Truth

Hallå!

I helgen var vi näst intill helt barnledig trots att det inte blev någon skoter tur till Kärlarne för oss.

fredag åkte vi ut till Kläpp för att fira Chatarina. Arvid blev kvar där och jag hämtade han först på Söndag em. Allt hade gått toppen och när jag kom för att hämta honom blev jag så glad att tårarna inte var långt borta, man kan nog inte bli annat när man blir välkomnad med världens största kram :)

lördagen åkte jag, Alma och Andreas ut och sladde lite skoterleder. Vi stannade till i Nässjön och sotade några kolbullar också.

Klockan sex kom Carro och Peter förbi och hämtade upp Alma. Efter det blev det fullt ös medvetslös :D Nä skämt åsido.
Vi fixade iaf skjuts upp till Kärlarne och partajade loss lite :) Vi hade det jätte roligt och faktiskt utan några större incidenter. Vi hyrde en stuga och blev kvar tills elva på Söndags morgonen.

Igår (Söndag) blev lite utav en slappar dag. Carro kom tillbaka med lill gumman precis när vi kom hem. Hon hade varit exemplarisk. Ätit/sovit/bajsat :D Vi vilade en stund innan vi som sagt hämtade Arvid och veckohandlade.

Idag har vi varit hemma, röjt upp här lite och busat en massa. Klockan fyra var jag in och skrev på köpekontraktet för det nya huset. Andreas hann tyvärr inte hem, men jag fick med mig en fullmakt som nu är påskriven och skickad :) Nu ska vi bara invänta hus besiktningen så finns det ingen återvändo sen :D

Jag hade helt glömt bort att det var Mi Fiesta ikväll, så klockan 1825 när jag kom jag hem på gården fick jag skynda in med barnen och ge järnet till solgården för en timmes träning. Och jag kan lova att det märktes att jag missat två veckor nu.. Jag blev helt slut, ögonen bara hänger på mig nu.. Jag har precis duschat& diskat klart så nu ska jag stänga ner datorn och slänga mig brevid mina go grabbar.

Åh gissa om jag är glad! Vi är hus ägare på RIKTIGT till ett underbart hus med potential. Hihi, inatt ska jag drömma gott. Natti natt! 

Godkväll! Nu har jag och Andreas precis la...

img_1662 (MMS)

Godkväll! Nu har jag och Andreas precis lagt oss i sängen och för ovanlighetens skull ligger vi alldeles själva! Alma sover i sin säng sedan någon timme och Arvid lämnade vi av hos farmor nu ikväll, där ska han sova nu hela helgen Lill gubben. Det kommer säkert vara jätte roligt för honom :) Alma ska få sova hos Carro och Peter imorgon då jag och Andreas ska ut på äventyr. Vi hade laddat för en helg full med skoteråkning men då skotrarna våra inte var klar än så skippar vi det och tar en mys dag på hemma plan istället. Nu ska jag njuta utav min stora halva av sängen! Godnatt


I Eftermiddags hade vi en nöjd kille här h...

img_1684 (MMS)

I Eftermiddags hade vi en nöjd kille här hemma som äntligen har fått en ny matstol :) Det blev kämpigt att få honom i säng då han helst ville klättra upp och ner för stolen. Det är en tripp trapp trull stol som är begagnat inköpt här ifrån Indal! Helt suveränt att slippa köpa nytt :) Idag vaknade vi faktiskt i bra tid så vi hann gå till kyrkis och leka av oss lite. Det var inte allt för många barn men roligt hade vi ändå. Ikväll har barnen varit extra snälla så mamman och pappan har myst i soffan framför en massa bra program. Nu ligger vi i sängen och kollat på x games. Imorgon ska mäklaren höra utav sig till oss angående budet vi höjde idag. Så nu får ni hålla alla tummar och tår att det går vägen för oss. Min och Andreas skotrar är förresten inte klar så det ser ut som att vi blir hemma i helgen.. Jag har verkligen laddat men det känns som att det blir ganska värdelöst att ta bilen upp.. Imorgon ska jag och barnen in till Birsta för lite go lunch och lite BARA lite spontan shopping :D Man måste ju spara de få päsingarna man har på fall att det blir Hagmarksvägen för oss :) Nu ska jag väcka Lill gumman som sover i spjälsängen och ge henne mat så att hon klarar sig tills imorgon :) Godnatt!


Idag är våran lilla tjej hela fem månader ...

img_0993 (MMS)

Idag är våran lilla tjej hela fem månader gammal. Det firar vi med att mysa extra mycket med storebror och pappa :) Igår la vi ett bud på huset vi har kollat på här i Indal så nu är det bara att hålla tummar och tår att vi får köpa det också :) Imorgon är vi bil lösa så det får bli en kyrkis sväng för att aktivera oss lite. Nu ska jag ta och mata vår lilla prinsessa och sedan somna jag med. Godnatt!


Idag har vi jobbat dag. Jag och barnen sov...

img_1658 (MMS)

Idag har vi jobbat dag. Jag och barnen sover över här då jag jobbar imorgon också:) Här låg Alma iaf Idag och myste med "Ankis" mitt favorit gosse djur från när jag var liten. Go gumman :) Till helgen smäller det, Andreas och jag har barnvakt då det är dags för Kälarne resan. Jag både bävar och längtar :) Första natten ifrån Alma känns som att den kommer bli jobbig med tanke på att jag måste pumpa var 4e timma.. Hur som haver. Vi ligger och kollar på Big Brother nu. Jag tror det blir en bra sässong.


Helgen har varit underbar men alldeles för...

img_1624 (MMS)

Helgen har varit underbar men alldeles för kort. Vi har visserligen hunnit med bra mycket men det hade gärna fått vara helg längre. I fredags blev det som sagt hemma mys :) Såg en grymt bra film som handlade om killen som skapade Facebook. Den blir till att rekomendera. Andreas somnade, men det är som vanligt och inte alls för filmens skull :) Igår (Lördag) Blev det en sväng på drakborgen för att härja av oss. Mamma, Kalle och Vincent kom också in. Vi åkte snabeln dit för jag är ju numera en Saab ägare :D I fredags bytte vi bort "bacillen" mot denna och än så länge är jag väldigt nöjd! Efter drakborgen blev det mys på hemmaplan. Somnade relativt tidigt. Idag var det jobb som stod på schemat så imorse tog jag med mig barnen och åkte till lögdö. Jag och Alma kom precis hem. Andreas hämtade Arvid under Big brother så att han fick somna hemma :) Imorgon ska Andreas vara hemma med oss, vi ska byta däck på snabeln sen på kvällen missar jag tyvärr mi fiestan igen :'( Jag ska på skoterråds möte och äta smörgåstårta.. Mycket bättre för kroppen säg ;p Nä nu ska jag slänga mig i sängen. Jag lär somna på bums! Natti natt <3


Lill hjärtat <3

img_1648 (MMS)

Lill hjärtat <3


Åh idag är det ingen vanlig dag för idag ä...

Åh idag är det ingen vanlig dag för idag är det Emmas och hennes nyfödda dotters födelsedag! Grattis lilla söta Amanda till din födelse. Som vi har följt mammas blogg i väntan på dig. Nu får jag hoppas att allt har gått bra och att hela familjen mår bra :) Det känns som att det var igår vi var där på sjukhuset och födde själv.. Tiden bara rusar förbi och jag glädjs varje sekund jag får vara tillsamans med mina underbaringar :) Men en femte får jag faktiskt hoppas att vi blir i familjen innan vi är färdiga :) För det är ju helt underbart med de små liven som ska växa och bli ännu mer underbara. Just nu ligger jag i sängen mellan mina två små och blir lite väl sentimental, men kan man bli annat.. Det blev en lugn kväll för våran del. Väntar på att Andreas ska komma hem med ny bilen nu så ska vi kolla på The Facebook med en massa gotta!


Sureshot

Godkväll!

Igår gick det jätte bra att jobba, även på banken gick det bra. Jag blev glatt överraskad och nu är man en nybliven swedbank kund också :) Efter mötet fick jag äntligen hämta ut mercedesen som har varit på lagning, enligt mig alldeles för länge. När vi kom hem hade älsklingen lagat god mat åt oss, lyxigt värre!

Idag blev det inge kyrkis för våran del då vi låg i sängen fram till klockan tio, efter det tog vi oss en lång och härlig dusch. Efter lite lek och mat somnade mina små godingar och mamman fick sig en stund framför datorn. Nostalgi tripp kan man verkligen kalla det för! Lyssnade nämligen på en väääldigt gammal spellista, den måste vara ifrån att jag började dejta Andreas. Haha säger jag bara. 

När barnen vaknat hoppade vi i kläderna och rullade ner till lögdö för att hämta upp mamma& Kalle. De följde med oss in på Axfood och hjälpte mig att handla allt inför lördagens familjedag på Högtjärn. Vi syns där hoppas jag för nu har skoterklubben en jäkla massa gott att sälja :)

Efter att ha lämnat av mamma& Kalle igen rullade vi hemöver där vi återigen fick komma hem till dukat bord :) Idag hade älsklingen lagat korv i ugn a´la andreas :) Efter middagen tog vi en fem minuter som råkade bli 30 min då jag somnade :p

Ikväll har jag och Alma suttit nere hos våran härliga granne Maria. Där blev vi bjudna på en jätte god kladdkaka, kärleksté och pricken över det blev en massa surr :D Pappan och sonen somnade strax innan åtta och trynar än..

Jag har precis röjt undan disken och hängt den sista maskinen tvätt. Nu ska jag slänga in lite leksaker till lekrummet och sedan dyka i säng med mina hjärtan.

Alma sover i sin säng, men vi får väl se om det blir hela natten. Gårdagsnatten blev trång då vi sov alla fyra i våran säng.. Lillgumman kunde inte suga på nappen då hon var alldeles för snorig så det var därför hon fick ligga med oss. Men vad säger man, finns det hjärterum så finns det stjärterum.

Imorgon är vårat stora hjärta hemma med oss, jag tror vi ska passa på att åka till drakborgen och leka järnet. Vi har besiktning på bmwn också, får väl se om den går egenom.. Peppar Peppar.

Men just ja Godnatt!

Idag blev det ändrade planer :) Vi åkte ti...

Idag blev det ändrade planer :) Vi åkte till Timrå efter lunch för att leka med Algot& Angen. Det var mycket trevligt, grabbarna härjade och hade det så roligt så :) Vid fyra åkte vi och hämtade upp Moffen som bjöd oss på Max mat! Efteråt åkte vi direkt till lögdö för att vila en stund. Blir kvar här inatt då jag fick rycka in och jobba ikväll och imorgon. Alla har precis somnat här så jag sitter och kollar på nyheterna och halvsover. Imorgon blir jag som sagt här ute, efteråt ska jag in på banken och fixa lite :) Nu ska jag ta mig lite fika så man håller sig vaken. Godnatt!


Helgen blev toppen! Fullproppad med tre år...

Helgen blev toppen! Fullproppad med tre års jubileum för mig& Andreas, 18 års kalas, Himlabadet och mys med familjen. Igår var vi hemma hela dagen, vi skulle gå på promiss men det stod -21 när jag kollade så vi gjorde ett tält inne i Arvids rum där vi låg och lekte istället. När andreas kom hem gjorde vi "hjärt korvar" och makaroner. Simpel middag, men ack så god :) Efter maten åkte jag med Maria till lv5 där vi skrev en massa kurs anmälningar. Så vecka 19-20 går vi äntligen Guf utbildningen! Idag blir det åter en lugn dag. Resten utav veckan ska vi vara i farten så vi får passa på att mysa :)


Times go by



Äntligen kommer här ett inlägg från våran stationära dator som lyckats fått internet!
Det var verkligen på tiden. Känns lite ovant att sitta vid ett riktigt tangentbord och skriva men det är väl en vane sak. Fredag är det idag och helgen är här igen. Veckan har fått oerhört fort tycker jag och det är bra lite som har åstakommits. Egentligen skulle bmwn besiktas imorse klocka åtta, men igår när snön vräkte ner som mest ringde jag och bytte tid. En eloge till mig :D Imorse när jag och barnen gick ut vid tolv tiden för att umgås med Johanna och barnen var det skottat och fint igen. Alldeles lämpligt! Till lunch blev det pizza för oss alla och när vi kom hem efter mycket om och men (Arvid skulle gå själv) och det tar ju lite tid så packade vi in oss i bilen och åkte förbi mommen& moffen. Blev ett kort besök då Arvid somnade i bilen. Vi satte istället riktning mot Ica Maxi för en stor handling. När vi kom hem igen hade pappa Andreas lagat godmat. En rolig grej som hände ikväll var att vi hade sällskap och klockan började bli runt halv nio- nio. Andreas gav då Arvid välling i soffan och gick sedan till sängen för att få honom att somna. En tjugo minuter senare hör jag hur någon kommer i hallen och tänker förstås ( åh vad duktig andreas var, det där gick ju bra) Jo tjena! Vem kommer in i vardagsrummet om inte en sprallig liten kille som heter Arvid?! HAHAHA. Jag går in i sovrummet för att ``skälla`` lite på Andreas, men tro ni inte att han ligger och snarkar för fullt? HAHAHA. Arvid gick och la pappa ikväll, det var han som var duktig :D

Jag ska alldeles strax gå och lägga mig, prisessan ligger i vagnen och sover och det har hon gjort sen klockan halv nio. Jag ska väl mata upp henne och mysa mig lite till sömns :)

Imorgon är det bad som står på schemat! Familjen Stålnacke/ Nilsson ska äntligen göra sig för att testa himlabadet! Min söta lilla lillebror fyller år också, hela 18 år! Jag blir lite smått gråtfärdig när jag tänker på vad tiden går fort.. Alldeles nyss cyklade han runt i Stavreviken och lekte tjuv och polis hela dagarna och nu är det snart dax för körkortet!! Ja vi ska iaf gratta honom :) Det blir middag på tusen och en natt. Ett ställe vi aldrig testat förut men som vi har hört ska vara riktigt bra.

Nu blir det sängen mina vänner, här kommer några gamla godingar från förr :)















Idag har det varit ett riktigt toppen väde...

img_1582 (MMS)

Idag har det varit ett riktigt toppen väder! Jag och barnen vaknade upp i Lögdö eftersom jag jobbade kväll här igår. Så idag efter lunch tog vi oss en tur ut till barnens farmor& faster då vi ända inte var på hemmaplan. Där bjöds vi på fika, trevligt sällskap och även middag! Lyxigt att slippa laga själv. Igår var det ju våran underbara granne Maria som stod för maten, hehe jag börjar bli bortskämd. Efter besöket i Kläpp åkte vi iaf förbi Hemma för att gå på skotermöte. Det var inte så stor tillslutning men vi håller tummarna för flera på Söndag då det är medlemsmöte inför Kälarne resan! Nu har jag precis slutat jobba iaf, Robban sover och barnen likaså så vi stannar här inatt igen. Det är lika bra då Andreas sover som en stock hemma efter ett att ha varit vaken i 40 timmar.. Imorgon ska vi upp tidigt och åka på kyrkis hemma i Indal. Mamma följer med och det passade perfekt för då får hon följa med och kolla på huset innan hon åker hem:) Nu ska jag ta och krypa ner mellan mina små gryn och inta min skönhetssömn. Natti natt!


Goddag! Idag är pappan hemma här på förmid...

img_1592 (MMS)

Goddag! Idag är pappan hemma här på förmiddagen då han ska jobba natt i Iggesund ikväll. Jag och barnen har nyss vaknat, ligger och kollar på lite bollis nu. Snart ska vi kliva upp och fika lite :) Vi blir hemma hela dagen, ska röja upp lite för hyresvärden ska besikta lägenheten idag och sen kanske det blir en sväng ner till grannen för lite kaffesurr :) Nu mys med la famillia


Helgen har varit toppen, fredagen tillbrin...

img_1585 (MMS)

Helgen har varit toppen, fredagen tillbringades ute hos mamma och pappa där jag jobbade och var barnvakt åt en liten gokille. Lördag bestod utav skotercross på gärdet följt utav en Tjejkväll härhemma. Sovandes barn, en suverän sambo, vin& trevligt sällskap gjorde kvällen underbar. Söndagen bjöd på strålande sol och vi tog med oss skoter och snowracer till högmansbacken för att grilla lite kolbullar och en och annan toast. På kvällen åkte jag och lillgumman ner till lögdö för att jobba sista helgspasset. Idag är det ny vecka med nya möjligheter. Barnen är nybadade och nyätna. Vi har precis lekt lite och ligger nu och myser i sängen med bollis på tvn :) Ikväll kommer Marcus och Natta hit på middag och tårta då det är hennes födelsedag :D Efter det ska vi iväg på Mi Fiesta och lite solning. En toppen dag om inte annat! :D Nä nu ska vi somna till lite så vi orkar med oss.


Ikväll har jag besök utav fina tjejer som ...

img_1579 (MMS)

Ikväll har jag besök utav fina tjejer som läser min blogg. Har fått kritik att jag uppdaterar lite sällan  så det här inlägget är tillägnat er tjejer! Alma tog iaf flaskan jätte bra så vinet flödar just nu i mina "mamma" ådror. Andreas har vaknat (eftersom han somnade när han la barnen) så nu är det inte Tjejkväll längre. Nu ska jag fortsätta vara social med mina vänner:) Skotercrossen idag var förresten riktigt bra! Vet inte vem som vann, men duktig var han :)


Idag har vi som sagt varit i farten hela d...

img_1560 (MMS)

Idag har vi som sagt varit i farten hela dagen :) Här sitter barnen och sover med riktigt osköna nackar på väg till Max för att äta lite mat. Vi började dagen med ett läkarbesök i Liden som gick jätte bra, dock fann de inte orsaken till Almas extrema hosta.. Men det satt inte i lungorna iaf och med oss hem fick vi bricanyl, så nu hoppas jag att den avtar. Idag har vi även hunnit med en storhandling på Ica maxi, skönt att ha laddat både kyl& frys. Jag och barnen kom hem strax efter sex och vid halv åtta entrade vi sängen. Självklart somnade jag med och vaknade nu klockan tio när Andreas la sig.. Typiskt! Jag blir elak, sur och ledsen på samma gång varje ggn det händer omedvetet.  Jag skulle ju faktiskt göra en massa ikväll. Haha men nu är jag för "sur" och skiter i allt då istället. Jag har nyss kvällsfikat och ligger i sängen igen. Imorgon är det kyrkis mellan 10 och 12. Det är väl i tidigaste laget för oss, tur att det bara är i byn iaf. Jag är grymt sugen på hus nu iaf.. Vi bor jätte bra här i lägenheten men det skulle kännas så mycket bättre med något eget. Varje gång jag gör en massa fint här hemma känns det ju så bortkastat för jag vet ju att det är ju inte här vi kommer bo för alltid.. Nä nu får vi ta oss i kragen och skaffa oss ett riktigt hem så jag kan pyssla och dona för egen vinnings skull :D På fredag är det dags att träffa banken, det blev inget i Tisdags då Andreas åkte iväg på jobb men nu håller jag tummarna att allt går bra och att vi kommer därifrån med ett bra löfte :) Godnatt!


Ja men så här kan man ju ligga i baby gymm...

img_1552 (MMS)

Ja men så här kan man ju ligga i baby gymmet också :) Alma snurrade ett helt varv själv, så nu får man passa henne. Bustjej! Nu har vi iaf precis vaknat, ligger fortfarande i sängen och kollar på bollis. Snar är det ju Arthur, Arvids och mammans favorit program :D Klockan ett ska vi vara med Alma hos doktorn i Liden, efter det blir det lite mat på Birsta för att sedan handla lite på Ica maxi. Vi skulle egentligen åka och leka, men vårat sällskap har blivigt sjuka :( Nä nu ska vi kolla klart på Arthur och sen rycka upp oss. Ha en bra dag!


Har precis kommit hem från ett arbetspass,...

img_1556 (MMS)

Har precis kommit hem från ett arbetspass, jag och Alma ska ta och krypa ner i snarklådan och ladda inför morgondgen. Läkarbesök, mathandling och lek på kulturmagasinet är vad som står på listan :) Godnatt!


Idag vaknade vi upp vid nio tiden och till...

img_1545 (MMS)

Idag vaknade vi upp vid nio tiden och till min stora förvåning var Andreas hemma! Han tog en pappadag idag och det har varit riktigt härligt att få lite avlastning med barnen :) Vi har varit i Kävsta, skottat fram huset och röjt upp efter den förgångna hyresgästen.. Vi blev kvar nästan hela dagen, handlade i Kovland innan vi åkte hem. Till middag gjorde herrn köttfärsås och spagetti :) Natta var här och vi gick tillsamans ner med Annica på Mi Fiestan. Jag var väldigt peppad och är väldigt nöjd med passet! Det var mycket roligare nu när man visste på ett ungefär hur man skulle göra :p Efteråt blev det tjugo min i solariumet! Nu har jag gjort undan disken och tvätten är hängd så nu ska krypa ner i sängen med mitt stora hjärta. Imorgon ska vi in till banken och kolla om det kanske kan bli hagmarksvägen för oss ändå :) Godnatt!


RSS 2.0