Bad update

Ja hallå! Nu var det verkligen ett tag sen..
Hela förra veckan var rätt stressig. Jobbade både måndag&tisdag, hann ändå trycka in en liten bilbingo på eftermiddagen på tisdag. Vann dock inget så imorgon är det bara att försöka igen :) Skulle inte sitta fel med lite extra slantar innan gekås färden på fredag.

Min midsommarhelg var helt okej, ett stort minus på vädret men annars fick jag äta god mat och umgås med nära&kära. På fredagen var det jobb igen, men riktigt skönt jobb. Vi åkte ut på lörudden och käkade midsommarmiddag tillsamans med min familj och fritte, gabbi&barnen. Efter maten lämnade vi av andreas som skulle på fest i bjässjön medans vi andra åkte till lögdö och svullade i oss en massa chips med dirre innan det blev säng dax. På lördagen vaknade vi upp med fin väder som tyvärr inte höll i sig. Var bara hemma och tog det allmänt lugnt hela dagen, på kvällen fick arvid vara med mommen&moffen medans jag, andreas, eriva och jori åkte på jop´s på middag. Blev sällskapsspel och mys ute i viktjärn efter det. Kom hem vid halv fyra efter en liten utsvävning till malin&hans i bjärsken. Söndag, jobb med robban. Eller ja, vi rände till birsta (som vanligt) och fördrev dagen. Blev en eftermiddagsfika på kävstacamping också.

Nu i veckan är jag hel ledig. Idag sov jag och arvid till halv elva, satt ute i solen och lekte fram tills klockan ett då vi begav oss inöver sundsvall. Arvid var på sjukhuset och tog ett blodprov som han blivigt ombedd att ta pga att hans körtlar i ljumskarna var ovanligt stora. Han var så duktig så, fick en röd jeep efteråt som plåster på såren. Idag har vi äntligen haft tur med vädret så vi nöjde oss inte och åkte hem, utan vi åkte och hälsade på pernilla som bor sista veckan i stan. Passade på att ta en promiss till närmaste kiosk för att avnjuta en glass i parken. Satt och surrade på och vips var klockan fyra :D Bara att rulla hemöver och förbereda middagen som fick bestå utav pasta med köttfärs, svamp och paprika. Avnjöts självklart ute på altanen med toppen väder! Mer finväder får vi ju hoppas på framöver :) Morgondagens planer är att ta det lugnt fram till två, då ska jag skjutsa arvid till momma medans jag ska till trudes för en rejäl uppfräschning. Jag har ingen idé på hur det ska bli, men jag hoppas att det blir fräscht och fint iaf. Efter det blir det som sagt bilbingo i kovland igen :) Och imorgon ska jag inte komma hem tomhänt inte! På fredag åker mamma, robban, moa, arvid&jag neröver i landet. Vi ska på en mini semester och har som slut mål göteborg. Vi ska bo på gekås och shoppa järnet!! Betalade av de sista räkningarna idag och nu ska jag bara hålla hårt i resterande pengar tills vi kommer ner dit :D:D Vi ska även passa på att göra andra roliga saker, men vad har vi inte riktigt spikat än. Vi vill nog känna oss för och verkligen avnjuta semestern. Andreas blir hemma och sköter om våran hem, det är meningen att våran gräsmatta ska bli som det låter. Gräsigt :) Kalle har varit här i förra veckan och grävt ner vårat vatten så just nu ser det lite ut som en arbetsplats eller typ en sandgrop.. Men när vi är hemma igen har andreas lovat att det ska vara betydligt mycket bättre.

ja jag ska faktiskt ta och sova nu, låg faktiskt i sängen och var precis på väg att somna då jag kom på att vagnen och skötväskan stod ute på altanten... Inge roligt att kliva upp från en varmsäng för att gå ner och bara ta in de.. Råkade ju fastna här på vägen tillbaka :D Men nu är jag rejält trött, grabbarna mina sover och (fröken Alma) i magen verkar faktiskt också för ovanlighetens skull vara lugn. Ska passa på att smyga tillbaka så får jag försöka uppdatera bättre här i veckan istället. Sov gott allihopa!

Killers

Hallå!

Igår bestod dagen best utav mys på soffan, men vid tre tiden skärpte vi till oss och packade in i bilen för att bege oss till sättna och heja på "moffen" lite. En repa hann vi se innan vi ledsnade, var tyvärr dåligt väder så vi åkte hem och tjockade lite mer framför tvn. Arvid och jag somnade halv elva, medans pappan smög iväg ¨på lite by partaj :)

Idag var det två utav oss som var pigg vid tio iaf, blev gröt till frukost. Sen dess en massa bus, kalle har varit här och grävt upp hela våran tomt! Äntligen ska vattnet ner i jorden, inte en dag försent.

Erica kom på eftermiddagen, blev kyckling&ris till middag. Jag har städat i princip hela huset, hängde alldeles nyss sista maskinen med tvätt. Jag kom iväg på en sen bio med erican nu ikväll också, vi såg killers. Bra film, lite snabbt slut bara. Vi rundade av med en marängswich på donken innan vi åkte hem.

Nu ska jag lägga mig och sova med mina trötta pojkar i den ny bäddade sängen, skönt! Såg att det bara är två grader ute förresten.. fy! Tur för mina blommor att dom fick komma in ikv'll.

Ja förresten, morgondagen består utav jobb 8-17. Vi ska åka och bada :) Natti natt!

18 juni 2010

Hallå!

Idag har dagen bestått utav jobb. Åkte ner till lögdö alldeles för tidigt imorse kändes det som.. Varken arvid eller jag hade vaknat till riktigt. Tur mamma var hemma och kunde mysa med oss lite:) Vi packade in oss i bilen och tog en lunch på lillpizzan i sörberge. Svängde förbi helene och lekte med barnen en stund innan det blev glasspaus och hemfärd. Arvid var skit trött så vi skyndade oss in i våran bil så han fick somna i farten:P Åkte och mötte upp andreas för middag på donken, bytte bil och åkte hem. Ja det var våran dag det..

Imorgon ska vi åka och mysa på himmlabadet, hoppas på en lugn och skön dag. Får se hur det går med det :D

Sättna i helgen är det också, måste ju dit och heja på teamet och lillpappa. De var upp nu ikväll och lånade med sig husvagnen, jag håller tummarna att den är super städad när den kommer hem igen :P

Nä nu ska jag lägga mig igen och snarka på med mina grabbar. Råkade ju förstås somna när jag la arvid vid nio.. Därav mitt bloggande den här tiden:D Natti natt!

15 juni 2010

Hallå!

I torsdags var det då den stora dagen för mig, jag tog studenten! Dagen var kanon bra, somnade lealös och ovaggad innan klockan tio och jag kan förstå varför. Tack alla som gjorde mig dag underbar!

På fredagen var det bara upp och hoppa igen, denna dag var det erica som tog studenten. Var bara att åka in till stan och fira henne :) De hade verkligen tur, när de klev av lastbilsflaket började det regna. En till stor sak på fredagen var att jag och andreas förlovade oss. Äntligen kanske man kan säga, eller så har herrn förstått att han aldrig kommer slippa ifrån mig :P Vi skulle egentligen fira med god middag på staden, men bägge var trötta och sluta så det blev myskväll hemma istället.

Arvid fyllde ett år i lördags! Min lilla gobääs har blivigt storkille.. Vi hade inte speciell tur med vädret så det blev till att trängas här inne hos oss. Men det gick bra ändå :) Massa trevligt främmande och en massa paket fick han!

Idag är det tisdag, jag och arvid har varit hemma i två dagar nu. Vi har sovit bort nästan hela dagarna, men det är vi värda :) Har ju varit dåligt väder ändå och mys kan man ju aldrig få för mycket utav.

Imorgon är det dax för ett års sprutor så vi ska pallra oss upp till liden. Jag hoppas att det går bra, men arvid är så duktig så det ska nog inte vara några problem.

Jag jobbar bara torsdag dag den här veckan, så det kommer nog bli en hel del mera mys. Jag har inte hunnit smälta att skolan är slut än, men det sjunker nog snart in. Lite läskigt känns det faktiskt, vad ska man göra nudå? :/ Ja det löser sig nog. Nu ska jag framkalla lite bilder och vänta på att andreas kommer hem så ska jag sova sen. Natti natt!

9 juni 2010

Helgen i stockholm med klassen var över förväntan :) Alla verkade dock få hemlängtan på lördagen så vi skippade staden och åkte hem på en gång. Och det var inte heller fel må jag säga, både arvid&andreas var hemma när jag kom hem. Vi myste på hela eftermiddagen innan vi åkte inöver staden, vi åt på biteline och gick sen en sväng på crousingen innan det blev hemfärd och natti för oss.

Nu börjar det närma sig, idag är sista dagen man är studerande då :) Imorgon smäller det, egentligen är det inte någonting jag vill göra. Det är faktiskt ganska skönt att ha skolan att komma till. Nu ska jag helt plötsligt vara hemma och vara mamma på 210% Lite skrämmande faktiskt.

Idag har det iaf varit fullt upp, jobbat med robban, flängt på birsta och inhandlat det sista inför både studentfirande och ett års kalaset som nalkas på lördag. Jag har precis satt in lillgubben i tidningen, och en annan liten överraskning som ni kan läsa om på fredag i st :D

Idag var jag in till barnmorskan också, mamma och arvid följde med mig :) Vi fick lyssna på hjärtljuden som låg på 154, vi mätte också magen som hade måttet 25 cm. Allting såg bra ut, förutom när vi tog prover på mig. Jag har på tok för lågt järnvärde, 100 låg det på den här gången. Aj aj, och jag som har slutat med mina järntabletter. Jag fick lite skäll så nu måste jag börja igen. Jag blev faktiskt förvånad för jag känner mig ovanligt pigg nuförtiden faktiskt. Fick en ny tid till på måndag om jag inte minns fel. Så det gäller att varva med järn tabletter och tårta nu i helgen så man slipper få blod :P

Nä nu ska jag ta och knyta några rosor och lägga fram lite kläder till morgondagen. Köpte lite nya mamma kläder på hm idag, kunde inte hålla mig de har ju allt för fina tuniker där. Ett par jeans fick också följa med i påsen hem, inte allt för dumt faktiskt :) Natti natt!








JUNI

Liten snabb uppdatering här då.

Förra veckan, den 27 maj var det slutbal på söråkers herrgård. Super mysigt var det, förutom allt regn som självklart skulle ösa ner. Jag och carro hade linda som så snällt hjälpte oss att bli vackra :) Tusen tack! Maten var sådär, alla var super fina&glada men vid tolv tiden vek carro&jag oss. Vi åkte hem och jag somnade bums.

Den 30 maj, på morsdag fick jag den finaste presenten en mamma kan tänka sig. Arvid gick sina två första riktiga steg. Lilla gubben börjar bli stor! Nu rullar det bara på, helt plötsligt så springer han väl om oss allihopa :)

31 maj till och med 3 juni har jag jobbat, pluggat järnet och jobbat ännu mera. Och idag gav pluggandet mödan värd, jag klarade uppkörningen på CE! Som jag har väntat, och att jag klarade det på första försöket, det var Oväntat för så som jag var nervös trodde jag inte ens att jag skulle få sätta mig i lastbilen ens:D

Imorgon den 4 blir det till att fira, för vi i fordons3an ska nämligen åka på en liten visit till storstaden över fredag-lördag! Det blir till att gå på grönan, spana in några resturanger/barer, shoppa lite och bo på hotell. Det känns som att det kommer bli en kanon helg eftersom att alla i klassen (10 st) är så toppen härliga att umgås med! Nu håller jag bara tummarna på fin väder :)

Idag har jag beställt en ny barnvagn till barnen. Det blev en till emmaljunga, city cross denna gång men det var allt de hade att erbjuda. Blir en hel svart, vanlig :) Som tur var hade dom en enda kvar i sollefteå så det var bara att betala och se glad ut. Efter barnenshus åkte jag, arvid, moa, robban&mamma till norra berget där det var plusaktivitets grillning med frösunda. Det var riktigt trevligt, med oss hem fick vi mätta magar, två biobiljetter och en ståltermos :D

Nä nu ska jag ta och göra ett ryck, måste tvätta av bilen, packa väskan, diska lite och försöka sova en stund innan det bär iväg. Hoppas alla får en bra helg! Kram

RSS 2.0