idag har vi gjort så lite som möjligt, blev en veckohandling på ica maxi och en middag på Mc´donalds innan vi åkte hem för att göra en annanaspaj och invänta brudarna. Nu har jag fått min dagliga dos utav tjej surr och dålig tv så jag ska bara läsa lite bloggar nu för att sedan försöka somna i en nybäddad och kall säng :)

Imorgon hoppas vi på att solen skiner och värmen är åter så att vi kan åka på playdate i "loningsviken". Till kvällen blir det förhoppningsvis dans i hällesjö om partner till mig finnes?!

Åsa
Alma Sofie Stålnacke <3


Då var ännu en toppen helg förbi, vi har h...

img_2653 (MMS)

Då var ännu en toppen helg förbi, vi har hunnit att umgåtts med en massa underbara vänner, grillat, badat, solat, lekt, jobbat och ikväll har jag sett den absolut bästa filmen jag någonsin sett. Stolthet och fördom heter den! Jag måste införskaffa den så jag kan se den om och om igen för så bra var den. Nä nu ska jag försöka smälta filmen och sova så jag är en människa imorgon också :) Godnatt!


Dagens tjej! Sandlådan blev perfekt till l...

img_2650 (MMS)

Dagens tjej! Sandlådan blev perfekt till lunch, mumms. Idag har vi haft en riktig hemma/ ute dag i solen med poolbad och massa lek. Arvid har haft sällskap utav två stor tjejer hela dagen så ikväll somnade han väldigt tidigt :) Jag har ju glömt berätta att Arvid har fått dagisplats på tallen här i indal den 9 september. Jag tycker att det är väldigt spännande men jag gruvar mig lite över hur det ska gå.. Arvid är ju lite blygare än de flesta barnen i hans ålder. Men ja, det går säkert till sig så fort han börjat :) Ikväll har vi varit i lögdö ett pass och kom hem nyss, barnen sover som sagt och det ska mamman också göra. Ingen vila på dagarna gör mig nästan till en zoombie till kvällen.. Mannen min har jag nyss pratat med och jag längtar redan efter honom. Fy vad jobbigt det är att göra roliga saker på dagarna utan sin andra hälft. Tur att det snart blir semester för våran del också så att vi får rå om varandra. Nä nu svammlar jag i nattmössan, Godnatt på er!


Godkväll. Idag har jag äntligen varit iväg...

img_2580 (MMS)

Godkväll. Idag har jag äntligen varit iväg och inhandlat en ny tvättmaskin! Väldigt välbehövligt nu när vi varit utan i ca4 veckor.. Men det var inte det enklaste vill jag lova, Fyfan vad arrogant bemött jag blev. Jag fick inte hjälp för fem öre. Tjejen på avdelningen total ignorerade mig! Till slut fick jag tag på en annan kvinna från någon annan avdelning och då ville jag inte ens ha någon hjälp utan sa direkt att Den där Ska jag Ha och pekade på en utav dem! Hipps vipps fick jag komma längst fram i kassan och snabbt gick det. Jag hade så god lust att peka fingret åt tjejen när jag gick därifrån.. Men hur skulle det se ut när man drar runt på två barn. Ja det är ett under att jag ens köpte tvättmaskinen på den butiken men hade jag inte haft barnen med mig hade jag nog inte gjort det heller, men det var inte ens en ide att byta butik med två trötta ligister. Nu är "Bettan" iaf på plats och har redan hunnit med att tvätta två stycken maskiner. Lovely säger jag! Nu har jag precis lagt mig i sängen brevid mitt stora hjärta och lilla prinsessan, hon är jätte förkyld så jag undrar jag om det blir mycket sova för oss inatt.. Lill stackarn vaknar ju så fort hon hostar och kan inte somna om med tutten heller då hon är för täppt i näsan. Nä fy, jag hoppas att det går över fort! Imorgon är det jobb och mera jobb som står på listan för mig. Fyyy vad rooligt jag kommer att ha imorgon Medans mina hjärtan får vara hemma själva. Jaja det är smällar man får ta :) Godnatt


Midsommarhelgen passerade fort och snart ä...

img_2561 (MMS)

Midsommarhelgen passerade fort och snart är det helg igen. Vart tar tiden vägen?! Nu har vi ju precis fått avnjutit några dagar med toppenväder och så har dom lovat regn imorgon istället.. Igår sov kusin Vincent över här hos oss för första gången och det gick jätte bra, han sov i Arvids säng och vaknade inte förräns vi var in och väckte honom imorse. Idag har dagen bestått utav en massa sol& bad, det blev ett stopp på Birsta för lite middag bestående utav McDonalds :D Jag hann också inhandlade en ny blåsa inför helgens kommande bravader! Imorgon kommer älskade Andreas hem, som vi saknar honom! Imorgonkväll blir det därför en massa mys! Min nya bil som kom till våran familj i Måndags är helt underbar! Det enda som går att anmärka på är soppa förbrukningen, men det kostar väl att ligga på topp med 200kusar och turbo.. Haha, ja nu är det ju faktiskt en familjebil också men jag måste erkänna att det känns bra att ha lite trycka i grejjerna. Nä nu ska jag somna om igen och invänta morgondagen :) Godnatt!


RSS 2.0