29 april

Hallå!

Nu har jag varit riktigt dålig på att uppdatera dom senaste dagarna. Jag har haft ganska mycket att stå i, senast igår stod jag vid tolv snåret och strök gardiner.. Men det ska bli ändring på det :) Nu när körkortet kommer så ska jag se till att vara hemma och ha en dator till hands.

Idag har jag inte gjort så mycket, har kört nästan hela dagen med Micke. Känns rik´tigt bra nu, jag hoppas det känns lika stabilt imorgon bara. Vid elva tiden tog jag med mig Caroline och åkte till mödravården, där tog dom alla vanliga prover och allt såg bra ut. Det enda ovanliga var att min barnmorska kunde inte känna om lill pyret låg med huvudet eller stjärten nedåt. Så vi vart inbokad på ett till besök nästa vecka, får hoppas att det ser bättre ut då för annars kan det bli tal om ett till ultraljud. jag får ta ett rejält snack med lillen här ikväll så vi slipper det.

Jag sitter ute i Lögdö nu, åkte hit efter skolan. Det var enklast, Andreas jobbar nämligen sista natten nu så imorgon är han hemma. Vilket jag inte hade trott. Sover man här ute får man iaf sova ut och får skjuts in till stan :) Ska vara där klockan åtta, så jag måste nog snart krypa ner i sängen.

Hjälpte precis pappa med anmälningarna till dragracingen. 4 tävlingar är nu spikade så nu får man bara hålla tummarna att alla grejjer håller =) Ska bli så roligt, hoppas att min knatt hinner vara med på alla.

Imorgon är det som sagt min födelsedag, den ska förhoppningsvis firas i bilen! Jag tror att det ska gå bra, men vi får se. Funkar det inte imorgon så blir jag självklart besviken men körkortet ska jag ha, frågan om bara när. Vid tre tiden ska mamma åka iväg och hämta min smörgåstårta så kommer hela familjen ut till Indal sen. Det blir självklart majbrasa och sen vet jag inte, jag hoppas det finns några som vill vara med oss och göra kvällen minnesvärd.

Idag går jag även in i vecka 36, det känns verkligen otroligt. Tiden har gått så himla fort. Om två veckor är det inte omöjligt att min lilla vill titta ut. Jag känner mig inte alls lika förberedd som jag trodde jag skulle.. Vagnen har kommit in till barnenshus i förrgår och än har vi inte varit och hämtat ut det. Tiden rinner iväg som sagt och nu måste jag slita mig. Skriver mer imorgon om hur allt har gått :)

Sov gott, Natti Natti!


26 april

Hallå!

Idag har det varit en riktigt härlig och lugn dag, vaknade upp i Lögdö vid tio tiden. Klockan tolv fick jag besök utav Andreas, vi lekte lite med gogubben Vincent. Andreas fixade hans fyrhjuling och sen såg jag knappt röken utav dom. Andreas har åkt iväg och jobbat nu och resterande av veckan i Veja.. Jag hoppas för hans skull att han kommer tillbaka innan Torsdag för jag vägrar fira min födelsedag utan honom. Börjar faktiskt bli ganska nervös nu när körkortet närmar sig med stormsteg. Undra om jag klarar det? Gör jag inte det blir jag grymt besviken på mig själv. Jag vet att jag borde kunna allt nu..

Sitter som sagt på (jobbet) nu. Stoffe sitter och jävlas med Robban lite , så då passar man på att uppdatera här. Jag lovade att laga lillebror lite mat, ska försöka orka hålla det.

Imorgon är det skola för hela slanten. Dock ingen körning, men men. Efter skolan ska jag försöka betala några räkningar medans pengarna finns kvar.. Vart ju lite shopping på löningsdagen men det var jag värd. Nya skor handlade jag (spartansk stil) som jag velat haft jätte länge nu. Sen fick jag ju en ny telefon utav Andreas som jag förövrigt är jätte nöjd med =) Har varit som en liten papparazi idag, 8.1 megaoixlar är inget att klaga på iaf.

Nä nu ska jag som sagt göra nått enkelt åt lillebror och lägga blåbärt innan jag gör kväll. Natti Natti!

Nedräkningar!
Födelsedagen- 4 dagar kvar
Bf-37 dagar kvar
Barnvagnen-1 dag kvar



25 april

Hallå!

Idag har det varit ett kanon väder, vaknade vid nio tiden utav en härlig sol i sovrummet. Jag och mannen klev upp, fikade rejält innan vi bestämde oss för att fara inöver till Vårmässan. Jag tyckte inte alls att det var någonting att se, vi köpte våra peppar korvar och sen begav vi oss. Jag fick så himla ont i både händer och fötter, dom svällde upp till dubbel storlek. Vi åkte min bmw så vi svängde förbi på Mitab så tvättade Andreas upp den åt mig. Vi stannade även till i Sörberge och åt premiär mjukglassen. Jätte mysigt, till sist skjutsade Andreas hem mig till Lögdö. Skulle börja jobba halv fyra, men då visade det sig att Robban var i Birsta och inte skulle komma hem förräns halv fem. Så jag tog och färgade håret en snabbis och efter det en lång efterlängtad dusch. Klockan halv sex kom Caroline ner för hon skulle jobba dubbelt med mig ikväll. Vi började med att göra iordning middagen som blev en sommarsallad. Vi satt ute och åt och hade det jätte mysigt. Klockan åtta kom taxin och vi åkte in till Birsta för att bowla. Även fast jag har stor magen ägde jag ut både Robban&Carro. Vi hann med en vända på Mc´donalds innan taxin kom och vi åkte hem igen. När vi kom tillbaka insåg vi ganska snabbt att det inte fanns nått mer att göra, så vi lånade dodgen och drog inöver stan. Det gjorde vi väldigt bra, det var visst någon bilträff med en massa folk. Vi satt länge och spanade på folk&bilar, max driven hann vi fara i också innan vi bestämde oss för att göra kväll. Kvart i ett låg Robban och snarkade. Carro åkte hem och nu ska jag äntligen krypa ner i sängen. Pratade med Andreas förut, frågade om vi skulle plocka med oss honom hit. Men han låg och sov och lovade mig att titta ut imorgon istället. Jag hoppas verkligen att vi har samma tur med vädret som igår, skulle vara guld.

Nä nu ska jag och kulan gå och lägga oss så att man orkar med någonting imorgon. Natti Natti!


Födelsedagen-5 dagar kvar
Barnvagnen kommer- 2 dagar kvar
BF-38 dagar kvar
Slutar skolan- 3 veckor kvar

24 april

Hallå!

Idag har det varit en riktigt händelsetik dag.
Började med att jag försov mig, fick springa till bussen och när jag väl satt där ringde carro och berättade för mig att vi hade nationella prov om 40 minuter, Jag fick hoppa av i kovland i panik, ringde till vicky som turligt nog var i krokarna. Vi hann precis till provet och för mig gick det riktigt bra. Klockan varr halv tio när carro&jag var klara. Hon hade bilen så vi åkte in till Birsta och fikade frukost på Ikea. Efteråt var jag äntligen och köpte mina nya skor&min efterlängtade telefon. Det vart en 905c som jag velat ha ett tag nu. Det var min födelsedagspresent ifrån Andreas så jag får tacka så mycket!

Klockan ett åkte vi in till staden, tog en snabb lunch på Mc´donalds driven innan Carro skulle på möte med Frösunda. Det gick bra och i helgen ska hon jobba dubbelt med mig så hon lär sig lite =)

Vid fyra tiden åkte jag Caroline och Christoffer upp till mormor min. Där bjöds det på mat och det var paket bytning, hon åkter nämligen bort på sista april och firar sin 70 års dag i stockholm. Lite synd med tanke på att man alltid brukar fira första maj där uppe hos henne.

Vid halv åtta tog jag och Christoffer bussen ifrån Härnösand och Andreas plockade upp oss med bmwn i Torsboda. Vi lämnade utav Ståffe hemma i Lögdö innan vi äntligen kom hem. Så fort vi kom hem gick jag direkt till sängs och somnade ju självklart. Vaknade upp igen för en stund sen.. Nu är det Andreas som ligger och sover på soffan istället. Gopojken min :)

Imorgon har vi inget bestämt förräns vid halv fyra, då börjar jag jobba. Caroline, jag och Robban ska åka och äta på Bite Line hade vi tänkt. Jag hoppas att mannen min också vill följa med.

Nä nu ska jag väcka Andreas och gå upp till sängen igen. Skönt att sova! Hehe.

Natti Natti!

6 dagar kvar till 18 års-dagen
39 dagar kvar till BF


23 april

Hallå!

Idag klev jag upp tidigt, började traska till bussen vid halv sju tiden. Som tur var var Joel försenad till jobbet och plockade upp mig efter vägen. Jag kom jätte tidigt till skolan men det var det lätt värt när man slapp åka buss. Hade näst intill inga lektioner idag, efter lunch var det som gott slut för dagen. Jag, Caroline, Ståffe, Vincent och mamma min åkte in till Birsta och käkade lunch på Mc´donalds.

Min besiktning var klockan halv två, hade 3 små fel som måste fixas. Små bagateller var det så det ska inte vara några problem :) "Kosta billigt", som grabbarna i klassen kör med hela tiden nu.

Efter sista lektionen åkte jag och Carro ut och raggade. Drog en sväng ner till Söråker, där vi hittade Micke. Efter att ha skjutsat hem honom tog vi en glass på Statoil innan vi åkte hem till Lögdö och åt grillat.

Vi skjutsade mamma på jobbet vid sex tiden, då kom även Andreas ner och bytte bil till bmwn. Åkte hem till byn och besökte Joel innan vi äntligen åkte hem.

När vi kom hem hade vi fin besök, Ståffe och hans kompisar hade kikat förbi med både moppar&epor.

Dom åkte för någon timme sen och nu ligger Andreas nere på soffan och snarkar, jag har inte gjort speciellt mycket sen dess. Sitter och halv sover här framför datorn samtidigt som jag försöker läsa lite bloggar. Funderar starkt på att släcka ner och krypa ner i sängen istället.

Jag fick förresten min lönespec idag, jag blev jätte glad igen. Lönen är himla efterlängtad och imorgon kan jag tippa på att det blir en och annan sväng ut till Birsta.

Nu håller min lillskrutt på att boxas för fulla muggar så jag tror det är dags att lämna den här hård stolen och få min skönhetssömn istället.

Imorgon är det skola som gäller fram till lunch ungefär. Efter det ska jag och Caroline inöver staden, hon ska nämligen kliva på samma jobb som mig nu :D Jag blir jätte glad att hon ska bli min kollega. Efter det tror jag att vi kommer hinna med lite shopping också.

Natti Natti!



Här kommer en bild på skrutten som ligger och bökar på i mammas mage <3


22 april

Hallå!

Idag vaknade jag vid sju tiden i Lögdö. Mamma skjutsade míg och lillebror på skolan :) Jag fick åka ut och köra med micke, vi var inne i stan och snurrade och det gick kanon. Bara 8 dagar kvar tills det gäller nu. Andreas var och hämtade bmwn min från verkstan vid lunch. Efter lunch hämtade jag och carro den till ttc och städade och tvättade upp den. Nu ser den ut som ny!

Efter skolan åkte jag och Andreas äntligen in till Birsta. Det vart lite bebiskläder handlade och sen åkte vi in till stan så att Andreas fick klippa sig. Det vart big boy till middag innan vi åkte hem till sköna Indal igen.

Nu sitter vi i soffan, fikar kräm och har ytter dörren på vid gavel, vi har 28,7 grader inne.. Andreas skruvade upp värmen här om dagen och det har verkligen tagigt sig nu.

Imorgon är det besiktning på bilen. Jag hoppas verkligen att den går igenom :)

Nu ska jag slänga av mig kläderna och hoppa i säng innan jag smälter här. Natti Natti!

21 april

Hallå!

Imorse vaknade jag vid sex tiden då Andreas skulle iväg på jobbet.. Kände mig alldeles för slö och matt för att traska ner till bussen för en halv dag så jag ringde in och sjukanmälde mig. Vände sen på mig och somnade om igen. Vid tolv snåret klev jag upp&fikakade. Efteråt fick jag besök utav Eleine, fikade och surrade på en massa.

Vid sex tiden kom Andreas hem, då var det  bara att börja med maten som fick bestå utav mos&korv. Jag känner mig jätte tråkig när det gäller att välja mat, funderar starkt på att läsa lite mer buffé tidningar så man får lite tips och ideér.

Sitter just nu nere i Lögdö igen, känns nästan som att jag är här mer än i mitt eget hus. Men det är så jobbigt nu nio dagar innan jag fyller år och kan ta mitt körkort att måsta traska ner till bussen vid halv sju tiden speciellt med stor kaggen man har nu. Kommer nog bli andra bullar när man har möjligheten att ta bilen istället.

Och som idag när tillfället erbjuds att komma ner hit och veta att man får skjuts vid tio i åtta i morgon så tar jag självklart det! Och sen är det ju så himla mysigt att få vara hemma med mamma, pappa&lillebror också då förstås :)

Jag har precis duschat, gjort en hel kropps omvårdnad där både händer och fötter är inräknat. Jätte skönt känner mig len som en bebis rumpa nu =) Kommer nog sova som en liten snarkande prinsessa inatt (hoppas jag)

Imorgon är det då skolan för hela slanten,  jag ska försöka få med mig Roger ut på dubbel körningar när det ändå är hel dag och allt. Efteråt hoppas jag att Andreas har tid att följa med på Birsta som jag så länge velat.

Ska förresten hämta bmwn från verkstaden imorgon också. Andreas åkte in med den nu ikväll till Söderlinds när jag ändå skulle hit ner. På torsdag är det ju besiktning för pärlan, hoppas hon går igenom då när man har legat i för att få henne lagad nu.

Nä nu ska jag och skrutten gå och ta en kopp té med oss och hoppa i säng :) Natti Natti!

20 april

Hallå!

Idag är det bara 10 dagar kvar till min artonårsdag. Men det som jag längtar mest efter måste ju ändå vara det där jäkla körkortet. Jag hoppas verkligen att jag klarar det för jag har gjort upp en massa planer som inkluderar körkort efter torsdagen.

Idag vaknade jag upp i lögdö vid sju tiden. Pappa skjutsade både mig och lillebror på skolan vid åtta tiden.
Började med projekt och företagande. Efteråt var det härliga hål i tre timmar för mig och Carro.. Ingen bil hade vi heller så vi satt oss på första bussen till stan. Där käkade vi först lite subway innan vi gick en sväng. Träffade erica en stund, och att hon var ledig just då är väldigt ovanligt eftersom hon går på mikael elias. Så då måste man ju passa på att surra av sig lite. Vi åkte iaf bussen tillbaka vid tolv tiden. Hade två sista lektionerna som bla inehöll nationella muntligt prov i engelska. Det gick väldigt bra och fort, skönt att det är översstökat iaf.

Tog bussen till Indal igen, Andreas Joel och Jori hämtade upp mig i byn. Åkte hemöver och tände grillen på en gång. Grabbarna gjorde jätte goda grillspett och egen händigt gjorda potatisklyftor. Jag själv bidrog med en äppelpaj och som diskmaskin efteråt då förstår. Vid sju tiden kom Johanna och hämtade upp mig för då var det dags för skotermöte. Kom iaf fram till att det blir styrelsefest den 9 maj.

Nu halv ligger jag i soffan och väntar på att Andreas ska vilja gå och lägga sig. Våran tv håller på att flippa ut eller så är det telia. Det går inte alls att styra boxern och självklart ska det vara kanal 6 som vi måste titta på nu..

Imorgon är det körlektion och tandläkar besök som står på listan.. Mer vet jag inte än.

Nu ska jag rycka med mig mannen så vi kan sova. Jag och bebisen är trötta =)

Natti Natti!

19 april

Hallå!

Idag klev jag och mannen upp relativt tidigt, gjorde i ordning pannkakor innan det var dags att ta tag i lite saker. Andreas var nere i källaren och donade medans jag tog tag i en utav våra ytterväggar som fortfarande är omålade. Började skrapa och är långt ifrån klar men nu har jag börjat iaf och det känns bra.

Vid sex tiden åkte vi neröver Lögdö, Andreas hade köpt mig en bingolott i hopp om en ny bil men inte då. Tyvärr ingen vinst den här helgen heller. Medans jag spelade åkte Andreas med min bmw till Mitab där han skulle försöka laga mitt avgasrör. Tyvärr gick inte det då vi behöver beställa en helt ny bit. Synd för mig för då vart ju jag en tusing fattigare :/ Men det måste ju fixas för jag vill ju gärna att bilen ska gå igenom besiktningen.

Andreas åkte hem vid halv tio tiden. Jag stannade kvar här så jag skulle slippa åka bussen imorgon. Det tar närmare två timmar bara för att ta sig till Timrå från Indal.. Skönt att det bara är 11 dagar kvar tills jag förhoppningsvis får mitt körkort. 

Beställde förresten en massa kläder ifrån ellos idag, och för en gång skull var dom till mig själv och inte till lillen. Jag hoppas dom kommer snart för det var en hel del klänningar som inte skulle sitta allt för fel på den här stor magen faktiskt :)

Nu har jag precis duschat, tvungen att kika in här innan det blir till att sova.

Nä nu kallar sängen, Natti Natti!

18 april

Hallå!

Igår kväll vart det en lugn kväll för mig och Carro. Började med mat på bite line vid halv åtta tiden, var klar vid halv nio. Proppmätta rullade vi nästan in på ica ocyh handlade gotta. När vi kom hem till indal däckade vi nästan i soffan, orkade förvånadsvärt proppa i oss lite karrameller och spela lite kort. Vid tolv tiden gick vi upp och kollade på film i sängen, jag måste ha somnat ögonaböj för vad filmen handlade om minns jag inte.


Imorse vaknade jag vid elva tiden. Carro var redan vaken och nere, var bara att kliva upp och äta frukost. Vårstädat lite ute på gården har vi gjort också :) Andreas och Kalle hade nämligen bara kastat ut allt som var våran förra vägg ner från fönstret. Självklart ska tjejerna få skit jobbet. Slängde iallafall allt på eldhögen, och det var inte lite bråte, så duktiga tycker jag allt att vi var. Efteråt bestämde vi oss för att åka utöver birsta då klockan bara var ett. Eftersom Camilla och Robin fick en liten tös igår måste det ju inhandlas lite tjejkläder :) Hämtade upp Erica efter vägen. På birsta var det en hel del folk, men jag hittade ändå det jag ville ha. Blir till att åka inöver med andreas imorgon så han också får vara med och välja ut nått fint till lilla Tilda. Efter en fika på charm hade klockan hunnit blivit fem och Carro skjutsade hem mig till Lögdö. Där var helene och hon hade med sig en massa mamma kläder till mig som hon och hennes syster haft. Det fanns en hel del fint och användbart så det tackar jag jätte mycket för. Andreas kom neröver vid halv sju tiden, då hade mamma gjort iordning mat så vi åt där innan vi rullade upp mot skogarna igen. Just nu sitter jag och väntar på Andreas som åkte till Joel för att hämta några kabelskor och då passar ju jag självklart på att uppdatera här, ikväll blir det en massa mys eftersom det var så himla länge sen. Jag ska snart gå ner och ta fram jordgubbsglassen ifrån frysen och bädda ner mig i soffan. Jag hoppas också att canal+ har någon bra film att bjuda på ikväll =)


Imorgon blir det ju förhoppningsvis Birsta så vi kan svänga förbi och hälsa lilla Tilda välkommen något mer vet jag inte än.

Ha en bra kväll!

17 april

Hallå!

Nyss hemkommen från Timrå.

Pappa följde med till barnmorskan och lyssnade på bebisens hjärtljud som låg på 149. Sf måttet var lite lågt men det kunde bero på att bebisen har lagt sig på tvären och inte ville att någon skulle mäta. Det låg iaf på 32 cm. Alla mina värden såg iaf bra ut och nästa besök blir inte förräns den 29 april.

Efter mvc gick vi och handlade fika till gubbarna på staffarna, pappa ville hämta hem l70n och tror starkt på att folk blir mer lättsamma på fika. Men det verkade fungera, jag fick ta traktorn hem. Men det vart ett stopp på eon, pappa bjöd på lunch och det var grillad lax som stod på menyn. Smarrigt! Färden hem gick bra, lite ovant att köra med skopan bland trafik bara men det gick bra.

Just nu sitter jag och väntar på att carro ska komma ner och umgås med mig. Vi har planerat middag på bite line, får se om det var nå fler damer som var intresserade att följa med. Andreas kommer inte hem ikväll så jag ska försöka locka med carro hem till skogarna. Jag vill inte vara själv, skrutten börjar bli så stor så jag vågar inte vara hemma där billös. Man vet ju aldrig när den här filluren vill ta och komma ut. Jag hoppas iaf att det blir film och gotta för hela slanten ikväll =)

Jag har passat på att göra två distansprov inför skrivningen. Båda gick kanon, låg på 66/70. Hoppas att det går lika smidigt på ödesdagen och att jag inte blir allt för nervös.

Nu ska jag ta en liten power nap innan carro kommer så jag orkar med hela kvällen. Hej så länge!

16 april

Hallå!

Idag har det varit jobb för hela slanten. Men vi har mest tagigt det lugnt, varit inne eftersom det har kräk snöat ute. Vid halv tre kom mamma och skjutsade in mig på mödravårdscentralen. Sista träffen med föräldrargruppen, lite tråkigt faktiskt nu när man har setts fyra gånger. Vissa kommer man ju träffa på igen på bvc men jag kommer nog spana in familjeliv ännu mer nu bara för att se hur det går för alla =) När mamma slutade vid fem åkte vi raka vägen till Sunås, var hallon och blåbärs kväll där hos en tjej. Det var johanna som ringde och lockade med oss igår eftermiddag och när det är bebis kläder måste man ju spana. Dom hade en massa fint men det blir till att beställa när min bebis har kommit ut så man vet vad det är :) Fick en hel kasse med smått&gott till lillen utav johanna, jätte fina bebis kläder som jag vart jätte glad över =D

På hemvägen stannade vi förbi hemma i Indal, kollade vad fint andreas hade gjort med väggen. Nu var hela ute och det vart ett helt annat rum, jag visste inte ens att vi kunde få så pass stort. Och jag vart extra glatt överraskad när jag såg att han hade städat. Han är för go min lillgubbe =)

Jag har precis duschat, har suttit och spelat kort med mamma nästan hela kvällen så det blev lite sent.

Imorgon ska jag till mvc på koll halv elva, "morfar" ska få äran att följa med den här gången. Han vart så glad när jag frågade honom, jag förklarade att det bara var rutinkontroll men hela han skiner som en sol nu =) Hoppas lilleskrutt vill vara vaken och göra lite ljud då imorgon.

Ihelgen hoppas jag att vi ska fixa det sista på bmwn inför besiktningen den 23, ståffe var ute i garaget och kollade om robban hade nå fräscha sommardäck och tydligen ska det finnas nå halv nådiga till den. Hoppas min karl är villig att dra på dom också då, känner mig inte allt för smidig till att göra det själv just nu =D 

Nä nu sparkar min bebis för fullt och den försöker nog säga att det är dags för oss att sova. Jag kan hålla med, det har ju varit full rulle idag. Sov gott, Natti Natti!

En relativt nytagen bild på bjässen. V33 (32+5)
 

15 april

Hallå!

Idag klev jag inte upp förräns vid ett tiden. Var faktiskt inte så roligt att vakna då man såg att det föll snö ifrån skyn..  Ringde iaf till erica och bestämde träff i birsta. Och jag tror att fler än vi ville bort från det taskiga vädret för det var faktiskt rätt mycket folk med tanke på att det är mitt i månaden. Självklart hittade jag en massa fint när plånboken är som torrast.. Jag tror jag kommer måsta dra med andreas på birsta när han kommer hem för han var dum nog idag och berättade att han fått lön. Eftersom alla mina pengar gått åt huset på sista tiden är det väl inte mer än rätt att han får skämma bort mig lite´tycker jag  :) Ja vi får väl se hur det blir med det. Jag erica och ulrica drog iaf en fika på mc´donalds innan det blev hemfärd.

Mamma och pappa hämtade mig i Sörberge, blir en kväll till här eftersom det är jobb som står högst upp på listan imorgon. Känns faktiskt härligt att man måste kliva upp i normal tid imorgon så man hinner göra nått utav dagen. Hoppas självklart på fin väder det underlättar jobbet en hel del. Sista föräldrarträffen är det imorgon också, tyvärr är ju inte andreas hemma men jag ska iaf försöka smita iväg tidigare så man får säga hejdå till alla.

Lill skrutten blir hela 34 veckor idag, "pappa" ringde för en liten stund sen och fick gratta genom telefonen men det går väl lika bra säg :) Han har jobbat dag idag men ska även jobba natten den token. Hoppas det går bra iaf, han skulle höra av sig imorgon när han går av för då ska ju en annan upp.

Nu ska jag väcka min kära moder som somnat i massagestolen som står på mitt rum. Jag tror att den där chokladglassen vi åt för en stund sen hade en lugnande effekt för jag är redan super trött och känner att det är dags att möta john blund.

Natti Natti!

14 april

Hallå.

Veckan har börjat bra. Jag har redan fått ett par arbetade timmar :) Passar jätte bra nu när det är påsklov och allt. Mamma, robban, helene och vincent kom och hämtade upp mig i indal igår vid två tiden. Jag skulle börja jobba för jennie vid halv fyra så det passade kanon. Vi åkte iväg och raggade runt på staden. Var upp till sidsjön och spanade in alla fina husen. Efter det vart det självklart en vända på mc´donalds. När vi väl kom hem var klockan fem och mamma drog iväg för att handla pizza åt oss. Efter maten kom andreas ut och det vart kortspel hela kvällen.

Idag klev jag upp vid tolv tiden. Helene skulle på personal möte vid två så jag får passa på att hoppa in här med robban då =) Vi ska snart ta och gå ut på en promiss men vi har precis beställt ägarbytarpapper till bmwn som han inte hade. Passar på att skriva här då medans man ändå sitter. Andreas åkte iväg till Frövi på jobb idag och väntas inte komma hem förräns på fredag. Lite ledsamt nu när jag är ledig och allt men det är bra att han tjänar lite pengar :) Jag har haft funderingar på att åka upp till mormor idag, får se om mamma kan skjutsa upp mig sen i eftermiddag. Jobbar nämligen på torsdag och jag vill ju kunna stanna iaf en natt. Erica kommer hem idag också, jag hoppas att hon ska ha tid att hitta på nått med mig innan lovet är slut =) Skulle bra gärna vilja dra en sväng på birsta men det känns lite tungt när det börjar tryta i börsen. Får ta det när löningen kommer. Jag har också bestämt mig för att köpa en ny telefon. Eller ja, andreas ska få köpa mig en ny telefon. Det ska bli min födelsedagspresent =)=) har kollat ut den där sony ericsson c905i. Någon som har den och kanske kan göra ett uttalande om den? Jag tror att den är bra, blir perfekt med 8,1 megapixel nu när bebisen kommer så att man kan dokumentera allt =D

Idag är det 49 dagar kvar till beräknad nedkomst för lillen :) Jag tycker dagarna rullar på rätt bra, v18 ska vi få vagnen och sen är lillen mer än välkommen att titta ut =)

Nä nu vill robban ut, han har ätit upp alla godsaker vi hade med oss in hit så jag förstår honom. Vi har ju tur med vädret idag igen så det är väl bäst att passa på.

Hejsålänge!

12 april

Tjena!

Igårkväll vart det ju middag hemma hos mamma och pappa igen. Dom bjöd på tacos och en massa godsaker efteråt. Andreas passade på att svänga förbi mitab efteråt och hämta en sugpump. Eftersom att det numera är vår har vi fått vårvatten i våran lilla källare.. Andreas har försökt med allt för att få ut vattnet men nu med pumpen gick det gallant. Nu är det torrt och fint igen =) Vi var klara runt elva tiden, då åkte vi bort till joel och spelade lite kort. Det vart ett långt spel, vid halv tre kom vi hem igen och som vanligt gjorde jag misstaget att slå på en film. Andreas somnade på stört medans jag låg klar vaken till fyra då filmen äntligen slutade.

Imorse vart vi väckta utav att kent ove kom hit på besök vid 11 tiden. Andreas klev upp medans jag låg och drog mig ända fram till tolv. Idag är det också jätte fint väder och man blir så himla mycket piggare bara av att det är lite sol. Hela 11+ grader har vi mätt upp här uppe i kävsta. Andreas sitter ute och jag tror nästan att han har somnat i solen. Jag ska strax gå ut och joina han. Vi ska försöka bli kvitt hela väggen idag också så vi kan börja använda rummet igen. Alla saker vi hade där förut är numera i vårat sovrum.. Som om det inte vore litet redan innan. Nä men nu ska jag göra ett ryck :) Hejsålänge


11 april

Hallå!

Gårdagen var riktigt vårig och härlig! Jag och andreas tillbringade hela våran förmiddag på bjässjön med att fiska och mysa i solen. Tyvärr fick vi ingen fisk men jag fick mig lite sol på kinderna =) När vi kom hem igen var det bara att byta om och fara ner till Lögdö på påskmiddag. Hann torka lite golv och ställa ut våra utemöbler innan :) Och riktigt härligt kändes det måste jag säga. När vi kom ner till mamma och pappa fick vi ett påskägg uta dom, en jätte gullig glas tupp med en massa godis och trisslotter i. Till middag vart det fläskfilé och potatis. Vi fick till och med påsktårta till efterrätt :D När vi kom hem åkte vi förbi joel och per-arne. Det var lite fest där då, men vi vart inte kvar så länge åkte hem vid elva tiden och slocknade framför en film :)

Idag klev vi inte upp förräns vid tolv tiden, andreas har äntligen börjar med vårat projekt "sovrum" sitter och kliar mig i näsan för fullt. Var in där för en stund sen och jag förstår inte att han kan jobba utan ansiktsmask. Alldeles dammigt där inne av allt jäkla spån. Men han är duktig, ringde precis till mamma och vi vart bortbjudna på middag (idag igen) hehe. Dom skulle äta tacos så självklart tackar man inte nej till det. Jag ska ändå försöka hinna med att städa ur bmwn riktigt innan vi åker hem igen. Nä nu vart andreas trött så vi ska väl passa på att åka nudå. Hejsålänge.

   


9 april

Hallå!

Imorse vid halv nio bestämde jag mig att inte åka iväg på skolan. Ringde och sjukanmälde mig innan jag somnade om.. Hade ändå bara halv dag och att åka från indal för det lilla är inte riktigt vettigt. Speciellt inte om man måste åka buss.

Dagen har istället spenderats hemma, gjorde faktiskt klart mitt hemprov innan klockan två. Har bara latat mig sen dess. Närmaste grannen kom och hälsade på en sväng :) Andreas visa stolt upp vårat lilla hus som kan behöva en och annan toutch innan det blir fint. Men han såg iaf som oss (en liten guldgruva)

Vid sex tiden bestämde jag med caroline och erica att vi skulle dra en bio :) Var bara att diska upp det sista och lasta sig i ett par byxor för att ta sista bussen ner mot staden. Carro hämtade upp mig där så åkte vi till erica, där fick jag låna duschen och fixa till mig innan vi for iväg igen. Vi bestämde oss för fast and the forious och den var riktigt grym! Andreas kan ju verkligen ånga sig som inte följde med, han stannade hemma med grabbarna istället. Men det verkar inte ha gått någon nöd på dom heller.

När filmen var slut åkte vi in på max och tog en milkshake i carros räser volvo. Skjutsade hem erica och tog sen "genvägen" genom indal för att släppa av mig. Hon är så snäll carro, jag menar bor man i h-sand är det ganska krångligt att åka förbi här.

Jag är jätte trött nu, idag har jag faktiskt mått förvånads värt bra men jag är fortfarande hängig och det märks. Ska bli skönt att få lägga sig snart och sova ut imorgon :) Lillen har varit riktigt lugn ikväll faktiskt, hoppas att det varar nu när det är sängen som gäller.

Imorgon hade andreas tankar på att åka iväg och fiska lite, vi får se vad det blir för väder :) Men det skulle vara mysigt om det blir så.

Nä nu orkar inte min kropp nå mer, natti natti!

8 april

Hallå!

Idag gjorde jag ett tappert försök att vara på skolan. Började förstås med att jag försov mig och missade första bussen. Dessutom märkte jag att halva min panna svällt upp som bara den.. Visst jag förstår om mina lymfkörtlar eller bihålor blir större när man blir sjuk men vad har man i pannan då?! Var bara att slänga på sig mössan och hoppa på kvart i åtta bussen från byn. Klockan nio var jag äntligen i Timrå och där stod carro min vän så snällt och väntade på mig. Vi började morgonen med en fika och lite kort spel innan jag fick åka ut med roger och köra en sväng. Vi var riktigt duktiga och jag tyckte nästan att vi var överallt. Allt såg kanon ut så det är bara nöta nöta som gäller. När vi kom tillbaka till skolan fick jag en hemsk huvudvärk och en stark smärta i magen som påminnde hemskt mycket om mens värk. Nej tänkte jag- Min första tanke var att det var nått som inte stod rätt till. Carro skjutsade in mig till mödravården där jag nästan våldsgästade min barnmorska elisabeth. Jag hade skrämt upp mig rejält på vägen dit och var rätt bra skärrad när jag kom in. Hon lugnade snabbt ner mig med att känna och lyssna på lillen. Allt såg bra ut och som det verkade var det bara "naturliga" förvärkar som kommit. Hon kollade även blodtrycket mitt innan jag fick gå igen. Även det såg bra ut så jag fick mig ett råd att åka hem och vila. Förvärkar var normalt så länge dom inte kommer för tätt och dom kunde faktiskt uppkomma genom stress eller bara att jag är sjuk. Hon tyckte däremot att jag skulle ta kontakt med min läkare om knölen i pannan för pannan var inte direkt hennes område utan det är ju faktiskt bebisar :) Jag är belåten bara det inte är nått med skrutten.

Jag och carro vart båda väldigt lättade och åkte inöver birsta för att luncha på mc´donalds. Det vart en kyckligburgare för min del och en hel del kära återseende med före detta arbetskollegor :) Efteråt åkte vi tillbaka till skolan, vi fick tillbaka proven från logistiken. Jag hade förvånat mig själv och fått bäst resultat i klassen, jag vart mycket nöjd och dessutom fick vi sluta redan innan tre. Det var bara att ringa andreas som var på mitab (precis brevid) så han fick hämta upp mig. Vi åkte åter igen till birsta och mötte upp joel. Grabbarna skulle inhandla lite smått och gott innan det äntligen bar hemöver.

Det första jag gjorde när jag kom hem var att slänga mig i sängen. Självklart vart det ingen långvarig vila, telefonen gick het. Jag måste bara säga att jag har världens goaste mamma, moster&mormor. Alla ville kolla läget och hur det hade gått hos barnmorskan :) Jag blir så glad när jag vet att det finns några som alltid kommer bry sig om mig <3 Vet itne vad jag skulle göra utan er. Tack för att ni bryr er!  Efteråt kallade ju då plikterna, det var dags att laga mat. Jag har en himla duktig karl som oftast får vara kocken men ibland vill man ju försöka vara med och hjälpa till =) Det vart pyttipanna och ägg. Himla gott efter en himla yr dag. Sen dess har eftermidadgen bara rullat på, joel har varit förbi här en sväng och vi hann med ett parti kortspel. Jag har också hunnit med att påskpynta lite här hemma med hjälp utav andreas då förstås. Han fick till uppgift att gå ut och fixa påskris så jag kunde dekorera det sen :) Mycket nöjd vart jag med resultatet. Så nu har vi lite påsk både i köket och på bron så jag hoppas verkligen att vi nu får besök utav små häxor på väg till blåkulla ihelgen :)

Nu är vi ensamma igen, joel åkte precis hem. Han har ju faktiskt ett jobb att sköta =) Jag och andreas ska alldeles strax krypa ner i sängen. Imorgon ser det inte ut att bli någon skola för min del, ska dessvärre göra lite hemprov som ska lämnas in senast imorgon kl 14.. men det ska nog gå vägen om jag bara kliver upp imorgon och aggerar. Andreas lånade själv hem en sån där super duper sugar maskin från mitab idag eftersom vi har upptäckt att våran vägg som ska rivas är isolerad med spån.. Jag förstår inte vad folk tänkte med förr men tydligen tänkte dom rätt för våran del finns det ju maskiner att använda med hur gjorde man då förr om en vägg skulle väck?.. Hm. -Nej där stänger nog min hjärna av för ikväll..

Nu har jag väl tråkat ut er tillräckligt, ser verkligen fram emot att få krypa ner under täcket och bara slappna av för en gång skull. Nu blir det ju lov till veckan och det kan behövas för en fullständig laddning av mina batterier och min lilla mage. Självklart ska jag hålla hårt i datorn, så glöm inte att snoka in här ifall det händer nått nytt för en ggn skull :) <kram>

Natti Natti, ha en bra skärtorsdag allihopa!

Skötbordet.

Nu när jag ändå har fastnat i bildträsket tänkte jag bjuda på en titt på vårat skötbord. Bebis sängen är i samma serie men den har vi inte tagigt hem än så den finns det tyvärr ingen bild på än. Nu längtar jag bara ännu mer efter lillknodden :)



Här är dessutom väggen som förhoppningsvis är riven innan helgen. Som ni ser så har vi en hel del att stå i innan plutten anländer :) Det här ska då bli vårat nya sovrum så får lillen ta över det mindre sovrummet.



1. Magen (v31+4)
2. Min underbar man som jag bara älskar mer och mer för var dag<3
3. Lite unisex kläder måste man ju också ha
4. Här har "mormor" varit i farten igen :)

 

  

Återblickar.

Såhär i sjukdoms tider sitter jag och återblickar på tiden innan jag var med barn. Åh vad man inte var grov.. Jag hoppas verkligen att amningen funkar sådär super bra som folk säger.. Dom här bilderna lägger jag upp med gråten i halsen.

Här står man då och tror att man är värdens biff


I usa försökte man ju se lite flashig ut då


Såhär ser en glad och jäkligt nöjd sofie ut

6 april

Hallå!

Dagen vart inte alls som jag tänkt mig.. Natten till idag var nästan olidlig, mitt huvud bankade som bara den och det  var omöjligt för mig att somna, Vid halv tre tiden ringde jag in till akuten och fick en tid på söråkers vårdcentral klockan 0830. Det var bara ta den och försöka plåga mig egenom natten. Klockan åtta skjutsade mamma ner mig och doktorn tog en sänka på mig, som naturligtvis var för hög.. Han kunde berätta att det var mina lymfkörtlar som svullit upp troligtvis pga utav att jag har en infeektion i kroppen. Mer testeer gjorde han inte utan berättade att jag skulle låta dom jobba så att jag förhoppningsvis skulle slippa ta pencilin eller antibiotika. Vart min infektion var visste han inte och ville naturligtvis inte kolla upp. Utan han skickade hem mig på ordination att vila och ta det lugn.

Så fort jag kom hem var Robban vaken och det var bara att stöka undan morgonrutinerna. Vid halv elva tiden åkte mamma, maria och robban iväg på bad och det gav mig en chans att försöka ta igen tappad sömn. Jag somnade iaf på stört, antagligen utav utmattning. När jag vaknade runt halv två hade andreas precis kommit för att hämta med mig hem.

När vi kom hem vart det alvedon för hela slanten och sen soffan. Vid fem hade andreas sötgubben min gjort middag åt oss. Hemmagjord potatismos och torskgryta. Efter det har jag mest bara legat på soffan.. Nu när det väl är dags att sova är jag pigg som bara den. Jag har fortfarande uppsvällt huvud, ringde akuten igen för ett tag sen. Dom tyckte att jag skulle kontakta min barnmorrska imorgon med tanke på att läkaren jag var till idag inte tog några prover förr havandeeskapsförgiftning.. Och det vill jag ju absolut inte åka på, fine om jag blir sjuk men lill kotten i mig får inte lida. Ska därför försöka vara uppe med tuppen och få mig en tid =) Nu ska jag ta mer alveedon och sen släpa med mig andreas till sängen och försöka somna igen.

Jag tror faktiskt inte att det blir någon skola imorgon heller med tanke på hur jag mår.. Lite halv dåligt eftersom jag mer än gärna skulle vilja nöta teorin så den sitter den sista april :)

Natti Natti!

Ps. Jag älskar mig underbara pojkvän/sambo och våran lillskrutt i magen. (Säger/skriver det allt förr sällan) Ds.

5 april

Hallå!

I fredags vart det som sagt en lugn arbetskväll. Somnade efter mycket om och men, satt mig nämligen vid datorn efter jag slutat och fastnade med att kika runt på kläder till lill skrutten min. Hittade en massa fint som jag självklart var tvungen att beställa.

Lördag-
Hade ställt klockan på tio, men strax innan vart jag väckt utav en gosig liten bus vincent som skulle ha upp mig till fika :) Det var bara att kliva upp, vi skulle ju ändå iväg så lika bra att inte sega på då.
Vid halv tolv åkte mamma jag och vincent inöver Söråker för att gå på klädbytar marknad. Det var första gången för både mig och mami men jag kan säga att det blir inte den sista! Dom hade så himla mycket kläder, vi vart kvar tills klockan blev över två. Men vi hade lätt kunnat gått kvar där och fyndat i flera timmar. Jag inhandlade en massa jätte bra kläder, jag tror jag fick med mig över 20 par byxor som var hur fina som helst. Det bästa med små storlekar är ju att kläderna nästan är som nya, det märks ju knappt att dom är använda. Både jag och mamma gick därifrån med ett leende på läpparna.

Vi fortsatte sedan färden till Birsta, mamma sprang in på barnens hus och handlade en ny bilbarnsstol till vincent som han verkligen behövde. Efter det vart det vidare till babyproffsen där jag hämtade ut ett startpaket med bla en stor praktisk blöjhink =) Vi tog en sen lunch på Ikea för att sen dra en snabb sväng på birsta city. Vid fem tiden vart det snabba ryck hemöver eftersom jag och andreas skulle vara på tandori house klockan sex.
 
När vi kom hem var det bara att byta om och fara inöver. Vi plockade upp sara och robin på vägen och inte många minuter efter sex anlände vi till middagen. Vi åt jätte god mat och vi hade jätte mysigt. Det var himla varmt där inne men vi vart nöjda då vi ingen av oss hittade någon glas i maten ;p Hehe. Vid nio tiden var det färdig ätit och alla andra skulle iväg på casino för att sen röja ute på krogen. Jag och andreas hade ju planer på att gå på bio men då var det fullt på fast and the furius så då åkte vi förbi erica istället. Där vart vi kvar tills klockan närmade sig tolv. Vi vart bjudna på både glass och kladdkaka så vi höll på att spricka =) När vi kom hem somnade vi på direkten.

Söndag-
Idag vaknade vi inte förräns klockan elva, andreas klev upp och gjorde iordning lunch åt oss. Hela dagen har gått åt att fixa lite här hemma. Har bla tvättat och strykit upp alla mina bebis kläder och äntligen börjat fått in lite i byrån =D Andreas har mest hjälp till med att sätta upp gardinstångar och fixat med lite lampor eftersom jag nu börjar få lite svårt att göra såna saker själv. Till middag gjorde mannen min hamburgare, jag fick jätte ont i huvudet efteråt och la mig och sov i någon timme innan det var dags för bingolotto. Inte vann vi något denna helg heller, vi får hoppas att vi tar hem stor potten nästa vecka iställer då det är guldkväll! Andreas har varit så snäll och tagigt hand om mig hela dagen, och än var det inte slut. Han tog fram en massa gott åt mig framför tvn, morötter&dipp :) Hade jag kunnat hade jag mer än gärna somnat där i soffan med honom men så bra får man väl aldrig ha..

Just nu sitter jag ute i Lögdö. Imorgon är det måndag och jag ska jobba mellan 800-1530, eftersom det fortfarande är 25 dagar kvar tills det blir eget körkort var jag tvungen att åka ner nu ikväll för att slippa ta bussen imorgon. Andreas skjutsade ner mig vid tio tiden, stanna kunde han inte göra eftersom han ska göra ett försök med att ta bort våran mellanvägg som vi har i barnrummet eller ja vårat blivande sovrum :) Jag hoppas att det går bra för honom så att jag får en glädjande överraskning när jag kommer hem imorgon.

Jag har precis duschat och måste ju uppdatera här så ni inte tror att jag glömmer bort er. Mina besökare stiger för var dag, jag vet inte vad det kan bero på men jag hoppas ni stannar =) Alltid roligt att veta att man inte är helt ointressant nu när man är med barn och så.

Nä nu börjar ryggen värka och sakna sängen. Jag har fortfarande jätte ont i/på huvudet, mamma tror att det är lymfkörtlarna men jag hoppas att det är bättre imorgon :/ Inge roligt att vara dålig. Ska bara ringa hem till mannen och höra om han saknar mig så jag kan sova gott sen. Natti Natti!

3 april

Hallå!

Igår kom Andreas och hämtade upp mig strax före tre, vi vart lite sena in till Vårdcentralen men vi hann inte missa så mycket. Vi vart uppdelade i en mammagrupp och en pappagrupp. Vi "mammor" pratade om Amning medans "papporna" pratade med en annan erfaren pappa om hela upplevelsen.

Vid fem tiden slutade vi och Andreas och jag åkte tillbaka till Lögdö. Där bjöds det på mat innan vi började meka med min bmw. Andreas bytte länkarmen och sen var det bara ut och provköra den. Bilen gick som en klocka så nu är det bara avgasröret som måste svettsas innan den ska ut och rulla med mig på vägarna. Det känns bra, tiden verkligen flyger fram nu tycker jag och snart är man 18, har körkort och snart ett eget barn!. Allt jag någonsin längtat efter. Härligt må jag säga!

Vi åkte iaf hemöver vid nio tiden och hade faktiskt skötbordet med oss hem den här ggn. Det vart jätte bra även fast att vi saknar golv och har risiga tapeter i barnrummet,  vart det som ett helt nytt rum. Jag fick genast mer energi och tvättade upp alla nya bebiskläder  som ska få pryda lådorna nu :)

____________

Idag vart det lite utav en sovmorgon för våran del, skulle inte vara inne hos barnmorskan förräns klockan tio så vi hann fika och mysa lite innan det bar av mot Timrå. Hos barnmorskan såg allting jätte bra ut, mina värden var som förut (alltså inga problem) och lillen hade hjärtslag på 142 och ett SF mått på 31,5 cm. Nästa besök blir den 17/4 =)

Idag är det förresten bara 60 dagar kvar till våran BF!

Efter MVC åkte vi till försäkringskassan där jag skulle lämna in ett moderskapsintyg. Det är ju så himla sjukt de där med mammapengarna för mig.. Jag tjänar tydligen för lite för att få ut någon bra ersättning från försäkringskassan och för mycket för att kunna få andra bidrag. Det är verkligen tragiskt att man som duktig ung förälder inte ska kunna få någon hjälp alls. Jag tänker nog spara mina mammadagar och ta ut dom när jag verkligen kan få nått för dom för nu är det skit och ingenting, 160 kr/dagen kan dom tänka att ge mig som det är nu och då har jag ändå tjänat i snitt 10 000/månaden ett bra tag nu.. Jaja, jag blir bara så irriterad på vilket skit system vi har.

Andreas släppte av mig på skolan, därifrån åkte jag och Carro iväg och lunchade :) Det vart kebabtallrik för min del och det vart både jag och magen glada över.

Caroline skjutsade hem mig efter skolan, sen dess har jag bara suttit här och spanat runt. Jag börjar jobba klockan 17-0030 så jag ska ta mig en liten tupplur innan så jag orkar med :) Ikväll lär det bli lugnt, vi har inte planerat in någonting speciellt förutom en massa godis&film då förstås.

Imorgon ska jag och mamma min iväg till Söråkers folketshus på marknad och se om vi fyndar nått till lillpyret mitt :) Sen vid sex tiden ska vi ut och äta nått gott med lite folk och fira Jori som fyller hela 20 år.

Ha en bra helg!

2 april

Hallå!

Idag vart det inte riktigt som planerat, eftersom jag är vikarie är jag ju ganska van vid detta. Så idag vart det till att jobba istället för skolan. Men vad jag vet så missar jag ingenting speciellt på skolan iaf :)

Igår efter skolan tog jag bussen hem till Indal, hann faktiskt äta lite middag med Andreas och mysa i soffan till filmen Rally brudar. Jag tyckte att den var riktigt bra men nu måste det ju komma en tvåa så man ser hur det går för dom :)

Mamma kom iaf och hämtade mig efter att hon varit på badhuset vid tio tiden, Andreas kunde tydligen inte följa med till Lögdö och sova där med mig för han "hade så mycket att göra hemma" Jo just ja. Men idag ska han iaf komma ner runt två tiden så vi äntligen kan skruva ner skötbordet och få med oss det hem. Vi börjar få allt för mycket små kläder som bara ligger överallt, vill kunna börja sortera lite innan lillen kommer =) Klockan tre ska vi iaf vara på föräldrarutbildningen så jag måste gå tidigare härifrån men Maria kommer vid två och täcker upp mig. Nu har Robban precis duschat och gjort morgon rutinerna så nu ska vi gå och kolla vad vi ska göra för go lunch. För nu kurrar det i både min och hans mage. Ska inte göra så mycket mer idag, följer iaf med hem till Indal inatt. Imorgon är det ju skola och direkt efter det mer jobb (som inte var planerat) men det är klart man ställer upp och får lite kosing. På lördag fyller Jori år så då ska jag iaf inte jobba, lär nog bli någon god matbit inne istan framåt kvällen =)

Ha en bra dag!

RSS 2.0