storhelgen.

fredag-

vart en lugn kväll, slutade jobba klockan åtta. när jag kom hem fick jag veta att andreas inte skulle komma hem någonting.. vincent fick därför bli mitt sällskap, med en massa chips smulade vi ner hela sängen innan vi sedan somnade till Bert. 

lördag- 

vaknade 06.30 utav att andreas knackade på fönstret, då först kom han hem.. det var bara att öppna.. somnade om på bums och klev inte upp förräns tio eftersom man skulle jobba. jobbade till halv sju då andreas och jori hämtade upp mig. vi plockade upp kalle också för att sen åka och äta på viktorias. det var meningen att vi skulle gå på bio efter maten men ingen orkade. vi tog en taxi upp till haga för att träffa pernilla opch hennes kompis istället. efter en stund åkte vi ner igen för att åka ut på lys afton i ty6nderö. hamnade hos några riktiga värstingar med fetaste huset och allt. hade ur mysigt där till vi sen blev hem skjutsade av jori :)

söndag-

vaknade vid halv nio tiden utav en stressad andreas. var bara att kliva upp slänga på sig arbetskläder för att fara till säter. har hjälpt micke där med sitt nya hus hela dagen. en annan har fått gått med röj sågen så det fortfarande ömmar i armarna. kom hem därifrån för en timme sen ungefär. slog på en ny skoterfilm som jori fick med ny skotern han köpt idag. den var ganska grym :) bastun är iaf igång så ska in en snabbis innan sängen.

imorgon-

går jag i skolan till tre sen börjar jag jobba vid fyra.. jävlar vilket liv man har :) 

ska kila nu iaf mannen kallar. hej!


hej igen =D

sitter på skolan nudå, väntar på mannen min som ska hämta mig efter jobbet. det är ett riktigt skit väder ute, så ikväll blir det iaf ingen promiss.. ska hem snart då. laga mat för att sen ta det lugnt hela kvällen med älsko framför tvn =D
_

snart blir jag förresten egen företagare. jag, caroline och viktoria ska starta eget och tjäna lite extra pengar :) vi har redan börjat sett till att skaffa oss lite sponsorer och allt. ser ritkigt lovande ut, kan inte riktigt än berätta vad företaget ska gå ut på men det var en hyffsad grym idé från min sida måste jag säga =) nu ringer mannen, hörs!
_

imorgon börjar jag åtta och går till halv tolv, efter det ska jag pysa in till birsta för att hård jobba på donken.


ha en bra kväll! kram / sofie stålnacke i egen hög person


beauty

måndag-

första skoldagen och allt gick kanon. fick skjuts av mamma till halv tolv. träffade alla gamla godingar, riktigt roligt eftersom det inte är många man har träffat i sommar :) fick även presentera oss för de nya ettorna innan vi sen fick gå hem. jag som är den hårt arbetande kvinnan jag är åkte ju förstås in på jobbet på en ggn. jobbade bara till halv sju då jag vart kidnappad av jori&andreas. vi åkte in till södermalm för att hälsa på cruse och pernilla. det var första gången jag var där och dom hade skit fint! jori skjutsade tillbaka oss vid elva tiden och sen somnade vi på stört.

tisdag-

träffade klassen på skolparkeringen klockan nio för att åka med bussen till ttc. hade en liten "kickoff" ör de nya eleverna. det vart en liten frågeslinga, femkamp och korv =) slutade innan klockan ett, så jag och hege bestämmde oss för en tripp på birsta city. inhandlade en ny jätte fin jacka. persson hette den och jag hittade den på vero moda :) vart även ett par nya skor, någon tröja och lite makeup då förstås! när jag kom hem var det bara till att laga mat åt familjen och den hungrige mannen. korv i ugn och potatis. en riktig gourme middag om jag får säga det själv ;D efter maten vart vi trötta och myste till det framför tvn.

onsdag-

den första riktiga skoldagen då.. började klockan åtta och jag var först dit. dagen började med övningskörning i våran nya s40. caroline, viktoria och jag var först ut. jag vart ganska åkrädd, sist jag åkte med viktoria vart jag tvungen att rycka till i ratten eftersom det var hennes första ggn ute på landsväg. men den här ggn var hon faktiskt riktigt duktig! man märker att träning ger färdighet. bosse (våran lärare) släppte av oss på pizzerian där vi glatt åt våran lunch. fick skjuts tillbaka till skolan utav thomas. när vi kom tillbaka var alla andra ute och åkte så vi tog 40 minuters vila i soffan innan vi äntligen fick sluta. hängde med carro och hennes pappa till birsta där jag mötte upp mamma. handlade lite nödvändigheter och mat innan man åkte hem. vart en sväng förbi schenker för lite fika också då förstås. 

kom alldeles precis hem från ett hudvårdsparty i ljustorp. den 16 ska jag vara värdinna och har redan beställt lite smått&gott. det var iaf riktigt roligt fick en massa tips&trix på massa makeup mm.  nu ska jag och krypa ner i sängen med hjärtat mitt. vi har knappt hunnit setts på hela dagen :/'

imorgon börjar jag klockan 09,20. efter det är det inget planerat.

natti natti! 


härefestivalen.

fredagen-

kom upp till charlieboy vid fem tiden med cabbynovan. åkte till gröning och camilla på en gång för att grilla lite inför festivalen. kom till byn vid nio tiden och det var ett himla drag :) när vi kom in var det ganskla mycket folk och vi hade en kanon kväll. vid halv ett tiden vart vi trött och avslutade kvällen. fick skjuts hemav johannes :) 

lördag-

vaknade tidigt och levde ett riktigt festival liv, käkade vita bönor och sucktade efter en dusch. vid två tiden gick jag, andreas och kalle ner till marknaden/bilutställning. tävlade i ankracet men vann tyvärr inga pengar. vart förfest hos johanna och rickard innan maten i vip tältet. ganska fränt att vi vart vip gäster, men det var konstig mat. alva och jag fick klämma en hamburgare senare på kvällen :) vart slut innan ett tiden igen, knatade hem vid ett tiden. 

söndag- 

sov riktigt länge, vart väckt av erica vid elva tiden. jori kom och hämtade oss för att lämna husvagnen hemma och hämta båten istället. jag, andreas, erica, jori, kalle och robin tog en sväng ut på indalsälven för lite fiske. kom hem för en stund sen, är ganska trött från helgen. börjar skolan halv tolv imorgon men ska snartt gå och lägga mig med mannen. lånade lite filmer av kalle förut som vi måste se också :) jag hoppas att alla har haft en kanon helg. 

 

ps. i love you <3


innan härefestivalen

sitter hemma nu, har precis packat klart husvagnen och olen ar pa kylning! sa nu vantar jag bara pa att mannen ska komma hem sa vi kan bege oss. jag kanner pa mig att helgen kommer bli grym! fint vader har det blivigt idag och allt. kommer inte uppdatera forrans pa sondag men jag hoppas ni overlever utan mig ett tag. ha en grym helg allihopa! 


i will never stop

sitter vid datorn nudå. tog alldeles nyss ett avbrott från städandet utav cabbyn, den ska ju med upp till häre så då måste den ju vara fin och ren :) mamma kommer alldeles strax hem med pizza till mig och lillebror. ska bli smarrigt!

kollade på en massa gamla bilder igår, huhu. vart en del som man raderade, dock inga minnen som man vill behålla då förstås :) kommer några minnesvärda på bilddagboken så småningom för er nyfikna =)

---


Jag älskar när du ler mot mig.
Jag älskar när du retas med mig.
Jag älskar när du rör vid mig.
Jag älskar när du tilltalar mig.
Jag älskar när du smeker min mage.
Jag älskar när du kysser min hals.
Jag älskar när du vill ha mig.

Jag älskar dig!!

hejsan världen!

vaknade för en halvtimme sen, var så himla pinknödig att det bara var att kliva upp.. (haha om ni ville veta) lika bra att inte sova bort hela dagen som igår. igår var det en riktig lökar dag, satt mest vid datorn och åt chips, men jag satt också vid tvn. vid fyra tiden gjorde jag faktiskt ett ryck eftersom jag och andreas skulle på husvisning i tomming. huset var bättre än vi hade trott, nu gäller det bara att få fram lite pengar.. hmf. men vi får hoppas på det bästa, vi var dock inte dom enda som var interesserade. efter husvisningen åkte vi iaf hem, lagade makaronipudding och sen vart det lugnt :)
idag hade jag tänkt att slita mig ifrån datorn, ta mig till erica för lite solning och så  =) måste ju hålla sig lite fräsh när det nu är härefestivalen i helgen. andreas har fått fribiljetter till båda dagarna åt oss från mitab :) det var dessutom mat inräknat på lördagen! ska bli så himla roligt, pappa har till och med planer på att följa med :) nu ska jag he mig upp och ringa mannen min. ha en bra dag!


on my way-

fredagen-
klockan åtta var jag vaken och pigg. åkte till emma i kovland, tog en promenad och allmänt surrade. vid fyra började jag jobba, kom hem vid åtta. då hade hjärtat mitt planerat att vi skulle på avslutningen på kävsta. vart en liten föris hos cruse. på kävsta var det mer folk än vanligt, efteråt drog vi till ett äldre par som kalle kände. vart kvar där till fyra tiden och hade jätte trevligt :) sov hos kalle, vi fick till&med ta sängen.

lödagen-
vaknade vid elva tiden, ryckte upp kalle och begav oss till sättna. precis när vi kom dit skulle pppa köra. det gick riktigt bra, personbästa på 7.39 sekunder och 303 km/h. när vi kom hem vid fem tiden var jag&andreas utelåst. fritte fick komma och låsa upp åt oss så att vi kunde fixa till oss lite innan kvällen. vid halv sex tiden dök majny upp och skjutsade så snällt in oss till stan där vi möttes upp utav robin&sara. vi hoppade ombord på ms/medvind för en kanon kväll. båtturen tog ungefär 3,5/h. vi hade jätte tur med vädret och hade verkligen trevligt :) när vi kom tillbaka till stan väntade saras kompis matilda på oss för att skjutsa ut oss till juniskär. där var det en rejäl bartömmning  och det var ett riktigt bra slut på kvällen. vid ett tiden kom emil&louise för att hämta oss, när vi kom hem somnade vi på bums.

söndagen-
vaknade vid elva, låg och drog oss med en film innan det vart dax att kliva upp. åkte till selånger marknad och handlade en himla massa snacks sen har vi bara lökat. duschade precis så nu ska vi krypa ner i sängen och sova :) imorgon jobbar jag 16-20. natti natti.


black & white

snabb uppdatering här nu.

igår var jag ledig, och det var hur skönt som helst. tog en lång och härlig sovmorgon, när jag äntligen beslutat mig för att kliva upp vart det nudlar till lunch. mitt i maten tittade mats förbi och var social ett tag. när andreas kom hem tvättade vi bilarna och sen somnade vi ganska snabbt till klassikern jurasic park.

idag klev jag upp ganska tidigt, började halv nio och tog därför "pullan" (min moped) till jobbet. ungefär vid metso gav hon upp, hon ville inte fungera nå mer, sådär stod jag som ett fån mitt i spöregnet. som tur är har jag en ängel till mamma som kom med detsamma och hämtade upp både mig och pärlan min. när jag väl kommit till jobbet blev det itne så mkt gjort, as lite folk och alldeles för mycket personal. vart en hel del strips som dök ner i magen idag måste jag ju erkänna. slutade jobba vid ett och då kom mamma in och hämtade mig. plockade upp andreas på vägen eftersom han var på firman, handlade lite mat och åkte sen hem. andreas lagade mat åt hela familjen idag, det vart torskgryta&potatis. det lät kanske inte allt för gott, men det var det! och då är jag faktiskt den som är den när det gäller mat..

emil&louise var här och tittade förvi för ett tag sen. hur roligt som helt att han äntligen har tagigt sitt körkort! dom lovade att titta förbi igen och det känns betryggande att veta =)

just nu sitter vi och vräker i oss en massa popcorn, eller ja.. mannen min gör det iaf medans jag sitter här och knapprar. har precis slagigt på bastun så blir mys ikväll också. måste sluta skriva nu, skålen börjar bli tom.

jo förresten, andreas och jag har varit tillsamans i 6 månader idag. grattis till oss :)

natti natti <3

ps. i love you

stuck in the middle here with you.

idag är jag ledig så jag klev upp bara för en stund sen :) igår jobbade jag hel dag, efter jobbet regnade det och jag skulle måsta ta bussen hem. men till min räddning hittade jag mats, som så snällt skjutsade hem mig. när jag kom hem stod middagen på bordet, sweet home säger jag bara. vart en hel lugnt kväll med lite tvättstugetid med mannen min. '

idag ska jag inte göra så mkt vad jag vet. dammsuga står som prioritet 1 iallafall.

någon som är sugen på denna läckra bil?
http://www.blocket.se/vi/17501989.htm?ca=4_s

hejsålänge


the reason,

vaknade för cirka femton minuter sen. anledningen till att jag inte fortfarande ligger i sängen är att det är en otroligt irriterande fluga som flyger runt och jävlas med mig.. andreas var inte speciellt bussig imorse heller som drog upp våra persienner. han vet nog allt för väl vad morgon trött jag är :) men nu är jag iaf vaken, sitter och kikar lite blocket&lite nyheter. idag jobbar jag 1015-1915, ganska lugna tider iallafall. efter jobbet blir det antagligen lugnt :)


helgen var sådär. i fredags jobbade jag sent och andreas var på middag, så när vi väl var hemma tog vi husvagnen och åkte till indal en sväng. på lördagen vart det en sväng på staden med alva, inhandlade nya byxor och skor. kändes ganska hårt när alva hittade ett par skit billiga byxor i den sista butiken när jag själv lagt ut en hel del på mina.. hehe :) andreas inköp vart en ny dator som var riktigt välbehövd. sen for vi hem till byn igen och lökade till det hos joel med lite tony hawk. igår vart det en riktigt slö dag, började jobba två och jobbade till sex. andreas hämtade mig efteråt och vi for på max, jag hade ingen lust att laga någon mat själv. ica maxi passade vi då på att åka på, handlade en hel del chips&dipp. så man kan säga att vi somnade ganska tidigt :)

lördagens inköp: mörka diesel jeans från jc och ett par vita tygskor från intersport.


some say love,

Nu var det ett bra tag sen jag tog mig tid att sitta vid datorn. Helgen har iaf varit full med jobb och en jäkla massa mys med hjärtat mitt. I fredags var vi ut och tog oss en bit mat i stan, sen snurrade vi bara runt i staden. Tittade även förbi hos Erica en sväng :) På lördagen kom Andreas och hämtade mig efter jobbet, då åkte vi hem käkade lite pizza och sen vart det en bio. Vi såg på arkiv x, det var nämligen mannen som fick bestämma..  Jävligt spännande film iaf, men jag håller mig nog ändå till mina komedier. Igår kväll tog vi en sen bastu för att sedan somna till en film :) Idag börjar jag inte jobba förräns klockan tolv, känns ganska skönt med tanke på vilka tider jag klivigt upp i helgen. Resten av veckan består åter utav jobb, har en del ganska bra tider så jag kommer nog att hinna åka lite i nybåten också :) Nu ska jag ta mig någonting att äta sen åka på jobbet :) Ha det bra! Haaaj

ps. i love you.

RSS 2.0