29 maj

Idag gick jag på skolan till halv tolv, åkte med Andreas och Valfrid in till staden och käkade lunch på salt&peppar. Planen var att vi skulle åka till Klapp, byta bil och sen hämta husvagnen i Åkersjön! Tyvärr började jag må som en huggorm när vi passerat Matfors, så de var bara att vända om till staden där mamma fick hämta mig. När jag väl kom hem la jag mig i sängen och då måste jag påpeka att klockan bara var två. Vid nio vaknade jag av att det var mat.. Mår iaf bättre nu men jag är fortfarande skit trött, känns bättre att söto snart är hemma. Då ska vi mysa tills ögonen går ihop <3

Imorgon har jag ungdomsråd från 10.30-140.00 Efter det ska jag och Andreas antagligen besöka Birsta för en tripp på boa och förstås leta kvällens outfitt! Nä nu ska jag ta krypa ner i sängen våran och invänta min bejbi.

Pussis!




så sant som de va sagt!
http://www.rixfm.com/?underpage=390.14540

28 maj

Igår efter skolan åkte jag mamma, andreas och lillebror in till birsta. Jag och mamma inhandlade varsin arbetskjol, skit läckra! Va även in på IKEA för att hitta en garderob. Vi hittade en jätte fin i Malm serien, precis den som vi ville ha. Så på fredag ska jag och Andreas nog in och handla den :) Nog för att den var lite dyr men vi kan inte ha våra kläder i stora sopsäckar för alltid.

Idag vaknade jag klockan elva, fick lite bråttom då jag började klockan halv tolv. Inte hade jag någon moppe nyckel hemma heller, så lillebror fick komma hem med den.. Ett jävla bestyr, men jag kom till skolan iaf efter lite om och men. Vart förstås lite sen men är ändå klar med allt i skolan därför man har tid att sitta vid datorn och löka. Ikväll är jag ensam hemma, Bejbi ska nämligen till Stockholm och hämta en bil.. Någon som har lust att umgås? :) Nu ska jag ha matte, usch och fy.. Men en uppdatering kanske kommer sen. Hejsålänge!


***

det här är den garderob som vi är sugen på, fast att ena dörren ska vara helt i spegel :)
det är ungefär en sådan som vi är sugen på, vad tycks? kommer mitt ego att få plats tro?..

27 maj

Idag är det Tisdag och mitt hjärta har äntligen kommit hem! Vi har varit en hel vecka ifrån varandra och det är alldeles för mkt. Nu när han är hemma kan jag bara inte hålla mig ifrån honom.

Jag är hemma nu för jag börjar inte förräns ett. Har precis fikat och duschat. Äntligen har jag hittat lite tid att sitta vid datorn också. Igår gick jag på skolan hela dagen, träffa doktorn och började jobba klockan fyra. Så när jag väl kom hem skulle jag också städa.. Och sådär har det sett ut i flera dagar nu. Men det har inte hänt så mycket heller, Emma och Johannes har köpt hund! En liten gokorv som hon kom förbi på skolan med igår. Den heter Figgaro och var otroligt sprallig och söt :) Nu är det bara några veckor kvar på skolan också, känns skit skönt! Caroline fick glada nyheter igår, hon får ta körkortet om 4 veckor. Hua vad avis jag är, men det må vara det enda jag är avundsjuk på hos folk också ^^
 
Min blogg blev förresten flyttad igår men jag märker då inga markanta skillnader.. Ska man göra det?

Nä nu ska jag lägga på ett kol, klä på sig ochså innan skolan. Hejsålänge!


22 maj

Igår var jag på skolan tills klockan fyra, jag hinner knappt hinna hem innan mamma berättar att vi ska på bilbingo :) Det var nämligen premiär för sommarens bilbingo på tonhallen. Självklart åkte vi dit och spelade, men vi vann tyvärr inget. Nästa onsdag ska vi dit igen och då ska Andreas med så då står oddsen ännu mer att våran bil vinner ;)

Idag började jag åtta på Ttc och slutade halv tolv. På den tiden hann jag och Caroline byta två dubbelmontage däck på Sölves lastbil. Jag kan ju säga att min rygg värker nu iaf! Lyfte självklart med ryggen istället för benen..

Efter skolan fick jag flytta ut Andreas gamla tv och hans tevebord för mamma har varit så generös att hon har skänkt sin 32 tummare till oss. + att vi fick den underbara bänken i malm som den har stått på. Äntligen börjar våra rum likna hela malm serien. Till veckan blir det en garderob i samma serie också, om Andreas fortf är lika givmild vill säga :D

Kom hem bara för en stund sen, jag pappa, ståffe, linda&go vincent har varit upp till robban i H-sand. Det är så underbart för äntligen efter nästan 5 månader i koma har han börjat komma tillbaka till verkligheten. Nu kan han tillochmed svara ja eller nej på frågor man ställer honom! Den 16 juni kommer han också hem vilket vi tror kommer bli mycket bättre för hans rehabilitering.

Imorgon är det fredag igen, ska bli härligt med lite ledighet. Hinna hitta på något roligt med folk :) Imorgon ska jag ut med tjejerna från klassen blir lite mat inne i stan oså :) Erica ringde även för ett tag sen, hon hade precis landat innanför Sveriges gränser, så nog måste jag träffa henne också :D

Nu ska jag ta och krypa ner i sängen, snacka med bubblan min lite innan man somnar :) Natti Natti!

hur såg mitt liv ut..

För 5 år sedan...

Var jag 12 år, bodde i Stavreviken med min lillebror, mamma och pappa i ett litet hus. Jag gick på Bergeforsens skola i 6:an och umgicks redan då med mina tjejkompisar Erica och Danielle. Under sommarlovet vart jag kär i min bästa kompis Jonathan som också under sommaren cyklade omkull och bröt sin arm när vi lekte polis och tjuv på cykel. Det var  första gången jag hade en pojkvän på riktigt.

För 3 år sedan..
Hade jag precis fyllt 14 år, umgicks med Peter Hagman och träffade Niklas Norberg för första gången. Vi vart ihop och jag hade aldrig varit gladare. Min familj köpte ett stort nytt hus i Lögdö ca en kilometer från vårat gamla. Under den tiden gick jag på Sörbege skolan i åttan och var bästa kompis med Erica och Danielle. Den sommaren åkte vi alla tre på semester i Göteborg. Vi skaffade oss en massa fina minnen, och fina sommarväskor med stora runda turkosa prickar på.


För 1 år sedan...
Hade jag precis brutit upp med Niklas, fyllt 16 år och sökt till Fordonsprogrammet på Timrå gymnasium.
Jag var singel, och lycklig med mina vänner och hade därför världens förväntningar inför sommaren. Under sommaren hände mycket, lärde bla. känna en massa nytt folk. Och iochmed det så gjorde jag en massa nya roliga saker. Hamnade i Indal en längre tid och festade mestadels.


För 3 månader sedan..
Så var nyss hemkommen från USA, halv brun om kroppen och träffade Andreas igen. Visade sig att mina känslor som jag hade haft för honom var alldeles för starka. Vi vart ÄNTLIGEN tillsamans, och allt rullade på. Jag mådde ganska bra förutom ont i hjärtat pga. utav mina p-piller. Fick nya och mitt störta problem var att jag var arbetslös. Jag kände mig rätt så uttråkad och less när inte Andreas var hemma och sökte därför en hel del jobb. Fick gå på arbetsintervju nästan på engång och fick därefter jobb på Mc´Donalds som resturangbiträde :)
 
Igår...
Så gick jag på skolan till halv tolv. Åkte hem och gjorde lunch och vid halv fyra började jag jobba :)


Imorgon...
Går jag i skolan till halv tolv, jobbar inte vad jag vet än så länge. Ska väl försöka hitta på nått roligt. Kanske umgås lite med Emma.



om ett år..
Så hoppas jag att jag och Andreas kan flytta till något eget och att båda har jobb på hemmaplan :) Hoppas även att allt har gått vägen så jag har tagigt mitt lastbilskort och har min början till karriären.

20 maj

Sitter hemma nu och bara gör ingenting..  Slutade från Ttc vid halv tolv, hade räser pullan med mig så jag kom hem snabbt. Gjorde lite snitzlar&potatis till lunch. Gott Gott! Idag igen ringde dom och frågade om jag var interesserade av ett sommarjobb. Herregud, det märks att jag gjort över 50 arbetsansökningar iaf. Men varför ska ni ringa till mig när jag redan fått jobb?! Omg.. Idag var det iaf från räddningsverket på sandön. Trist att behöva säga nej, men det var dåliga veckor också. Under veckorna då Andreas har semester och vi ska ut och besöka Sverige. Halv fyra börjar jag jobba också, härligt att äntligen få jobba igen efter en hel lugn helg. Pengar pengar :) Jobbar bara till halv åtta och sen vet jag inte vad jag ska göra. Erica är ju i Frankrike. Någon som vill umgås? Slå en signal :)

Jag måste bara berätta att jag fick pappren om mönstring igår! Jag ser så mkt fram emot det :D

hejsålänge!


19 maj

Fin väder var det i Göteborg när vi lämnade stan. Kändes jobbigt att åka från det fina vädret till kalla Sundsvall. Vi åkte vid halv tre tiden och skulle först svänga förbi Sthlm och släppa av Andreas. Hjärtat och jag somnade bums i baksätet och vaknade först när vi skulle käka. De sista milen innan Sthlm var inte alls roliga, för nu kommer inte min bebis hem förräns på Tisdag! Fy vad jag inte gillar ditt jobb Andreas.. Efter vi lämnat av Andreas begav vi oss äntligen hemåt, borta bra men hemma bäst. Jag fick köra 55 mil, utan övningskörningsskylt och med en mamma som halvsov. Förresten är folk i trafiken så jävla ohyffsade, när man inte har någon skylt ska dom verkligen ligga bakom en och nosa en i pruppen! Fy! Ändring på det trafikanter.. Visa lite avstånd, som det ska vara! Vi anlände iaf till borgen vid tolv tiden. Gud vad skönt det var att lägga sig i sin egen säng måste jag bara säga. Mormor sov med mig på Andreas sida för att jag skulle slippa vara så ensam. Haha, sött!

18 maj

Dagen kan sammanfattas med massa folk, god mat, mycket tårta dock halv trist väder :/ Jag, mamma och Andreas var slut vid fem tiden och somnade på soffan. Det var en väldigt lyckad dag, moster fick en massa presenter och fina blommor :) Kvällen spenderades med släkt&vänner, väldigt trevligt.

17 maj

Ännu en lugn kväll i sköna Göteborg. Sitter i sängen med datorn i knät och käkar en massa karra :)

Idag har vi varit på Liseberg hela dagen, ruggigt roligt har vi haft :) Åkte alla coola&fräna karuseller flera gånger och till och med Andreas vågade sig på dom! Mamma var också med men henne fick man inte att åka nått. Hon vann en nalle och gled runt bara :) Klockan nio kom vi tillbaka och sen dess har vi bara lökat. Fick låna en massage apparat ikväll utav Mats. Skit dyr men också skit härlig, och det var verkligen vad som behövdes för min rygg efter dagens bravader.

Imorgon fyller min moster 50 år och det ska firas big time! En massa folk ska komma hit och godmat väntar :D 

Nu ska jag lägga mig i sängen och mysa med mitt hjärta! Sov gott, Natti Natti <3

 

16 maj

Godkväll! Har precis kikat på Ps I Love You. Hua vilken undrbar film, jag spårade ur för ovanlighetens skull och läckte som en fontän! Har äntligen börjat fått läget under kontroll men mitt hjärta grinar ännu..  *Snyft*

Men åter till verkligheten:
Imorse vaknade jag&hjärtat vid tio tiden, sov hur underbart som helst. Men det kan ju bero på att vi var möra efter den långa bilturen. Vid elva hade vi gjort oss i ordning och var på väg. Vi ankom klockan tolv till Ullared och vi var inte därifrån före åtta.. Men jag och mamma var inte alls nöjda, Andreas och mormor därmot var några riktiga slöisar, dom var sist ut ur bilen och först in i den vid åtta ^^ haha. Hittade en massa kap måste jag säga! Men vi kanske måste åka dit på Måndag igen för alla affärer han vi ju faktiskt inte kolla i. Imorgon ska vi iaf inte shoppa, hmf troligt eller not när det gäller min mamma.. Tanken är iaf att vi ska fara på Liseberg och busa av oss lite. Nu är det ju så att jag aldrig har varit med Andreas på nått nöjesfält tidigare men jag hoppas verkligen att han är karl för sin kilt och vågar åka alla fräcka och cO_ola karuseller med mig :D:D Nu ska vi ta och fika en kvällsmacka och sen ska vi sova sött. Hoppas att alla får en kanonhelg, för det ska vi ha :)

Natti Natti!

Ps. Andreas Nilsson, jag älskar dig av hela mitt hjärta <3

15 maj

Sitter just nu i underbara Alingsås. Kom hit för ungefär en timme sedan.

Imorse var jag till tandläkaren en snabbis för att rätta till min "tandställning" som jag har och efter det var det Ttc som gällde för hela slanten. Vi fick sluta tidigt och vid tolv kom mamma, hjärtat och mormor och hämtade mig. Då bar det av, tog först en buffé på Texas och sen var vi "on the road. Dom sista trettio milen var mina och mormor sket faktiskt inte på sig när jag körde. Helt otroligt, mamma och jag var lite rädd för det för att hon kanske skulle göra det och då skulle vi ju inte ha det så mysigt när vi skulle åka i samma bil som henne i trettio mil till. Men som sagt det gick bra. Roligt att  äntligen få träffa Mats, Moster och Anna igen. Mamma och jag har redan bestämt vad vi ska göra under våra visit dagar här, och de börjar redan imorgon med en tripp till Ullared. Sen på lördag ska vi antagligen (om det blir väder) åka på Liseberg. Nu ska jag kila ut i vardagsrummet och umgås innan vi ska sova. Andreas och jag fick den skönaste sängen, så gott kommer vi sova inatt iaf :)

Natti Natti!


Ps. Hoppas du får roligt i Frankrike Erica! Kommer sakna dig i veckan :/ Jag ringer dig innan jag somnar, jag looovar <3 Ds.


14 maj

Hejsan! Sitter i Kläpp nu hos Andreas mamma och systrar :) Vi har precis käkat och nu sitter vi mest och umgås. Skolan gick bra idag, hade matte prov men jag tror nog att jag var lika GRYM som vanligt! Om någon timma ska vi väl ta oss hemöver och börja packa. Imorgon bär det ju av till Göteborg :D Min moster fyller 50 år och då ska vi dit och fira henne. Vi ska ta dodgen som precis har gått tusen mil. Mamma och jag ska turas om att köra, roligt roligt! Liseberg och ullared är redan inplanerat så nu håller vi tummarna för bra väder och lyckad färd ner. Nu ska jag läsa bok med Alice, så på återseende!

13 maj

Idag kom mitt hjärta hem! Klockan åtta vart jag väckt utav prinsen som försökte smyga sig ner i sängen. Efter en massa kramar så somnade vi båda om. Vaknade vid elva igen då vi klev upp och fikade med mamma :) Klockan ett började jag skolan så mammsen skjutsade dit mig medans Andreas fick hålla sig sysselsatt med lite mopedfix. Klockan tre kom Andreas på besök på Ttc och hade även köpt med sig glass åt oss. Slutade strax efteråt och vi åkte in till birsta med mamma. Vi käkade på Mc´donalds och vid fyra började jag jobba.. När jag slutade jobbet satt Andreas snäll&söt som vanligt och väntade på mig. Nu ska vi lägga oss i sängen och mysa en stund innan vi ska basta&fika sen sova då förstås :)

12 maj


Måndag, finns inte så mycket att säga. Åkte på skolan som vanligt, hade pullan med mig eftersom jag skulle till tandläkaren vid elva. Gick smärtfritt och utan bedövning! Har varit ute med klassen nästan hela dagen och polerat bosses båt ute i Söråker. Fint väder och lagomt med arbete faktiskt. Jag kom hem vid fyra och då lagade jag mig lite mat och sen vart det en härligt uppfriskande joggingtur till stavre och tillbaka. Nu sitter jag i telefonen med min älskling som är på väg hem! Jag är överlycklig för klockan halv åtta komemr han vara hemma och kunna krypa ner i sängen eftersom jag inte börjar förräns klockan ett. Efter skolan ska jag på jobbet till åtta och sen ska jag hem och mysa med bejbi. Vi har även varit tillsamans tre månader imorgon så då ska det firas med extra mycket mys :) Nu ska jag duscha och krypa ner i sängen, natti natti allihopa!

11 maj

Resume från helgen:

Fredagen tillbringades i Söråker hos Victor som hade fest. Stannade bara en stund innan jag och Erica for hem till mig och myste.

Lördagen började med att Erica och jag begav oss in till birsta eftersom jag skulle jobba vid tolv. Erica jobbade till sex och efter det kom hon ut till mig, vi åkte med Babbi, Jossan och Ängla på cruising i Timrå med chevelen. Riktigt mysigt! Kom hem vid halv ett tiden, då startade jag och Erica en film och käkade lite gotta innan vi somnade.

Imorse klev vi upp vid elva tiden, mamma skjutsade in oss till birsta eftersom jag började jobba vid tolv. Erica tog bussen hem tajmat till när mitt pass började. Slutade vid fyra och fick åka hem med mamma, har städat, diskat, tvättat & torkat golv sen jag kom hem. Nu sitter jag bara slö&oengagerad och kikar runt lite medans jag pratar med älsk, ska hoppa in i duschen en snabbis nu så att det blir mysigare att sova i nybäddad säng!




 

♥ Jag Älskar MIN Andreas Nilsson ♥

10 maj

Kom äntligen hem från birsta! Har jobbat sen klockan elva idag. Nu har allting faktiskt börjat att flyta på som det ska, och det gör ju att jobbet är roligare :) Snart ska vi ta och grilla lite kött, sen ska vi iväg på cruising i Timrå! Pappa har varit med på bilutställningen idag så han kommer med i tidningen imorgon som "burnout farfarn".

Igår kväll åkte jag och Erica till Victor i söråker. Vi var där en stund tills folk började att somna&pippa så då for vi hem till mig med gomamma min! Erica sov hos mig och vi hade det underbart.

Imorgon har jag sovmorgon, börjar inte förräns klockan 12! Härligt härligt. Efter det ska jag väl bara löka som alla andra söndagar.

Längtar så fruktansvärt mycket efter dig baby! Men på Tisdag kommer du hem tidigt och hinner till och med krypa ner i sängen innan jag vaknar :D.D

Nä nu ska jag ut och hjälpa mamma med grillen så det blir någon mat, ha en bra kväll!

7 maj

Godkväll!
Nu sitter jag äntligen hemma. Idag hade jag en lektion på skolan och sen dess har jag jobbat :) Det var as roligt, första riktiga arbetsdagen. Den kanske inte gick gallant men det funkade. Förutom de ömmande fötterna nu så har det varit skit bra!

Nu sitter jag och hoppas att älsklingen ska slippa jobba nästa vecka så att han kan följa med mamma och mig till Göteborg. Vi åker nästa fredag och ska ha en hel weekend där, så jäkla taskigt om jag ska behöva mysa ensam med mamma. Så Andreas stå på dig och kom hem så fort som möjligt!

Jag ska slänga i mig en billys nu, ta en dusch och sedan hoppa i säng och drömma om löningsdagen. Haha!


Ps. Du som föll offer för min ovana att stå i kassan idag ber jag så hemskt mycket om ursäkt. Det var inte alls meningen att först hälla ut din dricka och sen ge tillbaka för lite pengar till dig. Hemskt hemskt ledsen, men det var ju i lärnings syfte iaf! :D:D Ds.

***

Hjärtat ser du det här så ring mig innan jag hinner somnar <3
Måste ju få säga en massa söta saker till dig som jag inte hunnit säga på heeela dagen.




6 maj

Vaknade bara för en lite stund sen, vart en sen kväll igår pga utav att färgerna jävlades. Men det vart nog så bra det bara kunde, det är guldbrunt/oranget nu men det är kanon eftersom jag ska lägga i en lite mörkare brunfärg :) Så jag är nöjd än så länge.

Idag börjar jag inte förräns 12.40 och går till 16.00. Efter skolan vet jag inte alls vad jag ska göra, blir ju inget jobbande idag vilket är synd. Börjar imorgon och gud vad jag längtar :) Nu ska  jag sätta mig och fika  framför tvn.

Hejsålänge

5 maj

Dagen har varit bra, men har gått otroligt segt. Började med att jag och Andreas vaknade vid sju tiden, vi fikade frukost i lign och ro. Sen fick jag köra oss alla till Sörberge/Timrå. Jag skulle vara på Ttc och Andreas skulle på fire safe och vänta på Johnny. Dagen har mest gått ut på att meka meka och åter meka. Vi har dock ännu inte fått igång våran Nissan på skolan. Efter skolan tog jag bussen hem, fick traska hem i det fina vädret, vilket jag för en gång skull inte hade någonting emot. Väl hemma satt jag mig i solen en stund tills jag vart sugen på datorn. När mamma kom hem vart det till att ordna köttfärssås&spagetti.

Just nu sitter jag med blondering i håret för andra dagen i rad, nej bli inte chockerade nu. Jag ska inte bli blond, okej då men bara tillfälligt. Jag gjorde ju tabben i vintras att färga håret svart, visst det vart fint. Men otroligt jobbigt att hålla efter då man själv inte är så pass mörk egentligen. Så nu börjar de svarta äntligen att lossna, ska väl duscha ur skiten snart så att inte hela mitt vackra hår trillar av. Hoppas inte det för då blirt det jobbigt att få det brunt igen..

Jag måste bara tillägna några rader åt min älskade pojkvän som nog antagligen precis somnat. Han lovade mig att vi skulle snacka, men när man ringde så är han super duper trött. Och visst hjärtat, jag förstår dig. Du har det jobbigt med tolv timmars arbete om dagen och då ska du inte behöva handskas med mitt surr varje kväll. Jag hoppas iallafall att du hann höra att jag älskar dig och saknar dig så otroligt mycket!

Nu är det dags, ska springa in i duschen. Men jag uppdaterar det första jag gör imorgon och berättar :) natti Natti!

4 maj

Nu ligger jag här i sängen med min underbara man! Vi har precis fikat och ska slå på en film snart att somna till :)

Helgen har varit helt ok! Har festat en del med massa trevliga människor och så har vi såklat monterat upp nytt skrivbord och en brandvarnare i taket! Nu i veckan har både jag och Erica fyllt år, känns skönt att man fått i sig en massa tårta på färden och lite extra klirr i kassan.

Andreas åker till Kiruna igen imorgon, Mitt desperata letande efter ett annat jobb har lagts på is. Han säger att så fort det vankas småttingar kan han jobba hemma. Hmf,
 
Men nu ska jag tänka positivt, blir mer tid till att jobba då istället de veckor han är borta. Som nu i veckan jobbar jag onsdag, torsdag & lördag, söndag. Känns bra! Om ni våga så kika förbi och säg hej :)

Nu ska jag krypa ner tilsammans med min man, sov så gott! Natti Natti <3



Andreas Nilsson, du är mitt hjärta och jag kan ärligt säga att jag Älskar dig! <3


1 maj

HejåHå! Vaknade för en stund sen, idag fyller min mormor år. Så vi ska åka dit snart, först ska vi ta en sväng förbi Robban. Första ggn jag ska visa upp Andreas för mormor oxå, undra hur det går. Uppdatring följer!

Nu är klockan 23.30 och jag sitter vid datorn igen. Middagen hos mormor gick kanon :) Fick urgod mat och pengar. Mormor tyckte jätte mycket om Andreas, och det är verkligen ett plus!

Har alldeles precis bastat och duschat, ligger i sängen nu och kikar på en bra film. Ska väl ta och sova snart, imorgon hade vi tänkt att fara in till staden. Jag ska äntligen ta och klippa och färga håret :)

Nu ska jag krypa ner under täcket med hjärtat. Natti Natti!


30 april

17 år idag då alltså. vaknade mitt i natten utav att andreas väckte mig och skulle ge mig första paketet :) resten av dagen firades med nära&kära. åkte till indal på kvällen och hade otroligt roligt =) max vart det innan hemfärd med mammi!


RSS 2.0