7 april

hallå!
helgen har varit kanon, förutom att jag har varit lite krasslig som vanligt när andreas för en ggn skull är hemma.. var hemma från skolan på fredags, låg i indal hela dagen och bara lökade. andreas kom hem vid ett tiden och då lökade vi bara hela fredagen :)

på lördagen klev vi upp vid tio tiden för mamma, pappa och vincent skulle komma och hämta oss, för vi skulle bege oss ut i birsta. det var faktiskt också mycket trevligt, lunchade och knatade runt i fin vädret.

nu till det bäst och kanske kyligaste i helgen, söndagen. vi klev upp klockan 06.00 för att åka med robin till umeå där han skulle tävla i hillcross. han var riktigt duktig och klarade sig till finalen, men då pajjade ju skotern förstås. men det stoppade inte våran robin, han lånade mickes skoter och fick tävla ändå, en mycket spännande final gav han oss iaf och han kom på fjärde plats efter lite strul och en rejäl vurpa :) stolta vart vi, men fort efter finalen var klar gick vi och grattade robin för att snabbt sedan åka och äta på max :) somnade snabbt och ovaggat i bilen hem och vaknade inte förräns i indal. då tog tröttheten övertaget och vi vilade tills mamma hämtade oss vid nio tiden.

imorse var det inte alls lätt att kliva upp till skolan när man har en sexigt hårig karl där hemma i sängen.. men nu kände jag att jag åkte på riktigt rejäl huvudvärk så man kanske måste åka hem iaf ;) hej så länge!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0