090831

Hallå!

Idag är det arvids namnsdag! Grattis min gopluttunge =)

Och jag är hemma och är sjuk.. Typiskt, jag sitter verkligen och håller tummarna att det inte är någon svininfluensa på gång, blir grymt orolig nu när man hör att det finns 8 insjuknade människor bara i sundsvall :o what?! har inte jag hängt med i svängarna eller. Alldeles nyss tycker jhag att de pratades om viruset bara i mexiko och andra länder. Men sundsvall?! Det första jag ska göra imorgon är iaf att åka in på apoteket och inhandla munskydd, kanske låter väldigt långt bort för er som läser men om en liten stund kanske dom också är slut (som handspriten)

Nä nog om svininfluensan, jag har iaf stannat hemma idag. Är nere hos mamma&pappa eftersom andreas har åkt iväg till piteå på jobb.. Jag hoppas att han snart kommer hem, vi saknar honom så. Och jag som inte alls gillar att vara själv söker då tröst här nere istället. Arvid ligger och sover i sängen, jag ska strax ta och mysa ner mig brevid honom. Måste bara kolla hur det går för mig och mina bud på tradera. Igår fick jag tag på ett par jätte fina reima täckbyxor till plutten. Hoppas dom blir varma&mysiga på honom i vinter. Ikväll drog mamma iaf med mig upp på lv5 en snabbis då jag skulle fylla i en massa papper om att gå med i bilkåren. Så nu står jag till förfogande för sverige när dom än behöver mig =)

Första skolveckan gick bra, lite stressigt kanske men jag hoppas det blir bättre. Har ju inte hunnit kommit in på nått rullande schema än så. Arvid var iaf med mig hela veckan, han är världens snällaste min plutt. Och det känns bra, var lite orolig över hur det skulle gå så det är skönt att slippa tänka på det iaf.

Imorgon ska jag stanna hemma och hoppas på att jag blir bättre. Smittar jag arvid så kommer jag nog inte att förlåta mig själv. Men det är ju lite svårt att vara ifrån honom när jag ammar och så :/ Knivigt det där..

Ja just ja, tradera sen sängen. Natti!

PS. Jag älskar mina prinsar, arvid&andreas <3 DS.

090823

Hallå!

Helgen har varit bra.

På fredagen hade vi barnvakt så både jag och andreas kunde gå på härefestivalen, med mig hade jag carro&erica. Vi hade en toppen kväll :) Kom hem välbehållna och nästan torra (hör och häpna)

Klockan elva klev vi upp på lördagen. Andreas b´jöd på en jätte god frukost innan vi åkte och hämtade lillprinsen för att fara på tildas dop. Det var i liden och det var jätte fint :) Hon va så söt lilltjejen. Blev kvar där ett bra tag då de bjöd på en massa gott fika. Klockan halv sju var vi iaf tillbaka i indal och käkade middag med mitab på häre. Jag och lilleman åkte sedan ut till lögdö för att vara med robban. Mamma, robban, jag och arvid åkte på en raggartur på kvällen. Skjutsade runt resterande delen av familjen och hämtade upp andreas i indal innan vi åkte hem för att sova.:) Han självklart med en runda på mc´donalds också ;p

Idag klev jag upp ganska tidigt för att vara med robban igen. Vi fick åter igen go frukost, pappa hade dukat upp en ordentlig buffé. Har nästan inte gjort annat än att slappa idag. Jo jag fick ett infall och började sortera och städa i mamma och pappas bokhylla där de har alla gamla kort odyligt. Hittade en massa kort med fina&roliga minnen =)

Nu har jag och andreas precis fikat kvällsfika. Arvid ligger sedan nio och sussar i våran säng :) Imorgon börjar skolan för oss två så han gör bäst i att ladda upp. Ska få låna mamma&pappas dodge eftersom min inte är klar från lagningen än :´( Snällt utav dom förstås, annars hade jag fått det jobbigt.

Nä nu ska jag och andreas somna till en film. Känner mig ganska slut och opeppad inför höst terminen.. Jag får hoppas att allt får gå bra nu med skolan/arvid/jobbet&bilen så vi får vara glada här hemma :))

Natti på er!

090820

Hallå!

Igårkväll somnade arvid vid tio tiden och än ligger han och sover. Jag matade han lite vid tolv inatt när jag gick och la mig, ställde ingen väckare dum som jag är, så imorse när jag vaknade vid sju tiden höll matpåsarna på att rent utav sprängas. Som tur var hade min son hunnit blivigt hungrig och räddade sin mamma i nöden.

Idag ska vi åka till bvc här i indal och kolla hur lillemannen växer :) Förra veckan hade han precis passerat sju kilos sträcket (7060g) Igår var jag förresten på efterkontrollen, jag har två kilon kvar sen är jag nere på min "normala" vikt. Allt såg bra ut även för mig, knep som jag skulle och fick recept på minipiller. Äntligen! Jag vet nog en som kommer bli lättad när han kommer hem från stockholm imorgon :D

Barnbidraget har kommit idag också, kanske ska åka in över birsta och shoppa nått fint åt sig själv? Hmmm. Handlade ju faktiskt ur söta stuprörs jeans och en stickadkofta till arvid häromdagen. Urtjusig vart han, vi ska nämligen på tildas dop ihelgen och då måste ju pojken få ett par nya jeans :) Så idag kanske det är mammans tur. Jag ska kolla och se vad han säger ;D

Andreas ringde och berättade igår att vi har fått tvådagars till härefestivalen utav mitab iår igen. Det tackar vi så hjärtligt över! Är ju inte alls billigt att gå in nuförtiden.. Själv har jag fixat barnvakt åt arvid på fredag. Mormor kommer upp hit och stannar hemma med han på kvällen. Jag vill inte ta med mig pojkstackarn ut i kall luften så han blir sjuk. Och sen får ju mamma och pappa hans lite egentid för varandra:):)

Nä nu ska jag försöka att väcka upp mitt enormt söta sjusovande barn och bege oss till byn :) Hejsålänge!

090817

Hallå!

Helgen har varit toppen. Lugn och härlig precis som man vill ha det nu sista veckorna innan sommarens slut :) Andreas kom hem i fredags vid fem tiden, jag och arvid hämtade upp honom på firman för att sedan åka hem och bara mysa. Vi somnade jätte tidigt framför en film.

På lördagsmorgonen vaknade vi relativt tidigt och åkte iväg till sättna för att kika på då "moffen" tävlade lite med dragracing bilen. Det gick jätte bra för honom och han låg kval1 hela dagen. Vid åtta tiden började det tyvärr regna och det höll i sig ända till söndag så finalen vart avblåst. Pappa vann ju men på ett riktigt trist sätt. Vi som hade hoppats på en till mysig dag där uppe. Arvid riktigt njöt utav allt ståhej och alla ljud. han låg med hörselhåporna på i vagnen och sussade så sött mest hela dagen.

Söndagen vart en riktigt slapp dag, vi låg i sängen ett bra tag innan vi bestämde oss för att åka upp till härnösand och besöka min mormor. Vi vart där en stund, fikade och surrade innan vi begav oss till andreas mormor&morfar på middag. Riktigt lyxigt att bli bortbjuden på mat sådär, och extra skönt att slippa disken :D Vi kom hem vid åtta, slog på en film och jag somnade på stört.

Andreas åkte iväg och jobbade där på måndagsmorgonskvisten så när vi vaknade upp imorse var jag och arvid alldeles ensama igen. Dagen har runnit iväg tycker jag, camilla&tilda kom snällt förbi och hälsade på oss en stund mitt på dagen och vid sex tiden åkte vi neröver momma&moffen. Vi åkte och köpte pizza och sen dess har jag suttit framför den här dumburken. Läst en massa bloggar och för en gång skull i lugn och ro. Arvid tvär slocknade efter maten, nu ska jag ta och stänga utav den här och joina honom.
 
Imorgon har vi inget alls planerat, hoppas att jag kan åka på lite bilbingo. Arvid har varit lite små snorig idag så är det samma imorgon vågar jag inte lämna honom men vi får väl se. Nä dags att sova innan ögonen trillar ur :)
 
Natti Natti!

090814

Hallå!

Veckan har passerat och riktigt fort den här gången. Andreas har hunit komma hem från en veckas arbete i Stockholm medans jag bara hunnit med två arbetsdagar och ett besök på bvc. Där fick vi veta att lilleman passerat 7 kilo närmare bestämt så väger han nu 7060g och är 61,5 cm lång. Jag är så stolt över våran lilleknodd som växer så det knakar.
Nu är det iaf fredag, den näst sista innan skolan börjar igen. Vart har tiden tagigt vägen?! Arvid är 9 veckor idag.. Det är nästan skrämmande vad tiden har gått fort.

Imorse vaknade vi iaf ute i lögdö, packade in arvid och mig själv  i bilen och for in till birsta. Där åt vi lite lunch på mc´donalds och kikade på lite kläder till mig. Arvid var världens snällaste, låg bara i vagnen och kollade i hela två timmar innan vi åkte på besök hos erica&ele. Vi stannade där en stund och inväntade att andreas skulle ringa och be oss hämta upp han på firman. Vid fem tiden åkte vi hemöver alla tre och sen dess har vi inte gjort så mycket, grabbarna ligger och sover i sängen för fullt så då får jag passa på att sitta här med mitt bloggläsande och tradera spanande. Ska lägga mig mellan dom snart jag också, vi hade nämligen tänkt kliva upp relativt tidigt och åka iväg till sättna och hejja på då pappa "moffarn" ska köra. Dom har kört hela dagen och just nu ligger han kvaletta, vilket är riktigt bra. Hoppas på finväder då det visst hade blåst och varit kallt där uppe idag.

Nä nu håller ögonen på att falla ihop, vart ett riktigt yrt inlägg ikväll men men.. Slänger in någon bild så det blir lite bättre :) Natti Natti!




090811

Hallå!

Nu är inte klockan mycket inte.. Jag är vaken för att det är dags att pumpa. Tillgång och efterfrågan är ingenting som hör hemma här inte. Mina mjölkbomber producerar alldeles för mycket och vill jag inte åka på mjölkstockning är det bara att kliva upp i natten och just precis pumpa.. Känns lite extra surt att behöva göra det då jag har en liten söt sovandes pojke brevid mig som inte vill ha mammas maten. Jaja, jag får väl se det från den ljusa sidan. Jag får ju iaf lite extra tid över till datorn.
Ihelgen var pappa andreas hemma med oss. Vi grillade kött och myste på fredagen innan jag skjutsade andreas och jori in till byn medans jag och arvid agerade chaufförer hela kvällen. Bla, skjutsade vi in min mamma&pappa till bussen då dom skulle åka ner till markaby för att köpa en bil åt brorsan. Vi hämtade andreas vid två tiden igen för att åka hem och sova.
I lördags åkte jag ner till fagga och hämtade med mig lille vincent som skulle sova hos oss. jag vincent arvid och andreas åkte därefter till älven och badade, klappade kossorna och kollade på lindströms traktorer innan vi grillade hamburgare som vi åt i förtältet. Vid nio kom jennie upp och hämtade vincent igen som bestämt sig för att sova hos momman&moffen istället. Jag lämnade mina älskade pojkar för att bege mig inöver staden till ullis&erica. Det var krogen som stod på menyn, vid halv elva åkte vi neröver med mig som var nykter och chaufför. Vi landande inte förräns halv fyra hemma i Indal igen. Då kan jag säga att jag var lagomt trött och damerna jag hade med mig var smått sluta =D
På Söndagen låg vi länge, klev inte upp förräns vid halv ett tiden. Det vart en brunch och sen åkte vi till andreas mamma i matfors. Där bjöds det på go´mat och trevligt sällskap. >När vi kom hem igen somnade jag och arvid bums. Vaknade upp halv tolv, då var det bara att klä av oss och somna om.

Nä nu ska jag ta och försöka somna om igen så jag inte missar allt för mycket skönhetssömn. Natti!

090805

Hallå!

Igårkväll följde jag och arvid med momma till umeå. Vi stannade och fick sova i lastbilen och vi hade det riktigt mysigt =) Idag hade vi tre utkörningar och sen åkte vi iväg och kikade runt i lite affärer, käkade på donken och fikade. Klockan fem åkte vi tillbaka och lastade innan vi begav oss hemöver. Vi stannade och åt middag på docksta baren. Arvid var som vanligt hur snäll som helst. Vi kom hem vid elva tiden, då var bastun påslagen så vi har precis bastat. inatt kommer jag sova gott kan jag lova! Härom dagen sov arvid sin första hela natt och jag är jätte nöjd att få sova mer än tre timmar i stöten för en gång skull. Lilleman ligger ju och sover nudå så då måste jag ju passa på att sitta här. Hela tiden vill man hålla koll på han så att man inte missar alla framsteg han gör, alltid är det nått nytt som han kommer och överraskar mamma och pappa med :) Pappa andreas är borta på jobb så vi blir kvar här i lögdö inatt och så ska vi hämta upp han imorgon bitti på firman. Vi har saknat han så mycket så ska bli skönt att få ta hem han igen :D

Nä nu ska jag ta och knyta mig också, måste bara kika på tradera och se hur det går för mina väggord som jag budar på. Har hittat några jätte fina som verkligen skulle passa under arvids stora bild i vardagsrummet. Får hålla tummarna att jag vinner auktionen nu=) Men natti natti!













090803

Hallå!

Nu var det ett tag sen igen.. Och här har det hänt en massa. Jag har hunnit dragit på mig bröstböld, så nu går jag på pnecellin. Mådde pytonorm i onsdags men det fick inte stoppa trippen till Stockholm som vi åkte iväg på i fredags. Med oss hade vi sara och robin :) Resan ner gick jätte bra, Arvid sov som en stock hela vägen och hela natten konstigt nog. på lördagen besökte vi ett outlet i barkaby och på eftermiddagen vart det grönan. Jag och sara vågade oss på den största (insane) och den var ruggigt rolig. Söndagen bestod utav en massa spring på stan innan vi åkte hemöver vid fem tiden.

Idag blev det till att jobba. Inget jag gnäller över då Andreas ändå jobbar och jag inte har någon bil. Andreas lämnade av mig imorse och hämtar mig vid fem =) Jag, robban och lilleman ska gå ut nu eftersom det är sånt fint väder.

I veckan vet jag inte alls vad som händer. Hoppas på att någon ska vilja hitta på nått med oss iaf =)

Hejsålänge!

RSS 2.0