Ja! Då var vi tillbaka här hemma igen och ...

img_1542 (MMS)

Ja! Då var vi tillbaka här hemma igen och ännu en helg är avverkad. Fredagen bestod utav en Birsta sväng med dotra min. På kvällen blev det barnfritt, Andreas jag och Erica (som anlänt med tåget från Uppsala) var och åt middag på källarkrogen för att sedan ta en bio. Mitt i filmen vart vi tvugna att åka hem igen då Alma vägrade ta flaskan. Lillstackarn var vrål hungrig när jag kom :( Jag och Erica bestämde oss då istället för att packa in barn och mat i bilen och fara till Åkersjön (spontana som vi är) Klockan fem var vi framme, resan upp gick jätte bra men sovandes barn hela vägen. Helgen har sedan bestått utav god mat, trevligt sällskap, skoteråkning samt skotercrosstävlingar. Helgens stjärna har varit lillebror som snällt ställt upp och varit med oss där uppe :) Nu har jag precis kommit ur en väldigt välbehövd dusch. Nu hade jag tänkt ställa mig och diska men upptäckte att bästaste Erica varit före :p Ibland har man bra tur. Istället väntas sängen där hela la familia ligger nu. Alma får hoppa över i spjäl sängen. Duktiga tjejen vaknar numera endast en gång för mat så det går väl an att sätta sig upp då :) Arvid får självklart också hoppa över till sin säng. Ikväll ska mamman nämligen sova djupt och skönt! Natti


Idag var det äntligen dax för kyrkis igen!...

img_1529 (MMS)

Idag var det äntligen dax för kyrkis igen! Jätte roligt att få träffa både nya och gamla ansikten :) Vi var kvar i 1,5 timme innan vi rullade Uppöver till min mormor. Där blev vi uppmötta på parkeringen och barnen fick åka skottkärra för första gången. Till lunch blev vi bjudna på pannkis :) Arvid blev riktigt varm i kläderna och busade både med Kalle och mommen. Vi åkte hem i lagom tid till husvisningen och jag blev glatt överraskad. Nu är det bara till att invänta vad banken säger och hoppas att vi får vara med i "matchen". Nu har jag precis betalat månadens räkningar.. Det är först den här månaden som pengarna börjat rulla in riktigt för mig så det kändes faktiskt ganska skönt att se vad som blev kvar den här gången:) Det firar vi med en sväng på birsta imorgon. Dock endast för att handla mat... Men till kvällen slår vi till på en tre rätters och en bio :) Så nu laddar jag inför en toppen kväll med underbart sällskap. Ska lägga mig och knoppa mellan mina gryn! Natti


Hej! Idag blev vi less på att vara själva ...

img_1525 (MMS)

Hej! Idag blev vi less på att vara själva så efter en välbehövd dusch efter frukost "kriget" hoppade jag och barnen i bilen och rullade till Birsta. Där mötte vi upp mamma, Kalle, Zaina och Mattias :) Gomamma bjöd på mc'donalds. Vi åkte sedan till tallnäs där vi fikade semla och busade i någon timme. Klockan fyra var vi hemma igen, gjorde lite nytta innan pappan kom hem! Jag skrev fel igår om huset! Det var inte idag vi skulle kolla på det utan det är imorgon :) Virrpannan.. Så idag efter middagen blev det lite familjemys. Barnen somnade ovaggat vid halv åtta. Det blev bara en vila på 20 min idag så det var inte så konstigt. Nu skulle jag egentligen behövt ta tag i disken men jag får ta den imorgon. Är slö ikväll, har bara läst bloggar och kollat på tv.. Och nu ska jag ta och sussa. Imorgon är det kyrkis igen! Äntligen, som vi har väntat. Så det är bäst att ladda batterierna! :D Godnatt!


Här har vi en tjej som är nyäten, mango de...

img_1508 (MMS)

Här har vi en tjej som är nyäten, mango det är grejjer det! Igår var jag som sagt på första passet Mi Fiesta och Det var riktigt roligt, det där får absolut bli en ny måndags vana. Innan jag gick hem blev det en sväng förbi solariumet, även de blir det fortsättning med. Idag har jag och barnen haft besök utav Gabbi och Elvis :) Det blev lunch och lite lek innan de åkte hem och vi gick och la oss. Ikväll har vi varit på skotermöte hela familjen. Där bjöds det på semla :) Mumms! På vägen hem gick vi förbi ett hus vi ska åka och kolla på imorgon. Man ska väl inte hoppas på för mycket, men jag är jätte förväntansfull! Det är ett hus som skulle passa oss ypperligt :) Till helgen blir det Inge Åkersjön för oss. Vi blir hemma istället iaf på fredag då vi ska på middag& bio. Jag håller tummarna för att bästaste Erica ska komma och göra oss sällskap :) Nu ska här släckas och sova. Natti!


Idag blir våran lilla tjej hela fyra månad...

img_1487 (MMS)

Idag blir våran lilla tjej hela fyra månader! Hon gör numera väldigt mycket ljud och bubblar bubblor. Det är jätte roligt att leka med tungan, mindre roligt är det att ligga på rygg. Får man inte vara med och se allt som händer kan man bli väldigt elak. Hon äter mer sällan, det märker mamma tydligt och får gå runt med spända bröst hela tiden. Men tjejen verkar ju vara nöjd. Hon har av(njutigt) sin första mango burk men det var allt annat än en hit :p Konstigt med annan mat än mamma ju. I helgen har vi jobbat, grillat korv på familjedagen i högmans och myst en massa :) Familjen sover och jag kollar på tv. Har precis röjt upp här hemma inför morgondagens stök.. Ibland undrar man ju varför man plockar ihop när det inte dröjer länge innan det är stökigt igen. Nu ska jag ta och lägga mig. Morgondagen blir lugn, mi fiesta på em. Äntligen! Som jag har väntat. Till helgen kanske det inte blir åkersjön.. Återstår att se om vi hittar någon barnvakt åt minior. Natti natt!


Igår blev det som sagt en tur på Birsta. E...

img_1488 (MMS)

Igår blev det som sagt en tur på Birsta. Efter fika, lite ny inköp och mathandling kom jag hem och klockan var sju! Andreas hade gjort mat och klockan åtta la jag mig med barnen och tvär slocknade :D Det var vår Torsdag det. Idag är det fredag och vi har bara varit hemma, vaknade nyss från en vila på 2,5 h. En annan har det bra :D Men det är skönt, för när Andreas kommer hem åker vi direkt ner till Lögdö för att fira min älskade mamma som fyller 25 Idag :p Hihi. Nu ska vi fika lite och invänta pappan. Ha en bra helg allesammans!


Här sitter stor tjejen i bumbo stolen vi h...

img_1472 (MMS)

Här sitter stor tjejen i bumbo stolen vi har fått lånat utav Alice :) Hon är verkligen nöjd att få sitta och vara med. Arvid tycker att det är roligt också för då kan han ju leka med syrran bättre (ge henne saker& pussas på munnen) hehe. Idag har vi då varit på BVC i Liden. Barnen var jätte duktiga, Alma väger nu 7400 och är 65 cm lång. Arvid väger 13200 och är 87 cm. Eftersom att det var Almas första (två) sprutor har jag varit lite orolig hur hon skulle reagera, men precis som sin brorsan verkar hon vara en hårding :) De sover iaf väldigt gott här brevid mig nu så det verkar inte gå någon nöd på dem. Innan vi åkte hem ifrån Liden svängde vi förbi ett par kompisar, Emma& Anton. Där bjöds det på gott fika och suveränt sällskap. Vi blev kvar ända till fyra.. Typiskt att tiden verkligen ska flyga fram när man har det trevligt. Så fort vi satt oss i bilen på väg hem somnade mina trollungar så vi tog svängen förbi häreborg och köpte med oss en pizza hem. Efter maten lekte vi en stund men hamnade sedan i sängen och ja här ligger vi ju fortfarande :p Jag har precis sett klart en film och borstat tänderna så nu ska jag också sova. Imorgon ska vi in till Birsta, fika och handla lite mat är vad som står på att göra listan. Nä men Godnatt då!


Efter en timmes härlig promiss dukade vi u...

img_1468 (MMS)

Efter en timmes härlig promiss dukade vi upp med popcorn och saft i sängen :) Nu ligger jag och stör mig på allt salt som självklart ligger kvar  men men man får vad man förtjänar. Barnen somnade vid halv nio, Arvid tvärslocknade efter 300 ml välling.. Inte så konstigt efter att ha ätit en massa popcorn också. Jag har legat och kollat efter lite vår fräscht från jotex. Hittade dock inget som föll mig i smaken. Jag är så himla nöjd med hemmet som det är nu så det kan nog spela in lite. Ja imorgon är det sprutor för barnen som gäller. Mini livs hade inte öppnat på pizzan än så vi måste kompletterings handla lite innan vi åker hem också. Men sen blir det bara till att vara på hemmaplan och hoppas att inte febern infinner sig i någon utav dem. På torsdag kommer det efterlängtade barnbidraget, då kan jag lova att det blir en nöjes sväng på Birsta. Vi behöver inget speciellt så det ska bli skönt att bara ränna. Nu ska jag iaf kolla på CSI och sen somna jag med. Godnatt


Ja idag har vi bara tagit det lugnt jag oc...

img_0964 (MMS)

Ja idag har vi bara tagit det lugnt jag och barnen. Andreas åkte till Örebro idag. Nu Sitter vi i soffan, har precis ätit mat, Snittzlar och potatis blev det idag :) Igår var tyvärr Mi fiestan inställd så jag och Almis tog oss en rask promenad med vagnen istället. Ikväll ska vi kolla på en ny film vi fick från film klubben och äta lite popcorn men först ska vi ta oss en promiss bort till pizzan och se om de öppnat "mini livs" för vi är utan mjölk och smör.. Imorgon är det dax för de där otäcka sprutorna för båda mina älsklingar.. Fy, får hoppas att det går bra.


Pappa- dotter mys i soffan igår :)

img_1464 (MMS)

Pappa- dotter mys i soffan igår :)


Nu är helgen över och jag så med den! Nu s...

img_1449 (MMS)

Nu är helgen över och jag så med den! Nu ska det bli skönt med en vecka följt utav lite rutiner. Fredagen började bra, klockan ett var jag i Birsta och fixade håret i tre timmar.  Resultatet blev toppen och jag är riktigt nöjd! Kvällen spenderades tillsamans med Andreas och Personal ifrån Mitab på Östanskärs jakt & konferens. Vi bjöds på underbar tre rätters middag, trevligt sällskap och lite för mycket att dricka. Där pratar jag iallafall för mig :D Jag hade verkligen en skit rolig kväll, morgonen därpå var det värre med. Jag hade planer som sprack då jag egentligen skulle dansa Zumba klockan elva på Söråkers folketshus men istället låg och sov för glatta livet. Jaja det är smällar man får ta. På eftermiddagen skjutsade iaf mamma hem oss där Andreas väntade, han som hade varit lite piggare än mig hade varit på skotertävlingar i Hassela under dagen. Till middag gjorde vi Tacos. Barnen somnade tidigt så vi hade en välbehövd myskväll för oss själva. Idag har vi shoppat loss lite på Birsta :) Det blev ett Skrivbord, stol och en ny skrivare. Blev även en beställning på tv, internet och telefon ifrån Telia. Nu när datorn äntligen är på plats måste vi ju ha oss ett ordentligt internet :) Ikväll blev det en promiss runt byn med Johanna. Vi delade ut lappar som hon fixat för skoterklubben. Så nu hoppas jag verkligen att vi som är skoterburna här i Indal betalar in och stödjer skoterklubbens arbete om förbättrade skoterförhållanden. Nä nu är det dax att knoppa. Andreas somnade på soffan och går inte att väcka så barnen får bli kvar i sängen och mysa med Mammsen inatt. Super mysigt! Imorgon har vi ingen bil då Andreas tar den till jobbet. Så sällskap mottages tacksamt :D Imorgon kväll blir även första passet med "La fiesta" för mig :) Jag hoppas att det passar mig för jag behöver verkligen en hobby. Håll tummarna! Natti


Idag blev det en tur för mig och barnen ut...

img_1420 (MMS)

Idag blev det en tur för mig och barnen ut till moffen. Vi hämtade upp honom för att äta mat på Max och sen handla lite mat på maxi. Alltid trevligt att umgås med pappa. På tal om pappa så kom Andreas hem ikväll. Skönt, vi har kvällsfikat, surrat och myst. Alla sover nu, Arvid i sin säng trots att han är sjuk. Jag vill egentligen ha honom brevid mig då, men det funkat ju tyvärr inte med våran lilla säng på 160cm.. Men än verkar det gå bra, inte alls lika mycket hosta som tidigare nätter. Imorgon har vi en fullspäckad dag, Birsta med Carro och momma. En klippning och lite shopping kommer verkligen sitta fint! Nu känner jag att jag bara babblar.. Är sååå trött.. God natt!


Busig kille nu på morgonen :) Vi har preci...

img_1438 (MMS)

Busig kille nu på morgonen :) Vi har precis vaknat, kollar på lite bollis nu innan det är dags för frukost. Ännu en slöar dag idag tror jag att det blir. När Andreas kommer hem efter jobbet blir det iaf en efterlängtad tur till solariumet! Dags att kliva upp så barnen får aktiveras :D


Jo förresten! Klipp och färg tiden är boka...

Jo förresten! Klipp och färg tiden är bokad på fredag:D Spännande. Jag har fortfarande inte riktigt bestämt mig men vad det än blir kommer det ju definitivt bli fräschare :)


Godkväll. Nu är disken klar och tvätten hä...

img_1417 (MMS)

Godkväll. Nu är disken klar och tvätten hängd. Det gick riktigt fort då jag premiär körde min nya iPod. Visste inte till en början om jag skulle våga ha den då jag kanske inte skulle höra barnen, men det gick bra då jag bara hade den i ena örat. Andreas pappa Torbjörn laddade den med en massa bra musik nu när vi var där så jag kommer nog måsta använda den mer :D Idag har vi inte varit utanför dörrarna, istället har vi haft en massa besök. Först utav Eleine och Alice. Barnen lekte järnet Medans jag fick surra av mig lite :) Det är alltid trevligt. Klockan ett kom mamma, Kalle, Zaina och Mattias. Vi fikade lite och lekte ännu mer tills Arvid blev överträtt och de åkte igen. Jag och barnen dök ner i sängen och vaknade inte förräns halv sex! Gjorde en snabb middag och har sen plockat lite i lägenheten. Båda barnen somnade relativt tidigt med tanke på den sena napen. Det är bra tråkigt att vara hemma utan Andreas.. Att bara gå runt ensam och vara tyst är det svåraste. Jag har som inte sagt ett ord sen klockan åtta.. Ja imorgon är han åtminstonde hemma :D Jippie!! Nä nu ska jag släcka och somna. Godnatt!


Hjälp! Jag vill göra nått med mitt hår nu!...

img_0953 (MMS)

Hjälp! Jag vill göra nått med mitt hår nu! Jag fick ett presentkort på trudes utav mamma i julklapp, men nu återstår ju bara frågan vad fasiken jag vill göra.. Jag har alltid varit mörk och jag tror att det är min grej, och jag har alltid haft halv långt. Jag törs som inte klippa kort även fast att det är riktigt fint på de flesta.. Hm, kom gärna med förslag! Gärna nått som jag skulle passa i också :) Ja dagen idag har passerat i revy, vi har legat i sängen 2/3 idag. Myst och sovit. Barnen är fortfrande inte friska men hostan har gett med sig lite och nu är de mer snoriga istället. Men hellre det :) Ikväll tog vi vagnen och gick till Ip på skotermöte. Andreas åkte på jobb imorse så han missade ju det tyvärr. Vi ändrade Kärlarne resan till den 26/2. Inget bra datum för mig då mamma är borta, så vi får väl se om det blir nått för mig. Arvid somnade för inte allt för länge sen, vi har ätit popcorn i sängen och kollat på rush hour 2. Jag ska nog somna snart jag också.. Har som inget annat att göra för en gång skull :p Imorgon känner jag att vi måste ut och göra VAD SOM HELST. Jag är som lite rastlös nu:) Idag har Förresten Alma druckit bebis saft för första gången. Detta trots att hon inte är fyra månader än men jag tänkte att det skulle vara lättare att ta flaskan om det var nått gott i den :) Hon sög på men gjorde en hel del konstiga miner under tiden. Det var nog en smakupplevelse som hette duga. Nä nu ska jag läsa några favorit bloggar och sedan stänga tvn. Natti!


Igår kom vi alltså hem ifrån Malmö. Det gi...

img_1423 (MMS)

Igår kom vi alltså hem ifrån Malmö. Det gick jätte smidigt att flyga med barnen, tur de är så snälla. Mamma kom och hämtade oss på Midlanda, de bjöds på pizza i Lögdö innan vi äntligen åkte hem på riktigt. Å Gud vad skönt det var att komma hem. Home sweet Home som det står i våran hall :) Tyvärr har vi tagit med oss världens förkylning hem.. De små liven hostar och fräser hela natten lång :( Båda går på Alvedon så de får faktiskt sova ganska hyffsat, det är mest mamman som vaknar av  allt deras hostande. Egentligen skulle det varit sprut dax på onsdag men det får vi ju skjuta fram nudå.. Idag har vi iaf bara varit hemma. Sovit mest hela dagen. När Andreas kom hem vid fem hade jag gjort korv i ugn och potatismos. Efter maten åkte jag och Alma in till Birsta en sväng för att vecko handla och för att jag skulle få sola en stund :) När vi kom hem låg grabbarna och sov sött så jag och Pigan har suttit i soffan och fikat och snackat skit tänkte jag säga:D Hehe, nä inte än men snart så. Än så länge skrattar hon bara åt allt man säger, härligt det med:) På fredag är det Mitab fest på Östanskär. Jag hoppas verkligen att de små är pigga tills dess och att Alma kan ta flaskan så att jag också får följa med. Alma har som blivigt anti mot flaskan. Hon tog den första och andra gången jag var borta. Tredje gången nu på juldagen tvärvägrade hon ta den.. Hon har nog blivigt klokare och vet vad hon vill :) Men vi har ju hela veckan på oss att introducera den lite smått så förhoppningsvis går det bra och barnen kan vara hos mommen& moffen. Nä nu ska jag väcka Lill gumman för lite mat så ska jag somna jag med. Godnatt!


God kväll! Ligger i sängen nu men kan inte...

img_1393 (MMS)

God kväll! Ligger i sängen nu men kan inte riktigt somna, har en väldigt förkyld och rosslande liten tös brevid mig.. Så fort jag ska till att blunda så hostar hon så hemskt. Min lilla lilla stackare :'( Imorgon åker vi iaf hem till Sundsvall igen. Trots en helt underbar "weekend" här i Lödde ska det bli väldigt skönt att komma hem. Helgen har tillbringats på stan, bland mysiga fik, hemma tillsamans med familjen och jag har även hunnit med att ligga i solariumet en sväng. Imorgon ska vi bara packa och ta det lugnt. Halv tre lyfter vi med planet och är hemma (förhoppningsvis) vid fem tiden. Nu ska jag ge min lilla piga lite bricanyl och hoppas på att hon vill äta och sedan somna om utan den dumma hostan.. Natti


Här är dagens brud i julklapps kläder ifrå...

img_1374 (MMS)

Här är dagens brud i julklapps kläder ifrån momma :) Dagen till ära klev vi upp halv nio för att äta frukost med farmor Eva och farfar vid nio tiden. Sedan dess har dagen tillbringats hos gammel farmor Karin med större delen utav släkten. Vi blev bjudna på jätte god middag, efterrätt och allt där till :) Vi kom hem nu vid sju, Arvid somnade som en klubbad säl unge. Jag och Andreas har fikat kvälls fika med Tobbe och Eva och ligger nu i sängen uppe hos oss och kollar på en film som Andreas valt.. Absolut inte den bästa jag sett.. Ska väl försöka somna snart så man orkar med morgondagen. Vi ska vara tjejerna/ killarna. Grabbarna ska kolla skoter affärer Medans vi tar en shoppingtur :D Alldeles lagomt! Igår hade vi förresten en liten julafton. Både barnen och föräldrarna blev otroligt bortskämda men också väldigt nöjda :) Nä ni säger jag Godnatt!


Nu har vi hela familjen precis vaknat upp ...

Nu har vi hela familjen precis vaknat upp i Löddeköpinge efter att ha "vilat" sen halv ett. Jätte skönt! Resan gick super bra och vi var framme halv tio. Jag knarkar dessa allergi tabletter så ikväll blir vi nere hos farmor& farfar hela kvällen. Vi ska fira lite mini jul och umgås :) Nu ska jag dra upp Andreas som även han har sovit med oss, oftast skrattar han åt mig och hur jag orkar :p Hehe.


Ikväll bjuder jag på en bild utav min stil...

img_1358 (MMS)

Ikväll bjuder jag på en bild utav min stilige man. Jag har precis lagt mig i sängen.. Nu står väskorna packade i hallen, disken är diskad, kläder för morgondagen är framplockade och ligger vikta på skötbordet och klockan är ställd på 0445.. Fy, jag ska försöka somna omedelbart här nu för jag vet att det kommer bli en rejält krävande dag imorgon.. Godnatt mina vänner :)


Goddag! Just nu sitter Alma och jag på Sör...

img_1362 (MMS)

Goddag! Just nu sitter Alma och jag på Söråkers vårdcentral och väntar på Moffen och Arvid. Pappa fick ju agera taxi åt oss idag då vi numera bara har en fungerande bil. Jag har då iaf varit till läkaren för min allergi och astma. Jag har precis hämtat ut både allergi tabletter och ögon droppar så förhoppningsvis ska jag klara utav Malmö trippen som vi påbörjar imorgon. Klockan 0650 lyfter vi ifrån Midlanda, skönt att flyga men jag hoppas verkligen att det kommer gå bra för barnen :) Nä nu är pappa här, vi ska åka och äta nått innan det blir hemfärd.


Gott nytt år allesammans! Själv har jag oc...

Gott nytt år allesammans! Själv har jag och la famillia firat in det nya året på en utav de bästa platserna jag vet nämligen Åkersjön! Jag, barnen & Erica åkte upp i Tisdags och idag kom vi hem. Andreas for upp tidigare så han kunde "leka" utav sig lite innan. Även fast att vi har haft det toppen härligt med trevligt sällskap, god mat & skoteråkning så måste jag säga att det var bra skönt att få komma hem. Borta bra men hemma är absolut bäst! Ikväll har vi monterat Arvids nya Ikea kök och lämnat av Erica vid tåget. En vecka har hon varit här och jag hade önskat att hon kunde stanna längre.. Fy vad jobbigt att vi bor så pass lång ifrån varandra. Men nu är det iaf bestämt att jag och Alma snart ska komma ner och gästa henne :) Imorgon jobbar Andreas så jag och barnen blir hemma hela dagen då vi numera bara har en bil.. Bmwn har en trasig stöt dämpare. Den klarade inte av det kalla vädret som var här sist så nu står "bacillen" parkerad tills det är dags för försäljning. Förkylning börjar hela familjen visa symtom på också.. Jag ligger just nu med en pappersrulle nära till hands och knaprar hals tabletter till tusen. Peppar peppar ta i trä.. Det skulle bli väldigt tråkigt om vi blir dåliga nu med tanke på att vi ska flyga till barnens farfar i Malmö på onsdag morgon. Men jag får hoppas att det ger med sig annars blir jag nog inte så rolig med tanke på alla djuren de har. Det skulle som vara pricken över i med en sjukdom i kroppen då.. Nä nu ska jag ta och knoppa. Förresten så bojkottade jag nyårs löfterna iår. Jag har ingen karraktär till att lova en massa om kost och träning. Det är bara inget för mig. Någon annan som har ett nyårs löfte? Isåfall peppar jag gärna på er istället! :) Ja som sagt, Natti natt!


RSS 2.0