Bebis?!

Fick ett sms klockan två inatt av Eleine där det stod att hennes vatten gått och att dom skulle åka in till sjukhuset. Har inte hört nått mer sen dess.. Huga vad spännande det är, är mer spänd än när våran lille junior kom :D Hoppas på ett sms snart så man kan slappna av. Kevin eller Alice vi längtar efterdig så myycket! :D:D Kom ut så tant sofie får mysa med dig <3



Det blev en Alice, halv tre hade hon kommit med 3800g och 52 cm. Fick en bild och hon var super söt! En mycket potensiell flickvän till min lilla arvid ;P Hehe. Skämtåsido så längtar vi jätte mycket efter att få träffa henne nu :)


fredag 27 november

Äntligen helg!

Eller ja, jag har ju tjyvstartat med att stanna hemma från skolan nu torsdag&fredag. Jag valde att gå på kyrkis med Arvid i torsdags, vi har ju inte hunnit varit dit nått i år och snart slutar de ju för året :/ Men vi var dit och hälsade på, riktigt roligt var ju en del barn där :) Lilleman vart så till sig så han satt alldeles själv, blev premiär sittning där på kyrkis då :D Stilade för alla de andra barnen ;p Mamma blev så stolt iallafall.

Idag klev vi inte upp förräns halv tio :) Klev upp och fikade lite innan vi åkte till Norrliden för att bada med Helene, robban mamma och vincent. Det var riktigt härligt faktiskt. Arvid somnade på en gång efteråt, vi åkte till Ikea och åt lite mat där. Efter en sväng på birsta city åkte vi hem och vilade en stund. Till middag blev det lite julmats premiär. Chokladpudding till efteråt. Nu sitter jag robban och mamma och surrar lite, arvid ligger och sover och andreas har åkt hem. Imorgon ska han göra ett nytt skoterköp. Han ska köpe en lynx den här gången :) Jag är också jätte sugen på en nying, men vi får se hur mycket pengar det blir kvar efter all julklappsköp =)

Nu vill robban gå och lägga sig och snart ska jag ta och krypa ner brevid mysarvid. Imorgon vet jag inte vad vi ska hitta på, mamma ska iväg så det blir nog bara vi hemma. Hoppas att kanske någon vill vara med oss? :)

Natti Natti!
__________
Måste passa på att skriva om de nya haklapparna som vi köpt åt arvid på ikea :) De är som ett förkläde som man drar över armarna och knäpper i nacken. Ruggigt bra då man har barn som gärna vill leka med allt och stoppa det i munnen. Billiga var de också 49 kronor för två stycken.


tisdag 24 november

Hallå!


Igår hade jag som sagt ett litet klädparty i lögdö med me&i kläder. Jag beställde en massa till arvid som kan bli bra att ha nu i vinter :)

Idag har jag varit hemma och juldonat lite medans grabbarna mina varit med bispgården och träffat jens :)
Mamma var förbi en snabbis och kikade in hur fint vi fått det.

Imorgon är jag egentligen ledig men det blir till att åka på skolan vid tio för att uf ska vara där och prata lite. Sen klockan ett ska jag in till timrå en snabbis. Hoppas äveen på att hinna handla arvids tomtedress nu när man fått löningen och allt.

Nu ska jag kila upp och sova med mina grabbar. Natti Natt!

söndag 22 november

Hallå!


Jag lever, sprutan gick jätte bra att ta. Den kändes ytterst lite och jag blev bara lite öm efteråt, det känns fortfarande men det är ju bra att veta att man fått den iaf.

Ihelgen har vi bara tagit det lilla lugna, andreas ville att vi skulle upp till åkersjön men det får vänta två veckor till :) Det är ju skönt att bara vara hemma och ta det lugnt också. Idag kom pernilla förbi och surrade lite, hon knäppte också en hel del jätte fina bilder på arvid när han låg naken på fällen =D Tror att någon av dom ska få bli julkortet som ska ut snart.

Just nu sitter jag och fixar det sista på min uppsats till historian.. Har skola imorgon, andreas ska vara hemma med arvid, Jag tror dom skulle åka ut till farmor på besök, Klockan sex ska jag ha klädparty ute hos mamma :) Hoppas att det är några som vill komma nu också. Ska servera ostbricka, det som är så gott :D

Nä nu ska jag ta och fixa det här så man kan krypa ner med grabbarna någon gång. Natti!



lördag 21 november

Hallå!

Idag var det skola som stod på schema. Två timmar mellan halv tio och halv tolv. Jag fick tokstressa då arvid inte väckt mig. Han brukar vara så bra på att väcka mig alltid klockan åtta men jag vet inte om han börjar bli en liten sjusovare :D Hann iaf på lektionen, efter skolan kom mamma med arvid så åkte vi till norrliden så arvid fick bada med momma =) Jag hade inga badkläder med mig så jag fick hoppa den här gången.. Arvid var så duktig så, han verkligen trivs i vattnet. Hade med mig kameran men nu ligger den i bilen så jag kan tyvärr inte lägga upp bilder :/ Efter badet somnade lillfisen så gott och sov länge. Jag hann till och med luncha på charm i birsta med mamma och comp i lugn och ro innan han vaknade och skulle leka med oss :)

Andreas har kommit hem idag, jätte skönt när han varit borta såhär länge! När han kom hem åkte vi direkt och handlade mat på tempo. Andreas&arvid började kocka åt  mig medans jag fick gå och ta mig en tupplur. Jätte härligt och välbehövt! Känner på mig att jag börjar bli hängig, ont i halsen och allmänt trött. Undra sa flundran hur man kommer bli imorgon då.. Ja tror ni att jag har någon ånest över sprutan imorgon då?! -Som bara den, jag skulle helst gömma mig under trappen och vänta tills influensan är över.. Jag är ju såååååå spruträdd! Nej jag har lovat mig själv att inte älta det där förräns imorgon. Vi ska åka halv elva härifrån¨och jag hoppas att det inte är allt för mycket folk.

Mina prinsar ligger och sover sen klockan 22.. Dumma mig som inte lägger mig själv när jag har chansen, nä då sätter man sig framför datorn och spelar bejeweled i 3 timmar :D:D Nä nu orkar jag faktidkt itne vara vaken längre, ska gå och borsta gaddarna och sen krypa till sängs. Uppdaterar imorgon om sprutan!!!! Håll tummarna för mig vettja.

Natti natt <3

torsdag 19 november

Hallå!

Snart äntligen är det fredag igen, och jag har längtat som bara den. Mest eftersom andreas kommer hem! Efter att han har varit borta så pass länge så saknar vi faktiskt honom här hemma ;p

Vi har inte lagt upp några planer, vi funderade på att åka till åkersjön men jag har bestämt mig för att ta den där jäkla vaccin sprutan.. Jag ligger ju trots allt i riksgruppen och sen så måste jag ju tänka på arvid.. Men jag har iaf bestämt mig nu för att ta den på lördag i liden. Så jag hoppas det finns nu så jag slipper gruva mig nåmera. Jag är ju så himla spruträdd, tuppar ju av bara att kolla på en.. Men som tur tar jag med mig mina pojkar som får hålla mig i handen om jag blir för rädd :)

Den här veckan har faktiskt gått relativt fort, i tisdags hade vi babysim som vanligt. Carro följde med och simmade med lilleman, det var dykdags men mamma tyckte det såg lite hemskt ut så han fick aldrg testa hehe. Nästa vecka kanske pappa följer med så han får prova iaf, men jag vill då inte kolla när han trycker ner lillprinsen min. Igår (onsdag) hade mamma min ljusparty nere i lögdö. Det var riktigt trevligt, jag köpte några jätte goda ljus som jag hoppas blir bra i vintermyset. Vi passade på att stanna och sova kvar då klockan blivigt så pass mycket att arvid sov för natten. Jag tycker nästan att arvid bor i bilen, så lite synd är det om honom. Imorse skulle jag då hämta carro inne på volvo i stan vid åtta, vi åt en frulle på donken innan vi åkte en snabbis på skolan. Där blev det inte allt för mycket gjort så vi åkte till lögdö igen och hämtade arvid för att åka en snabbis till birsta. Carro prövade nya skor och jag testade nya jeans. Hittade dock inga som jag gillade :/ Annars kommer ju barnbidraget immorgon så det hade ju passar ypperligt. Imorgon är det skola fram till lunch så arvid får vara med mommen. Andreas skulle väl förhoppningsvis också vara hemma till lunch så vi lär nog åka direkt hem till indal.

Ja nu vet jag inte om jag har så mycket mer att säga, hoppas att alla får vara pigga och friska :) Hemskt nu när det börjar bli juletider och alla blir sjuk :( Det ska ju vara en mysig tid framför oss..  Ja jag får väl hoppas att sprutan skyddar mig nudå iaf. Och arvid!!

Natti natt!! Kram

Söndag 15/11

I torsdags blev vår lilla prins 5 månader det firade vi med kött&potatis puré. Jag klarade även C teorin, så grattis till mig själv! Äntligen ett steg närmare plogningen i vinter :) Nu är det bara körningen kvar som är bokad till den 14december :D  

Helgen har bestått utav tredagars jobbande, husvisning i kävsta, helkväll med tjejerna (som inefattar en hel del spya i min bil&trevligt sällskap från någon jag inte umgåtts med på ett bra tag) och mys med arvid såklart =)
Idag har vi inte gjort så mycket, ätit tacos&spelat bingolotto. Var även en kvinna från söråker som vann en miljon ikväll. Jätte roligt för henne!

Nä nu har jag lilleman som snarkar här brevid mig så vi ska väl ta och lägga oss i sängen. Imorgon är vi lediga, eller ja carro&jag ska begära offerter med några tröjtrycksfirmers prisförslag. Alltså en dag på birsta :D Hehe.

NattiNatti.


Jag saknar dig jätte mycket nu när du är borta såhär.. Fortfarande blir jag alldeles bubblig inombords när jag tänker på dig<3

lördagen den 7 november



Hallå!

Måste börja med att tacka alla som gjorde arvids dop till en kanon dag! Det var jätte fint, arvid var supersnäll och städningen gick oväntat bra. Det var faktiskt den jag hade gruvat mig för, olyckligtvis dog diskmaskinen så vi fick diska det sista för hand men det var tur mamma stannade kvar och hjälpte till.

Itorsdags fyllde andreas 23 år lillgubben, han var dock i åkersjön hela dagen så igår fick vi fira honom rejält istället. Vi åt först middag på kina resturangen i kovland sen blev det en mysig hemma kväll. Andreas fick två paket från mig&arvid, en muurikka och en kokbok med per moberg (andreas hemliga idol) Jag hoppas att han blev glad, han såg ut som det iaf.

Idag har det varit jobb, började klockan åtta.. Imorgon har jag bett mamma att jobba de första timmarna iaf så jag får lite sovmorgon för en gång skull. Idag så har vi bara tagit det lugnt, mamma har varit på övning, pappa jobbat, stoffe&moa sovit så jag,robban&arvid har bara slappat. Klockan sex åkte pappa, stoffe och jag iväg till timrå och handlade lite kina&thai mat. Mycket gott, jag fick disken efteråt innan jag äntligen åkte hem.

Nu ligger vi och kollar på canalplus, andreas ligger och snarkar brevid mig och arvid har vi uppe. Testar den nya "barnvakten" för första gången. Riktigt bra faktiskt men så fort han suckar eller andas djupt måste man ju hoppa upp och kolla hur det är fatt. Men hellre det så man får ha lite koll.

Nu hade jag tänkt att väcka andreas och dra med honom upp i sängen. Kommer nog somna ovaggat.

Godnatt!





lördag 31 oktober

hallå, börjar med att berätta om gårdagen som blev riktigt lyckad.
eva, tobbe&annastina kom äntligen upp till oss, andreas överasskade med en jätte god middag.
efter det umgicks vi lite och arvid somnade som vanligt vid åtta tiden.
jag åkte då ner till lögdö för lite förfest innan staden.
anna min kusin från stockholm hade fixat in oss på gästlistan på memento palace, så dit gick jag mamma anna&andreas (även en kusin han med) gratis inträde vilket inte heller var så dumt.
anna&jag vågade på oss lite kareoke som nu snart också finns på facebook. hade iaf jätte roligt, tiden gick tyvärr lite för snabbt. vi plockade upp pappa som varit på 40+, käkade på max innan dom skjutsade hem mig till indal.

idag fick jag sova ganska länge, det tackar vi för =)=) har under dagen hunnit handla det sista inför dopet och även dukat iordning i socken stugan. nu ska jag lägga mig, måste upp tidigt och göra de sista tårtorna-_- sen är det dags, jag ser jätte mycket fram emot det. men lite nervöst är det självklart, speciellt nu när det är en annan präst än den vi hade tänkt. han åkte tydligen på någon svininfluensa eller liknande:/ trist. men vi håller iaf tummarna både för honom och för att vi får en toppe dag imorgon. nu ska jag natta kudden, natti!

RSS 2.0