Bortglömd

Tja!


Igår- Vaknade upp med mannen och märkte att vi inte hade speciellt mycket att göra. Drog oss inöver birsta och shoppade bräder, ribbbottnar och massa annat smått till förstugan. Efter det for vi iväg till Åkersjön som dom spontana människorna vi är. Derog med mig en jacka sen så var vi på väg. Kom fram igår vid sex tiden. Bra med snö var det och allt var kanon. Käkade lite mat och tog det allmänt lugnt hela kvällen.


Idag- Vaknade vid nio tiden, la oss och kollade på film ett tag innan vi beslutade oss för en dusch på service huset. Frukost på det och sen var det bara att jobba lite. Det gick relativt snabbt så vi fick en massa tid över. Tog oss en välbehövd prominix genom campingen och spanade in alla andras förstugor. Efter det bar det hemåt och nu sitter man här igen. Är ganska trött och slö efter bilåkningen, har slagigt på bastun så ska väl vänta en liten stund till så är det bara att mysa 110%. 


Imorgon- Är det skolan som gäller, går bara till lunch. Vet inte alls vad mer som ska hända. Kommer nog en uppdatering imorgon, nu är mannen i huset tillbaka med de hårda tyglarna så nu måste jag sluta. Och jätte glad är jag för det :D Hehe. Hejsålänge


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0