End of story

Hejsan. Nu kommer det en liten uppdatering om helgens händelser, lite sent men bättre än aldrig.


Fredagen
- Det vart en alldeles lugn hemma kväll. Satt och spelae en massa spel innan älsklingen kom hem vid ett tiden :) Gick och la oss och somnade på bums.


Lördagen- Klev upp klockan åtta eftersom jag skulle jobba med Robban, som tur var det bara tre timmar så jag överlevde. När vi var klar och hade duschat och ätit tog vi med oss vårat pick och pack och for hem till Indal. Åkte lite skoter inöver byn och käkade pizza så att vi skulle överleva dagen. När vi kom hem igen var det bara att svida om till fin kläder och bege oss till Östanskär där det vankades julbord. Vart först tre timmars relaxing med hottub och vedeldad bastu. Klockan sju skrek magen efter mat och julmaten satt underbart. Andreas vart lite utav en stammis i baren och det blev hemfärd vid halv ett tiden. När vi kom hem tog det inte lång stund innan vi somnade.


Söndagen- Klev åter igen upp klockan åtta, det stod jobb på listan och denna gång på Mc´donalds. Det känns som det var hur länge sen som helst jag jobbade där, efter bara några timmar var jag hel död i huvudet. Men jag överlevde och klockan tre gick jag över till Unika hem och mötte upp mannen och min mamma. Där hämtade vi upp våran nya soffa :D Jag har nämligen fått en förtidig julklapp utav Andreas, en helt underbar divan soffa i svart/grått tyg. Vi åkte och hämtade upp lillebror för att få extra bärhjälp och sedan bar det av till Indal igen. Väl hemma gick det inte så bra med att få in den gigantiska soffan genom dörrarna. Andreas fick då ta till nödlösningar och kapa bort mittenpinnen i fönstret och vi fick ta in den den vägen. Efter mycket om och men vart det kanon. Nu har vi ett super fint och modernt vardagsrum. Det är allt annat man kan säga mot för köket. Men nu har vi ju börjat i någon ände iaf :D Efter soffmonteringen åkte vi hem till lögdö där det bjöds på tacos. Efter maten vart det snacks och en massa mys med familjen. Somnade ganska tidigt efter en hård helg.


Idag (Måndag) - Sitter på skolan nu trots att vi har slutat för länge sedan. Har varit in till Birsta med Carro&Vicky åt lite på max och drog en vända inne på Birsta City. Ska nämligen in med Andreas dit efter han slutat jobba. Vi ska inhandla de sista klapparna inför jul. Sitter nu och gör det sista i skolan. Har en inlämning som ska lämnas in innan lovet och vi går bara till på Onsdag så det är nog dags att börja nu..


Det kanske kommer en uppdatering senare om tid finns. Kram så länge!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0