Nu ska vi precis gå och lägga oss :) Idag ...

img_1094 (MMS)

Nu ska vi precis gå och lägga oss :) Idag har vi varit hemma och inne hela dagen. Vi har städat lite, lekt och slöat. Till middag åt vi upp Andreas kvarglömda matlåda från gårdagen. Faktiskt riktigt skönt så slapp jag laga mat :D Arvid somnade halv nio, jag skulle stryka lite gardiner ikväll men det har jag inte gjort. Jag och lillgumman fastnade framför tvn. Jag har också hunnit blivigt medlem i barnens bok klubb och Disney klubben ikväll. Vi har ju faktiskt inte tänkt köpa något speciellt till barnen i julklapp så då passade ju de här bra. Arvid han ska få lite smått i julklapp (de större sakerna har han fått önska sig utav momma) och Alma ska få ett babygym. That's it. Nä nu ska jag somna till CSI. Imorgon ska vi visst till Liden och träffa Tandhyginisten. Så nya däck får vänta tills på onsdag :) Natti natt.


Söndagen har passerat och även min arbetsh...

img_1085 (MMS)

Söndagen har passerat och även min arbetshelg. För er som inte riktigt vet vad jag sysslar med så ska jag berätta. Jag är anställd som chaufför hos en transport men är just nu mammaledig på heltid. Men för att få lite extra slantar i plånboken jobbar jag extra som personlig assistent åt min storebror varannan helg. Det är inte speciellt mycket till "jobb" eftersom att han ändå är min bror och därför brukar helgerna vara riktigt roliga. Men på senare tid har ju Andreas typiskt nog bara varit hemma de helger som jag jobbat.. Så idag när jag slutade klockan fem var det som en sten som lossnade från mina axlar. Kvällen har därför tillbringats extra mycket med lilla familjen. Låg i sängen och kollade på ensam mamma söker förstås men det är en annan femma :) Imorgon åker Andreas på jobb igen och vi här hemma har en del saker att stå i också. Imorgon ska vi nämligen inhandla nya vinterdäck till mercan som jag kan lova är välbehövt! Hemskt att måsta vara orolig över en sådan sak, är ju otäckt nog med väglaget såhär års och då är det ju AO att ha rejäla däck! Ja nu sover familjen, jag har målat en till fönsterbräda. Den här gången i vardagsrummet så nu ska min en meters höga ljusstake äntligen få komma upp också :D Men det tar vi när färgen torkat. Natti natt!


Hallå! Gårdagen bestod utav en massa måste...

img_1117 (MMS)

Hallå! Gårdagen bestod utav en massa måsten. Andreas jobbade förmiddag och mötte upp mig och barnen på familjenrätten i stan. Där gick allt snabbt och smidigt:) Efter det åkte vi till lögdö där Andreas gjorde iordning skavankerna på husvagnen. Bjöds på tacos innan vi styrde skutan hemöver. Det blev en lugn kväll, alla fyra somnade i sängen vid nio. Jag klev upp vid tolv och målade fönsterbrädan i köket. Jätte bra blev det! Nu är det bara till att måla de andra tre resterande.. Imorse åkte Andreas till åkersjön med husvagnen. Jag och barnen har varit på julfest i Söråker med mamma& Kalle. Där träffade Arvid tomten för första gången. Han blev rädd men glad när han fick sitt paket. Ikväll är jag med Robban så vi sover över här inatt. Imorgon blir det om vädret tillåter en sväng på julskyltningen i Timrå.


Nu sitter vi i bilen på väg att hämta papp...

img_1116 (MMS)

Nu sitter vi i bilen på väg att hämta pappan för att åka och skriva på faderskapsintyg :) Men tjejen ser inte allt för glad över det :p Hehe


Idag har vi varit på drakborgen. Höll på a...

img_1108 (MMS)

Idag har vi varit på drakborgen. Höll på att försova oss men vi stressade in :) Vi följde med ner till lögdö, ska äta här för att sen hämta Andreas från tågstationen innan vi åker hem. Egentligen borde jag vara hemma och städa nu men det kändes så onödigt att släpa barnen in och ut i bilen flera vänder. Ska passa på att vila en stund för Alma har precis somnat i vagnen.


Haha! Jag måste bara få berätta vad Andrea...

Haha! Jag måste bara få berätta vad Andreas sa till mig alldeles nyss när jag pratade med han i telefonen. Jag sa åt han att läsa min blogg och kolla på alla bilder jag lagt upp på barnen idag, då svarat han surt att jag inte ska blogga om barnen. -snart dyker väl någon äcklig gubbe upp och rövar bort dem! Jag skrattade och sa att då måste det ju vara värre att vara med på tv. Men nu i efterhand blev jag lite fundersam, så jag passar väl på att skiva att jag har två stora lås på dörren och en väldigt oskön hammare i sängbordet!


Nu så är vi äntligen hemma i Indal! Sitter...

img_1083 (MMS)

Nu så är vi äntligen hemma i Indal! Sitter i soffan just nu och lägger pussel med Arvid. Han ska få lägga sig snart och då ska jag ta och göra ett ryck med lite julpyntning. Idag på birsta fick jag en jätte fin pyramid ljusstake utav min kära mamma, den kommer passa jätte bra här hemma men jag vet bara inte vart än :D Nä man kanske ska börja med lite välling nu.


Goddag! Nu sitter vi i bilen på väg till b...

img_0994 (MMS)

Goddag! Nu sitter vi i bilen på väg till birsta, jag mamma& barnen har varit på kyrkis i söråker. Det var inte speciellt mycket barn men Arvid lekte järnet iallafall. Vi tänkte äta lunch på folketshus, men skadade som vi är valde vi att vänta tills birsta så blir det donken istället. Haha! Nä nu ska vi springa in i lögdö och hämta pengar.


Alma blev 2 månader igår! Lilleskruttan..

img_1066 (MMS)

Alma blev 2 månader igår! Lilleskruttan..


Hej! Vaknade till nu för att mata lilla tö...

img_1035 (MMS)

Hej! Vaknade till nu för att mata lilla tösen. Somnade kl 9 när jag la Arvid så nu är man ju som utvilad. Kommer nog sitta vaken ett tag nu tills både jag och Alma kan tänkas sova igen:) Idag har vi inte gjort mkt, hämtat hem mercan från Malte Månssons har vi gjort iaf och det betyder att vi blev elva tusen fattigare.. Inte vet jag vad de gjort heller för bilen är fortfarande hyffsat slut.. Får tacka Eleine och Alice för sällskapet in :) Vi åt på Max efteråt, otroligt gott! Imorgon har vi blivigt bjuden på "babyträff" kl 10, får se om vi går. Vaknar vi i tid gör vi antagligen det. På torsdag kl 22 ska vi äntligen få hem våran stora älskling! Arvid kommer bli överlycklig. När han har pratat med pappa i veckan har han skinit upp som en sol! Nu ska jag spela lite bejeweled och sen ska jag och fröken i knät lägga oss med storebror sen. Natti natt!


Idag har jag och barnen följt med pappa oc...

Idag har jag och barnen följt med pappa och Kalle till gnarp med ett traktor däck. Vi åt en jätte smarrig lunch buff'e på kronans innan vi drog en sväng på birsta. Pappa inhandlade två nya pyjamasar åt Kalle. Vi hann även med en fika på charm och tre blöjbyten innan vi rullade hemöver. Inatt sover vi över här i lögdö. Klockan blev så mycket och Arvid somnade så det kändes bara dumt att åka hem. Imorgon ska vi försöka komma hem i lagom tid. Saknar vårat hem just nu:) Åh äntligen har min blogg blivit ny&fin! Super duktiga anna har gjort den. Gå in på annaform.se och se vad hon kan göra för underverk. Nu ska jag somna, har varit jätte trött hela kvällen. Natti natt.


Ny vecka och nya möjligheter. Jag längtar ...

img_1012 (MMS)

Ny vecka och nya möjligheter. Jag längtar redan nu till fredag då äntligen vårat stora hjärta kommer hem till oss! Sen är det en annan femma att jag måste jobba och inte kan följa med till åkersjön.. Men that's life. Denna helg har varit lite varierande, i fredags blev det mys med barnen med pizza&film. Vi la oss i tid och sov länge på lördagen. Gjorde birsta en snabbis för att byta lite barnkläder och hitta en festblåsa åt mig. När det var klart åkte vi till mormor och myste tills barnen skulle lägga sig. Jag själv blev hämtad halv tio för en utekväll på stan! Trodde faktiskt först att det skulle bli tråkigt när klockan var så mycket och allt men icke då. Jag njöt utav kvällen och när jag kom hem vid halv fem slocknade jag som en stock. Fick sovmorgon då mamma var uppe med barnen. Men pigg var jag ändå, jobbade med Robban på kvällen. Kände lite skuld att jag spenderat en del på lördagskvällen men nu är det igenjobbat :p Hehe. Nu har vi precis klivit upp, ska göra lite frulle och sen försöka bege oss ut. Fint Väder idag så det passar bra att ta en ute dag. Nä nu ska jag utfodra mina barn :)


Nu är helgen här igen. Egentligen borde de...

img_1006 (MMS)

Nu är helgen här igen. Egentligen borde det vara jätte skönt men den känns bara bortkastad när det är min lediga helg och Andreas är och jobbar istället. Nästa helg är han hemma igen och vad gör jag då?! Jo jobbar såklart. Såhär är verkligheten och jag gillar det icke. Idag har jag och barnen hållit oss hemma hela dagen, tog oss en lång dusch alla tre tillsammans för första gången och det gick jätte bra. Vilat tre timmar mitt på dagen och ätit pizza till middag framför tvn :p Inga måsten har vi gjort idag, till och med frukost disken är odiskad :o Imorgon funderar jag faktiskt på att göra ett ryck, blir ju snart tokig av att ta det lugnt :D Men jag vet inte vad det ska vara för nått.. Vi brukar ju alltid gå på birsta men när det tryter i plånboken är det ju inte roligt att vara där heller. Någon som vet något annat roligt (gärna billigt) att göra en vanlig helg? Jag har precis sett road trip, känns lite olustigt när man märker att man sitter i sänggaveln och garvar ENSAM. Nä nu ska Lill tjejen få mat så jag kan somna också. Natti!


Ja då var man nästan nyss hemkommen från e...

img_0962 (MMS)

Ja då var man nästan nyss hemkommen från ett jätte mysigt ljus party hos annica :) Köpte lite t-ljus med en annan doft än jag har. Blir även ett party här hemma någon gång i januari. Så då hoppas jag att det är några som vill komma! Idag har jag haft fredag hela dagen vilket innebar att vi missade kyrkis.. Insåg det i lagom tid till att det slutade. Så idag har vi tagit en riktig hemma dag. Lite tvätt, disk och allmänt trixande:) Pappa kom upp och var med Arvid medans jag, Alma och mamma var på ljuspartyt då. Arvid har blivigt riktigt hemma här i lägenheten, och det märks för när det kommer någon på besök ska han genast guida runt och visa upp alla sina saker :p Det är roligt att se! Imorgon vet jag inte alls vad vi ska hitta på, kanske blir en sväng inöver. Jag hade gärna varit iväg och badat men jag har ju inte varit på efterkontrollen än så det går ju inte.. Arvid somnade här bara för en liten stund sen så nu ska jag läsa lite bloggar och sen försöka somna jag med. Idag har jag även bokat en ny design med annasara.net :D Jätte roligt att äntligen få lite nytt&fräscht. Beställde två namntavlor utav henne i förrgår och idag när jag var in och kikade reade hon också ut några designer så det var ju bara att slå till på det också:) Ska mejla några bilder till henne nu innan jag somnar så det är bara att hålla ögonen öppna på förändringen. Natti natt!


Hallå! Idag har vi haft ett toppen väder s...

img_0923 (MMS)

Hallå! Idag har vi haft ett toppen väder så självklart blev vi tvugna att gå ut en sväng och rasta Arvids nya snowracer :) Med oss hade vi Carro som kom på besök. Var ute en stund och härjade på innan det var dax för lunch. Våfflor hallonsylt och glass, jätte smarrigt! Klockan två åkte Carro igen och jag och barnen hoppade i säng. Somnade gjorde vi allt.. Vaknade inte förräns klockan var fem! Helt sjukt vilka otroligt snälla barn jag har. Efter middag och lite lek tittade momma, Kalle och Moa förbi. Nu kollat jag på CSI mellan barnen, ska ta och knoppa igen jag också. Imorgon är det full rulle för oss, drakborgen, mathandling, tvättning och paket hämntning är några saker som står på listan. Bjuder här ovanför på en bild på den läckra mamman i sambons nya gubbkeps. Godnatt!


Grattis alla pappor på fars dag! Dagen ida...

img_0892 (MMS)

Grattis alla pappor på fars dag! Dagen idag har varit fullspäckad utav jobb och mys med familjen. Papporna firade vi genom middag på stekhuset:) Otroligt god mat och underbart sällskap. Barnen somnade tidigt, jag och Andreas ligger nu i sängen och kollar på veckans kanin. Imorgon åker han iväg på borta jobb igen.. Snacka om att vi jobbar i skift. Förhoppningsvis blir det inte lika länge den här gången. I fredags blev det mys nere i lögdö och igår var vi hemma och hade det allmänt trevligt med annanaspaj och ett glas rött :) Nu ska jag somna i armarna på min Karl för en ggn skull! Hej så länge.


Sitter på sjukhuset och inväntar skjuts he...

img_0912 (MMS)

Sitter på sjukhuset och inväntar skjuts hem nu :) Vi körde fast två gånger på vägen hit och då var det ändå på den snö fria vägen så nu har jag parkerat skit bilen nere i garaget och lämnar den där. Vi hade bokat taxi till ett, så kommer den inte snart kanske vi blir tvugna att ta den iaf.. Hoppas inte.


Hallå! Imorse vaknade vi vid halv tio, var...

dtkv (MMS)

Hallå! Imorse vaknade vi vid halv tio, var bara att skynda sig upp och skynda iväg på kyrkis. Vi tog till och med en promenad dit med vagnen. På kyrkis var det riktigt mycket barn. Arvid lekte för fullt med köket de har där :) Undra om inte han ska bli kock när han blir stor. Efter kyrkis åt vi köttbullar och mos innan vi gick och la oss i 2,5 h. Skönt var det vill jag lova! När vi vaknat lekte vi lite på lekrummet innan det var dags att börja med middagen. Kyckling och ris, som faktiskt blev över förväntat. Vi har väntat på pappa Andreas hela dagen men ännu har han inte kommit. Han har dock lovat att vara hemma före kl tio imorgonbitti så det hoppas jag att han håller för då är det min tur att åka och jobba.. Härligt att vi går om varandra. Ikväll har vi iaf myst framför tvn. När Arvid hade somnat hoppade jag och Lill snäckan in i duschen. Och som hon njöt! Nu ligger vi alla tre i sängen, jag nördar lite bejeweled men ska försöka somna. Jobb som sagt imorgon, hoppas det inte snöar nå mer för då ligger vi nog i diket med robbans skrutte bang Bang till bil. Godnatt!


Godkväll! Idag har vi varit ute i svängen ...

img_0894 (MMS)

Godkväll! Idag har vi varit ute i svängen sen efter lunch. Var på besök hos doktorn i Liden där de konstaterade att jag har väldigt fina och friska barn :) Alma vägde nu 5505g och Arvid 13 kilo. Bara kärlek:D Efter doktorn bestämde vi med mamma "momma" att vi skulle synas i birsta. Lättare sagt än gjort när man kör en bakhjulstriven bmw.. Väl i birsta var vi nästan själva. Skit lite folk och ändå har det ju inte kommit så mycket snö, ska folk stanna inne resten av vintern också? Skönt isf för det var en toppen eftermiddag på birsta. Innan vi åkte hem skulle vi handla inför helgen och kommande veckan så vi slipper det när Andreas kommit hem. Jo hejsan, Arvid var verkligen jätte trött och grinade sig igenom Ica maxi. Han grinade även hela vägen hem och ända till sängen. Efter vällingen somnade han på stört.. Likaså mamman. Så nu har jag vart vaken en halv timme, var tvungen att plocka in det sista från handlingen och utfodra den minsta :) Nu har vi lagt oss i sängen igen. Imorgon är det kyrkis som står på schemat, hoppas att både jag och sonen är utvilad så vi orkar oss ut i snön :) Vi ska även invänta pappan som förhoppningsvis kommer hem. Ihelgen jobbar jag hela långa helgen. Från fredag 11.00- söndag 00.30 så det skulle sitta bra med lite avlastning :) Förresten en läskig sak som jag såg nu när jag var uppe var att dörren inte var riktigt stängd! Jag hoppas för allt i världen att ingen är inne i lägenheten nu. Jag är så töntig att jag inte vågar kolla heller :p Men godnatt på er nu!


Åh vad underbart att vakna upp till snö! S...

img_0893 (MMS)

Åh vad underbart att vakna upp till snö! Såhär fint är det nu på björkall'en :) Jag hoppas bara inte att det förstör för vårat läkarbesök i liden. Nu ska vi tända lite ljus, äta frukost och kolla på lite bollis :)


Hallå! Igår var vi hemma hela dagen, efter...

img_0886 (MMS)

Hallå! Igår var vi hemma hela dagen, efter lunchvilan tog vi ut vagnen och gick till affären för att handla lite mjölk. Passerade lekparken innan vi gick hem igen så Arvid fick leka utav sig lite :) På kvällskvisten fick vi besök utav Johanna Josefine och Teo. Imorse sov vi till nästan halv tio, var bara att kliva upp och göra lite fikabröd för vid tio kom Vilja och Pernilla förbi och umgicks med oss :) Klockan tre åkte vi ner till mamma och pappa i lögdö. Jag passade på att sola medans mamma hade barnen. Blev bjudna på mat innan vi åkte hem. Nu har jag precis kommit ur duschen. Skulle behöva diska men de får vänta tills imorgon för nu är jag trött och ska sova :) Imorgon ska vi till liden för Alma har sitt första läkarbesök där klockan ett. Natti natt!


Nu är helgen slut, vi har myst i sängen he...

img_0844 (MMS)

Nu är helgen slut, vi har myst i sängen hela kvällen. Igår sov Stoffe här med oss och idag följde han med ut till barnens farmor där vi grattade faster Alice som fyllde hela fem år i måndags. Efter lite lek och tårta åkte vi hem över men stannade till på bite line för att äta :) det satt riktigt bra! Ikväll är vi själva. Pratade nyss med Andreas och förhoppningsvis kommer han hem redan på onsdag. Vi saknar honom nu så jag hoppas inte vi behöver vänta längre än det. Nu ska jag stänga tvn och försöka somna. Natti natt :)


Lägger mig brevid mina underbara kottar nu...

img_0841 (MMS)

Lägger mig brevid mina underbara kottar nu :) Dagen har varit lugn, ikväll har brorsan och jag kollat på tv och ätit gotta. Har ju världens bästa lillebror som sover över hos oss så vi slipper vara själva :) Imorgon ska vi ut till matfors och gratta faster Alice som fyllde hela fem år i måndags. Natti, kram!


Home Sweet Home

Hallå! Då sitter vi på tåget mot Sundsvall. Arvid har precis somnat till och Alma har inte ens vaknat :) Idag fyller Andreas år, det var därför vi bokade en sån tidig resa men nu kommer han tyvärr inte hem eftersom det är två veckors jobb i Söderhamn.. Så himla typiskt, han fick iaf en liten "present" nu när han la sig, julkorten som vi knäppte på barnen igår :) De blev helt ljuvliga. Nu måste jag bara hålla mig från att lägga upp dem här på bloggen innan jul. Mamma håller på att lösa våran skjuts från stationen och hem klockan två.. Det verkar inte gå nå bra, ingen vänlig själ som vill plocka upp oss? ;p Min bil (mercan) började läka olja innan vi åkte neröver så den står parkerad i lögdö tills vidare så ska jag och barnen åka nått i veckan blir det tyvärr med bmwn.. Funderar starkt på att åka in och byta in den mot min älskade avensis. Ja vi får se hur det går med den saken. Nu ska jag vila mig en stund medans alla sover, snart är vi i Stockholm. Tror det blir lite mat på pizzahut :D Hejsålänge!

Hej! Nu har dagen vi väntat på så länge pa...

img_0794 (MMS)

Hej! Nu har dagen vi väntat på så länge passerat, hela nio timmar har vi idag fått spenderat på älskade Gekås :D Det har verkligen gått super bra, och en hel del pengar hehe. Med mig hade jag Alma, Arvid fick stanna kvar hos moster Gudrun&Mats. De har lekt järnet idag, lika bra för honom för han hade inte varit road av att shoppa så länge. Lill tjejen har varit så duktig så, vi har varvat Bärselen och kund vagnen så att hon inte skulle få ont i Lill kroppen. Vi kom hem bara för en stund sen och ligger nu äntligen i sängen. Jag är ganska mör i kroppen vill jag lova. Men ack så nöjd jag är utav dagens inköp. Minst fick självklart jag, man är ju konstig men det är ju roligare att handla åt andra :p Arvid fick mest, fanns jätte mycket fint åt pojk i 86/92. Blev en och annan jul klapp inhandlad också, men vad det är skriver jag inte än. Imorgon hoppas jag på att vi sover länge, barnen ska knäppa julkort imorgon. Skönt att vara ute i god tid. Nu ska jag slå igen ögonen, kan lova att John blund inte är långt borta! Natti natt


Här kommer en bild på ett utan dagens inkö...

img_0782 (MMS)

Här kommer en bild på ett utan dagens inköp :) Äntligen är jag ägare utav ett par vinter skor! Köpte också ett välbehövt regnskydd till dubbelvagnen. Nu har jag precis gjort en korv i ugn som snart är klar. Ikväll blir det mys framför cougar Town :)


Liten som börjat bli stor&stark! Sitter i ...

img_0722 (MMS)

Liten som börjat bli stor&stark! Sitter i soffan nu, anlände till Alingsås klockan ett. Resan gick super bra, barnen var så snälla så. Nu blir det till att laga mat för att sen mysa i soffan :) Imorgon blir det shopping på stan, Ullared på onsdag ;p


Nu sitter vi i taxin på väg till tåget! He...

img_0705 (MMS)

Nu sitter vi i taxin på väg till tåget! Hejdå Sundsvall, syns på fredag :)


RSS 2.0