29 mars

Hallå!

Dagen som sådan har varit helt okej.. Natten däremot var inte att leka med. Lilleman är förkyld, han har en sån hemsk hosta att han vaknat varje gång han hostar:/ Han har legat i våran säng så vi kunnat hålla koll men usch vad det är jobbigt att se ens lillabarn lida. Det verkar ändå vara bättre nu inatt peppar peppar:) Idag fick jag mig en sovmorgon som var välbehövd, klev upp vid elva tiden till dukat fika bord. Var iväg till skolan en sväng klockan två och skrev prov för första världskriget, kändes riktigt bra att få det gjort. Nu är det bara att ta nya friska tag för imorgon är det nationella mutligt i svenska b, men det ska väl gå vägen de med.

Eftermiddagen tillbringade vi en snabbis på birsta, åt middag på kära donken, kollade badrum och nytt soffbord. Carro, peter och jori tittade förbi här en sväng på kvällsfronten men jag fick ligga uppe med lillgubben som inte kunde somna. Till slut somnade vi bägge :D Det är därför man är pigg och go nu.. Haha!

Ska ta och kolla om man får plats att krypa ner nu igen och försöka somna om. Börjar efter lunch imorgon, skönt det också! Vet inte vad vi ska göra på em, hoppas på mys med sjuklingarna iaf. Godnatt kram!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0