3 april

Hallå!

Igår kom Andreas och hämtade upp mig strax före tre, vi vart lite sena in till Vårdcentralen men vi hann inte missa så mycket. Vi vart uppdelade i en mammagrupp och en pappagrupp. Vi "mammor" pratade om Amning medans "papporna" pratade med en annan erfaren pappa om hela upplevelsen.

Vid fem tiden slutade vi och Andreas och jag åkte tillbaka till Lögdö. Där bjöds det på mat innan vi började meka med min bmw. Andreas bytte länkarmen och sen var det bara ut och provköra den. Bilen gick som en klocka så nu är det bara avgasröret som måste svettsas innan den ska ut och rulla med mig på vägarna. Det känns bra, tiden verkligen flyger fram nu tycker jag och snart är man 18, har körkort och snart ett eget barn!. Allt jag någonsin längtat efter. Härligt må jag säga!

Vi åkte iaf hemöver vid nio tiden och hade faktiskt skötbordet med oss hem den här ggn. Det vart jätte bra även fast att vi saknar golv och har risiga tapeter i barnrummet,  vart det som ett helt nytt rum. Jag fick genast mer energi och tvättade upp alla nya bebiskläder  som ska få pryda lådorna nu :)

____________

Idag vart det lite utav en sovmorgon för våran del, skulle inte vara inne hos barnmorskan förräns klockan tio så vi hann fika och mysa lite innan det bar av mot Timrå. Hos barnmorskan såg allting jätte bra ut, mina värden var som förut (alltså inga problem) och lillen hade hjärtslag på 142 och ett SF mått på 31,5 cm. Nästa besök blir den 17/4 =)

Idag är det förresten bara 60 dagar kvar till våran BF!

Efter MVC åkte vi till försäkringskassan där jag skulle lämna in ett moderskapsintyg. Det är ju så himla sjukt de där med mammapengarna för mig.. Jag tjänar tydligen för lite för att få ut någon bra ersättning från försäkringskassan och för mycket för att kunna få andra bidrag. Det är verkligen tragiskt att man som duktig ung förälder inte ska kunna få någon hjälp alls. Jag tänker nog spara mina mammadagar och ta ut dom när jag verkligen kan få nått för dom för nu är det skit och ingenting, 160 kr/dagen kan dom tänka att ge mig som det är nu och då har jag ändå tjänat i snitt 10 000/månaden ett bra tag nu.. Jaja, jag blir bara så irriterad på vilket skit system vi har.

Andreas släppte av mig på skolan, därifrån åkte jag och Carro iväg och lunchade :) Det vart kebabtallrik för min del och det vart både jag och magen glada över.

Caroline skjutsade hem mig efter skolan, sen dess har jag bara suttit här och spanat runt. Jag börjar jobba klockan 17-0030 så jag ska ta mig en liten tupplur innan så jag orkar med :) Ikväll lär det bli lugnt, vi har inte planerat in någonting speciellt förutom en massa godis&film då förstås.

Imorgon ska jag och mamma min iväg till Söråkers folketshus på marknad och se om vi fyndar nått till lillpyret mitt :) Sen vid sex tiden ska vi ut och äta nått gott med lite folk och fira Jori som fyller hela 20 år.

Ha en bra helg!

Kommentarer
Postat av: Erica

Jag är så glad för din skull Sofie! Du är på god väg att få allt du någonsin velat ha, och du förtjänar verkligen allt också. Du är en jättebra vän och kommer att bli en underbar mamma! <3

2009-04-03 @ 19:25:40
Postat av: Owner

Åh vad du är go =) Tack så mycket, det värmer att höra att du är glad för min/våran skull <3<3 Du är världens bästa kompis!

2009-04-03 @ 23:42:58
URL: http://sofiestelnacke.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0