crawling,

igår var det en riktigt lugn dag på skolan, backade med lastbil&släp hela förmiddagen tills det vart lunch. mamma hämtade mig så for vi in till birsta, där käkade vi först på max för att sen dra en vända på birsta city. inhandlade en hel del underkläder, presenter åt vincent och en jätte fin skjorta :) fikade på charm inna jag började jobba. hade det hel sressigt med tanke på att vi var underbemannade en fredag efter löning.. slutade iaf halv åtta och det gjorde erica också, vi satt oss på en buss till staden för att fixa till oss i g-holm innan en sen matbit i staden. kvart i tio hoppade vi på bussen mot indal, åkte till joel där det var ett himla drag. hade riktigt roligt där ett tag tills tröttheten satte in. ringde mamma så hon kom och hämtade mig, andreas&erica. kom hem och myste lite innan jag tvärslocknade. 

 

imorse vart jag väckt vid elva tiden. låg självklart och drog mig i cirkus en timma. när jag äntligen klev upp fanns bara en sak för mig, duschen! oh gud så härligt. efter duschen drog mamma, stoffe, jag, andreas och erica iväg till Indal. andreas bjöd oss på pizza för att sedan åka och kolla på ett potentiellt hus =) lämnade av andreas i indal och så for vi till birsta. köpte smörgåstårta eftersom vincent och robban skulle ha kalas. skyndade oss hem för att hinna slå in alla paket innan gästerna skulle komma. vincent fick en hel del roligt och jätte mycket fina kläder :) nu är han stiligare än aldrig förr, 3 år och redan en don juan! faster vart riktigt rörd. nu sitter jag iaf hemma, andreas ligger i sängen och väntar på att jag ska skriva klart. hade planer på bio förut men de dog ut ganska snabbt när vi la oss i soffan. tänkte slå på en film snart, har skickat lillebror till sörberge föär att handla en massa gott. hoppas han kommer snart :) imorgon lär vi åka upp med kabe safiren till åkersjön kanske kommer en uppdatering efter det. hejsålänge!


ont i magen :/

hejsan, sitter på skolan nu. funderar på att åka hem för jag har så grymt ont i magen :/ är det någon som vet vad som sitter i höjd med naveln på höger sida? .. är säkert bara magknip men inge roligt iaf. jobbar idag från fyra till nio, vet inte hur det blir med det får avvakta tills klockan blir mer och se. sitter just nu och spelar ett spel som heter road quis, faktiskt ett riktigt bra spel om man lättare vill lära sig körkortsfrågorna utan de traditionella tråkiga frågorna :) ska fortsätta nu så man lär sig någonting. hejsålänge



har hittat en grym sida, helt gratis och kanon bra!
bli medlem du också och få lika fina kläder som mig ;) haha.
http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=20449

not close to me

kom alldeles precis hem! dagen har varit slitsamt,hård och innehållsrik. började dagen med att kliva upp i tid för en ggn skull. kom till skolan vid fem över åtta. började med lite arbetsmiljö, sedan gympa, tätt följt av lunch och samhälle för sista lektionen i svenska. nör man då tror att dagen ska vara slut så har man fel. satt min söta lilla rumpa på bussen till stan för att hårt knega in mina hårt sparande pengar på mc´donalds. fick jobba första gången på sj, det var riktigt roligt! fick stå i driven hela dagen och det var as roligt. med tanke på att det var min första gång var jag grym =) hoppas jag får jobba där något mer. efter jobebt åkte jag, fred, emilia och july in till storgatan för att gå på kampanjmöte med hela s-vall. det var riktigt roligt, fick prov smaka alla de nya kampanj hamburgarna som börjas säljas imorgon. vann även ett litet pris i en "undersökning" eller vad man ska kalla det. klockan halv tio när vi var klara stod älsklingen utanför och väntade :) ska hoppa in i duschen nu för att försöka få min skönhetssömn som jag inte fick igår!! började nämligen kolla på sex and the city filmen och den var ju ruggigt bra, kunde inte för fem öre slita mig ifrån den. till slut klockan ett slogs mina ögon igen.. får hoppas på bättre lycka ikväll =) går bara 0800-1130 imorgon så det lär ju komma en uppdatering! see you.

 

andreas nilsson <3<3<3


I´m loving it

igår vart det en jäkla massa mys, mannen kom hem till slut och även erica vågade sig ut =) invigde våran ny vagn kabesafiren med en massa film tittande och chips ätande. sov dock inne, den riktiga invigningen får då alltså vänta en stund till. 

_

idag vaknade jag helt sjukt utav mig själv innan alarmet började, jag vet inte alls vad jag fick för fnatt men jag kunde absolut inte somna om.. klockan var 0920 men som tur var vaknade erica också och höll mig sällskap :) vart en snabb dusch eftersom det var iskallt, andreas hoppade över medans en annan var tvungen.. fikade med hela familje, vart våfflor med grädde och hallonsylt. en otroligt bra start på dagen med tanke på att jag började jobba 1130. på jobbet gick allt fort och bra som vanligt, lite för mycket folk bara.. jag förstår inte hur folk kan ha pengar kvar så här innan lönen. lönespecen som låg inne på personalrummet var itne ett dåligt tillskott på vad som väntas heller :) ikväll bestämmde jag och andreas oss för att ta en lugn hemmakväll och det kan man verkligen säga att vi har det.. vaknade precis upp ur soffan där jag har legat och halvsovit mig igenom miss secret agent. hur bra film som helst synd att man bara har sett den några hundra gånger för mycket! andreas ligger fortfarande som en slö katt och sover på soffan. han är så söt, men måste nog väcka han  snart för att vi ska kunna somna i sängen istället.

_

imorgon har vi inte gjort några som helst planer, hoppas att jag får fara upp till indal och umgås med alva innan hon åker hem till matfors igen bara =) 

_

nu ska jag slänga av mig kläderna och väcka min man :) hoppas alla har en super mysig kväll! natti natti <3


helgen är äntligen här! =)

idag vaknade jag vid fyra utav att andreas åkte iväg på jobb. så himla typiskt med tanke på att han kom hem igår vid tio tiden.. fick iaf sova tillsamans. iaf jag somnade om och klev upp vid 0720- åkte till indal med hela klassen för att kolla vad traktor lindström hade för fränt. det var riktigt roligt han hade en hel del juveler =) åkte tillbaka till ttc, fikade och pillade på datorerna. nu sitter jag på skolan, väntar på att mamma ska komma och skjutsa mig hem. ganska lökigt med halvdagar, jag ska bara hem och mysa. ikväll hoppas jag innerligt att andreas får komma hem igen. erica tittar iaf förbi så det blir filmtittande och snacks ätande xD imorgon jobbar jag mellan 11-17 efter det blir det nog också lugnt med tanke på att lönen inte har kommit än. nu ska jag åka :) hejsålänge

måste bara ladda upp nått riktigt coolt, efter att ha läst bellas blogg var jag bara tvungen att testa hur mina och andreas barn kommer se ut :) ganska söta faktiskt!

ARVID

 


 TINDRA

tindra



my loverboy

idag har skolan varit riktigt okej, haft två prov som har gått kanon. första lektionen var inställd så hade en massa tid att träna :) slutade vid tre tiden, då go mamma min kom och körde hem mig. väl hemma har jag itne gjort så mycket, umgåtts med jennie och roban ett tag. tagigt en promiss, lagat mat osv :) nu sitter jag bara och väntar på att min man ska komma hem! han tackade nej till jobb för att få komma hem en natt. jag blir så glad, han har varit borta alldeles för länge nu tycker jag. han borde vara hemma strax så ska bara kika här en snabbis för att sen fixa fram en massa gourme fika åt honom :D 

_

imorgon går jag bara halv dag, ska även till indal med hela klassen för vi ska kolla på gamla traktorer hos traktor lindström! helgen blir nog hyffsat lugn, imorgon kväll kommer erica förbi och då ska vi mysa :) jobbar på lördag mellan 11-17 men det ska nog gå bra =) ska fixa fika nudå, kolla på den här länken bara så blir ni nog extra sugna på fika ni med.. haha.

_

http://www.kossan.se/roliga-filmer/rejaela_broest___talangjakt.htm

 

mumms! höhö, vilka brön


kort inlägg.

hej, klockan är mycket och jag är vaken än.. kom hem från jobbet vid tio tiden, mammsen kom nämligen och hämtade mig. när jag väl kommer hem är man fortf ensam, ingen man som syns till.. suck och stön, har ist suttit och pluggat lite samhälle eftersom jag har prov imorgon :) på skolan idag har vi varit ute och kört, vart en massa snurrande inne i stan för en ggn skull! känns riktigt bra. 

kom alldeles precis ut från duschen, ska gå och lägga mig hade jag tänkt mig. fick massage av mamma förut så inatt kommer jag nog sova gott :) 

imorgon börjar jag inte förräns 0920 och när jag kommer hem måtte mannen min vara hemma iaf (= natti natti, kram <3


hudvårdsparty

Hejhej, Klockan är ganska mycket nu och sista gästen har precis åkt härifrån. Som jag skrev igår har jag haft hudvårdsparty med hjälp utav Cecillia Ekerhall en hudvårdskonsult för Mary Kay Cosmetics. Jag är just nu övervällad med produkter, förhoppningsvis underbara saker med tanke på dess pris. Men ska man ligga på topp så kostar det =D Det har varit en toppen kväll, fyllde alla platser till slut eftersom vissa hoppade av i sista stund. (Erica, känn dig träffad) Men det gick bra iaf, kommer ha ett till party om ett tag så då jäklar ska du med :) Handlade som sagt ett sett förra gången för femtonhundra spänn, den här gången kom jag lite lindrigare undan med lite handkrämer och make-up. Köpte även lite puder och grejjor till nästa gång. 

_

Har försökt att ringa mannen min som en dåre nu, men han verkar ha somnat.. Hehe, inte svårt att tänka sig med tanke på hur han jobbar nu. Han berättade idag att dom förhoppningsvis får åka hem imorgon :) Nu när han har jobbat hemma så himla mycket har jag vant mig vid att alltid ha honom i min närhet.. Och jag gillar inte alls att sakna honom så! 

_

 Idag gick jag på Ttc från 0810-1100. Nästan ett löjligt schema vi på fordon har.. Men man ska väl inte klaga när man för en gång skull får ledighet. Vart en lugn dag med bilåkande, körde till Indal på lite Soght Seeing, visade vart jag och andreas ville bo osv. Mamma hämtade upp mig på skolan med sin tradare så fick jag åka med henne till fyra tiden. Då bytte jag lastbil och fick åka med pappa hem ist. Väl hemma vart det en massa städande, gjorde köttbullar&makaroner innan Cecillia äntligen kom. Hon målade mig fin innan alla andra hann komma.

_

Imorgon går jag heldag på Ttc, blir förhoppningsvis till att köra lite. Börjar jobba halv fem så det blir ett stressigt schema. men då håvar man ju in dom stora päsingarna också, hehe!

_

Bubblan min, skynda dig hem! <3


åkersjön <3

http://www.youtube.com/watch?v=4XJtBmo9ZxE

http://www.youtube.com/watch?v=154_tNtc0ZE

http://www.youtube.com/watch?v=Oo3mfm0iLpg

hualigen, åkersjön here we come!


try me

hej igen. nu när mannen är borta finns det inte mycket att roa sig med, man brukar ju säga att då katten är borta dansar råttorna på borden. men inte här inte, som den arbetsamma kvinnan jag är har jag städat våra 2 rum och diskat! dagen på skolan gick riktigt fort, trots att jag missade sovmorgonen alltså. slutade tidigare än vanligt för vi knäppte kort till skolkatalogen, vi är ju bara elva i klassen så det gick fort xD när jag kom hem pluggade jag lite glosor eftersom engelska är mitt favorit ämne måste man ju visa sig duktig för den nya läraren :) ska ut och städa mer i köket snart, imorgon är det nämligen hudvårdsparty hemma hos mig :) jag är värdinna och det kommer blin super mysigt. har redan beställt ett sett för femtonhundra spänn.. känner att det redan börjar sina i plöskan.. löningen kommer ju inte förräns om tio hela dagar. men man får väl leva lite snålare än lyxen jag och andreas levt med hittils. jo förresten, mäklaren ringde till mig idag. jag är så himla nöjd att det är mig han ringer till och inte andreas. jag har redan förklarat för honom att det är jag som sköter snacket och andreas bara står för kulorna. haha, iaf tanten ville ha mer än det bud vi redan lagt.. men vi får se, säter är ju lite för mkt offside till indal.. och det är ju där vi vill bo :/ men vi får se hur det löser sig, tanten har inte fått några andra bud så till slut kanske hon måste ta vårat bud =D gud vad jag spårar ur här, det märks ju att jag inte blivigt lämnad ensam på länge.. ska göra ett ryck i köket nudå. lär säkert komma fler uppdateringar under kvällen! see you.

 

 

andreas, bubblan min! skynda dig hem. / s


usch och fy..

vilken dålig start på morgonen jag har.. börjar med att jag försover mig och stressar iväg till skolan trots min satans förkylning. när jag kommer på skolan får jag reda på att vi har sovmorgon! fy säger jag bara.. skulle ha stannat i sängen när jag hade chansen. idag ska vi iaf knäppa kort för skolkatalogen :) ganska roligt, synd att man är så himla snorig bara. andreas åkte och jobbade imorse också och komemr inte hem på några dagar, ska försöka att klara mig men jag vet inte hur det kommer gå. det värsta som finns måste ju vara att sova ensam. nu ska jag leta reda på mina kära klasskompisar caroline & victoria. hejsålänge!


hejhej =)

fredagen-

vart en lugn och skön hemma kväll med älsko framför tvn med en massa gott =) somnade tidigt.

 

lördag-

vaknade vid tio tiden.. gick ut och började städa cabbyn, den vart jätte fin :) efteråtvart det bara lök tills det var dags för mig att bege mig på personalfest, laddade väskan med en massa gott och for med pappa till sörberge för att hämta upp linda. när vi väl kom till nöjeshallen var vi dom första, linda vågade inte gå in så vi satt ute i kylan och väntade.. efter ett tag var hela gänget samlade, dock inte chefen som mådde dåligt :/ men vi hade jätte roligt iaf, började med en tre kamp som inleddes med lite skjutning. vi övergick till fotbolls simulator för sist men inte minst rida på en rodeo tjur.. det vart en hel del glada skratt och värk på stjärten :) kvällens höjdpunkt var maten som bestod utav fläskfilé och potatisgrattäng. vi på mc´donalds är tydligen matglada och vräkte oss proppmätta. tog en stund innan vi samlat ork att gå över till bergsgatan och börja festen hos desiré =) hon hade en super fin lägenhet på bergsgatan då alltså, med såna flashiga grejjer som singstar. eftersom alla var mer eller mindre nyktra fick självklart jag ta modet och sjönga de första låtarna. jag tror jag släppte lite på spänningen med min okpntrollbara vackra stämma :D vart kvar där till klockan halv tolv, då begav vi oss ner mot staden för att göra krogen osäker. väl på oh´larys hittade jag robin och följde med honom till mannen min. vi skulle in på svenssons men det var så himla mycket folk så vi gick på subway tröck en macka för att sen åka hem med maitan.

 

söndag-

fick sovmorgon, klev inte upp förräns tolv. fick frukost av mannen som bestod utav pyttipanna =) åkte till indal, hämtade kalle för att sedan skjutsa in honom till stan. käkade på texas och vart proppmätta. åkte hem och bara myste till det. har precis kommit ur en bastu som var riktigtvälbehövd eftersom jag är så satans förkyld..  mai kom hem för en stund sen, fick se vad hon hade handlat åt oss. hon har nämligen varit i göteborg och spenderat en massa pengar och hua vad fint hon köpt :) nu ska jag joina my hun in our bed. natti natti!


körskolan =)

sitter på skolan nu, så jävla praktiskt med bärbara datorer. vi gör allt på dom nu förtiden :) sitter just nu med en massa körkortsprov, går riktigt bra. själv tycker jag att det är ganska lönlöst att hålla på när det fortfarande är 6 månader kvar tills jag får ta mitt och jag redan är på fas f.. men vi ska ju bli yrkeschaufförer så..

idag slutar jag iaf halv tolv :) riktigt skönt, andreas ska komma och hämta mig så ska vi hem och fixa bmwn lite :D körde in den i garaget igår och tvättade upp
den, nu har den stått länge men när jag är klar med den så är den som ny =) andreas och kalle började bygga på förstugan igår oc kså, den kommer bli stor som bara den!

fick även papper från pliktverket igår, dom hade gått igenom mina svar och fann mig lämplig till att ansöka om mönstring. så nu får vi se :D var riktigt kul, hoppas verkligen att jag kommer in..


på lördag ska jag på personalfest med donken, vi ska på nöjeshallen i s-vall först, köra en tre kamp sen käka lite middag. på kvällen blir det partaj hos desire =) efteråt ska jag dra till pernilla&robin där mannen och alla förhoppningsvis är.

nu ska jag fika, hejsålänge!

tidsfördriv

50 frågor

 

senaste:
1. mening du sa: "jag älskar dig"
2. personen du pratade med: andreas
3. du fick sms av: maitan
4. du kramade?: bejbii


idag:
5. kläder: långkalsonger,jeans, linne, tjocktröja, jacka :)
6. bättre än igår: Hell no :p


imorgon:
7. är det: torsdag
8. planer: skola sen work..


favorit:
10. nummer: 3
11. färg: svart/vit/röd
12. årstid: sommar&vinter


frågor och svar:
13. saknar du någon? mamma
14. humör för tillfället: dyster inför morgondagen
15. det första du gjorde i morse: stressade
16. vad åt du sist? glass 

17. vad irriterar du dig på? folk som snackar skit och ljuger
19. vem tänker du på just nu?  mig själv
20. tror du att personen tänker på dig med? haha
21. vart reste du sist? usa i vintras
22. vad gjorde du igår kväll? jobbade..
23. liknar du din mamma: vi är tvillingar!
24. ler du ofta? somfan, mest hela tiden 
25. välj en (kärlek, skönhet, kreativitet): kreativiteten
26. önskar du dig något när du ser en fallande stjärna? alltid!
27. i vems säng sov du i natt? andreas/min
28. vilken färg har din tröja?  svart linne..


sorg:
29. har du någonsin gråtit tills tårana tagit slut? aa
30. har du någonsin gråtit dig till sömns? nej
31. gråter du när du skadar dig? ibland


lycka:
32. är du en glad person? ja nästan jämt
33. vad gör dig glad? glada människor, trevlig omgivning, humor.
34. önskar du att du var lyckligare? nej
36. kan musik göra dig glad? njae
37. har någon annan än din familj sagt "jag älskar dig"? japp :)
38. har du någonsin sagt "jag älskar dig" och menat det? ja :)
39. har du en pojkvän? den bästa
40. är du nöjd med att du älskar hon/han? nå otroligt!
41. är du kär? ja men nå så mkt jävulskt!


hat:
41. vem hatar du verkligen? ingen..
42. har du någonsin gjort en hat-lista? nej det tror jag inte
43. är du en mobbare?  har nog varit ganska elak i mina dagar..
44. har du varit så arg på någon/något så du börjat gråta? njae, kanske
45. har du blivit sviken någon gång? ja det har jag.


Skolan:
46. gillar du skolan? ja det gör jag :)
48. värsta ämne?  matte xD
49. har du spytt i skolan nån gång? nej!
50. är skolmaten god? jag tycker det:)

på skolan.

sitter just nu i fika rummet på ttc med våra splitter nya bärbara datorer. eftersom jag sitter med i alla dess skolråd som finns att sitta med i fick vi förra året höra att alla andra klasser har egna datorer så då undrade jag varför vi på fordonsprogrammet inte också skulle ha egna? det var för att vi inte hade frågat efter några. men efter mycket om och men så har vi nu fått sex egna datorer! väldigt passande eftersom vi har ganska sega dagar här borta på ttc :) kom till skolan vid kvart över åtta, började med att jag och caroline fick åka ut och köra med ammi. gick riktigt bra, en massa rännande på motorvägen osv.. sen dess har vi bara suttit här och kikat. har lunch om tjugo minuter, då ska jag caroline och hjärtat mitt på eon och äta nått gott :) slutar skolan runt tre tiden, lär ju få sluta tidigare men då ska vi iaf åka till birsta och spana. ska fortsätta kika runt här nu :) hej så länge

batman (y)

helgen har varit kanon, i fredags tog jag jori och andreas med cabbyn till rönnsjön för lite fiske. vart en massa goda kolbullar och besök utav joel, emma&johannes på kvällen. vart inge fiske förräns på lördagen, men ingen fisk som ville nappa inte.. kom hem vid sex tiden utan fisk men med en massa okända nummer på telefonen ist. vart till att tvätta upp mercan lite snabbt för att folk skulle komma och kolla. vart tyvärr ingen affär så vi åkte med thomas till kovland ist. annika och mattias hade nämligen en liten inflyttningsfest :) åkte på big boy vid två innan det vart hemfärd. igår vart det en halv lökig dag, jobbade mellan 14-18. vart en bio efteråt med sara, robin&jori. såg den nya batman filmen, ruggigt bra måste jag säga! den var slut halv tolv så när vi kom hem var det bara att sova. 

 

kom alldeles nyss hem, har suttit med andreas på firman ett bra tag nu. han, håkansson och pa är på väg till umeå nu för att sälja andreas bil till någon finne.. jag och mamma ska strax åka dit också, eftersom mamma jobbar där så ville hon ha sällskap istället :) blir nog bog boy i härnta skulle jag tro. men nu ska jag byta till mjukisbyxor så ska vi pysa :) kanske blir en uppdatering om hur det gått ikväll om vi inte blir för sen =)


äntligen helg.

idag är det äntligen fredag och jag sitter kvar på skolan trots att jag slutat. det är bara andra skolveckan som är avklarad och jag sitter kvar och gör klart lite saker. jag måste säga att jag känner mig lite skötsam :) men läget är så att jag v'äntar på att min andreas ska sluta jobba så ska vi pysa in till birsta. ska byta ett par byxor till pappa som han fick i present eftersom han fyller 51 år idag :) han ska på fest ikväll och då måste ju jag och morsan piffa till han lite. själv vet jag inte alls vad som händer ikväll, är himla sugen bara på att gå på bio eller liknande. men vi får se, någonting lär det ju bli :)

igår var även jag, andreas och mamma till säter och kollade på ett hus som är till salu. det var himla litet och sött. dock ingen tomt vilket är ett stort minus i kanten. det låg precis granne med micke.. men men, får man det för rätt pengar är det ju inte alls fel iaf. duger gott och väl åt mig&mannen =)

nu är jag så himla hungrig, blir till att äta på max så fort man kommer till birsta :) hejsålänge.


regn&rusk.

Igår gick jag bara i skolan till halv tolv. Riktigt skönt! På vägen hem träffade pappa i Timrå så han bjöd först på lunch på eon och sen fick jag lift ända hem :) Dagen spenderades med lite tvätt&städning. Fick även lite sällskap av Mats en stund :) Vid sex tiden åkte mamma och jag iaf iväg till lv5. Hade kårafton med Bilkåren. Fick höra en massa om Missionen i Afganistan som mamma har sökt till.. Aldrig att jag släpper iväg henne till en massa tallibaner iaf.. Vi fick åka hem ganska tidigt eftersom mamma skulle åka till Umea med lastbilen. När jag väl kom hem vart jag ensam, andreas ringde och sa att han vart sen.. vaknade vid fyra tiden utav att han kom hem. 

Idag har det varit riktigt lugnt, taskigt väder men vi har ändå bara övningskört och tränat på teorifrågor. Slutade tidigt idag också eftersom vi var så super duktiga. Andreas kom och hämtade mig vid tre tiden då det bar av hemmåt :) Tog min nya stereo och stoppade in i cabbyn, vart riktigt bra. Gick in och käkade för att sen gå ut och fixa mer men efter maten somnade både jag och andreas på stört i soffan.. Vaknade till för en timme sen typ, har precfis tagigt hand om disken. Ska väcka mannen nu så vi tar en snabb dusch innan sleeptime :) 

Imorgon börjar jag inte förräns 09.20 slutar vid tre tiden. Ska på husvisning i Säter efteråt :) Hoppas att det kan bli någonting den här ggn iaf. Nu ska jag kila, natti Natti!


RSS 2.0