5 april

Hallå!

I fredags vart det som sagt en lugn arbetskväll. Somnade efter mycket om och men, satt mig nämligen vid datorn efter jag slutat och fastnade med att kika runt på kläder till lill skrutten min. Hittade en massa fint som jag självklart var tvungen att beställa.

Lördag-
Hade ställt klockan på tio, men strax innan vart jag väckt utav en gosig liten bus vincent som skulle ha upp mig till fika :) Det var bara att kliva upp, vi skulle ju ändå iväg så lika bra att inte sega på då.
Vid halv tolv åkte mamma jag och vincent inöver Söråker för att gå på klädbytar marknad. Det var första gången för både mig och mami men jag kan säga att det blir inte den sista! Dom hade så himla mycket kläder, vi vart kvar tills klockan blev över två. Men vi hade lätt kunnat gått kvar där och fyndat i flera timmar. Jag inhandlade en massa jätte bra kläder, jag tror jag fick med mig över 20 par byxor som var hur fina som helst. Det bästa med små storlekar är ju att kläderna nästan är som nya, det märks ju knappt att dom är använda. Både jag och mamma gick därifrån med ett leende på läpparna.

Vi fortsatte sedan färden till Birsta, mamma sprang in på barnens hus och handlade en ny bilbarnsstol till vincent som han verkligen behövde. Efter det vart det vidare till babyproffsen där jag hämtade ut ett startpaket med bla en stor praktisk blöjhink =) Vi tog en sen lunch på Ikea för att sen dra en snabb sväng på birsta city. Vid fem tiden vart det snabba ryck hemöver eftersom jag och andreas skulle vara på tandori house klockan sex.
 
När vi kom hem var det bara att byta om och fara inöver. Vi plockade upp sara och robin på vägen och inte många minuter efter sex anlände vi till middagen. Vi åt jätte god mat och vi hade jätte mysigt. Det var himla varmt där inne men vi vart nöjda då vi ingen av oss hittade någon glas i maten ;p Hehe. Vid nio tiden var det färdig ätit och alla andra skulle iväg på casino för att sen röja ute på krogen. Jag och andreas hade ju planer på att gå på bio men då var det fullt på fast and the furius så då åkte vi förbi erica istället. Där vart vi kvar tills klockan närmade sig tolv. Vi vart bjudna på både glass och kladdkaka så vi höll på att spricka =) När vi kom hem somnade vi på direkten.

Söndag-
Idag vaknade vi inte förräns klockan elva, andreas klev upp och gjorde iordning lunch åt oss. Hela dagen har gått åt att fixa lite här hemma. Har bla tvättat och strykit upp alla mina bebis kläder och äntligen börjat fått in lite i byrån =D Andreas har mest hjälp till med att sätta upp gardinstångar och fixat med lite lampor eftersom jag nu börjar få lite svårt att göra såna saker själv. Till middag gjorde mannen min hamburgare, jag fick jätte ont i huvudet efteråt och la mig och sov i någon timme innan det var dags för bingolotto. Inte vann vi något denna helg heller, vi får hoppas att vi tar hem stor potten nästa vecka iställer då det är guldkväll! Andreas har varit så snäll och tagigt hand om mig hela dagen, och än var det inte slut. Han tog fram en massa gott åt mig framför tvn, morötter&dipp :) Hade jag kunnat hade jag mer än gärna somnat där i soffan med honom men så bra får man väl aldrig ha..

Just nu sitter jag ute i Lögdö. Imorgon är det måndag och jag ska jobba mellan 800-1530, eftersom det fortfarande är 25 dagar kvar tills det blir eget körkort var jag tvungen att åka ner nu ikväll för att slippa ta bussen imorgon. Andreas skjutsade ner mig vid tio tiden, stanna kunde han inte göra eftersom han ska göra ett försök med att ta bort våran mellanvägg som vi har i barnrummet eller ja vårat blivande sovrum :) Jag hoppas att det går bra för honom så att jag får en glädjande överraskning när jag kommer hem imorgon.

Jag har precis duschat och måste ju uppdatera här så ni inte tror att jag glömmer bort er. Mina besökare stiger för var dag, jag vet inte vad det kan bero på men jag hoppas ni stannar =) Alltid roligt att veta att man inte är helt ointressant nu när man är med barn och så.

Nä nu börjar ryggen värka och sakna sängen. Jag har fortfarande jätte ont i/på huvudet, mamma tror att det är lymfkörtlarna men jag hoppas att det är bättre imorgon :/ Inge roligt att vara dålig. Ska bara ringa hem till mannen och höra om han saknar mig så jag kan sova gott sen. Natti Natti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0