Hallå! Helgen har varit bra, vi har dock s...

img_2368 (MMS)

Hallå! Helgen har varit bra, vi har dock saknat våran stackars pappa som fortfarande är borta på jobb.. Förhoppningsvis kommer han hem här i veckan. Jag får vara glad att jag har underbara vänner& bekanta som spenderat helgen med oss istället. Fredagen var jag och barnen hemma och myste, när de somnat fick jag besök utav Natta :) Jätte skönt att få  surra utav sig lite. Lördagen bestod utav 2års kalas för Anton. Till kvällen blev det grill kick off med Skoterklubben som förövrigt blev väldigt lyckad! Vit men lyckad :p Barnen och jag var kvar till elva tiden så när vi kom hem var det några som somnade på stört. Inte blev det någon sovmorgon här idag heller då det var dags för oss att vara med Robban. Det märktes idag vid vilan som blev extra lång! De små hade ju som några timmar att ta igen. Nu ikväll har jag fått lite slingor islängda men det blev knappt något resultat så det får bli ett till paket i veckan. Nu ska jag slänga mig i sängen och se fram emot morgondagen :) Godnatt!


Här är mina bad busar ikväll :) Efter bade...

img_2356 (MMS)

Här är mina bad busar ikväll :) Efter badet blev det fredags mys som bara hade kunnat blivit ännu bättre om pappan varit hemma. Men vi "snacksade" på ändå och la oss i sängen strax efter åtta och myste oss till sömns. Idag har vi ju varit (hör och häpna) på Birsta. Med oss följde  Pernilla och Vilja, de var utmärkt sällis :) Med oss hem följde en matkasse, en nytankad bil och paket till Arvids kompis Anton som vi ska åka och fira imorgon. Jag hoppas inte att det regnar imorgon för då vet jag inte om det blir så mycket till kick off som vi ska hålla med Skoterklubben.. Men jag ska iaf slänga mig i säng nu och hålla tummar och tår på uppehåll imorgon. Trevlig helg!


Goddag! Idag tog vi oss upp till Norra ber...

img_2271 (MMS)

Goddag! Idag tog vi oss upp till Norra berget för kyrkis avslutning. Det var riktigt trevligt, lite blåsigt men barnen lekte på bra ändå. Vi blev även bjudna på lunch utav våra suveräna fröknar. När vi sedan kommit hem var vi slut körda och vilade ett bra tag. Ikväll har vi haft besök utav Maria, sen hon gått har jag och junior sett på tv Medans mini donnan somnade redan innan åtta. Nu ligger jag mitt i sängen mellan två snark troll, jag skulle behöva lägga över den största så jag också kan somna för jag har faktiskt insett att vi sover som bäst både han och jag när vi sover själva. Imorgon blir det nog en lugn dag får jag hoppas, dagens utflykt tog rejält på mig så att vara hemma och ladda batterierna är nog ingen dålig ide. Nu säger jag Godnatt!


Ny vagn! Äntligen är den vår :) Jag har lä...

img_2335 (MMS)

Ny vagn! Äntligen är den vår :) Jag har längtat efter att få köpa den då jag ett längre tag insett att det inte funkat med våran "nygamla" emmaljunga. Arvid som blivigt så pass stor tar nämligen i sufletten med huvudet när den ska ner, så istället har den fått varit uppe hela tiden. Det håller inte i längden då Alma fortfarande är liten och somnar väldigt lätt i vagn, men då det händer får hon aldrig sova långvarigt då solen alltid ska skina in eller brorsans lekfulla arm alltid trycker henne i sidan. Nä idag när den älskade lönen kom fick det vara nog! Vi tog premiär turen på Birsta nu ikväll, vagnen rullade fin fint och än så länge är både jag och barnen nöjda. Idag har det varit en mycket bättre dag än igår, imorse när Arvid vaknade gick han direkt till mormor. Tack gode Gud för det! Jag och Alma sov vidare till strax innan tio. Vi klev upp urvilade för att fika och leka en stund, redan klockan tolv gick jag och barnen till sängs igen då det var en viss herre som var trött igen. Klockan halv tre kom momma och väckte upp oss för att vi skulle bege oss inöver, skönt med långsovning kan jag lova! Även idag har jag knaprat tunga grejer för att minska smärtan så bilen får stå parkerad tills imorgon. Nu ska jag äntligen få lägga mig ner och sussa någon timme, jag besteg diskhögen här och det var inte nådigt vad jobbigt! Haha det kan hända att jag hamnade i tvns våld där emellan åt också men hallå det hör väll inte hit :p Imorgon är det kyrkis avslutning på Södra Berget som vi absolut inte får missa så nu ska jag ställa klockan också. Ja men Godnatt då!


Godkväll! Jag hoppas att eran har varit bä...

img_2305 (MMS)

Godkväll! Jag hoppas att eran har varit bättre än min.. Tradulan, Alvedon och Ipren är mina kompisar ikväll. Jag hoppas att jag ska kunna somna snart och sova ut liten imorgon för det kan jag lova er att jag är värd efter dagens händelse. Idag har det då varit dags för min "skönhets" operation.. Just nu känner jag mig allt annat än hel men operationen gick bra och jag ska förhoppningsvis bli bättre än sist. Jag blev kvar nere i Lögdö inatt då jag har körförbud tills imorgon pga allt smärtstillande eller "lull lull" som jag säger. Mamma pappa och barnen kom och hämtade mig från sjukhuset vid två tiden och sedan dess har jag försökt vilat och göra så lite som möjligt. Just nu saknar jag både min Karl och min bästaste Irre. Tur att jag har världens raraste barn som tar hand om Mammsen iaf :) Nä nu sängen och hoppas att jag inte är nå sämre imorgon för jag skulle behöva dra en tripp till H-sand för en sväng på Dollar där jag har hört att mina gardiner ska finnas :) Men Godnatt!


Våran helg har varit underbar. Fredagen bl...

img_2291 (MMS)

Våran helg har varit underbar. Fredagen blev mamma- pappa mys. Middag och bio, min första 3D film. Var väll inte så mycket att hurra för, det tyckte nog inte Andreas heller som satt och sov hela filmen.. Mysigt var det iaf :) Vi plockade upp våra sovande barn hos mormor och var hemma vid tolv tiden. Lördagen blev en hel ute dag i kläpp, vi stängslade, åt ute bland djuren och bara njöt. Arvid älskade det, han passade på att rida på en get, bada i lera och dela bullar med fåren :) Bilden ovan är på "Julle" en get som ville åka barnvagn. Söndagen bestod utav en massa nyttogöra utomhus. Vi klippte gräset för första gången och det blev jätte fint! Roligt var det också. Barnen fick sig äntligen en Gungställning. Dock rutten!! Och det märkte vi förstås när den redan blivigt monterad. Jag är ändå besviken så Andreas får allt göra nått åt det. Idag ska vi inte göra något speciellt, jag ska bara ta tag i våra kläder och sortera in i garderoben som faktiskt också kom igår :) Det ska bli skönt att slippa bo i en Ica kasse. Nä nu blir det pannkisar!


Idag har vi varit lediga, vid tio tiden gi...

img_2285 (MMS)

Idag har vi varit lediga, vid tio tiden gick vi upp till Annica& Hampus för att tillsamans med en massa barn& mammor fira Sam och Hampus som nu fyller 1år :) Vi fick underbart god lunch och marrängswish på det. Mmmm! När vi kom hem igen var det bara att hoppa i säng för vi alla tre var rätt nöjda. Efter en lång och härlig vila har vi röjt upp här hemma, lagat pizza och bara myst. Nu sover kottarna för natten och jag har egen tid. Men, vad ska man göra då? Jag har inga måsten ikväll och bara dåliga tv kanaler :'( Imorgon ska vi iaf på Älskade Birsta City med Robban och Jennie. Andreas kommer även hem imorgon em så till kvällen blir det middag på stan och bio för oss :) Det ska nog bli mysigt. Nä nu ska jag ta och "sappa" bland alla mina tv kanaler i hopp om nått sevärt.. Godkväll på er!


Godkväll! Jag och barnen åkte ner till Rob...

img_2150 (MMS)

Godkväll! Jag och barnen åkte ner till Robban imorse och allt verkade bra tills Alma börjar tok hosta och rossla vid tio tiden. Hon har ju hemsk hosta i stort sett varje natt och har haft det ända sen hon var nyfödd. Jag ringde därför till vårdcentralen med tanke att jag kanske skulle kunna åka på primärvårdsjouren efter jobbet men kvinnan i liden tyckte att jag skulle komma så fort jag kunde. Så klockan två rullade vi upp till Liden. Som vanligt när vi går till doktorn så lät allting alldeles perfekt på Alma just då och doktorn trodde att det antagligen bara var "säsongs hosta".. Ja det är ju alltid en lättnad att höra att det är bra med ens barn men när man får åka hem och veta att man inget annat kan göra när situationen uppstår igen (vilket den gör varje natt) blir jag väldigt besviken.. Nog om det, innan vi lämnade vackra byn liden tittade vi förbi hemma hos Emma, Anton & Lilla Amanda. Där fikade vi, härjade och bytte ett antal blöjor innan vi åkte hem igen för att börja med maten :) köttfärsås och spagetti blev det idag, Maria kom förbi och sällskapade oss :D Innan läggdags tog jag och barnen oss en dusch. Alma och Arvid har börjat leka väldigt roligt tillsamans och det var bara massa skratt i duschen idag :) Då blir man varm i mamma hjärtat. Alma somnade snällt i sin säng efter vällingen och Arvid lika så så nu ekar det nästan här i min säng då Karln är borta på jobb.. Jag hoppas nästan på att någon utav trollen ska vakna till snart och komma och värma Mammsen. Nä nu ska jag faktiskt försöka somna.. Imorgon ska vi ner till lögdö igen. Det blir en tung vecka det här med bara tidiga morgnar :) Kram på er!


Dagens barn när vi var ute i lögdö och lek...

img_2259 (MMS)

Dagens barn när vi var ute i lögdö och lekte av oss :) Nu i veckan blir det fyra dagar som ska spenderad med herr mattsson och en dag med mamma- barn träff. Så nu vet ni det, eftermiddagarna är än så länge oplanerad och det kanske är lika bra. Ikväll har vi haft besök utav Stoffe, emil, Ogge, berra och fille. De hade hyrt med sig film och jag hade bunkrat upp med gotta. Barnen ville självklart inte missa det fina besöket och satt med och tittade så snällt. Men klockan tio då grabbarna åkte hem somnade båda trollen i min säng på stört. Så blev det med den nya rutinen Arvid skulle få in.. Jaja imorse gick allt ändå gallant, prinsen vaknade strax efter fyra då han kom gåendes och frågade efter mamma men han hann bara lägga sig i min säng innan han sov igen :) Det är så skönt att det funkade. Jag hade faktiskt inte trott annat heller, det har ju alltid annars gått bra om vi varit borta och så. Och det blir perfekt att han kommer kunna mjukstarta att sova där de gånger Andreas är hemma för annars vill jag ju absolut inte sova helt själv. Nä nu ska jag försöka somna, imorgon blir det till att kliva upp när väckarn ringer igen.. Tur man är betald för annars skulle jag aldrig göra det. Jag trivs med våra "sov morgnar" Sov gott!


Hej! Nu har ännu en helg passerat och imor...

Hej! Nu har ännu en helg passerat och imorgon väntas åter vardagen.. I fredags blev det en sväng på Ikea där det shoppades en massa. Mot kvällen fick kidzen vara hemma med mormor medans jag åt på Kina med några vänner för att sedan ta en sväng på "bilträffen" i Birsta. Jag tröttnade rätt fort och var hemma vid halv ett. Lördagen bestod utav lögdö häng. Vi tog det lungt, åt gott och kollade på flera bra filmer. Idag vaknade vi upp hemma och äntligen var Andreas också hemma, han hade kommit på tidiga morgonen. Idag har vi haft främmande utav Tilda& Camilla, barnen lekte på bra men jag har märkt att Arvid blir ett riktigt litet ego när vi får besök. ALLA saker ska han ha själv och så fort någon rör nått som är hans så skriker han UUTA.. Jag hoppas det Åtminstonde försvinner när han börjar på dagis annars vet jag inte vad jag ska göra. Tips någon? :) När besöket åkt bestämde lilla familjen sig för att åka och inhandla en ny säng åt Arvid. Sagt och gjort, nu sover han som en stock inne på sitt rum i sin alldeles egna säng. Det tycker Mammsen är jätte skönt och jag hoppas nu för allt i världen att han inte blir jätte ledsen imorgon när han vaknar. Nä nu ska jag ta och lägga mig, är alldeles trött efter ett zumba pass, bastu, fika och soffmys :) Godnatt!


Ja såhär ser man ut när man busar hos morm...

img_2246 (MMS)

Ja såhär ser man ut när man busar hos mormor och morfar. Storebror ligger och sover nu, han har härjat järnet från halv åtta imorse.. Jag och Robban har precis tjyv smakat på chips påsen och försöker nu komma på vad vi ska äta till middag :) Pappa Andreas verkar inte komma hem ikväll heller, men man blir väl inte förvånad han är ju ändå en mitabare. Alma hon ålat runt här på golvet som om hon aldrig gjort annat, hon har även börjat kunna ändra ställningar från liggande på magen till att sitta. Usch vad tiden går läskigt fort.. Det går fort när man har roligt :) Nä nu ska vi fundera på vad vi ska äta för gott. Pizza kanske? Hmmm


Här har vi tjejen med prickarna :) Äntlige...

img_2233 (MMS)

Här har vi tjejen med prickarna :) Äntligen har febern börjat läggs sig och det blir inga mer prickar nu. Nu är det bara att invänta att de torkat till och lossnar. Lillgumman min, man tycker så synd om henne där hon sitter på golvet och skrattar och ser ut som hon gör. Idag har vi inte gjort allt för mycket, var till Kovland och hämtade ut några paket. Momma, Zaina, Mattias och Kalle kom förbi strax innan klockan sex så att jag och Arvid kunde gå till häreborg och kolla när Nattis uppträdde :) Åh vad duktig och modiga barnen är! Jag hoppas att mina barn blir lika modiga. Jag somnade självklart med barnen när de skulle lägga sig och hipps vipps så sitter jag vaken nu istället.. Jag vet att jag borde lägga mig igen, så efter lite blogg läsning ska jag krypa ner mellan trollen igen :) Imorgon har vi inget planerat.. Jag börjar få Birsta abstinens. Och speciellt nu när jag har så många presentkort där sedan jag fyllde år. I helgen blir det ändå ett besök dit då barnen äntligen ska få sig en egen Gungställning. Jippie :) Nä nu säger jag Godnatt!


Idag blev det ju inte som planerat men gan...

img_2224 (MMS)

Idag blev det ju inte som planerat men ganska bra ändå :) Jag kom tillbaka till lögdö vid tio tiden. Då tog vi och gick ut i det fina vädret, det kändes som ingen ide att åka hem då jag ändå skulle vara med Robban ikväll så vi har varit här hela dagen. Alma premiär gungade här ute och hon verkligen älskade det, Arvid har precis lärt sig att gunga själv på en vanlig gunga så det passade perfekt att syrran fick ta den mindre :) Vi sitter fortfarande på bron ute och lapar sol! Fantastiskt vad ett bra väder kan göra med humöret. Imorgon ska jag och Arvid åka på BVC i liden för att lära oss hlr. Lillasyster lämnar vi hemma i byn hos Maria då hon har åkt på vattkoppor. Det känns bra att det kommit nu så det är över för våran del sen, Alma har tagit det med en klackspark. Lite febrig har hon varit men inte nå mindre pigg för det. Nu ska vi strax gå in och förbereda inför kvällning :) Trevlig kväll!


Godmorgon! Jag sitter just nu på sjukhuset...

img_2217 (MMS)

Godmorgon! Jag sitter just nu på sjukhuset och saknar mina barn.. Här har jag suttit sedan klockan 0700 men det verkar vara strul så min operation är framflyttad till den 24maj.. Så typiskt, då har jag suttit och gruvat mig i onödan. Nä nu ska jag träffa narkosläkaren och sedan skynda och hämta barnen :) Solen skiner så det är bara att passa på att hitta på något.


Helgen har varit underbar! Den har bestått...

img_2183 (MMS)

Helgen har varit underbar! Den har bestått utav barndop för Alma och 20x2 års party! Båda tillställningarna har gått riktigt bra och jag är en väldigt nöjd 20 åring idag :) Jag måste åter igen få tacka alla nära& kära som velat fira detta med oss. Nu efter att ha gjort ett antal matlådor till herrns kommande arbetsvecka så ska jag äntligen få lägga mig och sova. Det kan hända att det blivigt lite dåligt med det under helgen, men vad gör man inte när det är fest. Godnatt och sov gott!


Helgen har varit underbar! Den har bestått...

img_2183 (MMS)

Helgen har varit underbar! Den har bestått utav barndop för Alma och 20x2 års party! Båda tillställningarna har gått riktigt bra och jag är en väldigt nöjd 20 åring idag :) Jag måste åter igen få tacka alla nära& kära som velat fira detta med oss. Nu efter att ha gjort ett antal matlådor till herrns kommande arbetsvecka så ska jag äntligen få lägga mig och sova. Det kan hända att det blivigt lite dåligt med det under helgen, men vad gör man inte när det är fest. Godnatt och sov gott!


Storebror Arvid är alltid så himla snäll m...

img_2155 (MMS)

Storebror Arvid är alltid så himla snäll med sin lillasyster Alma. Här matade han henne ikväll med en fruktsallad som hon med glädje åt :) Sen att båda barnen fick hamna i badet efteråt var ju bara ett plus säg.  Idag har vi pga min dunder förkylning hållit oss hemma hela dagen. Jag har trots det orkat målat klart tre utav fyra väggar inne på Almas rum. Även ett par gardiner och en tv har hittat in till vårat sovrum :) Det börjar ta sig här hemma måste jag säga.  Nä nu har jag precis lagt mig mellan barnen och ska sova jag med. Andreas är fortfarande och jobbar, han åkte fyra imorse stackarn.. Jag hoppas att han kommer hem snart så vi får rå om honom lite. Godnatt!


systembolagsåldern

Hallå!

Igår var det då min 20års dag. Den firades rejält med en massa god mat& underbart sällskap! En tripp till majbrasan blev det såklart också :) Det bästa med gårdagen var nog att min prövotid på körkortet gick ut :D Nu känner jag mig faktiskt vuxen, haha.
Idag vaknade jag upp med världens dunder förkylning, tji fick jag.. Just nu sitter jag nere i Lögdö men ska snart packa in barnen i bilen och åka hem till herr nilsson. Jag tror bestämt att det blir soffläge och ett antal alvedon när jag kommer hem.

Kommande vecka får jag se till att vara frisk då det är en hel del att göra. Det ska inhandlas inför både dop& fest, även ett bio besök måste ske då min julklapp från jobbet blev 2st bio biljetter som just ska gå ut den 8/5..
Ja vardagslyx ska man ju ha ibland också :) Nä nu ska jag väcka upp mini man och styra skutan hemöver..

Vi hörs!



RSS 2.0