23 april

Hallå!

Idag klev jag upp tidigt, började traska till bussen vid halv sju tiden. Som tur var var Joel försenad till jobbet och plockade upp mig efter vägen. Jag kom jätte tidigt till skolan men det var det lätt värt när man slapp åka buss. Hade näst intill inga lektioner idag, efter lunch var det som gott slut för dagen. Jag, Caroline, Ståffe, Vincent och mamma min åkte in till Birsta och käkade lunch på Mc´donalds.

Min besiktning var klockan halv två, hade 3 små fel som måste fixas. Små bagateller var det så det ska inte vara några problem :) "Kosta billigt", som grabbarna i klassen kör med hela tiden nu.

Efter sista lektionen åkte jag och Carro ut och raggade. Drog en sväng ner till Söråker, där vi hittade Micke. Efter att ha skjutsat hem honom tog vi en glass på Statoil innan vi åkte hem till Lögdö och åt grillat.

Vi skjutsade mamma på jobbet vid sex tiden, då kom även Andreas ner och bytte bil till bmwn. Åkte hem till byn och besökte Joel innan vi äntligen åkte hem.

När vi kom hem hade vi fin besök, Ståffe och hans kompisar hade kikat förbi med både moppar&epor.

Dom åkte för någon timme sen och nu ligger Andreas nere på soffan och snarkar, jag har inte gjort speciellt mycket sen dess. Sitter och halv sover här framför datorn samtidigt som jag försöker läsa lite bloggar. Funderar starkt på att släcka ner och krypa ner i sängen istället.

Jag fick förresten min lönespec idag, jag blev jätte glad igen. Lönen är himla efterlängtad och imorgon kan jag tippa på att det blir en och annan sväng ut till Birsta.

Nu håller min lillskrutt på att boxas för fulla muggar så jag tror det är dags att lämna den här hård stolen och få min skönhetssömn istället.

Imorgon är det skola som gäller fram till lunch ungefär. Efter det ska jag och Caroline inöver staden, hon ska nämligen kliva på samma jobb som mig nu :D Jag blir jätte glad att hon ska bli min kollega. Efter det tror jag att vi kommer hinna med lite shopping också.

Natti Natti!Här kommer en bild på skrutten som ligger och bökar på i mammas mage <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0