Packat&klart!

Hallå!

Här sitter man vaken och knapprar på datorn när man egentligen borde ligga till sängs. Men hur ska jag kunna sova gott när jag vet att det var länge sen jag bloggade sist? Nä det går helt enkelt inte.

Veckan har gått bra, andreas kom aldrig iväg till kiruna då det var tågkaous neröver så han blev hemma och har varit lite på mitab lite istället. Själv har man varit lite halvhängig, har inte kunnat gått på varken kyrkis eller babylekis utan har stannat hemma och myst istället. I tisdags var jag och carro på uf mässan och det gick bättre än förväntat. Tapetseringen tog mest utav tiden men vi blev riktigt nöjda med dagen.

Äntligen är man klar med allt packande och så inför morgondagens aktiviteter som kommer bestå utav skoteråkning till kälarne! Vi drar dit med skoterklubben, vi är 40 pers och stannar över natten på campingen. Kommer nog bli toppen, det här har vi längtar efter ett tag nu! Skotern har bra med olja, är nyspolad och den högre "bättre" rutan sitter på nu. Kan inte bli bättre.

Vi har varit ut till Kläpp ikväll och firat Chatarina som fyllt år i veckan. Blev bjudna på middag så vi nästan somnade till därborta, eller ja andreas somnade ju faktiskt :D Efteråt hämtade vi upp carro som kommit med bussen från härnösand. Hon ska vara barnvakt åt arvid imorgon :) Så hon passade på att sova här så hon slipper allt åkande imorgon. Hon får bmwn ihelgen så jag tror att de ska ut och busa på nått iaf.

Det är första gången som jag lämnar arvid på riktigt, riktigt! Han har ju sovit borta och så förut, men då har jag inte varit så långt ifrån honom som 10 mil! Jag är säker på att det kommer gå bra iaf, om inte annat så finns det ju telefon. Arvid verkligen gillar att prata i telefonen, hehe.

Ja men jag tror att det är dags för mig att gå och hoppa i säng nu, andreas la sig med arvid så jag får nog ta mamma och pappas säng för det går inte att trängas med de där grabbarna inte. Inte för att det grämer mig speciellt mycket då mamma&pappas är alldeles ny och skön!

Det är avfärd klockan 0800 imorgon så jag får önska alla en fortsatt trevlig helg! God natt =)

Sjukling

Hallå igen.

Dagen har gått fort, tycker jag nyss klev upp.. Nu har andreas farit norrut och jag och arvid ligger ensamma i sängen. Mini är jätte snorig, det har han varit hela dagen och det märks på han för hela han blir så trött.. Han ligger och ser ut lite som en fisk, jag tror inte att han inte förstår att han inte kan andas genom näsan med allt snor, så fort han stänger munnen får han som lite smått panik. Jag hoppas det inte blir värre än såhär iaf, vi behöver inte drabbas utav nån mer sjukdom.

Nu får veckan gärna gå fort, jag längtar så mycket till kälarne turen vi ska ta tillsamans med skoterklubben. Vi är 30 stycken som far på lördag och stannar över till söndag. Badtunna och tvårätters kommer inte sitta fel efter en tio mil på leden. Arvid ska vara hos moffen, och det äääälskar han. Jag är så himla glad att jag har mamma&pappa, dom är så hjälpsamma. Och arvid tycker om att vara med dom så då känns det ju bara skönt att kunna lämna bort honom ibland när han mår gott.

På tisdag ska jag och carro vara på regionala uf mässan på gärde.. Fy vad jag inte vill. Känns inte alls som att vi är så förberedda som vi vill vara. Har suttit här vid datorn nu i eftermiddag och försökt fått de flesta bitar på plats. Imorgon ska vi dra en sväng på birsta och inhandla det sista som tapeter och godis :) Vi får hålla tummarna att vi inte missat nått :D

Jag och arvid har bokat flyget till göteborg nu också :D Den fjärde mars åker vi ner till moster&mats. Det ska bli så roligt! Det är ju lite jobbigt att vi inte kan träffas oftare men när vi väl ses så är det ju såå roligt då istället. Vi fick tag på ett jätte billigt plan, det var nästan hälften av pengarna som jag skulle behövt betala om vi skulle åka tåg tur och retur. Helt sjukt, och nu är vi nere på en timme! Hur lyxigt som helst, det är ju så att man kanppt hinner blinka.

Nä nu ska jag försöka sova, ska ringa till hjärtat först en sväng och se hur det går för hans resande. Han berättade idag att han tycker att det är jobbigt att åka till kiruna.. Så jobbigt att han knappt vill fara, det är ju alltid skönt att höra men det är lite synd om han som måste iväg och inte får umgås med mysfisen våran.. Han vill ju helst utav allt vara pappaledig, fy bubblan att ekonomin inte tillåter det bara :(

Nä nu ska jag lägga mig brevid min lilla snorgubbe. Hoppas man vågar somna :/ Natti natt!

Sweet

Godmorgon!

Slutet på denna vecka då, tiden bara flyger förbi. I onsdags var vi på drakborgen med vincent&momma, där lekte vi som bara den :) Blev lite donken innan jag och arvid åkte hem och myste på. Torsdag hade jag ingen barnvakt så vi blev hemma eller ja, vi gick en sväng på kyrkis(: Lika bra, så vi får dagen att gå. Träffade tilda&camilla, carro&noel, emma&anton, eleine&alice och våra grannar :D Alltid lika roligt att träffa folk. I helgen jobbar jag, så nu är vi i lögdö. Hela familjen faktiskt. Efter att jag lagt arvid igår kom andreas förbi och hämtade upp mig så åkte vi till emma&johannes i timrå för att spela lite tv spel. Fick skjutsa hem joel också så vi drog en "genväg" förbi big boy innan. Kom hem vid halv tre, lilleman vaknade för en timme sen och nu ligger han på lekmattan och härjar. Vi pratade med moster igår, funderar på att åka dit på sportlovet. Hon skulle kolla om hon är ledig då, så vi håller tummarna för att det går vägen.

Idag hade vi ju hoppats på fin väder så vi hade kunnat gått ut och myst i solen, men jag tror faktiskt att vi kommer stanna inne. Andreas får sovmorgon, han åker till kiruna ikväll igen så jag känner lite med honom. Fy bubblan att kliva upp fem varje morgon... Jag är nog inte gjort utav de kalibrerna. Åtta, hm okej!

Igår efter jobbet lämnade jag arvid en sväng här i lögdö för han var så trött och så åkte jag och lillebror in över birsta. Jag var på jakt efter ett par jeans leggins jag såg för ett tag sen, ett par ljusa som var väldigt slitna. Självklart var dom slut nu och dom fanns inte heller i stan.. Men istället fyndade jag tre plagg för priset utav legginsarna jag egentligen skulle köpa. Jag fick med mig ett par svarta jeans leggins från vero, en vit/svart randig tunika från gina samt en svart jätte fin, tunn kofta också från gina. Super nöjd!

Nä nu ska vi hoppa in i duschen och sedan försöka oss på frukost =) Ha en bra dag!


Lynx!

Hallå!

Igår när jag försökte uppdatera då funkade det inte.. kunde inte ens logga in.
Tänkte ta mig lite tid och skriva om helgen :)

I fredags var det dags för funk på c igen, gick gallant. När jag kom hem gjorde jag då en liten tabbe och backade in i uffas bil.. Inte lika roligt kanske, men det ska hända även den bästa. Blev då ingen skola för att jag blev alldeles less, tog och åkte med mamma inöver birsta en sväng istället. Köpte blommor&kort åt lillebror som blev hela 17 år. Vi åkte hem vid fem tiden, mötte upp andreas i sörberge där vi handlade lite tacos och hämtade upp vincent. Åkte till lögdö och gjorde godmiddag. Åt lite tårta på kvällskvisten, var ju mycket att fira. Arvid blev åtta månader, jag och andreas hade två års dag och stoffe blev sjutton. När jag lagt arvid och han somnat vid nio tiden lämnade jag honom hos mommen&moffen och jag och andreas åkte hem. Var tänkt att vi skulle mysa i soffan men vi tog skotrarna in till byn och hälsade på en sväng istället. Haha, passar på att brassa när man är barnfri =)

Vi somnade ganska tidigt eftersom vi skulle upp tidigt på lördagen och hjälpa till på familjedagen. Den var toppen, fint väder och bra med folk (: Vi kom hem vid fyra, då somnade jag i soffan en sväng innan vi begav oss ner och hämtade upp arvid igen. Blev middag på kina med emma&johannes. Åkte sedan hem och slocknade. Söndagen  blev en liten birsta dag, andreas handlade lite smått, och vi åt lunch på taco bar. Han lagade även god middag åt mig på kvällen, potatismos &fläskfilé i ugn. Mumms fillibabba.

Idag är det tisdag, sitter på skolan nu.. Ska skynda mig hem till min miniman :D Är ju för jobbigt att vara ifrån honom. Pappa andreas är i kiruna och jobbar från och med igår.. Bittert men det blir ju pengar iaf. Nä nu ska jag springa på lektion. Ha en bra dag!

Drakborgen

Hallå!

Idag har vi varit på drakborgen och busat med barnen :) Träffade angelica, lucas, linda, camilla&tilda. Arvid tog en power napp i början men sen var han igång. Inge krypande än, jag som hade hoppats att det skulle komma idag då han såg alla andra men inte då.
Arvid blir åtta månader på fredag, och stoffe fyller sjutton år. Det blir till att fira med en massa tårta :D Efter babylekis tog vi en sväng på birsta, fyndade en jätte fin tjocktröja på polarn och pyret så vi är faktiskt super nöjda med dagen. Just nu sitter jag och pluggar funken.. Nu ska den sitta.
Drog en sväng skoters med jåhanna ner till humpes viken förut och spanade läget inför lördagen. Körde upp lite så det blir bra underlag också. Mystiskt nog var det soppa torsk i min pärla innan jag kom iväg?! Hm, undra om det är någon som varit förbi och sugit en skvätt hmmm. Tror jag ska sätta span på tomten våran.


Här har vi arvid i full rulle på drakborgen :) Visar stolt upp de små grynen också

Bilder från helgen



Familje mys

Jag, arvid&vincent

Vincent&andreas skjutsar farmis

Pappa och vincent :)

Snurrig dag

Hallå!

Imorse vaknade jag klockan nio utav att mamma ringde. Jag hade som vanligt inte ställt larmet då jag hade trott att arvid skulle vakna klockan åtta precis som han brukar göra och väcka mamma.. Men inte då, den lilla sömntutan ville inte vara min väckarklocka. Fick skippa första lektionen som började halv tio. Åkte iaf ner och hämtade stoffe i lögdö som jag skulle köra på skolan, där träffade vi carro och vi bestämde oss för att åka inöver birsta och äta lite lunch. Blev kyckling och pommes på ikea :) Pappa ringde sen och berättade att han inte kunde vara barnvakt då de toksnöade och han skulle ut och ploga.. Fy vad jag inte gillar snön som måste ta min barnvakt ifrån mig. Var in en sväng på skolan iaf och hämtade funktionsbeskrivningen som jag måste träna lite till tills på fredag :) Och nu sitter jag här i lögdö, arvid har precis ätit stuvade grönsaker och köttbullar, köttbullarna var skit stora så jag blev jätte nojjig och var tvungen att dela dem i två tusen bitar istället. Inte kan en åtta månaders äta halv stora köttbullar heller? :/ Nog för att han är på väg att få sina fjärde tänder men dem kan han ju inte tugga med på riktigt. Ja, han tyckte iaf att det var gott men det tog sin lilla tid att tugga :D Arvid sitter och leker på lekmattan nu, det luktar lite prutt så det blir nog ett blöjbyte innan vi tar och beger oss hemöver. Känns lite som att vi inte hade behövt åka ner hit överhuvudtaget idag men men. Vi tycker ju om bilen som tur är :)

Idag fyller pajen 25 år så vi ska åka och gratta honom efter skotermötet ikväll :) Hoppas han har nått gott fika, jag som är så söt sugen hela tiden :D Hehe.

På lördag är det familjeträff för alla er som inte hört det. Nere på indalsälven precis nedanför indals hembyggdsgård i (Humpes) viken. Där säljer indals skoterklubb korv, hamburgare och det finns skoterbingo och lite annat :) Har ni inget annat för er så tycker jag att ni ska dyka upp, hoppas på fint väder så blir det nog toppen. Klockan 11!!!

Nu är det som sagt prutt blöja som gäller. Kram!



 
Här sitter arvid och leker :D Gounge!

Promiss



Nu sitter jag och lillgubben ute på bron efter en härlig promiss. Arvid sover så sött i vagnen så då passar jag på att dricka en kopp te i solen (:

Avatar

Hej!

Äntligen söndag, helgen har varit lång.. Har bland annat hunnit med en sväng på badhuset, jobbat, fått vattenläckage hemma och varit på bio med hjärtat och myst med familje. 

Har sovit hos mamma och pappa nu i helgen då jag jobbat kväll, passar på att stanna inatt också eftersom jag inte börjar förräns klockan två imorgon.. Jäkla lökigt schema man har fått.

Idag har det ju varit toppen väder så vi passade på att göra upp en mysig eld på framsidan, sotade lite korv och drack varm choklad. Hela familjen var med, robban&vincent också så det var mysigt.

Jag ska alldeles strax krypa ner med lillhjärtat som sussar så sött i sängen. Blev sen kväll för jag och andreas drog oss äntligen in till stan för att se avatar på bio. Jag har velat sett den ett tag nu och den var helt toppen. Andreas han somnade precis i slutet, men han var duktig för filmen var närmare tre timmar lång! Men som sagt det var en kanon film och då brukar inte jag vara den som tycker om sånt där sciens fiction grejs.

I veckan jobbar jag inget, så jag och arvid ska bege oss hem över imorgon. Måste göra ett ryck, har ju varit överallt ett tag nu så hemmet har näst in till fått förfalla. Det är fortfarande ingen som budat på mitt drömhus, hoppas att det kan vara så¨ett halvår till (a) men sån tur har man väl inte..

Nä nu måste jag lägga mig innan jag somnar på datorn. Natti natt!

Veckans planer än så länge

Måndag - skola mellan 2 och 4, sola, mathandling, städning
Tisdag - skola till tre
Onsdag - skola till tio, drakborgen med arvid, solning
Torsdag - skolan
Fredag - bada? solning


Fjällen

Hallå!

Vi är nästan nyss hemkommna från fjällen ´känns det som. Eller ja, vi kom hem igår kväll men ändå är allt fortfarande ståendes i väskor i hallen.. Har inte funnit orken att plocka idag. Vi har iaf haft en helt underbar helg, dock lite kall men det finns inga dåliga väder bara dåliga kläder. Andreas har köpt mig ett nytt skoterställ som jag testade för första gången på riktigt och jag är jätte nöjd. Rött så att det passar till skotersen också, perfekt! Blev ingen skoteråkning för mig och arvid, det var ju skotercrossenm som hägrade och på söndagen tog vi en prommis med vagnen innan det blev hemfärd. Han sover så himla gott där uppe i fjällsluften, tre timmar mitt på dagen kände lillen för att sova :D Hur härligt som helst.

Vi har fortfarande hjullastare på schemat, tror det är prov skrivning imorgon. Går ju inte att vara utan kortet nu när det är så pass bra med snö!! Vill ju&behöver jobba ju :D

Andreas överraskade med fisk idag, det blev torsk och potatis, riktigt gott faktiskt var ett tag sen man åt torsk. Blev till och med två mat lådor, både jag och andreas måste nog börja tänka lite på vad vi stoppar i mun på dagarna.. Börjar bli lite extra hull här och där :D Haha

Arvid har varit hemma med moffen idag, de har badat, stojjat och myst. Pappa är så snäll som ställer upp när man behöver det :) Han tycker nog faktiskt att det är riktigt roligt, han verkar inte vara bitter utav att behöva vara hemma och mysa o vara moffen.  Är skönt att kunna komma ner på lunchen så att man inte saknar ihäl sig efter lilleman heller.

Nä nu ska jag ta och betala lite resterande räkningar medans pengarna finns kvar och sen tänkte jag försöka sova:D Arvid och jag somnade på soffan kvart i sju.. Jag vaknade för en liten stund sen men lillfisen sover fortfarande.. Jag förstår inte hur han kan :D Men natti natt!

RSS 2.0