rösta på min mamma =)

 

 

Hej alla, nu ska du som läser det här gå in på http://tegerapro.ejendals.com/Default.aspx och rösta på ''Krigarn'' Åsa som på bilden ovan, tack så mycket!


wohuu, full rulle!

hejsan, idag sov jag tills klockan vart tio och min man ringde och väckte mig.. var bara att kliva upp och fika lite med mammsen :) vi bestämmde oss för att åka inöver birsta och kolla lite. hämtade upp carro i timrå och begav oss först till mediamarket, där fyndade jag ett play station 2 med buzz spel och singstar. åkte vidare till ica maxi, åt lite korv och handlade en massa mat. var in en snabbis på heca och provade en massa nya skoterkläder, andreas har ju nämligen utlovat nya skoterkläder denna sässong och det tackar man ju aldrig nej till. hittade en massa fint men som sagt det hinner säkert komma ut en massa annat nytt&snyggt innan det är dags. 

 

efter detta åkte vi då hem och började pilla med inställningarna på plat stationet. det gick kanon och snart var jag och carro i full gång med mickarna, när andreas kom hem spelade vi buzz alla tre + ståffe. jag spöade skiten ur alla och vann klockrent :D middagen bestod utav tjockpannkaka och fläsk. efter maten åkte carro hem och jag och älsko myste till det tills jag skulle sitta med robban. började jobba nio som varje kväll och ska sitta tills ett tiden. då kanske ni undrar vad jag sitetr här i? jo han somnade lite tidigare :) är inte bara skönt för mig utan även för honom, han har inte sovit nästan alls de senaste tre dagarna.. tycker synd om lillstackarn. men nu ligger han faktiskt och drar stora långa stockar :) det var sista kvällen för mig, känns skönt och nu är det lång helg att se fram emot. 

 

andreas satt förut idag och snackade om någon bio imorgon, han ville se den nya bond filmen och självklart ska vi se den om han vill det :) på lördag återstår ju då den feta halloween festen som vi så länge sett fram emot. en liten fågel viskade i mitt öra att robin, pernilla&kalle ska vara pistvakt. kände direkt klumpen i magen att jag valt fel som ska vara något så lamt som en prinsessa. men som den lilla prinsessan jag faktiskt är så kommer jag nog glänsa iaf :) 

 

nu ska jag lägga mig och försöka somna brevid mannen. han ska förövrigt upp klockan fyra så jag ska inte glömma att ställa väckarn åt honom. natti natti allihopa <3


kvällskvisten

nu är jag här igen. sitter inne på robbans rum med bärbara nu, ska sitta här till halv ett fyra kvällar i rad nu för att dom var kort på personal. men det gör ju inte mig nått :) kollar på lite film nu, han är ganska ttrött så jag kanske får gå och lägga mig tidigare om jag har tur. är ganska slut satt mig här precis efter jag kom hem från jobbet.. 

 

måste bara få säga grattis till carro som klarade körkortet idag! jag var nog mer nervös än vad hon var och det var kanske bra :) hon skjutsade mig på jobbet och vi hann ta en seger fika. imorgon ska jag ut och ränna med henne, både jag och hon är ledig för en gång skull samtidigt!

 

nu ska jag släcka ner den här och försöka få herr matsson att somna. natti natti allihopa <3


spegling

hejsan, vaknade precis utav att carro ringde! hon har klarat teorin :D så nu var det bara uppkörningen kvar då! men den vet jag att hon kommer klara hur lätt som helst. ska in till stan nu och övningsköra med henne tills hon ska köra upp. jag skulle egentligen börja jobba klockan elva men fick börja tre istället så jag inte missade detta :) 

 

igår var jag, mamma, mina kusiner, benny&camilla på technicus i härnösand. det var faktiskt jätte roligt :) jag och mamma gjorde allt. haha! till och med dansade step mania på stor skärm framför alla, det måste ha sett ruggit ut :D 

vi for ifrån h-sand vid tre tiden. åkte hem, hämtade mina arbetskläder, for till sörberge och tog med mig en pizza för att sen åka på jobbet. väl på jobbet var jag lite tidig så jag gick en snabbis och shoppade lite istället :) vart en hel del saker till andreas eftersom han snart fyller år. efter jobbet kom benny och hämtade mig :) det var jätte snällt för annars hade jag fått vänta hur länge som helst eftersom mamma var u övik med lastbilen.. när jag kom hem vid halv nio pussade jag några ggr på mannen sen var det bara att sätta sig med robban. det fanns ingen som kunde jobba med honom igår för alla var sjuka så då fick jag rycka in. satt inne hos honom till halv ett, kikade på film och surrade en massa men robban ville då inte somna. halv ett då mamma kom hem gick hon in och la sig med honom och jag gick in till oss igen. andreas låg och sov för fulla muggar det var knappy så att jag fick plats i sängen :D men nu har jag inte tid med detta längre, ska skynda på mamma så vi åker in till carro :) så ikväll hinner jag kanske inte uppdatera något mer lä'r nog vara ute och glida med carro :D hehe. hejhej :I)


hejsan,

gårdagen vart inte riktigt som vi hade planerat. planen var som så att vi skulle åka in till pernilla och robin som skulle ha en liten tillställning uppe hos sig :) vid sex tiden kom per och hämtade mig och andreas, skulle göra ett snabbt stopp hemma hos magnus i bergeforsen.där vart vi kvar längre än väntat. vid elva tiden skulle vi äntligen bege oss inöver staden. men då somnar självaste andreas.. var bara att åka hem för att sova och ta det lugnt istället. inte för att det gjorde mig så mycket när jag själv var ganska sliten :) 

imorse klev jag upp klockan åtta när jag vaknade av att andreas inte låg kvar i sängen. min första tanke var att andreas ramlat ur sängen men när jag inte såg han där nere vart jag orolig. till slut när jag nästan klivit upp kom han in igen. han hade bara varit iväg och blandat lite dipp och hämtat chips. haha, klockan åtta på morgonen även. vi låg iaf och drog oss en lång stund. när vi äntligen gått upp för att få i oss lite fika berättar mamma att klockan är en timme mindre och att vi då var uppe hemskt tidigt. kändes faktiskt skönt för mig eftersom jag skulle börja jobba halv tolv. fick skjuts av mamma på jobbet, där inne var det sjukt med folk idag igen. nog för att jag tycker dcet är roligare då man har nått att göra istället för att bara gå runt och städa men när det är så där mycket folk på ett och samma ställe blir man ganska mör efter ett tag. jag tog halv fyra bussen hem och mötte upp pappa i timrå, stannade på macken och köpte bingolottor till mig, andreas och mamma. när vi kom hem stod maten på bordet. mannen hade lagat riktigt goda grytbitar och ris. 

har precis ätit.. sitter och väntar på att bingolotto ska börja nu så att jag kan vinna lite pengar =) imorgon har vi ju lov och det skulle itne sitta helt fel med lite extra pengar i börsen. nu knackar andreas på väggen, och det betyder att jag suttit lite för länge. ska gå ut och sällskapa med dom andra nu då :) hoppas alla får en kanon kväll. hejhej


äntligen helg och lov =D

jajjamensan, som ni kanske hörde igår så vann inte mamma några vinter däck :( hon kuggade sig på frågan om grundaren för michelin hette chicu chicu nått :o men men. jag kunde heller inte den frågan så du är förlåten mamma :)

 

idag fick jag sovmorgon, träffades klockan tio på ttc för avfärd mot nöjeshallen. klockan elva började vi allihopa att köra gocart, riktigt roligt. man kände hur det var krig ute på banan. gick ganska bra för mig men ont i ryggen har jag som bara den nu =/ efter gocarten åkte vi på max och käkade, jag och carro stannade kvar i staden kände shopping suget. inhandlade ett par nya skinnstövlar, en jätte fin stickad kofta, skjorta och t-shirt till anderas, massa nya stickade leggins och en massa snacks :) tog bussen hemåt vid fyra tiden. hoppade av i sörberge på fest yran och mötte upp andreas. hittade till slut efter lång tid en del bra saker. nu sitter jag och väntar på att andreas ska laga klart maten. korv i ugn och hemma gjord potatismos det bästa som finns :D ikväll vet jag inte alls vad vi ska göra, ser ut att bli lugnt eftersom klockan sakta men säkert tickar iväg. men vi har ju iallafall en massa snacks som jag nämde tidigare. nu ropar mannen att det är mat. hoppas alla får en bra kväll =) hejhej.


väntan.

sitter just nu på skolan och har projekt och företagande. sitter i stor väntan och väntar på att få höra mamma vara med och tävla i radio guld. som vanligt är det hon som har stor flytet och har blivit en av de två som får vara med och tävla om vinterdäck värda 8000 kronor. ´huahua vad jag hoppas att hon ska vinna. hela klassen sitter och väntar på att få höra mammsen :D hehe.

efter skolan ska jag iväg och jobba.. slutar vid åtta då blir det bara till att åka hem :)

igår var mamma pappa andreas jag och vincent iväg till indal igen och kollade på vårat hus. mamma och pappa kunde verkligen se framför sig hur söndagsmiddagarna andreas ska bjuda på kommer bli! =) hihi.

hejsan

hallå. 

nu är jag här igen, härligt med ny vecka och allt rullar på som vanligt. kom alldeles precis hem ifrån jobbet :) började jobba vid fyra, har inte varit så himla mycket folk så det har gått bra. mamma kom och hämtade mig när jag slutade. åkte på driven och tog oss lite smått&gott. sitter hemma nu och väntar på mannen som har varit på vift i indal. ska ta en dusch nu för att sen hoppa i säng =) imorgon har vi friluftsdag på skolan, jag och carro ska bowla. efter det vet jag inte vad som händer och sker. men jag måste sluta mannen är på ingång. natti natti <3


badhuset :)

hejsan. imorse var vi uppe med tuppen trots att vi fick sovmorgon. lika skönt, var fin väder så jag och andreas klev upp, tog oss en dusch och fika innan vi bestämde att vi skulle åka och bada i timrå :) tog med oss vincent och mötte upp erica på simhallen. var riktigt mysigt, en hel del ungar så vincent hade det roligt =) kom hem bara för en liten stund sen. vincent somnade utav utmattning i bilen så nu passar jag på att färga håret, ska åka in till stan på fest ikväll och då måste man ju vara fin. gårkvällen spenderades hemma med familjen. åt en grym middag och kollade på freaky friday vilket var år och dar sen sist. efter filmen gick vi och la oss :) 

 

imorgon börjar jag jobba 10.30 så jag hoppas det blir en halv lugn kväll iaf :) nu ska jag skynda in i duschen hejsålänge. 

 


fatboy sum

igår var jag och andreas och kikade på det där underbara huset igen. redan innan vi gick in och kollade bestämde vi oss för att det var det huset som gällde. när vi kom in vart vi glatt överaskade. visst var det lite gammalmodigt oh en hel del att göra men det var samtidigt fullt beboligt. det charmigaste med huset måste vara de 5 cm tjocka håriga mattorna på överplan. hualligen, jag kunde knappt trippa in i mina sockar. fy, det är det första som ryker iaf! haha. efteråt lämnade vi huset med glada miner, firade med att köpa med oss pizza för att sedan åka till micke&niklas. efter maten vart jag satt på att vika tvätt. det gjorde jag gladeligen för då fick jag stå och fundera på hur det skulle vara med ett alldeles eget hus =D känns faktiskt bra när allt kommer omkring. något eget. mmmmmmm :D när vi for hem fick jag ett samtal från min gamle gode vän erica. kändes skönt att få surra ur sig med tanke på att det var ett himla tag sen. imorgon är jag ledig så vi ska försöka hitta på nått då =)

just nu sitter jag på skolan, kom precis tillbaka. har varit ute och kört hela förmiddagen. det var jag och carro som åkte iväg med bosse, vi lämnade av carro i härnta för hon skulle till sin kiropraktiker. nu sitter jag och väntar på mamma, vi ska iväg och luncha för att sen göra några ärenden. ikväll ska jag och mannen vara hemma och mysa hela kvällen :) blir nog någon rulle och ett antal chipspåsar. jag får ett himla sug på gotta nu när det är märkt och trist ute :) lika bra säg. men nu ska jag logga ut. tack för mig!

ps. i love yóu

/steel

himlen är oskyldigt blå

så känns det just nu =) dagen har varit kanon, började med att plugga lite teori med tjejerna på ttc. vart nog mest en hel del prat om annat men det är också nödvändigt! slutade halv fyra, då kom mamma och hämtade upp mig så vi kunde handla på ica. kom hem samtidigt som mannen, började dirket med maten. det vart kotletter&ris :) efter maten vart det en snabb tupplur på soffan innan vi bestämmde oss för att åka inöver indal. kollade på ett hus som var finare än vi trott. efter det tog vi en sväng förbi matsson så han kunde visa oss annas förra lägenhet. den var nog lite för liten för både mig och andreas.. och jag tror faktiskt att vi snöat fast på det där vita lilla söta huset. andreas ska kontakta farbrorn som bor där nu redan imorgon.

 

kom hem bara för en liten stund sen, var precis ner och eldade i våran super lilla panna.. hela min familj skulle kunna få plats i den, så sjukt stor är den. så det tar en stund att fylla den med ved. men nu är det klart, så nu kan man sova gott&varmt inatt igen. ska ut och joina andreas i soffan innan det blir en nattmacka och sängen som gäller. 

 

imorgon börjar jag inte förräns 0920 och slutar 1450. dagen innehåller bland annat två prov, ett i matte och ett i engelska.. känner mig inte speciellt taggad just nu. men det ska väl gå an :) ska försöka med att hitta nya skoterkläder imorgon också om det finns tid. man måste ju mäta upp sig med flashiga kläder i vinter när man kör mach1 istället för iqn =)

 

hejsålänge! ps. i love you


hotties

min helg.

på fredagen slutade jag skolan halv tolv. åkte hem och myste med andreas, började jobba klockan fyra. det gick bra, slutade halv nio då jag vart hämtad utav andreas och jori. carro kom in till birsta hon också, åkte på willys och handlade med oss en massa mat för helgen. åkte på max och käkade innan det bar av också. åkte till holm och plockade upp johannes husvagn och sen var vi på väg. jag somnade bums, och klockan tre var vi framme i åkersjön. gick och la oss på en gång. på lördagen klev vi inte upp förräns tio-elva tiden. började fixa och dona, jag och carro målade hela insidan på förstugan. på kvällen vart det kött&potatisgrattäng. johannes kom upp med sin förstuga också. kvällen spenderades med att  vi spelade en massa kort och bara njöt utav fjällen. på söndagen vart vi väckt tidigt var bara att börja måla igen. vart riktigt bra, vitt och fint :) andreas kopplade in elen också. så snart är den hel klar!

idag sitter jag bara och hänger.. har så grymt ont i magen. kan bero på att jag är hungrig. men iaf, ska inte vara med på gympan :/  har haft prov nu på morgonen. var busenkelt. på skolan här omveckan pratade vi värderingar. det var en massa program som vart blandade och sen skulle vi prata om vad vi tyckte att de olika programmen stod för. vi på fordon betraktas tydligen som skitiga, biltokiga och pojkar .. haha, de får vi nog tacka för. men jag skulle tillägga att vi också är jävligt smarta. hela klassen kommer lätt få vg på detta provet :) igår när vi kom hem fick jag se ny lastbilen! den var jätte fin :) pappa har tagigt och jobbat med den idag, jag förstår han den var lätt värd att visa upp. det ska även stå tn och dotter transport  och entrepenad på den =D nä nu har jag ugglat klart ská ringa och kolla med mannen min om det går bra på jobbet. han åkte klockan tre imorse :/ hoppas det går bra för honom.
hejsålänge

slowmotion

hallå!

igår fick jag som sagt mamma att sova med mig, kändes toppen och jag sov faktiskt bra. imorse då när jag vaknar ville jag verkligen inte kliva upp ur sängen. intalade mig själv om att jag aldrig skulle kunna ta mig till skolan. gjorde ett försök och skrev till mats om han kunde hämta mig. jag täntke knappast att han kommer säga ja när han fick skjutsa mig förra veckan också. men helt klart var han jätte snäll som vanligt och säger ja självklart åker snart.. suck och stön från min sida! var bara att hoppa upp och slänga på sig lite kläder, drack ett glas juice och haffade tag i matteboken. första lektionen bestod utav matte, som vanligt var det inte många som engagerade sig i matematik utan det var mest en massa surr. jag och victoria var ju tvugna att fråga ut carro om gårdagen. hon har nämligen gjort klart halkbanan nu :D vi är så stolt. nu ska vi peppa henne för fullt så att hon snart har körlappen.komemr bli en grym förändring för oss allihopa, kommer bli så mycket enklare när iaf en har det. under matte lektionen får jag iaf ett sms från andreas om att han var klar. jag kände i magen hur det susade till, precis sådär som i början av vårat förhållande. jag kände att jag var tvungen att träffa honom så fort som möjligt. gick på andra lektionen för jag tyckte den var så pass viktig, har prov nästa vecka i engelska.allt som vi har haft hittils på kursen ska vi ha ett prov på, det känns ganska bra för det är ju trots allt mitt favoritämne men då vill man ju ge allt man har också.

 

efter engelskan kom älsklingen och hämtade upp mig. åkte på inez och hämtade upp mat. kom hem och maten gick snabbt ner i magen. la oss i sängen på en ggn. klockan var typ kvart över tolv. kände att jag inte var speciellt trött men att jag ändå ville hålla om andreas till han somnat iaf. men tro på fan att jag också somnar. vaknar inte upp förräns kvart i fem. shit tänkte jag eftersom jag skulle ha hudvårdsklass klockan sju. var bara till att börja göra lite fint och laga mat åt familjen. det vart köttbullar, prinskorvar&pärer. andreas kom ut i köket och berättade att han var tvungen att åka för att jobba igen. suck.. fick pussas en stund iaf innan han åkte. tåren i ögat nu när jag tänker på att jag kommer få sova själv :´(

hudvårdsklassen gick jätte bra iaf, fick göra en salongsbehandling igen, kändes ganska behövande. nu känner jag mig som en ny människa igen. köpte en mascara den här gången eftersom det bara blir skit med en mascara utav annat märke för mig.. beställde även lite produkter åt andreas, vågar inte skriva här vad jag beställt eftersom han ofta läser mig blogg :D men han fyller ju snart år så det är bara att börja ladda upp presenter, han säger att han alltid brukar bli så besviken på alla presenter. men i år du gosse kan du absolut inte bli det :) 22 år blir min gamle man. gud vad tiden går fort. när du var 16 år gammal vart jag kär i dig för första gången. på den tiden hade du skärmkeps och var inte grövre än en två tums planka :) ihhh. men iallafall, vart nöjd över mina inköp. vart lite fundersam om jag ville ha mer utav serien. så jag bestämde med cecilia att jag ska ha en till klass eftersom caroline och erica, mina bästa kompisar inte har kunnat de tidigare gångerna.. så nu måste ni annars blir det stryk =)

 

imorgon är det äntligen fredag. slutar halv tolv, efter det ska jag jobba. blir nog en riktigt lugn kväll, funderar på att laga någonting riktigt gott åt mannen i huset :) på lördag åker vi ju som sagt upp till åkersjön, har redan laddat upp med allt som kan tänkas behöva där uppe. har köpt nya kuddar och lite annat smått&gott. 

 

nu ska jag försöka att övertala min moder med lite massage kanske om att hon borde sova med mig inatt =) ha det bra allihopa. natti natti <3

 



I wanna grow old with you
I wanna die lying in your arms
I wanna grow old with you
I wanna be looking in your eyes
I wanna be there for you, sharing everything you do
I wanna grow old with you


(I) mej hjärta dej

snabb uppdatering här då. gårdagen gick nästan helt som planerat, men på en punkt felade det dock.. andreas var inte hemma. lill stackarn har åkt på så himla mycket jobb just nu. förvisso är ju det väldigt bra med tanke på pengarna men de två senaste dygnen har han bara sovit fem timmar. vid nio tiden nu ikväll lämnade han huset igen, men jag ska väl vara tacksam över de furtio minuterna vi fick tillsamans.. hmf. ser så himla mycket fram emot helgen då det bara blir jobbfritt och åkersjön för hela slanten. ska nämligen upp en sista gång innan sässongen och fin slipa på det sista i förstugan. satt tex upp nya gardiner i husvagnen sist, tog även ett par längder hem för modifiering. har fixat och trixat nu så att det blir samma gardiner ute i förstugan också =) ganska sött. har percis ägnat en halvtimme åt att ge min mamma massage. som gengäld fick jag henne att sova över i min och andreas säng. lyckan för mig! det värsta som finns är att behöva sova ensam så tack för att jag slipper det. ska lägga mig nu, börjar inte förräns 0920 imorgon. grymma sovmorgonen ;s efter skolan ska jag ha hudvårdsklass igen, ska införskaffa mig det där pudret jag inte unnade mig sist :D har ni lust att komma och pröva på, hör gärna utav er brukar finnas möjlighet att pressa in fler. sov gott allihopa 

(I)

 

 

ps. i love you andreas nilsson <3


-_-

Min dag.

vakna
slöa på ttc
äta lunch med mamma
åka hem och städa/diska
njuta av renligheten
laga mat åt familjen
träna, basta&duscha
mysa med mannen min för att slutligen sova

helgen =)

fredagen -

slutade halv tolv på skolan, åkte med pappa på eon. vart bjuda på lunch utav våran bankman. snackade lite innan vi begav oss på nordea. där fixade jag äntligen ett sparkonto och förde över en del pengar.. åkte hem till andreas, vi somnade så fort vi lagt oss så vid sex tiden fick vi rycka upp oss, tog en snabbdusch innan jori kom och hämtade oss. åkte inöver staden, käkade på biteline med robin, sara, erica&carro. skit god mat & underbart sällskap så efter det var klockan ganska mycket så vi kunde inte se någon bio. vi drog hem till erica i granloholm. spelade lite spel och allmänt myste =) vid ett tiden började vi rulla hemöver för att sova.

lördagen -

vaknade vid nio tiden, åkte iväg och hyrde en vagn för att sedan lasta förstugan på. kalle och thomas for iväg tidigare än oss med husvagnen våran. innan vi åkte for vi förbi micke för att gratta niklas som fyllde 14 år. fick i oss lite tårta innan det var sags att fara. måste informera att 850 drog mer än två liter milen.. ganska sjukt! när vi var framme hade det börjat snöa, övertog ganska snabbt i modd.. vart en hel del slit med att få upp alla fyra väggar och tak. hann bli riktigt blöta och trötta men sen satt det där. grabbarna firade med en hel del alkohol medans jag bara myste i värmen. somnade vid ett.. vaknade av att min party mamma ringde lite då och då. hon var nämligen ute och åkte med thomas, en kill kompis till mig som hon och hennes 4, 25 åriga kompisar var ute och raggade med. haha, jag förstår att ni undrar vad jag har för mamma. hon är bäst men hon har lite udda saker för sig ibland. men jag är glad att du äntligen kom ut och gjorde nått roligt :) 

söndagen -

klev åter igen upp tidigt, grabbarna fixade det sista medans jag bytte lite gardiner och annat smått och gott. for hemöver vid tolv tiden, hämtade andreas, magnus och niklas skotrar. var tvugna att skotta på lite utöver någon läggdan. nu längtar man ännu mer till snön! stannade i östersund och käkade på donken, träffade en kille som precis bytt från birsta och dit. ganska roligt :)  åkte till säter för att lasta av, vart kvar en stund även där för att köra lite. niklas fick andreas gamla skidor till vmaxen. han vart riktigt glad :) kom hem bara för en liten stund sen, jori och andreas åkte för att lämna tillbaka vagnen, ska börja med lite mat nu så att pojkarna är nöjd när dom kommer hem. imorgon blir det skola sen förhoppningsvis åka och mkolla på lägenheten :) hejsålänge!


i like love

samma visa idag igen då. regnet bara öser från himmlen.. och här hemma sitter jag ensam och trött =/

_

imorse hämtade mats den lilla ängeln mig eftersom han också började 0920. hade grymt lugna lektioner, käkade lunch på inez med carro, emil&jysk. skolmaten gick inte alls att äta, som mats sa det ser ut som en alien. instämmer helt! slutade niaf kvart i tre, tog bussen direkt till birsta för att jobba. det gick bra, trots att det var mycket folk pga utav det dåliga vädret. slutade klockan åtta, satt kvar och väntade på att hanna och linda skulle fixa klart så vi kunde åka hem. klockan halv nio kom stoffe&pappa och hämtade oss.

_

andreas ringde på hemvägen också med glada nyheter, för det första så är det sista natten han jobbar inatt så han är hemma imrogon och de andra är att vi har fått lägenheten i indal. som ni kanske vet har våran desperata jakt efter hus varit riktigt jobbig. det verkar inte som att vi kommer hitta vårat dröm hus det här året trots allt.. och vi kan ju inte vara bostadslösa?! här hemma hos mig har vi det kanon, slipper betala någonting, har flera rum att dissponera + att jag har världens softaste föräldrar.. men något eget är aldrig fel, vi ska åka och kika på lägenheten i veckan iaf. är ungefär som andreas förra och den var ju helt okej =) känns det rätt så blir det iaf inflyttning i december.

_

nu sitter jag då alltså hemma och är ensam, väntar på att mannen ska ringa och säga godnatt så att jag kan somna :) imorgon går jag bara till halv tolv, är halvklass så det kommer bli en lugn dag med en massa körande. jag har paxat för att backa med bil&släp iaf! men nu ska jag krypa till kojs, natti natti allihopa. 

_

ps. i love you <3

 


spexad tjej?haha


let it rain,

sitter här nu igen, ensam och uttråkad.. efter skolan åkte jag med pappa hem. lagade mat åt lillebror och mig och sen dess har jag inte gjort så mycket. eftersom det inte vart en tripp till åkersjön förra helgen är det spikat till den som kommer. blir bara en snabb visit för jag jobbar på söndagen.slog på bastun för en stund sen så snart blir det till att värma sig rejält :) saknar andreas så himla mycket, klarar verkligen inte av att han jobbar borta.. om två år får han allt jobba för mig så att jag kan bestämma vart han ska vara! som ni vet letas det hus som bara den i indal med omnejd men vi verkar inte hitta drömhuset än och nu börjar det bli fel sässong. börjar faktiskt överväga att sätta oss i en lägenhet i indal men det känns ganska jobbigt :/ vi vill ju kunna ha alla våra saker med oss.. skotrar, bilar mm. här nedanför är länken, har ni några tips överhuvudtaget så hör gärna utav er =) nu ska jag basta och duscha för att sen gå och lägga mig i en nybäddad säng! natti natti

http://www.blocket.se/vi/18228936.htm?ca=4_k&last=1http://www.blocket.se/vi/18228936.htm?ca=4_k&last=1

 

 

Dagarna kommer och dagarna går
Veckor och månader, år efter år
Men inget kan ändra den känsla jag får
När du finns här hos mig
Alla dagarna kommer och dagarna går
Och jag är så lycklig för jag har ett liv med dig
Dagarna kommer och dagarna går Veckor och månader, år efter år Men inget kan ändra den känsla jag får När du finns här hos mig Alla dagarna kommer och dagarna går Och jag är så lycklig för jag har ett liv med dig


regn och rusk..

hejsan, var ett tag sen jag uppdaterade. kan bero på att vi inte varken haft telefon, internet eller tv hemma nu på ett tag.. gubbarna som håller på med nyvägen och botniabanan hade grävt sönder en kabel till oss och alla andra i lögdö området =/ igår kväll fick jag då istället spendera min ensamhet vid tvättmaskinen, diskhon och med att städa en massa. min ensamhet beror på att min man, andreas har åkt iväg och jobbat som vanligt. den här veckan jobbar han dock natt så jag har knappt någon tid att prata med honom. ungefär en ggn på kvällen innan jag somnar och på morgonen när jag vaknar och han går och lägger sig.. hoppas han kommer hem snart för det är himla jobbigt det här. igår efter skolan åkte iaf jag, caroline och victoria in till birsta. var på ikea och shoppade en massa nytt och fint, vart nya sängkläder en urtjusig matta, nya mys ljus och lite annat smått&gott.  käkade på donken och jag hann till och med ett möte med chefen. vi har kommit fram till att jag ska börja klättra på karriärstegen vilket känns bra trots att det är på donken.

idag regnar det och är ett riktigt tråkigt väder här.. sitter på skolan nu trots att vi egentligen skulle varit och backat på ttc. fick åka med pappa imorse tidigt till ttc eftersom han också har kurs nu i tre dagar. fick först åka med en vält till skanska och det var ju roligt att he av den i spöregnet. kom iaf i tid till skolan, dyblöt dock.. började med att få veta att vi skulle ha tolerans möte på skolan med alla andra tvåor.. var bara att sätta oss i bilarna så fick jag och carro köra varsinn. väl här så fick vi reda på att vi var en timme för tidiga. fick bara sitta och glo tills det började. har precis fått i oss lite mat, ska bara sitta här och göra ingenting i en timme till nu innan vi får åka tillbaka och backa :D

idag efter skolan blir det nog inte så mycket, ska skicka iväg ett paket åt andreas och lite smått =)

ska spela lite spel med carro nu, hejsålänge

RSS 2.0