Force of Natur

Hallåja!

 

Just nu sitter jag hemma i Indal alldeles ensam. Andreas jobbar ju och jag är ledig för en gång skull. Helgen har bestått utav en massa jobb, julfirande ute i Kläpp och julbord i Liden med grannarna. Har alltså hunnit med en hel del. Fick en inflyttningspresent igår utav våra grannar, jag vart jätte rörd när vi hälsades välkommna till byn :) Sen i Onsdags har vi "bott" här. Det har gått jätte bra :) Över mina förväntningar, jag sover som en stock trots att jag inte har mamma i närheten.

 

Jag har precis stoppat i en tvättmaskin. Sitter och funderar på vad man ska äta till middag. Funderar starkt på wook eller liknande. Ända sen i förraveckan när Andreas och jag var iväg och köpte ny tv av en kines kille har jag varit jätte sugen på nått asiatiskt liknande. Får traska ner på affärn och se vad dom har att erbjuda. Måste erkänna att det inte känns speciellt lockande att gå utanför dörren över huvudtaget.. Det snöar som bara den här uppe. Visst, det är ju toppen, men det är inte en gnutta sol ute så det ser bara trist och kallt ut :/ Imorgon ska jag förövrigt jobba på donken för sista gången på tre veckor. Jag har tagigt ledigt och gud vad skönt det ska bli! Hoppas verkligen att jag får nått besök ikväll nu när jag har en massa gott att bjuda på :) Nu ska jag ner och försöka få för mig att gå ut. Hejsålänge

 

Såhär ser veckans planer ut.

Tisdag- Jobb mellan 12-16, sista julklapparna ska inhandlas när lönen äntligen kommer

Onsdag- Jobb hemma med Robban, fira jul med familjen

Torsdag- Åker äntligen upp till Åkersjön

Fredag- Förhoppningsvis ut och köra skoters :)

 

 


Tidsfördriv

4 av mina favoritprogrampå TV 

Desperata hemmafruar
CSI
Bonde söker fru
Las Vegas


4 saker som jag gjorde igår

Gick i skolan.

Sov över i huset för första gångenStädade huset

Myste med Mannen min


4 saker som jag ser fram emot

Ultraljud
Att fylla arton
Januari lönen
Åka till Åkersjön


4 av mina favoritrestauranger

Sub way
Sörberge pizzan
Bite line
Max


4 saker på min önskelista

Körkort
Pengar
Ett nytt badrum
Att de ska bli min artonårsdag snart =)


4 personer jag utmanar:

Erica Nyberg
Caroline Nilsson
Alla som vill


Jag blev utmanad av LillVickis.blogg.se

Husägare

Hallå! 

Idag är det första uppdateringen från huset :D Veckan har varit ganska stressig så jag har tyvärr inte haft tid till att uppdatera någonting.. Men vi har hunnit med en hel del annat, bla. så har vi lagt nytt golv på övervåningen, målat om badrummet, installerat oss nästan helt och sovit över en natt. Det känns jätte bra att äntligen få flytta in och att allt går som det ska :) 

 

Igår gick jag på jullov. Våran klass ställde in dom sista lektionerna vi hade och skippar helt och hållet julshowen imorgon. SKÖNT!

 

Dagen idag har varit lugn, Andreas är sjuk och idag bestämmde han sig för att stanna hemma. Ett mycket klokt beslut med tanke på hur sjuk han har varit på sista tiden. Det vart bara bra för mig så jag slapp vakna upp ensam i ny huset. Mamma skjutsade mig på läkarstationen vid tolv tiden och efter det åkte jag och Andreas och handlade mat för att sedan åka hem och slappa. Nu sitter mannen och skruvar ihop lite nya byråer till sovrummet. Ska väl hjälpa till snart så att vi kan mysa sen :) Imorgon blir det en lugn dag för mig, tänkte ladda upp mig nu innan helgen som kommer som består utav jobb, jobb och åter jobb. 

 

Kanske hörs någonting mer imorgon.Hejdå


End of story

Hejsan. Nu kommer det en liten uppdatering om helgens händelser, lite sent men bättre än aldrig.


Fredagen
- Det vart en alldeles lugn hemma kväll. Satt och spelae en massa spel innan älsklingen kom hem vid ett tiden :) Gick och la oss och somnade på bums.


Lördagen- Klev upp klockan åtta eftersom jag skulle jobba med Robban, som tur var det bara tre timmar så jag överlevde. När vi var klar och hade duschat och ätit tog vi med oss vårat pick och pack och for hem till Indal. Åkte lite skoter inöver byn och käkade pizza så att vi skulle överleva dagen. När vi kom hem igen var det bara att svida om till fin kläder och bege oss till Östanskär där det vankades julbord. Vart först tre timmars relaxing med hottub och vedeldad bastu. Klockan sju skrek magen efter mat och julmaten satt underbart. Andreas vart lite utav en stammis i baren och det blev hemfärd vid halv ett tiden. När vi kom hem tog det inte lång stund innan vi somnade.


Söndagen- Klev åter igen upp klockan åtta, det stod jobb på listan och denna gång på Mc´donalds. Det känns som det var hur länge sen som helst jag jobbade där, efter bara några timmar var jag hel död i huvudet. Men jag överlevde och klockan tre gick jag över till Unika hem och mötte upp mannen och min mamma. Där hämtade vi upp våran nya soffa :D Jag har nämligen fått en förtidig julklapp utav Andreas, en helt underbar divan soffa i svart/grått tyg. Vi åkte och hämtade upp lillebror för att få extra bärhjälp och sedan bar det av till Indal igen. Väl hemma gick det inte så bra med att få in den gigantiska soffan genom dörrarna. Andreas fick då ta till nödlösningar och kapa bort mittenpinnen i fönstret och vi fick ta in den den vägen. Efter mycket om och men vart det kanon. Nu har vi ett super fint och modernt vardagsrum. Det är allt annat man kan säga mot för köket. Men nu har vi ju börjat i någon ände iaf :D Efter soffmonteringen åkte vi hem till lögdö där det bjöds på tacos. Efter maten vart det snacks och en massa mys med familjen. Somnade ganska tidigt efter en hård helg.


Idag (Måndag) - Sitter på skolan nu trots att vi har slutat för länge sedan. Har varit in till Birsta med Carro&Vicky åt lite på max och drog en vända inne på Birsta City. Ska nämligen in med Andreas dit efter han slutat jobba. Vi ska inhandla de sista klapparna inför jul. Sitter nu och gör det sista i skolan. Har en inlämning som ska lämnas in innan lovet och vi går bara till på Onsdag så det är nog dags att börja nu..


Det kanske kommer en uppdatering senare om tid finns. Kram så länge!


Blablablaa

HallåHallå!
Nu sitter jag i vardagsrummet och kikar på lite tv. Precis som igår jobbar jag ikväll mellan fem och halv ett här hemma med Robban. Vet inte rktigt vad vi ska hitta på men någonting måste vi göra. Vi degar bara på kvällarna :) Andreas har förresten inte kommit hem än. Han lär inte komma hem förräns imorgon eftermiddag. Och till helgen är det full fart som gäller. Vi har planerat in en himla massa som vi ska försöka få ihop. Vi har golv som ska läggas på hela övervåningen, väggar som ska tapetseras. Julbord som ska äta, soffa som ska monteras och till sist att hinna umgås med varandra den lilla tid vi får. Men som vanligt ska vi nog få allt att rulla på :) Jag har förresten varit och inhandlat en jätte fin skjorta med matchande strumpbyxor som blir klädseln på lördag. Andreas fick sig en jätte fin skjorta med tillhörande tjocktröja för ett tag sen så att vi matchar varandra lite också. Nu ska jag ta en dusch, är så frussen sen skolan. Middagen är det jag och Robban som står för ikväll :) Får se vad det blir för gott. Igårkväll vart jag äntligen klar med alla mina julkort som ska ut. Måste bara se till att posta dom snart också. Nä nu måste jag slita mig ifrån datorn och duscha.

KramKram

Hand i hand

Idag vaknade jag tidigt redan då älsklingen åkte iväg på jobbet. Skulle med bussen för en gång skull. Det gick väl sådär, det fick bli ledig klädsel och att skippa frukosten. Hann iaf med bussen. Kom till skolan vid åtta tiden, fick veta att vi skulle ner till skavadern och började inte förräns tjugo i nio. Gick och tog mig en korvmacka samtidigt som jag ringde Carro. Vi bestämmde att hon skulle åka till Mitab och hämta Anreas bil som så fint alltid står parkerad där när han jobbar borta. Hon hämtade bilen och hämtade mig sen på skolan. Väl nere på skavadern var det lek och tjoffs med esteterna som stod på schemat.. Fyfan vad lågt, vi har då inte valt fordonsprogrammet för att kramas och mysas.. Fick iallafall sluta vid halv tio då våran lärare insåg att det inte var någon idé att försöka få oss att dansa som apor. Kändes skönt för oss tjejer med bilen och allt. Vi visste dock inte vad vi skulle göra. Åkte iaf inöver Birsta och bestämde oss för att provköra lite bilar. Det gick bra men den enda som föll oss i smaken var den nya bmwn. Micke en kille i klassen ringde och berättade att lärarna skulle ha något möte så vi behövde inte komma på hela dagen. Det vart ännu bättre. Efter en massa glidande vart vi hungriga i magen. Åkte på biteline där vicky, carro, thomas och jag åt. Efteråt var vi alla alldeles trötta, jag och Carro insåg att vi var tvugna att göra någonting utav dagen. åkte på rusta och köpte badrumsfärg. Det vart en creame färg som var riktigt fin. Åkte hem till Indal och började måla. Nu ser allt plötsligt mycket fräschare ut. Helt otroligt vad lite färg kan göra =) Nu sitter jag iaf hemma hos mamma och pappa. Andreas är ju som sagt borta och jobbar, fick trösta mig med lite glass och cola med brorsorna mina. Inte heller helt fel. Ska ta och sova nu så att man orkar med imorgon. Det är TTc och vidareutbildning på trucken som gäller då :) Slutar halv tolv och sen vet jag inte vad dagen ger. Andreas kommer hem och sover imorgon :D:D:D Måste sova nu så att det inte är långt kvar tills dess. Natti Natti <3

 

 


Andra advent

Helgen har varit bra, i fredags blev det inte så mycket gjort. Myste på här hemma och somnade relativt tidigt. På lördags morgonen slog jag upp ögonen vid tio tiden. Det vart en dusch tilsamans med mannen och fikade gourme frukost. Tog oss sedan en sväng inöver Birsta för att spana in en ny soffa till huset. Vi hittade en jätte fin tyg soffa divan inne på unika hemsom vi vart jätte fäst vid. Åkte hem till huset och mätte lite för att sedan ringa in och säga att vi tog den. Efter det körde vi upp en massa saker till hust så nu är det värsta tomt här hemma på saker. Vi var kvar ända till tolv i huset. Ville inte åka hem. Hoppas att Andreas skyndar sig med sovrummet så att vi får flytta in någon gång. Vi gjorde även adressändring idag .) Från och med på Fredag är vi bosatta på Kävsta 160. Idag hade vi en liten sovmorgon. Klev upp och vart serverad på potatisgrattäng och köttbullar. Mumms! Efter det värt vi hämtade utav Andreas mamma och åkte till Indal igen, Hon  hade Alice och Alva med sig. Söta tjejer, vi fikade ute i huset och pillade på med lite mer gardiner. KOm hem vid tre tiden. Myste till fem tiden för då började jag jobba.. Slutar snart om 25 minuter, Robban ligger och halv sover och då passar jag på att skriva. Ska lägga mig bums i säng sen, är så himla trött. Det är sista veckan innan jul som Andreas far iväg och jobbar nu också. Sen blir det lugnare med lite hemma jobb. Känns som att det behövs om någon någonsin ska bli klart i huset. Nu ska jag börja städa och skriva lite i nattboken. Imorgon är det bara skolan som gäller. Natti Natti <3

Jag ser det snöar

Hallå.

Idag har det varit skola för hela slanten, kom hem vid två tiden inatt så imorse kan jag lova att det var svårt att kliva upp ur sängen. Dagen har tillbringats på TTc där vi pluggat truck teori hela dagen. På fredag ska vi ha två av fyra delprov till vårat truck kort. Det kommer nog gå bra det är ganska simpelt när det kommer till kritan. Igår efter skolan lånade jag och Carro dodgen av mamma, packade in 8 st kartonger som var Andreas och åkte iväg till huset. På dit vägen började det snöa och vi kände julkänslan. Det första vi gjorde var att putsa alla fönster på nedre våningen. Satt sedan upp julgardinerna i hallen. Det vart super mysigt, en helt annan känsla när man kommer in dit nu än förut. Farbrorn vi köpte huset utav kom förbi och var allmänt nyfiken. Började surra om allt från varmvattenberedaren till soporna. Han är snäll som ens tar sig tid att ens komma förbi för att  hjälpa oss. Vi som faktiskt inte vet allt man borde fixa i början. Fick till slut upp lite mer julstjärnor innan vi åkte tillbaka hem. På hemvägen var det alldeles vitt på vägen och än en gång jätte halt. När vi kom hem käkade vi billys pizzor för att mamma sedan skulle skjutsa mig på jobbet och Carro till bussen. Imorgon har jag planerat att fara upp till huset igen, känns som att man åtminstonde vill sätta upp alla gardiner nere innan Andreas kommer hem :) Erica och Ele hade också några små planer på att komma förbi och kika. Så det kommer nog bli mysigt. Elektrikern skulle vara där, och det är bra för jag har lite funderingar. Nu håller mamma på att laga mat, känns sorgligt att man inte kommer få den här lyxen nå mer framöver. Men då kommer man uppskatta att komma hem mycket mer iallafall. Själv sitter jag nu med ett stort problem. jag och Andreas är bjudna på julbord den 13 utav Mitab. Vi har självklart tackat ja men igår kväll såg jag till min förtvivlan att Monica har satt mig på jobb då.. Försöker nu i all hast fixa någon som kan jobba istället för mig. Det går ganska segt för alla som brukar vilja jobba mer jobbar redan den dagen. Men det måste ju gå att lösa, donken brukar ju inte vara omöjlig att ha att göra med. Ska fortsätta med det och sedan städa lite på toa och börja packa lite saker. Nog för mig, vi kanske hörs något senare :) Kram!

Julshopping

hejsan.


dagen idag har varit lite udda på skolan. började med att andra lektionen vart avslutad en timme tidigare. gympan vart inställd och jag, carro, vicky hamnade i birsta med thomas saab 9 5 aero. vi fick med andra ord 3 timmars oförberett hål. fördröjde lite tid i birsta med massa shopping, hittade massa fina gardiner på rusta, och en och annan tomte. när vio kom tillbaka på skolan hade vi samhälle och svenska. svenska timmen vart också lite halv udda, min telefon ringde och det var från radio guld. jag hade blivigt dragen till att tävla mot dan. tyvärr är musik inte min starka sida och jag förlorade med 0-1, känns ganska tärt med tanke på att vinsten var en badtunna hemkörd till gården. hade inte varit fel med lite värme i den här kalla vardagen. men men, rolig svenska lektion iaf. efter skolan tog jag och carro bussen till h-sand där vi tog hennes bil och först käkade på bigboy. vart en del shopping efter det också. man kan ju bara inte hålla sig när man har ett hus och sååå många att handla till :) men det löser sig nog snart.

ps. jag älskar dig <3


RSS 2.0