090817

Hallå!

Helgen har varit toppen. Lugn och härlig precis som man vill ha det nu sista veckorna innan sommarens slut :) Andreas kom hem i fredags vid fem tiden, jag och arvid hämtade upp honom på firman för att sedan åka hem och bara mysa. Vi somnade jätte tidigt framför en film.

På lördagsmorgonen vaknade vi relativt tidigt och åkte iväg till sättna för att kika på då "moffen" tävlade lite med dragracing bilen. Det gick jätte bra för honom och han låg kval1 hela dagen. Vid åtta tiden började det tyvärr regna och det höll i sig ända till söndag så finalen vart avblåst. Pappa vann ju men på ett riktigt trist sätt. Vi som hade hoppats på en till mysig dag där uppe. Arvid riktigt njöt utav allt ståhej och alla ljud. han låg med hörselhåporna på i vagnen och sussade så sött mest hela dagen.

Söndagen vart en riktigt slapp dag, vi låg i sängen ett bra tag innan vi bestämde oss för att åka upp till härnösand och besöka min mormor. Vi vart där en stund, fikade och surrade innan vi begav oss till andreas mormor&morfar på middag. Riktigt lyxigt att bli bortbjuden på mat sådär, och extra skönt att slippa disken :D Vi kom hem vid åtta, slog på en film och jag somnade på stört.

Andreas åkte iväg och jobbade där på måndagsmorgonskvisten så när vi vaknade upp imorse var jag och arvid alldeles ensama igen. Dagen har runnit iväg tycker jag, camilla&tilda kom snällt förbi och hälsade på oss en stund mitt på dagen och vid sex tiden åkte vi neröver momma&moffen. Vi åkte och köpte pizza och sen dess har jag suttit framför den här dumburken. Läst en massa bloggar och för en gång skull i lugn och ro. Arvid tvär slocknade efter maten, nu ska jag ta och stänga utav den här och joina honom.
 
Imorgon har vi inget alls planerat, hoppas att jag kan åka på lite bilbingo. Arvid har varit lite små snorig idag så är det samma imorgon vågar jag inte lämna honom men vi får väl se. Nä dags att sova innan ögonen trillar ur :)
 
Natti Natti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0