Haha

Jag skickade förresten den här bilden till min mamma igår och jag fick tillbaka.
-Vad fan ska jag se? Att du har världens skitigaste fönster eller.

Tack mamma du är för gullig...


Back on track

Igår hann vi med en massa nyttigt hemma. Andreas hanterade motorsågen medans jag tog hand om målningen och barnen. Jag hann med att grund måla näst intill hela Boden och Andreas tog ner våra 4 granar och 2 björkar vid uppfarten så nu har vi rena Hawaii utsikten :) Fast först ska ju alla träd BARA komma bort från gården...

Imorse när barnen skulle åka på dagis så blev dom inte alls förvånad när vi gick ut genom dörren. Arvid sa bara helt naturligt - mamma träden har ramlat ner nu.

Just nu sitter jag på jobbet, är visst skönt väder ute så det blir nog en promenad innan det bär utav till träningen.

Ikväll har jag förresten sista passet på pole dancen. Så nu blir det till att lägga i en extra växel för på måndag är det uppvisning ;s

Ha en bra dag!


Me like

Ett bra avslut på en bra fredagskväll blev vinsten jag drog in på casinot. Ännu bättre kändes det när vi igår var in till birsta och brände pengarna utan en gnutta dåligt samvete ;p

Idag har vi varit hemma hela familjen, jag och barnen är lediga mån, tis o fre. Andreas däremot fick sjukskriva sig imorse då han knappt kunde ta sig ur sängen. Men nu får han se till att bli bättre för jag har varit och inhandlat färg till huset så det är dags att ligga på med målningen innan sommaren verkligen är här :) Och jag kan verkligen lova att jag ser fram emot att slippa se den där äckliga blå/turkosa färgen vi har nu.

Nä nu är sista pallkragen iaf målad och jag ska försöka sova så det kanske blir någonting gjort imorgon också.

Godnatt!


Me and mamma


Underbara fredag

Äntligen fredag idag och jag jobbar, men bara till fyra. Sen klockan halv sex ska vi ut och åka med m/s medvind :) Ska bli mysigt värre!

Gårdagens partylite party blev väldigt lyckat och vi höll på till halv tio.


Sju sovare

Igår kväll var jag vaken en bra bit in på små timmarna. Bakade en massa gott inför kvällen ljus party :) Nu har vi precis vaknat, och det var enbart för att jag ställt veckar klockan annars hade vi nog sovit mer. Nu ska vi slänga i oss nått och klä på oss för det är kyrkis avslutning på norra idag :)


Sakta men säkert

Nu har vi lämnat kista mässan och rullar sakta men säkert hemöver.. Har än så länge enbart gjort två stopp där jag blev två lång klänningar rikare. Men det förtjänade jag :)

Nu ska vi endast stanna och äta.. Eller ja vi får se, har ju faktiskt ingen tid att passa.


Sthlm

Igår åkte jag mamma och Robban ner till Stockholm. Vi har precis vaknat på 15:e våningen på Victoria tower och nu ska vi ladda för en hel dag på hjul mässan :)


Work it

Yes äntligen en lugn stund!

Idag har jag gjort som resten utav veckan nämligen jobbat. Blev ett dans pass direkt efteråt och jag var hemma strax innan kl åtta. Så jag hann precis pussa på mina älskade gryn innan de somnade :)

Imorgon är det ju tydligen röd dag och barnen får nog bli hemma med pappsen. Själv är det jobb 8-19, men vad gör väl det när helgen äntligen börjar närma sig!

Men först får vi se om gammkroppen orkar ta sig upp imorgon, för träningsvärk lär jag ju ha som heter duga!

Nu ska jag slänga igen ögonen och försöka sova lite.


Helgslut

Då var det söndag och helgen går mot sitt slut. Jag skulle egentligen jobba hela dagen idag men Andreas har fortfarande inte kommit hem ifrån Örebro och barnvakt är ju inte det lättaste att hitta i sista sekund, speciellt inte en söndag..

Så jag fick bittert leja iväg jobbet till Linda. Vi har istället Gabbi och barnen på besök, vi besökte Häre mässan där brudarna målade ansiktet, barnen fiskade fiskedamm och vi mammor stod och svettades i alla dessa köer.

Nu har vi precis lagt oss i soffan efter att ha grillat en massa gott. En påse chips har också hunnit att slinka i oss så nu är john vila inte långt borta. Barnen däremot går fortfarande på allt godis.. Men vad gör väl det när de ändå roar varandra :)

Igår kväll var vi en sväng på cruisingen i Timrå för att sen ta en marrängswish på donken med Maria& Andreas. Alma var vaken ända tills vi kom hem och sov därför ljuvligt imorse istället. Schysst tyckte jag!

Nu ska vi bara vänta på att pappan kommer hem för han skulle alldeles strax börja rulla ifrån Örebro. Äntligen! Blir ju en till 50h vecka för mig så det ska verkligen bli skönt att få lite avlastning.


Torsdag

Jobb mellan 8-19, hem göra barnen iordning för sängen. Fick en trevlig överraskning på bron när vi kom hem.. Hade glömt att slänga sop påsen innan jag åkte imorse så det var allt ifrån bajsblöjor till makaroner överallt. Då insåg jag faktiskt varför grannen inte hejade på mig när jag hämtade posten ;p

Barnen var trötta och lättsamma barn ikväll så lättsamma att även jag somnade med lillgubben i hans säng... Så nu är varken golven dammsugade eller torkade. Så det får jag bittert ta tag i imorgon em istället. Mitt i fredags myset (y) me like....

Pratade precis med mitt stora <3 och han visste inte alls när det blev hemfärd. Jag hoppas innerligt att han kommer hem redan imorgon.. Hoppet är det sista som sviker en säger dom ju..

Nä fortsätta sova nu kanske så man orkar med allt morgondagen har att erbjuda. Jobb 8-16, sen är det FREDAGSMYS!


Onsdag

Ja då sitter man på jobbet. Blev en smått stressig morgon imorse när varken jag eller barnen vaknade utav väckarklockan.. Men vi kom iväg iaf, barnen skulle på utflykt till skogen idag. Lite trist med tanke på vädret men dom verkade lika glada för det :)

Just nu är vi och tränar på Norrliden och klockan tre åker vi tillbaka med taxin.

Klockan fem är det dags för ännu ett pole dance pass. Idag är jag lite opepp för jag har inte alls tränat nått hemma så det kommer antagligen synas också.

Momma får därför hämta barnen på dagis idag, jag vet åtminstonde en liten kille som kommer bli överlycklig att få åka mommasbilen :)

Nä nu ska vi spurta den sista halv timmen innan hemfärd.


<3

Efter en lång dag är det skönt att äntligen fått lägga sig i sängen för att invänta GCB! åhhh vad jag längtar


På't igen

Då var det måndag igen och jag kan inget annat än att längta tills det blir helg igen.

Fredags myset på stan med Karln min i fredags blev helt underbart.
Vi hade det så bra att vi sov över hotell frukosten. Utvilade och hungriga fick vi istället söka oss in till stan för att förtära lite subway. Inte fy skam det heller.
Efter det återstod hämtning av barnen, vår mässan, middagsbjudning, tårtkalas och krattning så var den helgen avslutad.

Herr Nilsson åkte till Örebro igår på jobb så jag och barnen får en extra stressig vecka allt från jobb och dagis till dans och skoter möten ska hinnas med. Men det ska vi väl ordna :)


Fredag

Idag är det fredag och äntligen är mitt stora hjärta hemma efter en hel veckas jobb i Iggesund. Så ikväll ska vi ha lite kvalitets tid, det blir middag på jop's följt utav en bio och en drink för att sen sova kvar på scandic. Det kan ju inte bli annat än mysigt :) Min söta lillebror och hans tjej Linda ska vara barnvakt år barnen här hemma så nu har vi laddat upp med gotta här hemma också.

Nä nu ska jag börja fixa till mig inför kvällen. Ha en trevlig helg allihopa!


Min nya älskling

Måste ju läggs upp en bild på mitt ny inköp till hallen. Det är ett glove light ljus från party light och jag är stört nöjd! Jag ska ha en visning den 24maj så är ni också sugna på lite sommar fint så kom förbi vettja ;p


Underbara vab....

Ja då var det dags igen då. Är hemma och vabbar idag = att jag har kastat in barnen i vardagsrummet med glass, kakor, dricka, puzzel, film och täcken så att jag faktiskt kan hinna med lite nytta :)

Nu är allt dammsuget, tvättat och golven har fått sig en dusch så nu får även jag vila en stund på soffan och vänta på att allt torkar.
Snart ska vi göra lunch, blir hamburgare och pommes.

I em får vi nog packa in oss i bilen och göra lite shopping i Birsta, jord och mer färg så att min lediga dag imorgon också blir väl använd :)


RSS 2.0