29 januari

Hallå!

Idag har jag varit ledig från skolan. Vaknade upp klockan halv nio utav att Carro kom till mig. Jag hade självklart glömt bort att ställa alarm på telefonen så jag fick lite bråttom :) Var bara att klä på sig, packa badkläderna och slänga sig i bilen. Hade lånat dodgen utav pappa så det var riktigt skönt att äntligen få ut och glida. Vi åkte och hämtade Vicky&Thomas i Timrå och sen bar det utav mot Ö-vik. Resan gick bra och det var jätte skönt att bada. Jag har ju fått mig en riktigt rejäl kula nu så badkläderna börjar knappt täcka min kropp. Nog om det, vi kom hem vid fem tiden. Då hade alla sovit nästan hela bilfärden hem. Det var bara att skynda hem då jag jobbar med Robban ikväll, jag utfodrade familjen min med potatisbullar&bacon idag. Riktig snabb mat men man tager ju vad man haver. Nu sitter jag och Robban och sjunger till en massa sjuka videos på youtube. Ikväll kommer jag inte åka hem till mannen i Indal utan stannar här. Jag slutar ju halv ett och klockan sju imorgon bär det utav till halkbanan i Härnösand. Thomas och Vicky ska komma förbi och hämta mig :) Ska bli riktigt roligt att äntligen få göra det som ska vara roligast utav hela utbildningen. Efter det slutar vi och då ska jag åka och handla massa gott inför helgen och sen bege mig hemmåt. Funderar på att se en bio imorgon kväll men vi får se hur det blir med det. Nu ska vi käka snacks och sätta oss framför tvn. KramKram




Mammas lillfis vart 22 veckor igår. Och du bara växer och växer <3

27 januari

Hallå! 

Igår efter skolan åkte jag och Caroline inöver staden och träffade Erica över en fika på Charm. Alltid roligt att få prata ut med tjejerna mina. Handlade även en massa mat innan jag åkte hem och gjorde en gourmet middag till mig och mannen.


Sitter på skolan nu, klev upp vid sex tiden och begav mig mot bussen. Carro hämtade upp mig i Timrå som den lilla ängeln hon är. Jag vart jätte lycklig över att slippa gå ännu mer :) Sålde även de sista skoterlotterna för en stund sen. Skönt för snart är det dragning. Jag har nummer 469 och hoppas verkligen att skotern blir min. Idag efter skolan ska jag bege mig hemöver Lögdö och hälsa på familjen och vänta på att Andreas kommer hem. Ska hinna färga håret så man blir lite nyfräsch här i vintertiderna. Nu ska jag fortsätta med teorin. På fredag har vi halkbana, börjar äntligen närma sig!

Kram Kram

-_-

Utmanad av: Lillvickis
ALLA TJEJER GÖR TESTET INNAN JANUARI ÄR SLUT!!


Sen utmanar du 3 Av dina vänner
Så Slipper du otur i år


OM DIG

1. Namn - Sofie Stålnacke
2. Bor - Indal
3. Syskon - Christoffer&Robert
4. Ålder - 17
5. Född - 30 april 1991
6 Ögonfärg - Grön
7. Längd - 178 cm
8. Sko storlek - 37/38
9. Höger eller vänsterhänt - Högerhänt
10. Stjärntecken - Oxen
11. Hårfärg - Mörkt
12. Födelseort - Sundsvall


DAGENS..

1. Låt - Cocaine - Nomy
2. Saknad - Mannen och bebis
3. Kläder - Jeans och tjocktröja
4. Smink - Mascara
5. Underkläder - Svarta randiga trosor&bh
6. Mat - Inte bestämt än
7. Köp - Inget än.
8. Göra sen - Hälsa på familjen, åka hem&laga mat för att sen ta det lugnt
9. Godis - Snart blir det twix
10. Pinsammaste - Fikade på bussen som en annan gammal tant


SVARA ÄRLIGT
1. Tycker du om att plocka svamp - Nej det är inte min grej
2. Tycker du om godis - Ja och absolut nu
3. Hur många gånger i veckan äter du godis - Beror på.. Men oftast nått varje dag
4. Äter du oftast nyttig mat - Njae, hemmalagat iaf?
6. Är du stark - Mer psykiskt än fysiskt
7. Var någonstans på kroppen har du mest muskler - Måste nog vara tungan ;D
8. Tycker du att du själv är söt/snygg - Jodå
10. Du ger mycket komplimanger till andra - Jag försöker iaf
11. Är du nöjd med ditt förnamn - Jodå men lite omodernt kanske
12. Du tycker att du själv är smart - Ja absolut!
13. Vad är det sämsta hos dig - Att jag är lat
14. Vad är det bästa hos dig - Att jag alltid är mig själv
15. Har du bra självförtroende -  Ja nästan lite för mycket
16. Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn - Beror på, ibland inte alls
17. Du tycker om att vara med killar - Självklart, oftast roligare än tjejer
18. Känner du dina grannar -  Nja, men försöker väl lära känna
19. Vad har du för färg på dina underkläder - Svart/Vita
20. Använder du BH varje dag - Nä men oftast
21. Svär du ofta - Nej
22. Gillar du skolan - Ja den är underbar
23. Har du någon gång skolkat - Jodå när jag varit för lat
24. Spelar du något instrument  - Nej
25. Vilka sporter/aktiviteter har du gått i - En massa olika
27. Har du några tatueringar - Nej
28. Har du några piercningar - Nej
29. Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag - Ganska ofta
30. Tycker du om djur - Nej inte direkt.


BRUKAR DU...

1. Sova - Alldeles för mycket.
2. Ta mediciner du inte borde ta - Nej
3. Röka - Nej
4. Snusa - Nej
5. Dricka -  Dricka, ja
6. Skada dig - Brukar flamsa runt så jag gör illa mig ibland 
7. Klä dig i svart - För det mesta
8. Hata folk - Nej!
9. Lita på folk - Ja
10. Skada dig med flit - Nej
11. Drömma mardrömmar - Väldigt sällan
12. Gå i skolan - Japp
13. Gå i kyrkan - Ibland
15. Vilja dö - NEJ


NÄR...

1. Åt du senast - Fikade på bussen imorse
2. Läste du ut en bok senast - Igårkväll
3. Köpte du något senast - Igår
4. Svor du senast - Ingen aning
5. Sjöng du senast - Igår
6. Klagade du senast - Imorse
7. Klantade du dig senast - Ingen aning


HAR DU...

1. För många vänner - Nej men tillräckligt
2. Förföljelsemani - Nej
3. Någon annan psykisk sjukdom - Nej
4. Skadat någon - Har väl hänt
5. Färgat håret - Japp
6. Några piercnings - Nej
7. Några tatueringar - Nej
8. Egen dator - Japp
9. Gjort bort dig rejällt - Jodå


ÄR DU...

1. Snäll - Oftast
2. Snygg - Jajjemen
3. Söt - Oja
4. Lång - Japp
5. Kort - Nej
6. Klantig - Haha, ganska ofta
7. Tönt - Nejnej
8. Tjock - Börjar bli..
9. Smal - Dröjer nog länge tills dess
10. Romantisk - Försöker


Jag utmanar alla som vill.


25 januari

Tja.

Ännu en helg har gått. Den har gått alldeles för fort enligt mig men det ska bli skönt med lite vardag och rutiner :) 
Fredagen bjöds på en massa shopping i Birsta. Inhandlade en massa nytt och välbehövligt till köket bla. Käkade med familjen på Mc´donalds innan det bar hemöver. Det vart en relativt lugn kväll eftersom det var en massa krångel med skotrarna. Mattan gick av på Andreas Aktiv. På lördagen klev vi därför upp tidigare för att hinna med Joel ut på en liten fiske tur. Efter det åkte vi in till staden en sväng för att kolla till nytron. På eftermiddagen fick vi sällskap utav Emma, Erica och Carro. Jag bjöd på tacos till middag. Efter maten började mer sällskap rulla in. Vi hade en riktigt trevlig kväll, de sista gästerna lämnade byggnaden vid fem tiden. Idag vaknade jag upp vid ett tiden. Andreas och Erica hade varit gulliga och styrt upp det mesta med städningen. Sen det har dagen varit stillsam. Var in på Big Boy och åt skrov innan vi hämtade våra nya skotrar. Två ockelbo 600, riktiga värstingar. Nu ska jag lägga mig och mysa med mannen i soffan, ska ta fram chokladpuddingen först =) Imorgon är det skola som vanligt, slutar redan halv tolv vilket känns riktigt skönt. Hej så länge!

22 januari

Imorse vaknade jag upp hos mamma :) Igår jobbade jag nämligen där samtidigt som vi firade hennes 40 års dag. Hon fick en massa fina blommor, en lyxig massagefåtölj, presentkort på telia och massa annat smått =)

När jag väl kom på skolan gick dagen ganska fort, fick sluta tidigare så jag hann åka med Joel hem. Väl hemma var mannen redan här, vi gjorde lite middag och somnade sen på soffan. Vart uppväckt bara för en stund sen då Dagge och Peter kom förrbi. Just nu sitter vi bara och degar, jag är jätte sugen på nått gott men vi har inget smarrigt hemma =( Får vänta tills imorgon då lönen kommer och det blir stor handling. Vi slutar skolan halv två och då bär det av in mot Birsta med Carro. Måste handla lite saker inför Lördagen då jag har bjudit in till lite fest. Hade tänkt bjuda tjejerna mina på mat och så innan också. Är för första gången på länge hel ledig hela helgen. Känns lite för lyxigt för att vara sant men då kommer man njuta hela tiden istället! Nu ska jag försöka hitta lite popcorn och kolla på filmen jag laddade hem tidigare i veckan. Hejdå så länge.

21 januari

Hejsan!

Sitter på skolan nu, ska ha teori om en stund. Har inte gjort så mycket under förmiddagen mest fikat och surrat på med Carro. Imorse var vi alldeles för lata för att ta bussen så vi knyckte Andreas bil istället. Vi kom nästan inte ut från gården för att det snöade så himla mycket inatt. Det var faktiskt riktigt spännande då vi fick backa ner hela vägen till postlådorna. Tur att Carro är en jäkel på att backa =) Vid fem tiden idag åker hela familjen in till staden och ska fira mammsen som fyller 40 idag på stekhuset med gomiddag. Efteråt blir det till att åka hem, fika tårta och testa hennes nya massagefåtölj. Måste sova över också eftersom Andreas inte lär komma hem ikväll och jag vägrar sova själv. Jag är inte fjompig bara sällskapssjuk, Arvid (som min bebis-mage blir kallad) har inte blivigt tillräckligt stor för att klara av hemmakvällar med mamma. Nä nu ska jag bege mig på sista lektionen och längta efter maten ikväll!
Hejsålänge

Jag älskar dig <3

20 januari

Hallå!

Idag är det Tisdag, det betyder Ttc och halvdag. Efter skolan tog jag och Carro Andreas bil, mötte upp pappa och fick lite pengar utav honom. Efter det åkte vi på Big Boy och käkade skrovmå´l innan vi handlade lite mat och for hem till Indal. Hemma har vi inte gjort så mycket, vi har meest tagigt det lugnt. Vi tog en promiss innan middagen men det blåste så kallt att den inte vart långvarig. Till middag gjorde vi grillkorv&pommes. Just nu ligger vi i soffan, kollar på my perfect life.. Ska ta och gå och lägga oss snart måste kliva upp tidigt imorgon när man bor här ute. Imoron fyller mamma min 40 år, grattis på henne. Efter skolan ska jag jobba med Robban, hela familjen ska åka in till stan och äta middag&fira så det blir nog en toppen arbetsdag =) Nu ska vi bege oss uppåt och jag ska ringa min man innan han somnat.
Natti Natti

V.20+4

Magen V20


Rider

Hallå! 

 

Gårdagen var jätte mysig. Joel och Andreas hämtade upp mig efter jobbet och vi åkte på Jop´s inne i stan där vi möttes upp utav Erica, kalle och Thomas. Maten var riktigt god! Efteråt var vi på affärn och handlade snacks för en film kväll hemma hos oss. Vid ett tiden kom min snälla mamma och hämtade mig eftersom jag började jobba tidigt idag.

 

Idag har det varit en hel lugn dag, Robban sov ut till halv elva så innan dess låg jag också och vilade innan jag förberedde en stor frukost åt oss :) Det vart lite dusch och fix innan vi letade reda på ett par täckbyxor och gick ut med mamma på en promiss. Det var riktigt skönt ute men vi orkade inte gå så långt för rullstolen är inte den lättaste att dra. När vi kom hem var klockan ganska mycket, Maria kom så vi spelade lite finns i sjön innan jag slutade för dagen. Jag tog en lång skön dusch innan mamma skjutsade mig först på affärn och sen hem. Det var riktigt skönt att komma hem, Andreas lagade middag åt mig. Det vart korvstroganoff och ris.

 

Äntligen sitter jag hemma i Indal med mannen. Eller ja, han sitter just nu i vårat super lilla badkar och plaskar runt. Jag var tvungen att knäppa en bild, vart dock nersprutad utav vatten på kuppen och kom just på att jag inte har någon ladd till telefonen :/ Lite synd med tanke på vilken bild det vart. Vi ska gå ner och lägga oss i soffan och kolla film innan vi ska sova. Imorgon måste jag som vanligt åka med Andreas vid sex tiden.. Börjar faktiskt känna mig riktigt duktig. Nä nu ska jag slita mig och mysa till det framför tvn. Natti Natti


No name

Hallå!
Igårkväll vart det riktigt lugnt, jobbade till klockan åtta på Mc´donalds. Pappa kom och hämtade mig efteråt, åkte hem till familjen och sov över här eftersom jag började jobba så tidigt imorse. Just nu sitter jag och Robban på Stoffes rum, vi äter lite godis och sjunger lite. Vi hade inte tänkt att göra så mycket mer idag, ska hjälpa mor våran att diska men sen ska vi bara vänta på att Maria börjar jobba så ska Andreas hämta upp mig. Vi ska nämligen åka inöver staden och äta nått gott och bara mysa =) Imorgon börjar jag jobba klockan åtta så en tidig kväll lär det allt bli.
Hejsålänge!

ÄVENTYR

Det kan man verkligen säga att det har varit idag. Vaknade upp innan sex för att lifta med Andreas till Lögdö. När jag anlände dit vid halv sju tiden låg hela familjen och sov, jag joinade mamma i sängen och sov ända tills klockan nio. Slängde mig i duschen en snabbis för att sedan åka på skolan. Väl på skolan möttes jag upp utav mina glada klasskompisar som berättade att vi fått sluta för dagen. Jippie vilken toppen början på dagen.. Det var inget mer att göra än att försöka ta sig hem igen. Carro lockades med pga utav det fina vädret och våra tok fräna skotrar som stod hemma. Vi käkade först lunch på biteline innan vi begav oss till Indal. Hemma i Indal stod Yamaha ls:en och super Aktiven redo för en sväng om. Kom tyvärr inte speciellt långt innan Yamahan började krångla. Vi stannade på macken för att tanka upp och sen ville den inte startas nå mer, Carro fick då istället åka Aktiven med mig. Efter en bit hade vi ledsnat, det hade blivigt på tok för kallt för den mysiga fikan vi hade tänkt ta så vi åkte hemöver istället. Möttes upp utav Andreas på macken för att försöka få igång Yamahan.. Men inte då, det var bara till att försöka bogsera hem den. Det måste ha varit en rolig syn, vi for som två hala snorkråkor på den ishala vägen. Till slut nådde vi hem, Andreas fick hjälpa till sista biten med bilen men när vi väl var hemma vart det en fröjd. Myste till det i soffan en stund innan Andreas serverade en gourmet middag. Egenhändigt lagade köttfärsbiffar med stekt potatis. Mumms fillebabba :D  Efter maten tog jag hand om disken medans Carro hjälpte Andreas med lite spännband. Kvällen har tillbringats i soffan framför tvn. Nu tänkte vi gå och lägga oss så att man är pigga och allerta tills morgondagen. Imorgon måste jag nämligen åka med Andreas på jobbet vid sex tiden.. Känns ganska surt på en fredag men det finns inte så många fler alternativ när man bor såhär ute i "buschen". Går halv dag imorgon på Ttc iaf, slutar halv tolv. Det jobbiga är att jag inte börjar jobba förräns klockan fyra. Blir till att försöka döda lite tid imorgon igen då. Nu ska jag krypa ner under täcket med mannen min och drömma om sol och varma badstränder.God natt!
 

ÄNTLIGEN HEMMA

Ja nu är vi inne på ännu en ny vecka. Tiden går fort, känns som att den bara springer förbi. Idag har jag varit på skolan till halv tolv, var bara ute och finkört hela förmiddagen. Det vart ett antal svängar in i självaste drakstaden. Efter skolan åkte jag med Caroline in till Birsta för att avnjuta en god lunch på Mc´donalds. Efter maten gick vi mätta och bekåtna över till IKEA, jag verkligen älskar det stället. Det finns så mycket fint till så låga priser! Jag fyndade en hel del, allt ifrån tavlor till mattor och servetthållare. Kom ganska billigt undan ändå men tyngden i kassarna kan man klaga lite över. Började jobba halv tre och jobbade till sex. Sa faktiskt äntligen upp mig ifrån det där stället också. Känns som att en stor sten med allt för lite pengar under har lyft från mitt hjärta. Efter jobbet  skyndade jag mig iaf snabbt iväg till bussen för att komma hem till sköna Indal. Och vad blir man när man väl kommer hem?! Jo ensam. Andreas har inte kommit hem än från jobbet! Han och Matsson är och suger i någon olje slang långt härifrån. Fick ju som många kanske kan lista ut gå ifrån bussen. Det tar ett rejält tag för mig att gå hem som vanligt men idag extra tungt med tanke på all extra bärlast jag hade med mig. Det första jag gjorde var att slänga mig i soffan och pusta ut. Och det kan jag säga att jag var värd! Nu efter att ha laddat två maskiner tvätt sitter jag och tar igen mig ännu mer här vid datorn och fixar ihop de nya sakerna jag köpte idag. Fick elräkningen idag för första gången, jag kom lindrigt undan med endast 517 kronor i elräkning för december månad. Det kändes skönt att den var så låg så att pengarna räcker till mycket. Fick min lönespec idag och det var min högsta lön någonsin, och då snackar vi inga små pengar xD  Men det var min lägsta någonsin från Mc´donalds. Men som att det gjorde någonting? Nej, känns faktiskt riktigt bra, kanske blir en värsting barnvagn trots allt! Nu ska jag bädda rent i sängen och ta en nattmacka för att sen försöka somna trots att jag är ensam. Tur man har stormagen som lever om iaf =) Jag går in i v20 imorgon för alla som ville veta, halva tiden har gått och jag tycker redan att mammas lillknodd kan bli klar för att kläckas så att jag får mysa en massa. Natti natti!
Ps idag firar jag och älsklingen 11 underbara månader tillsammans. <3 Ds

Top grip

Hallå!

Sitter hemma hos mamma och pappa nu. Jobbar med Robban ikväll, han har precis somnat så då passar man på att uppdatera lite fort. Kvällen har varit hel lugn, efter middag med familjen skickade vi iväg mamma på macken för att handla med sig bingolotter och glass. Vi spelade på bra men vann tyvärr inget. Satt verkligen och hoppades på stor vinst till mitt nya badrum men icke sa nicke. Jag får göra ett nytt försök nästa vecka :) I helgen har jag och Andreas varit hemma, varit ut en hel del med aktiven och sl:en på riktiga härliga turer. Det har blivigt en och annan korv grillad sådär precis som det ska vara.

Imorgon ska jag vara på Sjukhuset kl. 9 och jag ser verkligen fram emot det. Jag har äntligen fått en remiss till hud avdelningen. De som jag redan varit till säger att jag får utslag pga att jag är med barn. Inte det roligaste att höra då det inte finns så mycket att göra åt saken den närmaste 5 månaderna isf. Hoppas få bättre utlåtande imorgon då :) Efter de besöket ska jag in på skolan. Efter skolan blir det till att åka hem och ta hand om hushållet och mannen min. Resten utav veckan ser relativt lugn ut, har lite små jobb men jag hoppas kunna he de på någon annan stackare eftersom jag helt tappat lusten.

Nu ska jag ta och släcka ner här och läsa lite bok innan jag också ska få besök utav John Blund. Natti Natti!


Onspot

Hallå!

Sitter just nu i mammas scania "onspoten" på väg till övik, passerar snart ullånger. Det är jag och Andreas som följde med för att göra ett skoter fynd. Vi har 5,5 mil kvar till våran nya pärla en aktiv 600 med tillhörande pulka. Jag har jobbat ikväll och därför kom vi iväg riktigt sent. Kommer ínte vara hemma förräns vid tre fyra tiden men det är ju bara att jag och Andreas somnar här bak =) Nu börjar jag bli lite åksjuk så ska vila ögonen en snabbis.

Hejsålänge

Skoterjävel

Tja!

Sitter hemma hos mamma och pappa nu. Ska sitta med robban ikväll, börjar med att dra en tripp på datorn då. Han har nämligen fått ett nytt tangentbord med jätet stora bokstäver. Ska snart se vad det blir för sidor han vill besöka :)

Dagen idag har inte varit allt för bra, imorse när jag och Andreas klev uoo insåg vi att vi hade blivigt bestulna.. Det har varit några fräcka jävlar som smygigt sig runt vårat hus mellan tre och halv tio på morgonen och stulit Andreas yamaha nytro. Min mach1 stod ju brevid men det var nog en jävla tur att den var alldeles snus torr på bensin så den inte ens gick att starta annars hade väl de där jävlarna tagigt den med! Fyfan säger jag bara. vart till att ringa polisen och polisanmäla det då.. Dagen började ju inte bra men det vart faktiskt lite bättre. Tog min skoter och åkte ner mot Kävsta där vi träffade Jimmy& comp där grillade vi lite korv och snackade skit innan vädret vart för illa så vi åkte hem. Degade i soffan ett tag tills jag tog tag i middagen. Det serverades spagetti&köttfärssås, riktigt smarrigt måste jag säga. Andreas skjutsade hem mig till mamma och pappa efteråt.

Och här sitter jag nu- väntar på att mamma och ståffe ska komma hem från Sörberge. Dom åkte för en stund sen för att handla pizza och glass. jag har varit så himla glass sugen hela eftermiddagen och nu är min ängel till mamma och handlar det :D Jag och Robban som är lika sötsugna sitter och väntar för fullt. Efter det ska jag dra en snabbis i duschen, måste ju passa på då man är här ;D Ska sova över här ikväll, det är ingen idé att åka hem sen när jag slutar så sent. Imorgon är det ju skola som gäller för hela slanten. Kommer nog kännas lite konstigt när man inte varit där på så länge. Som tur är har vi Ttc, ska åka hem med Andreas vid fyra och det blir korv, ägg&potatis till middag :) Nu ska vi börja dra oss inöver köket. Hejsålänge

Måste bara lägga upp en liten bild på min gobebis i magen då "han/hon" ligger och suger på tummen =D

Ice

hallå! 

just nu sitter jag hemma, slutade jobbet vid halv ett och som den ängeln min mamma är skjutsade hon hem mig. när vi kom hit till huset står allting på slaget men det var inte en kotte här. mamma åkte bara för en liten stund sen, hon stannade på nattmackan och nästan somnade i soffan våran. lillebror ringde ju då förstås och ville ha hämtning, hon är för go mammsen som alltid far och flänger åt oss <3 jag ska iaf kila och lägga mig men måsten som hastigast kika till vid datorn. andreas är inte hemma än, han och joel drog iväg vid tio snåret på skotertur men man kan ju tänka sig vad dom stannar och ska ha sig med tanke på att dom är lediga imorgon.. 

 

idag vid tolv tiden kom mamma och hämtade mig så for vi inöver birsta, plockade upp carro på media market för att sen bege oss in i birsta city precis som alla andra lediga människor.. vi vart snabbt less, åkte på maxi där jag fick handla fär att sen dra en sväng i mc´driven =) carro följde med oss hem sen, spelade lite wii och guitar hero. fick äta ute hos mamma och pappa och sen våldsgästa både dusch och bastu innan jag började jobba. vi har nämligen inte börjat använda våran dusch här hemma än. jag vet faktiskt inte ens om man kan beskriva det som dusch.. det är ett super litet badkar precis nedanför ett snetak. ohh så praktiskt! får bli ändring på det där snart. 

 

ojdå, det kanske märks att man är trött? ska väl dra mig ner under täcket nu och vänta på min ice man. natti natti <3


Ultraljud

Hejsan!

Jag tror jag börjar göra det här till en dålig vana. Att vara uppe sent på kvällarna har alltid varit jag men då är man ju som man är på dagarna..

Idag var jag och Andreas som sagt på vårat ultraljud. När vi satt där i väntrummet hann det passera en och annan oroande tanke. Det var alltifrån är det två till om det bara fanns ett ben. När vi väl togs emot gick det väldigt snabbt, det var bara för morsan att hoppa upp på bordet och visa magen. Fällde en och annan tår då junior visade på monitoren att han/hon sög på tummen, gäspade och sparkade runt i mammsens mage samt urinblåsa. Både jag och Andreas vart överlyckliga när vi fick veta att allt såg helt kanon ut. Alla mått var som de skulle och vi hade tur som hade en fotovänlig bebis. Mamma och pappa fick med sig en massa fina bilder hem och fick även veta att den 2 juni är det tänkt till att komma ut :) Hela besöket tog mindre än en halvtimma men den halvtimman är något som jag aldrig kommer glömma. Efter besöket gick min telefon varm, jag ringde först till mamma och berättade att allt såg bra ut och sen vart det även moster, vänner mf :D Här kommer den allra första bilden på min och Andreas bebis.

 

Just nu sitter jag och små kollar på allt sånt där onödigt som finns på datorn. Det var meningen att jag skulle upp och lägga mig men självklart fastnar man vid datorn som vanligt =) Kvällen har bestått utav bio med Andreas och lillebrorsan. Vi såg någon konstig action rulle som grabbarna ville se. Själv glömde jag till och med bort snacksen i all terror. Kanske lika bra för mig, har ju redan börjat se ut som en liten boll :DLämnade av stoffe vid halv tolv tiden och sen dess har vi bara legat och halv sovit nere i soffan. Måste slita mig nu, imorgon är det Lördag och jag jobbar mellan halv fyra och halv ett.. Tur att det är hemma hos mamma så jag slipper vara så himla ensam :) Nu ska jag lägga mig och känna om junior somnat eller om jag får en jobbig stund till att möta john blund. Natti natti allihopa!


Happy New Year

Hejsan, första dagen på det nya året och hemma är jag. Julhelgen har varit stressig och internetlös så därför har det varit dåligt på uppdaterings fronten. Men nu är det ett nytt år och jag och mannen är hemma i huset igen. Vi har firat nyår i Åkersjön med en massa vänner. Åkte hem idag med Johannes och Emma, imorgon är det nämligen en stor och viktig dag för mig och Andreas. Vi ska nämligen på vårat första ultraljud. Jag är jätte nervös, hoppas verkligen att det finns två armar och två ben som det ska vara..  Det kommer iaf bli jätte roligt att äntligen få se lillen, kommer nog att kännas som att det är mer på riktigt efter det. Nog om det, Andreas och jag tog med oss min mamma och min lillebror i fredags och åkte upp med skotrarna till husvagnen. Där hade vi det jätte mysigt, det vart en hel del mil på mätaren. Fick bta det lite lugnare med tanke på junior men det var roligt ändå. Efter sex dagar i husvagnen känns det jätte skönt att vara hemma igen. Andreas ligger nere på soffan och halv sover. Ska försöka få med honom upp så att vi vaknar i lagom tid imorgon. Nyårsafton firade vi i pernilla&robins stuga uppe på önerun. Raketer, pommac och ostbricka gjorde kvällen toppen mysig. Åkte hem vid tre tiden med skotrarna, är ganska slut i hela kroppen idag efter all körning. Kommer nog inte släppa i första taget heller. Har tyvärr inte kunnat knäppa några bilder i veckan för kameran var med men inte batteriladdaren.. Känns ganska surt såhär nu i efterhand. Men som tur var Emma med så jag ska försöka snylta till mig några bilder utav henne så att man har någon att visa. Nu ska jag släpa upp mannen och invänta morgondagen :D Natti Natti


RSS 2.0